The Rock

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit & Ässät
Seitsemän ottelun tappioputki on tänään pakko pistää poikki Salamoiden kustannuksella, sillä muuten ei hyvä heilu tulevalla viikolla. Eilinen Jukurit-ottelu antoi hieman toivoa sille, että titaanipursi olisi saamassa uutta suuntaa. Lopputulos ei toki tätä ajatelmaa tue, mutta lähinnä joukkueen pelillisen ilmeen takia odottelenkin suunnan kääntyvän.

Maalinteko on ollut viime otteluissa todella vaikeaa ja myös Jukureita vastaan oli selvästi nähtävissä, että hyökkääjät ovat kipsissä eikä hyvistä paikoistakaan osuta edes kunnolla maalia kohti. Tämän kipsin voisi aika helpostikin murtaa yksi onnistunut suoritus heti Salamat-ottelun alkuun ja siitä seuraava "ketsuppipullo-ilmiö".

Tänään odotan ehdottomasti tehoja ykkösketjulta Häkkinen-Koidahl-Essen sekä ylivoimapeliin edes jonkinlaista juonta. Miestä maalille ja vetoja viivasta. kyllä se sinne uppoaa, kun jaksetaan vain yrittää raivolla!

TITAANIT-KARHULA-PERKELE!

Illan kokoonpanot:

Titaanit

1. kenttä:
#78 Pehu - #20 Pylväläinen - #10 Valli
#4 Haapalainen - #24 Ja. Ruohola

2. kenttä:
#18 Häkkinen - #26 Koidahl - #71 Essen
#81 Heinonen - #13 Jernberg

3. kenttä:
#17 Kovanen - #15 Kansikas - #21 Rämä
#9 Gärdström - #45 Jokiraita

4. kenttä:
#55 Kolhonen - #84 Horto - #3 Kulmakivi
#44 Jäske (7. puolustaja) - #7 Jasicki (13. hyökkääjä)

Maalivahdit:
#31 Nieminen (AK)
#1 Tillanen

LeKi

1. kenttä:
#9 Tervonen - #18 Tevanen - #13 Katavisto
#6 Pelkonen - #7 Nyrhinen

2. kenttä:
#55 Lehtonen - #11 Niinimäki - #14 Ahvenainen
#27 Huhtaniemi - #33 Öhberg

3. kenttä:
#20 Laine - #81 Te. Koskiranta - #15 Englund
#16 Pieninkeroinen - #8 Ijäs

4. kenttä:
#10 Ii. Suutarinen - #5 Ja. Koskiranta - #19 Im. Suutarinen

Maalivahdit:
#41 Korhonen (AK)
#29 Matikainen

Lähde: www.mestis.fi
 
Life is just a place where we spend time between games.

Afan

Jäsen
Miestä maalille ja vetoja viivasta. kyllä se sinne uppoaa, kun jaksetaan vain yrittää raivolla!
Saattaa hyvin upotakin. Salamoiden alivoimaprosentti on huono, etenkin vieraspelien osalta. Ja pienikokoisena vahtina Korhonen on vaikeuksissa nimenomaan maskin takaa tulevissa vedoissa.

Salamoilla on Sami Tervonen nostettu ykkösketjuun Kataviston ja Tevasen kaveriksi. Etukäteen ajatellen hyvä siirto, Tervonen on enemmän Karlssonin kaltainen pisteidentekijä kuin Immo Suutarinen.

Muutoin Salamoilla on hyvin tasaiset neljä ketjua. Kun budjetoi kaikille yhden maalin, on varaa päästä Koidahlin ketju tekemään kaksi ja Pylväläiset tai Kansikkaat yhden.
 

Sigi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit
Peli oli ihan järkyttävää koheltamista.Toisessa erässä titaanit hakivat vimmatusti tasoitusta,mutta sitten annettiin salamoille 2maalia johon ottelu lopullisesti ratkesi.
Mikään ei onnistu ei sitten mikään.Ylivoimalla melkee olis parempi kun annettais vastustajan pelata täydellä miehityksellä sen verran menee aina peli sekasin.Tuntuu,että saaadaan parempi paine vastustajalle tasaviisikoilla :)

Millä sitten tilanteen selittäisi ?Ei ne loukkaantumiset voi olla niin suuressa osassa millää,että tulos olisi näin surkea.

Salamat olisi pitäneet pystyä hoitamaan ei heidän pelinsä niin kummosta ollut.

Kyllä Helteen aika Titaanien peräsimessä on tullut taas päätökseensä.
Kuulemma ei ole varaa palkata uutta miestä titaanien peräsimeen kun soppari oli luokkaa 1+1 :/ en tiedä onko sitten mitää totta tossa.Luulisi,että jos Jari olisi yhtään seuranmiehiä purkaisi itse sopimuksen tietäähän kokenut valmentajakin,että nyt on aika herättää joukkuetta.
Myös hurjaa huhua hallilla liikkellä,että erittäin kokenut ja maineikas kotimainen valmentaja olisi tarjonnut jo itseään titaanien peräsimeen.Ainoa mikä tätä varmasti estää jos huhulla on yhtään paikkaansa pitäviä puolia on Raha.Lupaan kyllä maksaa tänne uuden valmentajan jos Lotossa tänään tulee 7oikein :)

Kyllä alkaa huolestuttamaan luulin,että tuotaisiin sarjanousun yhteydessä jotain uutta ja väriä mestikseen.Taidettiin tuoda vaan paras pisteautomaatti mukanamme Kotkasta.Vuodesta -92 seuranneena kyllä vituttaa ihan suoraan koko edustusjoukkueen taso.Olihan se tiedossa,ettei helppoa tule olemaan,mutta ei kukaan osannut varmasti yhtään aavistaa kuinka surkeasti peli lähtee Mestiksessä liikkeelle.
Varmaan monen asian summa nykyinen tilanne ?

Oon kyllä ollut niin negatiivinen kommenteissani tällä viikolla,että lupaan ens viikolla laittaa jo jotain positiivista tulemaan :)

Kyllä tää tästä kurssin on käännyttävä hallilla ainakin näki,ettei yleisöä enää kohta kiinnosta jos otteet jatkuvat tuollaisina.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Myös hurjaa huhua hallilla liikkellä,että erittäin kokenut ja maineikas kotimainen valmentaja olisi tarjonnut jo itseään titaanien peräsimeen.Ainoa mikä tätä varmasti estää jos huhulla on yhtään paikkaansa pitäviä puolia on Raha.Lupaan kyllä maksaa tänne uuden valmentajan jos Lotossa tänään tulee 7oikein :)
Ei kai Tamminen sentään näin ahtaalla voi olla? Tamihan on yleensä tykännyt mennä suht' valmiisiin pöytiin juhlimaan, kun Kotkassa tilanne olisi vähän toinen.

Tosin jos nykyinen taaperrus jatkuu ja yleisömäärät putoavat vielä entisestään, niin voi olla aika nihkeää saada edes Mansikan Reiskaa houkuteltua Kuusankoskelta apuihin.
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​

Salama44

Jäsen
Taas Salamat ryssi ottelun lopun. On se nyt kumma, että kertaakaan sitä selvää johtoa ei pystytä lopussa pitämään kun se on kerran saatu. Peli kestää 60 minuuttia eikä 57 minuuttia. Onneksi oli johtoa niin että ei ollut pisteet uhattuna, mutta miten se lopun johto pidetään tiukassa paikassa kun vastustajalle annetaan aina lopussa pari maalia. Tärkeä voitto kuitenkin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy