Punamusta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jääkiekon SM-liigan kevään 2019 välierätaisto lähenee kohti loppusuoraansa. Eilen Kärpät kellisti kotonaan IFK:n jatkoajalla 2-1 ja otti täten ensimmäiset ratkaisun avaimet itselleen. Tänään jatketaan Tapparan ja HPK:n välistä mittelöä samasta 2-2-tasatilanteesta. Ottelun voittajalla on maanantaina Hämeenlinnassa ensimmäinen mahdollisuus raivata polkunsa finaaleihin asti. Tapparalle finaalisarja olisi jo historiallisesti seitsemäs peräkkäinen, kun taas Pallokerho on pelannut loppuotteluissa viimeksi 2010.

Ottelusarjan ensimmäisen kamppailun Tappara vei nimiinsä mahdollisimman niukilla numeroilla 1-0, Tomás Záborskýn iskettyä ainoan maalin ylivoimalla kakkoserän viimeisillä sekunneilla. Christian Heljanko torjui nollapelin. Hämeenlinnassa HPK tasoitti sarjan maalein 4-1. Päätöserään lähdettäessä lukemat olivat tasan 1-1, mutta Petteri Nikkilän, Teemu Turusen ja Jere Innalan maaleilla voitto jäi mustaoransseille. Emil Larmi isäntien maalinsuulla torjui ottelussa vain 13 kertaa.

Tiistaina sarjassa edettiin ensimmäistä kertaa jatkoerään. Toisen erän alkupuoliskolla HPK:n Miro Ruokonen taiteili komean osuman, mutta Tapparan Joona Luoto tasoitti kolme minuuttia myöhemmin. Kolmannessa erässä kumpikaan ei saanut ratkaisua aikaiseksi. Jatkoerässä HPK sai ylivoiman Záborskýn jäähyn myötä, mutta ei käyttänyt tilaisuuttaan. Hieman vajaa minuutti jäähyn päättymisestä Pallokerho otti aikalisän, eikä siitä mennyt kuin 36 sekuntia, kun kiekko löysi tiensä maaliin, Pallokerhon maaliin, Tapparan Luodon toimesta. Myös torstaina edettiin jatkoille. Petteri Nikkilän ja Teemu Suhosen maalien myötä varsinainen peliaika päättyi kutkuttavasti 1-1. Ensimmäiset 70 sekuntia Tappara pääsi pelaamaan ylivoimaa, mutta ottelun ratkaisun räväytti vähän vajaa neljän minuutin lisäajan päätteeksi Robert Leino. Sarja jälleen tasan, ja tänään toinen saa voiton myötä ensimmäisen ottelupallon.

4.4 Tappara - HPK 1-0
6.4 HPK - Tappara 4-1
9.4 Tappara - HPK 3-2 ja.
11.4 HPK - Tappara 2-1 ja.

Sarjassa ollaan edetty kotivoittojen ja niukkojen kamppailuiden merkeissä. Onnistuuko Tappara jatkamaan kotivoittojen putkea ja etenemään askeleen päähän jo seitsemännestä peräkkäisestä paikasta mestaruustaistossa? Kairaako HPK huipputärkeän vierasvoiton ja nousee kannujahtiin lähes vuosikymmenen tauon jälkeen? Päivän pelistä ei puutu panosta, eikä täten luultavasti myöskään yleisöä. Tänään perinteinen Hakametsä täyttyy kiekkokansasta ja voitonjanoisista kannattajista.

Hyvät pöhinät tämän päivän otteluseurantaan ja mielenkiinnolla seuraamme tapahtumien kulkua. Vielä noin 2,5 tuntia ja peli päästetään irti!

Edit: pari muokkausta
 
Olen iloinen voidessani palvella täällä. Nimeni on Mäntylä, Valtteri Mäntylä.
Touch and Go

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
5. välierä (Voitot 2-2)

Tappara - HPK

Klo 17


Oho, sori. En huomannut @Punamusta ansiokasta alustusta.
 
Viimeksi muokattu:
Eteläpäädyn piippuhylly (1995 - 2008)
Kun yhdessä matkaan lähdettiin, oli nuoruuden kultainen aika.
Sinä ensiksi saavutit määränpään, minä hetkeksi vielä tänne jään.
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
1st: LEINO-JYLHÄ-HARMAJA
”Jumala on korvattu päiväkodeissa peikoilla, menninkäisillä, maahisilla, merirosvoilla, keijuilla yms. demoneilla.” -Wiherkoski
PLEASE DON'T DIE MANNSCHAFT!

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
To most Christians, the Bible is like a software license. Nobody actually reads it. They just scroll to the bottom and click 'I agree'.
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Erittäin vahva Maamme-laulu!
 
1st: LEINO-JYLHÄ-HARMAJA
”Jumala on korvattu päiväkodeissa peikoilla, menninkäisillä, maahisilla, merirosvoilla, keijuilla yms. demoneilla.” -Wiherkoski
PLEASE DON'T DIE MANNSCHAFT!

Edit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Frölunda
Noniin, takaisin päiväjärjestykseen. Nyt otetaan se voitto perkeleet lentäen vaikka väkisin! KERHO!
 
*Uhkaava tuijottelija*

Petofani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Bruins, Jokerit, Raahe-kiekko, Pattu
Toivon HPK:n voittoa.
 
Kukkosen kasvot. Ville Kuorilehdon laukaus. Patrik Koivisto. Täydellinen tupakkakielto. Oskar Osalan lämäri.
Löikö Mörkö sisään!?
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy