La 13.2.2010 Kärpät - Jokerit ‎

  • 11 745
  • 49
Suosikkijoukkue
Semo tutti parrucchieri.
Vituttaa Kärppien touhu niin paljon ettei tunnepuoli pysy perässä.

Ja vitutus senkun jatkuu. 3-1 johto, kaverin "ykkössena" ajettu ulos ja tietysti Kärpät repii takin auki ja Koivisto hörppii nollakulmasta pari sisään.

Mitäs Matti tuumasi seurattuaan Jokereiden nousua aitiopaikalta?
 

Yoswald

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Heh heh, tilastojen valossa alkupeli heikohkoa, mutta sitten.. Nylander ulos --> jengi alkaa taistelemaan ja tuo hienon voiton Hentusen johdolla. Voi olla, että puheet Nylanderin negatiivisesta vaikutuksesta joukkuehenkeen ovat ihan paikkaansa pitäviä.

Kaiken kaikkiaan hyvä, että voitto tuli. Tämä voitto esti selkärangan katkeamisen ja antoi itseluottamusta tuleviin koitoksiin. Viides sija on ihan meidän näpeissä jos huono putki päättyy tähän.
 

Inspektööri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Maajoukkue
Näyttää siltä, että Jokerit olisi kerrankin taistellut kunolla; ihan jokapäiväistä ei ole Kärppien voitto varsinkaan Raksilassa viimevuosina ollut. Nyt jaksaa taas suunnata mielensä ensiviikon otteluun Bluesia vastaan, valitettavasti Nyladeria ei siellä ilmeisesti näy.
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Juu-ei - tällä valmennuksella, näillä peliesityksillä ja kahdella kakkosmaalivahdilla pääsee Kärpät tänä keväänä nostelemaan kannua varsin aikaisessa vaiheessa - paikallisessa... Kippis!
 

Makis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Alatalon ryhdikkyys tarkoitti vissiin sitä, että kun vastustaja oli umpisurkea, niin se ei mennyt menojaan jo kahden ekan erän aikana. Kärpät oli kahden erän jälkeen johdossa vain ja ainoastaan kahdesta syystä: ylivoimassa pari oivallusta ja Jokerit oli huono.

Toki Koivisto osallistui kovasti talkoisiin ja imuroi, mutta vastustaja oli Hentusta lukuunottamatta niin huono, että Kärppien olisi pitänyt voittaa peli suurin piirtein ilman maalivahtiakin kahden ensimmäisen erän aikana. Kolmanteen tuli paljon parempi joukkue, ilmeisesti Jortikka osaa herätellä joukkuettaan. Kärpät taas ei edes yrittänyt hyökätä kolmannessa, vaan syötteli vain niin kauan, että kiekko menetettiin. Hyökkääjät seisoivat keskialueella ja pakit olivat täysin neuvottomia.

Ja porukka varmaan nauraa Nylanderille, itse ymmärrän kyllä turhautumisen täysin. Jätkä on ollut mukana varmaan kymmenissätuhansissa aloituksissa NHL:ssä ja sitten jonkun nöösin pitää yrittää päteä ja neuvoa, miten aloituksessa ollaan.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Nylander on sittenkin joukkuepelaaja. Tietää olevansa pelkästään haitaksi jäällä ollessaan, eikä valmentaja pirulainen anna rauhaa vaan käskee kentälle tuon tuosta. Joukkuepelaajana päätyy hieman erikoiseen ratkaisuun, jotta Jokereiden peli lähtisi kulkemaan paremmin.

Toimiva ratkaisuhan se oli, sillä voitto tuli. Jokereiden voittoa toki edesauttoi ihan vitun luokaton maalivahtipeli, jota tänään nähtiin kyllä... kaikki 4 maalia olisi ollut otettavissa, mutta ei ollut tänään Koiviston ilta.

Hentunen ja Bremberg mainioita ja Ritakin sähäkkänä. Kärpistä nyt ei mieleen jäänyt kuin Aalto ja Ohtamaa, muuten oli aika hiljaista onnistujien suhteen.

Juho Jokinen taisi muuten loukkaantua.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
No hupsista, mehän voitettiin. Enpä olisi uskonut kun minuutin pelin jälkeen tilanne oli 1-0 Kärpille ja Nylanderin järjettömän ulosajon jälkeen 2.erän alussa vielä 3-1 mutta niin vain Hentusen hattutempun siivittämänä noustiin voittoon, myös Pirneksellä mukavat 1+2 tehot. Hienoa taistelua Nylanderin ulosajon jälkeen ja tälläkin kertaa Jokerit sisuuntui, aivan kuten Raumallakin tapahtui vaikka siellä ei se voittoon asti riittänytkään (kun kesti vain erän).

Bremberg, Hentunen ja Pirnes pelissä muuten +5 ja AJ Niemikin +4. On ainakin maalien aikana osattu olla jäällä.
 

Rystylaukaus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, FC Liverpool, idän sputnikit
tärkeät

pisteet. Case-Nylanderista: linjuri yrittää oikoilla nyllen jalkoja onnistumatta siinä. Ja kun vaihto tulee niin nylle kopauttaa takaisin. Sääntö kaiketi kertoo että ottelurangaistus pitää tuomita, mutta teko nyt ei ollut pelin hengen mukainen. Mites näissä tappelutilanteissa. Monesti linjurit tunkee väliin ja osumia tulee. Pitäiskö niistä tulla lisärangaistuksia tappelijoille?

Hentunen on kova jätkä. Kääntää pelin raksilassa jokereille. Kenties naapurin maalivahdin avustuksella mutta silti.

Molemmille joukkueille olisi parempi kuin Koivistot pysyisivät molemmista poissa.
 

JenniEmilia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, kanadalainen jääkiekko
Kyllähän se niin taisi olla, että Nylander teki pelimiehen tempun ja ulosajollaan pelasti Jokerit. Tämän jälkeen Pirneksen kenttä pelasi entistä enemmän ja ratkoi pelin. Välivainion Vänkkeri on aina Raksilassa liekeissä.

Kiinostavaa nähdä mitä Micke kopautuksestaan saa. Aikoinaanhan Viuhkola sai parin pelin pelikiellon pysäytettyään rännikiekon linjatuomarilla. Siihen verrattuna tuommoisesta lyönnistä voi tulla vaikka 5-10 peliä penalttia.

Mielenkiinnolla odotan kurinpitäjän virallista raporttia: "Pelaaja heilauttaa mailaansa siten, että se osuu linjatuomaria luistimeen. Lieventävänä asianhaarana voidaan nähdä, että tilanteessa kiekko oli linjatuomarilla"
 

Watson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Arsenal
Melkoinen masokisti saa kyllä nykyään olla kun Raksilaan raahautuu. Kärppien peli on edelleen ihan täydellistä sontaa, miten ihmeessä HPK onnistui Kärpille häviämään? Avaussyöttö menee pääsääntöisesti keskialueella seisovalle miehelle joka on selin vastustajan maaliin. Koittaa siinä sitten hyökkäillä kun ainoa konsti päästä vastustajan päätyyn on rännikiekko. Viimeisessä erässä oli tilanne, joka kuvastaa koko Kärppäpelin sielua tällä hetkellä: Kärpillä 4-2 ylivoimahyökkäys, kiekko Ohtamaalla, joka päättää siniviivan ylitettyään lämäistä päätykiekon. Ilmeisesti Matti on antanut selvät ohjeet että mitään riskejä ei oteta.

Iltarukouksessa toivotaan tänäkin iltana viisautta Junnolle ja Pörhölle. Antakaa armoa ja päästäkää meidät pahasta. Kotimatkalla päätin jo etten varmana mene hallille ennenkuin Matti on kengitetty, mutta sitten nuo päättivät vääntää vielä valttikortin, eli Lelu palaa ensi viikolla. Eipä tuokaan lupaus siis kestänyt kuin muutaman kilometrin.

A season to remember. Viimeksi yhtä yököttävää oli Dufvan aikana.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Toivottavasti Micke saa pitkän pelikiellon. Jokerien peli toimii paljon paremmin ilman tuota svenssonia.

Hieno nousu ja mahtavat pisteet, nämä eivät ole Raksilassa ihan arkipäivää. Kiitos!
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Varmasti ihan viihdyttävä peli, puolueettomin lasein katsottuna... Kärppälasein katsottuna aivan järkyttävää touhua. Omassa päässä ollaan täysin kusessa. Kärpät voisi pärjätä jos pelaisivat koko ajan hyökkäyspäässä...

Ja alivoima. Pitääkö sitä oikein odottaa että kaveri tekee sen häkin. Luulisi jo pikkuhiljaa tajuavan että siihen kiekolliseen pitää pistää painetta! Nyt annetaan kaikki tila ja aika kaverin suunnitella kuvioita. Painetta kiekolliseen niin tulee taatusti heti vaikeuksia pyörittää YV:tä. Alatalo on täysin kujalla tässä AV:n pelaamisessa. Oli suoranainen ihme ettei tänään kolissut.

Ei Jokeritkaan ihmeitä esittänyt. Mutta sen verran skarppina olivat että kun oikein tarjotaan niin vain hulluhan jättää moiset paikat käyttämättä. Omaa peliä ei tarvinnut tänään juuri esittää, mutta sitäkin tehokkaampaa vieraskiekkoa. Nylanderista täytyy sanoa että eipä olisi uskonut että on noin turisti, jotkin sikatreenit olisi tälle herralle paikallaan, henkilökohtaisesti. Kaikenkaikkiaan kuitenkin oikeaan osoitteeseen pisteet meni, ei kahta sanaa.

Alatalo voi puolestani sukkia vittuun. Jos on noin kujalla niin toi jengi pelaa varmaan paremmin ilman valmentajaa. Ihan oikeasti.
 
Suosikkijoukkue
Semo tutti parrucchieri.
A season to remember. Viimeksi yhtä yököttävää oli Dufvan aikana.

Toivottavasti oli viimeinen valmentaja Oulussa, jolla on mitään tekemistä Jyväskylän kanssa. Sieltä kun ei tunnu tulevan kuin paskoja valmentajia, jotka tekevät Oulussa paskoja suorituksia.

Tosin Dufva nousi Oulun nöyryytyksen jälkeen kovalla duunilla huipulle, mutta vaikea uskoa Alatalon enää käyvän samanlaista tietä tullakseen huippuvalmentajaksi.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärppälasein katsottuna aivan järkyttävää touhua. Omassa päässä ollaan täysin kusessa. Kärpät voisi pärjätä jos pelaisivat koko ajan hyökkäyspäässä...

Tilastojen perusteella pisti silmään Korpikarin +- saldo -4. Oliko Oskari vain osasyyllinen Matin huonoon valmennukseen, vai oliko omiakin huonoja ratkaisuita?
 

Watson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Arsenal
Tilastojen perusteella pisti silmään Korpikarin +- saldo -4. Oliko Oskari vain osasyyllinen Matin huonoon valmennukseen, vai oliko omiakin huonoja ratkaisuita?
Eiköhän nuo enemmänkin Koiviston piikkiin mene. Ei Oskarikaan häävi ollut, hyökkäyspäässä esim. oli yksi tuhannen taalan paikka, mutta kädet jäätyivät täysin. Aikamoista alamäkeä on Oskarin osalta ollut tämän Matin jälkimmäinen kausi, tosin näyttää tuo Kärppien puolustus muutenkin olevan avoinna kuin ladon ovet.

Korjaan sen verran alkukauden sanontojani, että Jokinen ei ole nykyisellään enää Kärppien paskin pakki. Tosin tänään jäi syrjään jossain vaiheessa ensimmäistä erää, uusiutuiko vanha vamma?
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Näyttää siltä, että Jokerit olisi kerrankin taistellut kunolla; ihan jokapäiväistä ei ole Kärppien voitto varsinkaan Raksilassa viimevuosina ollut.
Jos en ihan väärässä ole, niin viimeksi Jokerit oli ennen tätä peliä voittanut Oulussa tammikuussa 2007. Sen jälkeen ehdittiin pelata play offit mukaanlukien 10 peliä, joissa Kärpät poistui voittajana. Jo oli siis aikakin voittaa.

Mutta ei se hyvältä näyttänyt nytkään alussa. Toisen erän alussa vastustaja meni kahden maalin johtoon, mutta sitten Jokerit nousi. Tämäkin peli näytti osaltaan sen, että se joukkue häviää, joka tekee enemmän virheitä. Hieman samalla tavalla kävi Jokereille torstaina, silloin maalivahtipeli petti. Nyt näin kävi Kärpille ja tulos oli tässä. Eli sopivasti tuuriakin mukana, mutta välillä sitä tarvitaan.

Saatiin piste-eroa Kärppiin kavennettua taas ja jos olisi vähän enempi pelejä voitettu, niin...No tälläistä jossittelua on käyty tällä kaudella Oulussakin.

Mitä kolme asiaa Hannu Jortikalla on, jotka Matti Alatalolta puuttuu? Oikea vastaus on silmälasit, hiukset ja voittajan asenne.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
No aika hemmetisti muutakin, kuten äkäinen luonne, alkoholiongelma ja kuusi mestaruutta. Kyllä se silti joukkueen voittamaan saa, toisin kuin Matti.
Boldattua kohtaa en allekirjoittaisi. Alkoholi ei ole Jortsulle ongelma, sitä on lehtijutuista päätellen lähes aina riittävästi.

Kärpät on aina kiva voittaa ja varsinkin lähes toivottoman tuntuiselta takamatkalta nousemalla otetut pisteet on enemmän kuin tervetulleita. Tiistaina Blues nurin, niin Jokerit on taas mukana taistelussa kuudennesta sijasta.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Tuli ottelun aikana deja-vu torstaista HIFK-ottelusta. Ottelu melkein annettiin pois, mutta sitten Jokerit syttyi taistelemaan ja tällä kertaa vastustaja oli kohtelias ja avitti sitten Jokereita matkan varrella. Aktiivisempi ja parempi joukkue voitti, toisin kun torstaina.
 

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Tuli voitto tosi tärkeään paikkaan. En olisi ikinä uskonut kun katoin sm-liigan sivuilta ollaan tappiolla 3-1. Siinä vaiheessa kävi mielessä että "taasko käy näin".
Mutta varmaan ottelun käännekohta oli Nyllen suihkukomennus. On näyttänyt ainakin näitten viime pelien perusteella, että heti kun Nylander ei oo kaukalossa, niin joukkue syttyy taisteluun. Tuomas Tarkki saa kyllä syyttää täysin itseään ainakin kahdesta Hentusen maalista. Ton tason veskarille ei tollaisia maaleja saa mennä. Sen takia ne varmaan vaihtoikin Koiviston maaliin.
Joroisten härkä oli eilen liekeissä. Tästä ottelusta Jokerit saa varmasti lisää latausta tiistain kotimatsiin Bluesia vastaan. Itseluottamus on nyt varmaan huipussaan, kunhan joukkue jaksaa usko vaan siihen omaan tekemiseen, niin hyvä kausi tästä vielä saadaan.

Tärkeet kolme pinnaa. Ja oli mukava lauantai ilta myös. Kun se viime pelien ei ole ollut niin mukava, kun on tappioita vaan ropissut.
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
...Tuomas Tarkki saa kyllä syyttää täysin itseään ainakin kahdesta Hentusen maalista. Ton tason veskarille ei tollaisia maaleja saa mennä. Sen takia ne varmaan vaihtoikin Koiviston maaliin...

Tarkki vaihdettiin maaliin vasta viimeisen erän loppupuoliskolla, joten kyllä nuo ihan Koiviston piikkiin meni.
 

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Tarkki vaihdettiin maaliin vasta viimeisen erän loppupuoliskolla, joten kyllä nuo ihan Koiviston piikkiin meni.


Niin olikin. Sori.. Se lämäri maali siniseltä, olikohan se sitten 3-4? Näin vaan telkkarista sen, eikä ne maininnu sitten monesko maali se oli. Te ketkä olitte paikalla, niin kertoisitteko miten Juuso Riksman pelasi? Oliko yhtä epävarma kun HIFK pelissä?
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Te ketkä olitte paikalla, niin kertoisitteko miten Juuso Riksman pelasi? Oliko yhtä epävarma kun HIFK pelissä?
Riksman ei imaissut kuin yhden maalin, joten eteenpäin on menty. Eipä joutunut Riksman mitään esittämään, joten paha sanoa mitään sen kummempaa otteistaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös