La 13.5.2017 Otteluseuranta (9. kisapäivä)

Tila
Viestiketju on suljettu.

sorza

Jäsen
Nyt on tuotesijoittelu huipussa.
 
Opetelisit sää näkeen peliä, niin ymärtäsit mistä siä ammattilaiset puhuu. Saisit enemmän irti siitä matshistakin, eikä jäis pelkäx fanittamisex

Meidän peliinhän kuuluu se, että se on asia, jota tavallinen jääkiekon seuraaja ei voi eikä saa ymmärtää. Se on jotain yliluonnollista, jonka hahmottavat vain valitut Vierumäen auditorion power point-sulkeisissa. Tämän jälkeen meidän pelin opetuslapset pystyvät selittämään meidän pelin turvin kansainväliset ilmastokysymykset, USA:n keskialueen ohjauspelin ja RKP:n puoluepolitiikan sekä Jari Kurrin Stanley Cupit. Ken meidän peliä kritisoi, hänet vaietaan meidän pelin mytologiatermistön turvin ja päätetään yksipuolinen keskustelu siihen, että normaali tavan tallaaja ei voi vain ymmärtää meidän peliä. Ei vain voi.
 

Knap

Jäsen
Vittu että vituttaa tuo, että pyöritään vain kivojen asian ympärillä. "Eiköhän Marjamäen potkuspekulaatiot ollut tässä" no ei vitussa ollut. Jos oikeasti peräkkäiset voitot Sloveniasta ja Norjasta pelastaa Marjukan aseman, niin liitto on enemmän pihalla kuin uskoisikaan.
 

Vanha Len

Jäsen
Inka on lähetyksen parasta antia!

Kyllä...tasapaksu vartalo ilman mitään muotoja sekä pienet rinnat. Riittää siis, että normin näköinen rillipää (kamalilla rilleillä) on urheilutoimittaja niin urheilukansa saa miljoonia pieniä.
 

Kalikka

Jäsen
Playoffien perusteella Alkio oli vähintään yhtä pahasti pihalla pelitapahtumista kuin Mertaranta. Ihan ok, mutta Mertsillä on vaan tunnetasot 10 kertaa paremmat. Nyt ei muuta kuin Norjan myrskyvaroitusta odottamaan.
 
Mä nautin taas tosta adjektiivitykityksestä ja hömppäosaamisesta. Sit jos harmittais niin hola tulille ja youtubesta kanukkeja kuuntelemaan.

Suomen pelejä lukuun ottamatta olenkin kaikki matsit katsonut youtuben kautta. Syystä tai toisesta näissä peleissä täytyy harrastaa tätä järjetöntä masokismia.
 
Valitettavasti. Uskoisin että Saksa pystyisi paremmin haastamaan Kanadan kuin Latvia. Ihan senkin takia, että kotiyleisö sekä Draistl ja Grubauer/Greiss.

Eiköhän Jenkit ihan hyvän vastuksen Kanadalle anna puolivälierissä.
 

Knap

Jäsen
Eiköhän Jenkit ihan hyvän vastuksen Kanadalle anna puolivälierissä.
Joo empä ajattelutkaan, että Jenkit on tunaroinut tässä melkein jo itsensä ulos. Noh jos tässä niin jotenkin käy että Latvia/Saksa on tuossa 4. sijalla, niin silloin nostan väittämäni taas ylös.
 
Tuo kyllä totta, nostan Korpisalon tikunvarteen juurikin sen takia, että on ollut Suomen ykkösmolaritontille liian kevyt vaihtoehto ja ihmetyttää valmennuksen luotto häneen. Onhan joukkueessa todella paljon muutakin kritisoitavaa (ehdinhän jo aiemmin Pyörälää ja Puljua kritisoimaan). Puolustusosaston toiminta surkuhupaisaa ja valmennuksen myös. Eipä kovin monta kehunaihetta jengistä löydy.

Sinäpä sen sanoit. Suomen joukkueessa on sen verran monta alisuorittajaa, että hankala perustella Korpisalon kritisoimista. Hänhän on ollut harvoja ellei ainoita tasollaan pelanneita tähän asti.
 

Salama44

Jäsen
Miksi joillakin kiinnostus lopahtaa, jos alkusarjan pelit on tiukkoja ja joutuu jännäämään suomen pelejä? Samat tyypit varmaan aiemmin valittaneet kuinka alkusarjan pelit on tylsiä läpsyttelyjä joissa ei ole panosta. Jos suomi johtaisi nyt selvästi tuskin jaksaisin loppua pelistä katsoa. Nyt enemmän mielenkiintoa ainakin.

Kun meillä oli ennen parempi joukkue ja valmennus niin nämä olivat "höntsäpelejä". Nyt kun molempien taso on huonompi niin Suomi pelaa koko ajan pudotuspelejä ja muiden keskikastin maiden taso on noussut vuodessa huimasti:) Tuohan sekin tavallaan jännitystä että ollaan Rankan ja muiden vastaavien tasolla.
 
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös