La 13.5.2017 Otteluseuranta (9. kisapäivä)

Tila
Viestiketju on suljettu.

ijuka

Jäsen
Pakkoko sitä yhden maalin johtoa on kilpikonnalla puolustaa jotain Norjaakin vastaan... Käy vielä kylmät tässäkin.
 
Kyllähän Norjaa vastaan pitää vetäytyä. Se on yhteistyön jääkiekkoa.
 

Ollakseni

Jäsen
Alivoima näyttää Norjaa vastaan hyvältä.
 
En allekirjoita täysin tuota. Jos tähän asti nähty on Joonaksen odotettu taso, niin vielä enemmän kuraa lähetän valitsijalle/peluuttajalle, siis Latelle. Suomen maajoukkueessa on totuttu korkeatasoisempan mv-työskentelyyn.

No eihän sitä nyt kukaan ole kiistänyt että suomalaisista löytyy kovempia maalivahteja kuin Korpisalo. Kysymys kuuluu: oliko näihin kisoihin saatvissa Korpisaloa parempaa?

Ja mitä tulee Joonaksen peliin niin miehen kehityskaari on ollu ihan huikee. Pelas kuitenkin vielä muutama vuosi sitten Mestistä, ja noussut sieltä Änäriin jossa nyt statsit 90.5 %. Ei mies ole vielä mikään Rinne tietenkään, mutta siihen nähden että ikää on 23 niin aikaa on kehittyä vielä, ja siihen jos mihin Joonas on osoittanut pystyvänsä.
 

Ollakseni

Jäsen
Eihän tässä mihinkään kilppariin olla vetäydytty.
 
Mutta kuten joku totesikin edellä, niin onhan tämä jännää, että Suomi pelaa hengestään Norjaa vastaan ja saa oikein rystyset valkoisina jännittää. Mutta ehkä tämä on Suomen taso silloin, kun joukkuetta kasatessa joudutaan kaapimaan roskiksia. Kaikki kunnia Leijonanutussa taisteleville (norjaavastaan...).
 

Laitela

Jäsen
Tavallisesti tämmöinen Norja-peli on ollut semmoinen leppoisa valmistava peli jotain kovempaa vastustajaa vastaan, vailla pelkoa. Nyt jopa tämä peli on stressaava jännitysnäytelmä.
 
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös