La 13.10.2012 Tappara - Ässät

  • 14 802
  • 83

Setämies

Jäsen
Kahteen peliin todennäköisesti liigan kolme naurettavinta ulosajoa tällä kaudella.

Leimulle hametta päälle ilmiselvästä pelirangaistuksen kalastelusta.
Ei sitä pelasta vaikka kuinka tuomarin käden noustua noustiin ylös.

Jos varusteet päällä reilu 100kg ukko vetää vauhdilla pään pleksiin ja jäästä nousemiseen menee yli 1,5s niin se on ulosajon kalastelua? Ookoo... Käden nousuun meni about sekunti, niin miten helvetin nopeesti Leimun ois pitäny pongata ylös?
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Crapbag: Viestissäsi oli paljon samaa mitä itse ajattelen jääkiekosta. Viestissäsi oli paljon myös mielestäni ala-arvoista tekstiä Rautakorvesta ja Tapparan "neideistä". Jos luet mitä mieltä olin tänään Ässien isoista jäähyistä, niin huomaat, että olemme aika samoilla linjoilla.

Joops, pahoittelen lapsellisiakin juttujani, selvinpäin ne on kuitenkin tänne vedetty ja mitään ei enää mahda. Oli ja meni ja Tappara on ja pysyy melkeinpä suurempana "vihattuna" mitä esim. Lukko. Harmittaa edelleen tuo tämänhetkinen tuomaritouhu täysine housuunpaskomisineen, olen joskus nähnyt sikaakin pelattavan mutta näitä parin päivän tapahtumia ei voi millään laskea mukaan niihin touhuihin. Yksi vahinko vielä menisi pelin tiimellyksessä mutta kolme kahteen päivään, menee yli hilseen. Sinällään Joensuun tapaus oli jo lähes täysin merkityksetön, joten se menee vaan tuomareiden pippelin venyttelyihin ja lapselliseen esittämiseen. Kuten aiemmin sanoin, Savinaiselle olisin hyväksynyt sen 2+10, mutta ei ikinä suihkuun. Tapparan alivoimapelaaja(?) vei tietoisesti kiekon nurkkaan tappamaan aikaa sitä selkäänsä kentälle tarjoten ja V-M selvästi hieman turhautuen tööttäsi tästä hyvästä.

Lopussa kun Nieminen esti Järvenpäätä avaamasta peliä, ei tuomarin käsi koskaan noussut. Tai nousi, silloin kun Sammalkangas antoi poikkarin Niemiselle tuosta molarin halailusta. Molemmat kuitenkin jäähylle, tässä näkyi hienosti tämä tuomareiden munattomuus hoitaa näitä hommia. Niemisen rike oli rike vasta siinä kohtaa kun pakki reagoi tilanteeseen? Huonoista tuomareista voisi jauhaa loputtomiin eikä se mihinkään johda, eikä Ässien joukkue voi tänään syyttää kuin itseään. Liike on jostain syystä nyt kateissa ja täten homma sakkaa hieman. Toivottavasti meillä on jokin kevääseen tähtäävä syy olla nyt vähän heikommassa iskussa, josko jotain on opittu ja muutettu. Pariin viikkoon neljäs(?) 2-1 häviö..

edit:

Joensuun kohdalla se oli törkeä turhautuminen ja siinä ei kunnioitettu vastustajaa yhtään. Tuollaiset pellet ulos oitis. Tuollainen jalkakamppi takaapäin voi tehdä tuhoa.

Nähdäkseni Joensuu veti ihan olkapäät vastakkain Haapalan kumoon? Muisteletko vielä sitä 2006 kevään tapausta, jossa Tampereella syyteltiin Jesseä kirurgisesta mailankäytöstä, jossa nivunen "irroitettiin"? Oletko kenties sama seppä joka tämän ajojahdin silloin käynnisti?
 
En tiiä onko sitten liian paksut patalasit, mutta kyllä noi ulosajot molemmissa tilanteissa tuntui aika kovalta tuomiolta...

Ei tosiaan olisi ollut ihan kamala vääryys, jos olisivat menneet pienemmillä tuomioilla. Toisaalta etenkin Joensuun temppu oli pahemman luokan rottailua, eikä moisilla tempuilla ole mitään tekemistä tyylikkään pelaamisen kanssa.

Mutta harvinaisen pihalla olivat tuomarit. Iso osa vihellyksistä oli sellaisia ettei minulla aluksi ollut hajuakaan edes siitä, kummalle joukkueelle jäähy tuli.

Tapparalta ihan mainio lokakuinen suoritus, Tuokkolakin oli tänään liki erinomainen. Ja Niämisen Ville. Eiväthän ne nousut yleensä maaliin pääty, mutta hieno tuollaista tsemppausta on katsella. Nieminen oli erinomainen myös puolustuspäässä. Juuri tällaista menoa liki-ikonilta tarvitaan.

Jotain hienoa näissä Ässä-matseissa on, vaikka mitään karnevaalimeininkiä mukavan täydessä Hakametsässä ei tänään koettukaan.
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
Nähdäkseni Joensuu veti ihan olkapäät vastakkain Haapalan kumoon? Muisteletko vielä sitä 2006 kevään tapausta, jossa Tampereella syyteltiin Jesseä kirurgisesta mailankäytöstä, jossa nivunen "irroitettiin"? Oletko kenties sama seppä joka tämän ajojahdin silloin käynnisti?

mtv3.fi linkki ulosajovideoon Tossa näyttäis kyllä siltä että kamppi se oli. Tuossa ei kunnioitettu juurikaan vastustajaa.

Tosta kun lennät selälleen ja lyöt pääs niin kivaa tulee.
 

teippi-77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ducks
...Kahteen peliin kolme melkein kuollutta makkaraa tilanteissa, joista yhdessä (Savinainen) olisi voinut antaa jopa 2+10. Muissa kakkonen tai ei mitään olisi jääkiekkopeliin sopiva tuomio...
Hmm melkein kuollutta, näitkö tänään Elmeri Kaksosen Tapparan rosterissa, tais eilen kuitenkin Pihlmanin taklauksessa ihan aikuisten oikeasti loukkaantua. Porilaisten mielestähän se on näyttelyä ja kalastelua kun ei edes seuraavana päivänä kykene pelaamaan.
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Jos varusteet päällä reilu 100kg ukko vetää vauhdilla pään pleksiin ja jäästä nousemiseen menee yli 1,5s niin se on ulosajon kalastelua? Ookoo... Käden nousuun meni about sekunti, niin miten helvetin nopeesti Leimun ois pitäny pongata ylös?

No siis heti, vähän niin kuin vieteri. Koska eihän tuo nyt sattua voi, muuten vain kalasteli. Mutta se tietysti riippuu pelaajasta, esim. Aki Uusikartano olisi ollut ÄIJJÄ, kun olisi tehnyt noin.

Mutta tosiaan, Ässiä vastaan on sähköä paljon enemmän kuin Ilvestä tai HIFK:ta vastaan nykyään. Jokerit pääsee vähän siihen kulmille. Jos nämä sattuisivat playoffeissa vastakkain niin ruuti tuoksuisi varmaan vielä kymmenen vuoden päästä, kun edellisestäkään sarjasta ei ole päästy yli :) Saamarin Komarovit ja kaikki.
 

Urho666

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Eipä näemmä ole NHL lisännyt nauhan pituutta herra Joensuun kasetissa. Rottailua parhaimman päälle eikä tietoakaan vastustajan kunnioittamisesta.
Ehkä oma riittämättömyys pelissä veti miehen henkisesti kujalle. Onhan se varmasti pirun rankkaa, kun äijään lyödään Änäri-leima kotoisessa liigassa ja silti ollaan kaukana dominoinnista kentällä. Puskee varmasti väkisin Hanson-mentaliteetti lopussa päälle.

Mutta hieno Back-to-back -setti takana ja 3-3 pojot joukkueille. Muu olisi ollut vääryys. Ainakaan enemmän pisteitä Porin suuntaan.
 

Orlando

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Tapparaa vastaan sähköä on kyllä enemmän, mitä Lukkoa vastaan nykyään. Tunteita herättävä vastustaja.

Näistä tämän päivän ulosajoista sen verran, että vaikka heitän patalasit pois ja katson nuo tilanteet uusintana useaan kertaan, niin en millään näe kummassakaan tilanteessa ulosajon paikkaa. Molemmat tapaukset toki turhautuneen pelaajan tekemiä "rikoksia". Savinaiselle olisin hyväksynyt juuri ja juuri 2+10 min selästä taklaamisesta ja Joensuun kampista olisi ollut oikea tuomio 2min estämisestä.

Kyllähän se Tappara-fanien on myös ymmärrettävä, että pistäähän nämä tuomiot, mukaanlukien eilinen "laitataklaus", vituttamaan Patafaneja. Heittäkää itsekin oranssi-siniset lasit pois päästä ja katsokaa eilisen ja tämän päivän ulosajoihin johtaneet tilanteet uudestaan. Onhan se surullista, että rakastamassamme hienossa fyysisessä kontaktilajissa nimeltä jääkiekko, amatöörituomareilla on peleissä isompi rooli, kuin huipputaitavilla fyysisillä ammattilaisilla, eli pelaajilla. Todennäköisesti tällä ET:n Jokerit-IFK-pelin aiheuttamalla väkivalta-kohu-sexi-wau:lla on tekemistä tällä nykyisellä linjauksella. Tällä menolla tämä laji vaan menettää hohtonsa. Tämä asia vituttaa paljon enemmän, kuin tämän illan tappio.

Lisättäköön ot:na sen verran, että tämän pelin jälkeen olin katsomassa n 1,5 erää Kokemäen KovaVäen ja Panelian Raikkaan välistä 3-divariottelua. Peli päättyi 9-1 ja yleisöä muutama sata. Muutaman vuoden heittopussina olemisen jälkeen melkoinen "buumi" Kokemäellä jääkiekon osalta. 2 tuomariakin vihelsi paremmin, kuin 4 SM-Liigatuomaria. Voi olla, että tulevina viikonloppuina oman kylän joukkue vie voiton tästä ihanasta SM-Liigasta :)
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mun mielestä näissä tilanteissa jossa tuomitaan 5+20 sen takia koska kaveri jää hetkeksi jäähän makaamaan, on katottava että se pelaaja oikeasti loukkaantuu jos sen takia heitetään pihalle.

Oksettavinta on tämä että ensin sattuu=>vastustajalle 5min jäähy => itse vetämään sitä ylivoimaa vielä. HYI HELVETTI, ainiin ja Leimulle sen verran että opetellaan ottamaan taklausta vastaan. Jos tuossa tilanteessa et osaa odottaa taklausta et paikkasi ole pelikentällä.
2+10 olisi ollut ihan maksimituomio tuosta Savinaiselle, mutta ei...vatipäät päätti taas arpoa ison boxin.

Kahteen otteluun kolme ulosajoa joista jokainen oli aivan helpoimmasta päästä mitä olen nähnyt.

Ulosajo kampituksesta, only in Sm-Liiga. Ammattiliigaksi itseään väittävä joissa kuitenkin amatöörimäistä puuhastelua illasta toiseen tuomaristolta.

Itse pelistä sen verran että Tappara oli parempi ja ansaitsi voittonsa. Ässiltä ei kauheasti hyviä pelaajia löytynyt. Oli taas sen tappion vuoro kuten osasi ennustaa. Tee nyt jumalauta Kivi jotain että löydetään tasaisuutta otteisiin...
 

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Leimu nousi samantien ylös ja lähti vaihtoon. Minä en tiedä minkälainen pää teillä porilaisilla on mutta kyllä se vähän sattuu, kun lyöt kuupan siihen pleksiin, etenkin kun joku tönää niskasta. En tajua yhtään, että mikä helvetin filmaus tuo nyt muka oli. Mahtuu tännekin paljon kirjoittajia jotka eivät näköjään tajua jääkiekosta suoraan sanoen yhtään mitään. Ja joo, en tajua minäkään.

Meillä on päät betonia ja niskat terästä. Ja järki toisinaan jäässä. Eli aina ei voi ymmärtää muualta tulevien inhimillisyyttä. Täällä kun ei edes alakouluikäiset tunne kipua :P ja kyllä veikkaan, että Janne Grönvall tietää vähän enemmän lätkästä kuin tälläinen random JA janari regularflex. Eli ei näitä kannata ottaa liian tosissaan sillä eihän siitä tuu kuin mielipahaa.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
... Onhan se varmasti pirun rankkaa, kun äijään lyödään Änäri-leima kotoisessa liigassa ja silti ollaan kaukana dominoinnista kentällä....

Juuri tuollaiset provot saastuttaa näitä ketjuja ja vaikeuttaa mahiksia asialliseen keskusteluun.

Ja muut Tappara- fanit ei huolta, samoja idioottiprovoja lentelee toki Ässä-leiristäkin harva se päivä, viimeksi tänään tässä ketjussa.

Harmi sinällään, että tällaista hienoa "back to back"-tapahtumaa muistetaan näistä, sillä etenkin eilinen matsi oli todella hienon kiihkeä urheilutapahtuma.

Ja ai niin: Joensuu on pelannut 10 ottelua tehoin 6+5=11. Tämän päivän Jesse ei ollut sitä parasta Jesseä, mutta kyllä kaveri aika hyvin on liigaa dominoinut, ollen tod.näk sen paras klassinen power forward tällä hetkellä.

Ikävä Jesseä tulee varmasti, kun änäri alkaa.
 

alias

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Semmottis. Tappara tänään selvästi parempi ja pelillisesti Ässiä pari mailia edellä. Kolme pistettä oikeutetusti Tampereelle, onnittelut niistä.

Mutta hei, mihin on jääkiekko menossa, kysyn vaan? Vastustajan kanssapelaajatoveria ei enää kunnioiteta yhtään. Luistellaan vieressä ja häiritään tahallaan toisen pelaamista, yritetään ottaa kiekkoa pois lupaa kysymättä, ja kaiken huipuksi vielä taklataan yhtäkkiä varottamatta laitaan, niin että leukaan sattuu? Toisaalla kaadetaan säälittä heikompia pelitovereita, vaikka ne ei ole tehnyt mitään pahaa? Onneksi tuomarit poisti tänään häiriköt kentältä, niin kaikilla oli taas kiva pelata. Voisivat vielä lätkäistä sellaiset 10 ottelua pelikieltoa päälle, niin oppisivat, k..ele. Nyt Jukka, videot postiin.

Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa....
 

Surprise Me

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gus Polinski - Polka king of the midwest
Vieressä oleva tuomari nosti käden pystyyn kuin innokas koulupoika ja naamalla oli ilme, YES nyt mä saan antaa oikein ison jäähyn.. :)

En mä olen niin tyhmä, ettenkö ymmärrä kummankin osapuolen vastuuta, mutta yksi syy miksi noita ukkoja putoaa jäähän illasta toiseen on se, että pleksit on kuin betoniseinä. Se ei jousta eikä taivu mihinkään. Siihen kun vielä lisätään jäätävän kokoinen kyynerpää-suoja, joka on kuin muovista tehty leka. Iskun energia ei vapaudu muuhun kuin kohteena olevan päähän. Mä kokeilin Hakametsän hallin pleksejä juuri muuta päivä sitten ja herranjestas ne ei jousta yhtään. Ihan vaan offtopic: kokeilkaa itse.
 

Oijennus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Nyt Jukka, videot postiin.

Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa....

Tässä taas kommentti mikä viittaisi siihen, että Rautakorpi on syypää tuomarien virheisiin. Mikä v***u teitä porilaisia oikein vaivaa. Vika on jossain muualla kuin Jukassa ja Tapparassa.
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Mun mielestä näissä tilanteissa jossa tuomitaan 5+20 sen takia koska kaveri jää hetkeksi jäähän makaamaan, on katottava että se pelaaja oikeasti loukkaantuu jos sen takia heitetään pihalle.

Oksettavinta on tämä että ensin sattuu=>vastustajalle 5min jäähy => itse vetämään sitä ylivoimaa vielä. HYI HELVETTI, ainiin ja Leimulle sen verran että opetellaan ottamaan taklausta vastaan. Jos tuossa tilanteessa et osaa odottaa taklausta et paikkasi ole pelikentällä.
2+10 olisi ollut ihan maksimituomio tuosta Savinaiselle, mutta ei...vatipäät päätti taas arpoa ison boxin.

Heh, kuka jäi makaamaan ja minne? Ja eikö kentälle sitten saa enää mennä, jos vastustaja tekee rikkeen? Leimun vika tosiaan ettei osannut odottaa päähän tulevaa taklausta. Ja kuitenkin myönnät, että Savinainen teki väärin :D Riemastuttavaa logiikkaa kerrassaan!

regularflex kirjoitti:
Meillä on päät betonia ja niskat terästä. Ja järki toisinaan jäässä. Eli aina ei voi ymmärtää muualta tulevien inhimillisyyttä. Täällä kun ei edes alakouluikäiset tunne kipua :P ja kyllä veikkaan, että Janne Grönvall tietää vähän enemmän lätkästä kuin tälläinen random JA janari regularflex. Eli ei näitä kannata ottaa liian tosissaan sillä eihän siitä tuu kuin mielipahaa.

Tuntuu olevan joo :)

En tunne Janne Grönvallia (sitä jääkiekkoilijaa) mutta varmasti tietää enemmän lätkästä kuin kumpikaan meistä. Menen tästä lyömään päätäni olohuoneen seinään ja hyppimään siitä ylös kuin mies.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Heh, kuka jäi makaamaan ja minne? Ja eikö kentälle sitten saa enää mennä, jos vastustaja tekee rikkeen? Leimun vika tosiaan ettei osannut odottaa päähän tulevaa taklausta. Ja kuitenkin myönnät, että Savinainen teki väärin :D Riemastuttavaa logiikkaa kerrassaan!

Leimu makasi jäässä sen verran että pystyi filmaamaan loukkaantumisen ja ulosajon ässille. Jos olisi loukkaantunut oikeasti, ei olisi pelannut minuutin päästä ylivoimalla.
Taklausta ei oteta noin vastaan vai otetaanko? Taklaajan vastuu ja taklattavan vastuu jne.
Karu fakta että Sm-Liigassa voi filmata vastustajalle ulosajon. Oksettavaa.
 

SiniOranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Selittäkää nyt joku mullekkin, jotta missä kohtaa Leimu filmaa?? Kun se ei jää tuonne edes makaamaan jään pintaan, vaan nousee aikas nopeasti pystyyn, ja luistelee sitten kohti vaihtoaitiota. Ehkä porilaiset silmät näkevät jotain mitä minä en..
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Leimu makasi jäässä sen verran että pystyi filmaamaan loukkaantumisen ja ulosajon ässille. Jos olisi loukkaantunut oikeasti, ei olisi pelannut minuutin päästä ylivoimalla.
Taklausta ei oteta noin vastaan vai otetaanko? Taklaajan vastuu ja taklattavan vastuu jne.
Karu fakta että Sm-Liigassa voi filmata vastustajalle ulosajon. Oksettavaa.

Menes nyt kerran sinäkin sinne kaukaloon ja lopeta nämä idioottimaiset höpötyksesi. Tarvis olla kato vähän pelisilmää näissäkin jutuissa.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Menes nyt kerran sinäkin sinne kaukaloon ja lopeta nämä idioottimaiset höpötyksesi. Tarvis olla kato vähän pelisilmää näissäkin jutuissa.

Hah. Huikea vastaus. Pelisilmää sinnekin, toivottavasti seuraavassa kohtaamisessa Ässistä joku filmaa teille ulosajon niin ymmärrät tilanteen paremmin.

Ehkä sitten huomaat miten oksettavaa kyseinen toiminta on. Tai sitten menet sinne kaukaloon pelaamaan etkä rusettiluistelemaan. Yleisesti tuosta ei kauheasti pidetä että kaverille ulosajo loukkaantumisella ja sitten itse vetämässä siellä loukkaantumisesta seuranneella ylivoimalla.
 
Suosikkijoukkue
Tappara
Tuomarit olivat tosiaan kujalla lähes koko illan, puolin ja toisin. Mutta mitä tekikään Joensuu? Täytyy sanoa, että vastaavaa hölmöilyä en ole hetkeen nähnyt. Joukkueen viimeinen sauma tasoittaa, ja kaveri heittää tuollaisen tempun kehiin. En siitä vitosta olisi antanut missään tapauksessa, mutta kukaan tuomari ei olisi ollut viheltämättä kakkosta. Uskomatonta urpoilua, kopissa pelin jälkeen takuulla kiiteltiin.

En ole sääntökirjaan suuremmin perehtynyt, mutta ei tule mieleen että olisin nähnyt tulevan kampituksesta 5+20. Onko uusikin pykälä?
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Hah. Huikea vastaus. Pelisilmää sinnekin, toivottavasti seuraavassa kohtaamisessa Ässistä joku filmaa teille ulosajon niin ymmärrät tilanteen paremmin.

Ehkä sitten huomaat miten oksettavaa kyseinen toiminta on. Tai sitten menet sinne kaukaloon pelaamaan etkä rusettiluistelemaan. Yleisesti tuosta ei kauheasti pidetä että kaverille ulosajo loukkaantumisella ja sitten itse vetämässä siellä loukkaantumisesta seuranneella ylivoimalla.

Osasin toki odottaa vastauksesi. Mutta itsellesihän sinä kuoppaa kaivat, että anna mennä vaan.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Osasin toki odottaa vastauksesi. Mutta itsellesihän sinä kuoppaa kaivat, että anna mennä vaan.

Joo kauhea kuoppa on kun mulla on eriävä mielipide sun kanssa. Voi hitsin hitsi.

Kun sinulta ei enää irtoa mitään kunnollista tilanteeseen liittyvää vasta-argumenttia niin jätetään asia sikseen. Kaksi viestiä kuraa ilman perusteluja, well played.

Minun mielipiteeni on se, että ässät sai näihin kahteen otteluun 3 ulosajoa tilanteista joista yhdestäkään ei pitäisi tuomita ulosajoa.
 

Orlando

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
En ole sääntökirjaan suuremmin perehtynyt, mutta ei tule mieleen että olisin nähnyt tulevan kampituksesta 5+20. Onko uusikin pykälä?

Kaiken lisäksi vastustajan pelaaja ei edes loukkaannu. Ymmärtäisin, jos kampittaa kovassa vauhdissa niin että vastustaja lentää vaarallisesti päin laitaa ja loukkaantuu, näitä kai on joskus tullutkin, tosin harvemmin niitäkin. Tämän iltainen on varmasti ainoa laatuaan.
 

Setämies

Jäsen
Menkää porilaiset palstavinkujat itte pelaan 1 matsi jääkiekkoa noiden tappajapleksien kanssa ja voin lyödä vetoa, että 1 niitti joltain 3 divarin janarilta ja tuskin tarttee osua pää mihinkään, kun keräilette kamojanne minuutin tai kaks.

Jotenkin tällä palstalla huomaa kuka on oikeesti lyöny päänsä niihin plekseihin joskus ja kuka ei. Tuskin kukaan teistä ois noussu yhtä nopeesti ylös ku Leimu.
 

Mikke73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat, Ässät
Jotenkin tällä palstalla huomaa kuka on oikeesti lyöny päänsä niihin plekseihin joskus ja kuka ei. Tuskin kukaan teistä ois noussu yhtä nopeesti ylös ku Leimu.
Tämä on kyllä ihan totta. Tässäkin ketjussa on molemmista leireistä kirjoittajia, joiden pää on selvästikin saanut muutaman iskun liikaa. Jätän ko. nimimerkit mainitsematta.

Eihän tuo Leimu tuossa mitään filmannut, mutta 5+20 oli todella ylimitoitettu tuomio, samoin kuin Joensuun tapauksessakin.
Samaan aikaan sitten joku Ville Peltonen ei saa edes 2 minuutin jäähyä törkeästä päähän taklaamisesta. Hyvin menee...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös