La 13.5.2017 Otteluseuranta (9. kisapäivä)

Tila
Viestiketju on suljettu.
Jengillä on vain epärealistiset odotukset täällä. Vastassa kumminkin Norja niin ei voi odottaa ottelun voittamista. Jos yksi erä pystytään ryöstämään, niin täytyy tyytyväinen olla.

Täh? Sarkasmitutka on alhaalla, kun @peterra ehti kehumaan tätä nippua myös paperilla.

Kyllä odotusarvona saa olla, että jossain vaiheessa Suomi pelaisi materiaalinsa edellyttämällä tasolla, vaikka Norja on ollut kuinka suuri ylisuorittaja tahansa turnauksessa. Suomi ei ole koskaan hävinnyt tälle MM-tasolla ja nyt pitäisi olla tyytyväinen erän ryöstöön.
 
Perinteinen juttu - eikä tälle voi valmennus yhtikäs mitään.

Tämä kommentti tiivistää loistavasti sen, että peliä kattellaan, vaan ei nähdä. Eihän Suomella ollut juurikaan maalipaikkoja YVtä likuunottamatta. Nekin jouduttiin ampuun mailaviidakon keskeltä kun kiekon ja miesten liike ei vapauttamaan tilaa.

Seurantaketju vähän väärä ketju, mutta etkö tosiaan näe kuinka ajotukset on pielessä ja vapaita paikkoja ei juuri synny? Noin pitkään kiakkoo seurannu, ja viä trappi ja viivelähtöjoukkueen kannattaja.
 

Hauntti

Jäsen
Tämä oli 100% Haugenin maali.
 

Calé

Jäsen
Kyllähän Suomen tulevaisuus on hieno, nuoret ei vain vielä ole tarpeeksi kokeneita kantamaan joukkuetta reppuselässä tasaisesti läpi turnauksen.

Hietanen 1-1!
 
Latvia siirtynyt 2-0-johtoon Yhdysvaltoja vastaan. Blashillille kenkää!
 
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös