La 13.12.2014 Otteluseurantaketju Liiga

  • 40 507
  • 433

HokiHero

Jäsen
On tämä KalPa tylsä joukkue.
Olen huomannut että vastustaja vaikuttaa tähän merkittävästi. Jos Kalpaa vastaan pelaa peliä rikkova joukkue on peli usein "tylsää" (etenkin jos oman joukkueen peli ei kulje), mutta taas esimerkiksi enemmän KalPan tyyppistä peliä "rakentavaa" joukkuetta eli vaikka Kärppiä vastaan KalPan pelit ovat olleet todella vauhdikkaita ja viihdyttäviä. Sport oli tähän kyllä poikkeus ja sai rikkomalla ja roiskimalla aikaan oikein viihdyttävän pelin jota KalPakaan ei pystynyt pilaamaan.
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Ei jumalauta kuinka fiksu jäähy Kiilholmalta. Eikö tuota saa nyt jo poppareita syömään?!!
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Hämeenlinnassa toinen erä oli avauserän toisinto, mutta käänteisesti. Eli Lukko aloitti vahvasti mutta HPK teki erän ainoan maalin. Ja tuon maalin jälkeen peli taas tasoittuikin.

Semmoinen pisti silmään että Juho Tommila on aika usein vaikeuksissa omassa päädyssä.
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
2min pelicansille 5vs3 ylivoimaa ja tepsi kesti. Seeprat yrittivät tosissaan lahjoittaa pelicansille kolmannen maalin......
 

TheJackal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ilman Ville Peltosta ja Tobias Salmelaista
Haiskahtaa kyllä, että Tapparan nousu alkaa just tänään Hifk:ta vastaan. Hifk päästi ihan turhaan Tapparan peliin, kun oli jo niin hallussa.
 

Calé

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Jahas toinen erä taputeltu Lahessa. TPS selvitti 5 -3 av:n. Nyt jäädään pelkäämään Laaksosen paikkojäähyjä kolmoseen kun tajuaa erätauolla, että tulipa vihellettyä helpolla.
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ilves on tehoillut kahdeksaan edelliseen peliin peräti kahdeksan maalia. Viimeiseen kolmeen peliin tämä kesken oleva mukaan luettuna yksi kaappi tehty. Läpsyttelyn multihuipentuma.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Olisi luullut, että Ramun ja Goldobinin ollessa poissa, niin tuota yvtä olisi suoraviivaistettu! Paskan vitut! Samaa perkeleen läpisyöttöjen hakemista.

Nyt Tapparan ylivoima. Yllättäen IFKlta väärävaihto.
 

YOLO 1922

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Penguins
Kyllä koitti tuomarit parhaansa mukaan ratkaista peliä Pelsuille, mut ei napostellut edes täys 2min 5-3 yv. Toivottavasti Tepsi sais viimiseen erään jostain kaivettua munat esille ja joultauolle päästäisiin sentään voiton kautta.
 

Ribals

Jäsen
Ässillä oli paikat tehdä 2-3 maalia lisää ylivoimilla ja muilla hyvillä tonteilla ekassa erässä. Toinen erä meni KalPan merkeissä, kolmannessa erässä vaan täysi höyry päälle ja maalille. Riksmanille upposi tuo KalPan toinen vähän helposti.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Liigan joukkuemäärää on supistettava, ei riitä hyviä valmentajia kaikille.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Perhana. Tässä on ihan hyvät saumat vielä. Muutamia paikkoja oli vastaiskuista, mutta vaikeaa on maalinteko Kärppiä vastaan. Kokoajan oltiin paremmin ja paremmin pelissä mukana.
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Sad, but true. Välly tekee joka vaihdossa töitä hartiavoimin ja saa tuotua kiekon sisään hyökkäysalueelle. Valitettavasti nämä eivät yleensä johda varsinaisiin tilanteisiin.

Vällystä tulee mieleen Timo Peltomaa huonoimmillaan. Pää kainalossa täysillä kiekkoon ja sitten... Kulmaan pyörimään. Kiitettävästi Välly kyllä yrittää, mutta kädet ja pelikäsitys on mitä on.
 

Kafrom

Jäsen
Nämä ne vasta sulosäveliä ovatkin. Katkera ininä vastustajan toimesta on hunajaa korvilleni
Hieno defenssimekanismi kieltämättä KalPafaneilla, sama virsi jokaisella. Taitaa jokainen tiedostaa sen itsekin, että keväällä tuolla pelillä tuskin pitkälle edetään, aika näyttää olenko väärässä.
 

Hirvonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Johan oli paikka HIFKille viimeisillä sekunneilla, ei saanut Puustinen maalia kun pelaajat pelastivat heittäytymällä Metsolan kämmin.
 

#71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
Ei hyvältä näytä. Tappara päästettiin puoli-ilmaiseksi peliin mukaan, ja rikkinäisellä kokoonpanolla näillä pelimäärillä ja puolustuksella, jossa Hankin kaltaiset löysät paskat saa 20min/peli peliaikaa pitäisi voittaa...
 

Jussih

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Toinen erä oli huomattavasti tasaisempi, ehkä jopa lievästi Lukkovoittoinen. Peli kuitenkin tasan ja mikä ihmeellisintä (uskaltaako ääneen sanoakaan), tuomarit ovat olleet hyviä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös