La 13.1.2024 Jukurit - JYP

  • 10 720
  • 331

Rostislav

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Oikeasti parasta olisi, jos Seppänen soittaisi Tuccalle ja Nemolle ja kutsuisi miehet takaisin hommiin ja pahoittelisi omaa sekoilujaan. Samalla siirtyisi sivuun seuran johdosta, Harvia ja co ostaisi Seppäsen ulos. Viitanen samalla myös erotettaisiin UTJn pestistä ja Hämäläinen organisaatiosta.
Uskottavuus palaisi saman tien. Paljon riippuisi toki siitä keitä tulisi tilalle, mutta voiko tämä nyt huonomminkaan enää mennä?

Sen sijaan vähän pyyhitään pölyjä ja pöyhitään tyynyjä samalla kun talo lahoaa ympäriltä.
 

Otavan poika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Olipahan Jukureilta tylyä ylivoimaa. Viisi maalia ylivoimalla ja kuudes siirretyn rangaistuksen aikana!
Mutta toka erän ensimmäisen 15min aikana näytti, että kaukalo on kallellaan Jukuripäätyyn päin. Vain hyvä maalinedustan puolustaminen, Ruusun pelastukset ja Jypin tehottomuus pelasti Jukurit takaiskuilta. Oikeasti tuossa vaiheessa Jukurit oli hätää kärsimässä. Mutta hyvä näin.
 

Meidänpeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Liiga, KooVee, KPK, Chicago Blackhawks
Ihan sama. Jonkun pitää nyt kantaa vastuu tästä tilanteesta jotenkin.
Tiedän tuon epätoivon tunteen, jossa mikä tahansa muutos tuntuu hyvältä vaihtoehdolta. Meillä Ilveksessä on pitkät perinteet sekoilusta..

Jos nyt ajattelen ulkopuolisena, mutta seuraa pian 30 vuotta seuranneena niin;

-Seppäsen rooli tulevaisuudessa? Malttaako olla sekaantumatta valmennuksen työhön? Mikään ei viittaa siihen että malttaisi pysyä erossa. Jukka Seppänenkö luulee olevansa henkilö, joka on kehittänyt uuden raikkaan pelitavan josta muodostuu kilpailuetu seuralle? Sallikaa mun nauraa.

-En halua uskoa, että Heiskanen olisi noin huono valmentaja. Jos olisi siirtynyt vastuuvalmentajaksi ensi kauden alusta ja tämä oltaisiin tiedotettu asianmukaisesti agenteille jne, olisi tulos ollut varmasti jotain muuta.

Tästä muusta kuullusta ja nähdystä en viitsi edes sanoa juuri mitään, mutta nytkö sitten on pelaajavirta oikeasti vaihtanut suuntaa Rautakorven aikaan verrattuna? Sen ymmärrän toki täysin, että hänen aikaan oli varmasti pelaajia, jotka eivät edes neuvotelleet hänen takiaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös