La 13.1.2007 KalPa - Ässät

  • 5 281
  • 28

The Rock

Jäsen
Ottelun lähtökohta on varmasti kaikille selvä. Vierasjoukkue Porin Ässillä on vielä pienimuotoiset saumat pleijarikarsintoihin, mutta tämän tavoitteen täyttyminen edellyttää ehdottomasti suoraa 3 pisteen voittoa Kuopiosta. KalPa puolestaan pelailee enää kunniansa puolesta sekä kiusaa tehden, sillä joukkueen pudotuspelihaaveet haudattiin jälleen kerran jo hyvissä ajoin ennen kevään kliimaksia.

Ottelu tulee ratkeamaan pitkälti siihen, miten torstaina kirvelevän tappion kotihallissaan Ilvekselle kärsinyt patapakka saa koottua itsensä viimeiseen taisteluun pudotuspelipaikoista. Jos viime otteluissa mahtavassa vireessä ollut Marko Kivenmäki vain haluaa, tulee hän ratkaisemaan koko leikin vaikka yksin. Taustatukea olisi Fakiirinkin silti hyvä saada ja tässä kohtaa katseet kääntyvät muihin joukkueen kärkihyökkääjiin. Valkoinen intiaani Patrik Forsbacka on matkassa mukana, mutta miehen pelaamisesta ei ole takeita. Maalissa jatkaa mitä todennäköisimmin Eero Kilpeläinen ja siihen osastoon Pata ei tässäkään ottelussa tule kaatumaan.

KalPalla ei panosta illan ottelussa enää pahemmin ole. Yksittäisillä pelaajilla sitä vastoin panosta luulisi olevan, sillä pelaavathan he ensi kauden pelipaikoistaan. Uskollinen kotiyleisö haluaa nähdä kaukalossa taistelevan kotijoukkueen ja sellaisen se tulee varmasti myös saamaan. KalPa tulee voittaakseen tarvitsemaan Jani Tuppuraisen tehoja. Missä on viime kauden maaliruisku Tomas Kurka? Maalissa kuopiolaisilla jatkaa ex-Ässä Tuomas Nissinen.

Illan ottelussa päätuomarin nauhoja kantaa Mika Sinkkonen. Linjoilleen mies saa parivaljakon Aaro Brännare - Antti Juntunen.

KalPan kotisivujen otteluennakko
Ässien kotisivujen otteluennakko
Jatkoajan otteluennakko

Viimeisimmät ottelut:

KalPa:

2.1. SaiPa - KalPa 5-1
4.1. KalPa - Jokerit 1-2 ja.
6.1. TPS - KalPa 2-1
9.1. Jokerit - KalPa 8-3
11.1. Blues - KalPa 4-2

Ässät:

30.12. Ässät - HPK 4-3
2.1. Jokerit - Ässät 3-2 ja.
4.1. Tappara - Ässät 8-2
6.1. Ässät - SaiPa 4-3
11.1. Ässät - Ilves 2-3

Joukkueiden erikoistilannepelaaminen:

Ylivoima

KalPa: 15,00%
Ässät: 14,61%

Alivoima

KalPa: 81,52%
Ässät: 81,48%

Loukkaantumiset / Poissa kokoonpanosta:

KalPa: Tapio Ahtonen (nilkka) & Sami Kaartinen (nilkka)

Ässät: Teemu Kesä (olkapää), Tobias Salmelainen (olkapää) & Patrik Forsbacka (olkapää)

Parhaat pistemiehet TOP5:

KalPa:

1.) Timo Koskela 38. 10+17= 27p 20min
2.) Jani Tuppurainen 37. 13+12= 25p 64min
3.) Martin Sonnenberg 38. 12+12= 24p 62min
4.) Ville Hämäläinen 38. 3+15= 18p 26min
5.) Tomas Kurka 37. 6+10= 16p 14min

Ässät:

1.) Marko Kivenmäki 31. 10+27= 37p 92min
2.) Kristian Kuusela 38. 13+17= 30p 22min
3.) Toni Häppölä 36. 7+20= 27p 73min
4.) Pasi Peltonen 37. 6+16= 22p 102min
5.) Tero Konttinen 34. 5+14= 19p 20min
 

The Rock

Jäsen
Illan soturit:

KalPa

1. kenttä:
#11 Koskela (AK) - #10 Hämäläinen (AK) - #21 Sonnenberg (AK)
#4 Jalasvaara (AK) - #20 Kuusisto (AK)

2. kenttä:
#15 Kenig - #8 Qvist - #91 Kurka
#3 Pisto - #22 Alastalo

3. kenttä:
#12 Tuppurainen - #40 Kauvosaari - #19 Kiiskinen
#9 Hansson - #29 Pulkki

4. kenttä:
#16 Huohvanainen - #14 Eskelinen - #23 Davidson
#33 Purontakanen (7.puolustaja) - #42 Vidgren (13.hyökkääjä)

Maalivahdit:
#30 Nissinen (AK)
#35 Kapanen

Ässät

1. kenttä:
#21 Kivenmäki (AK) - #7 Häppölä (AK) - #8 Kuusela (AK)
#6 Peltonen (AK) - #20 Konttinen (AK)

2. kenttä:
#18 Joensuu - #22 Kuparinen - #44 Crombeen
#47 Sammalkangas - #10 Toivonen

3. kenttä:
#39 Turunen - #9 Wandell - #15 Healey
#14 Rontti - #38 Heikkinen

4. kenttä:
#11 Huhtanen - #23 Takala - #32 Tasku
#28 Tieranta (7.puolustaja) - #33 Naurov (13.hyökkääjä)

Maalivahdit:
#37 Kilpeläinen (AK)
#30 Kaltiainen

Lähde: www.sm-liiga.fi
 

TKO

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, NFL
Ketjut pysyvät siis pääosin samassa muodossa kuin vieraskiertueellakin. Nissiselle kolmas perättäinen peli vaikkei Kapanen ainakaan tiettävästi ole loukkaantuneena. Mahtaakohan ajatuksena olla testata Nissisen taidot oikein kunnolla ensi kautta ajatellen, jos Kapanen on suuntamassa takaisin Ruotsiin?
 
Viimeksi muokattu:

Prt Sc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
The Rock kirjoitti:
1. kenttä:
#21 Kivenmäki (AK) - #7 Häppölä (AK) - #8 Kuusela (AK)
#6 Peltonen (AK) - #20 Konttinen (AK)

Ei saata kyllä ymmärtää miksi Kristian pelaa ykkösessä, kun joukkueessa pelaa herra nimeltä Haley. Hän on päässyt mukavasti liigan vauhtiin ja osaa varmasti onetimerin siinä missä "krisukin". Lisäksi häneltä löytyy toisenkin pään pelaamista.
 

Emppu#80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Korhonen kirjoitti:
Ketjut pysyvät siis pääosin samassa muodossa kuin vieraskiertueellakin. Nissiselle kolmas perättäinen peli vaikkei Kapanen ainakaan tiettävästi ole loukkaantuneena. Mahtaakohan ajatuksena olla testata Nissisen taidot oikein kunnolla ensi kautta ajatellen, jos Kapanen on suuntamassa takaisin Ruotsiin?

Jäi torstain peliä kuunnellessa sellanen muistikuva että A.Ritari taisi mainita selostuksessa että Kapasen nilkkaa halutaan lepuuttaa.
 

Dhearted

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Kookoo
Tämä on nyt se ottelu, joka Kalpan olisi viimein otettava voitto, jotta edes pieni ripaus uskottavuutta säilyisi. Kalpan ongelma ei tunnu olevan se etteikö se pärjäisi muille joukkueille, mutta joukkue ei yksinkertaisesti osaa voittaa. Tehottomuus ongelmaan tänään on ainakin apuna se, että Ässä-puolustus on liigan kolmen huonoimman puolustuksen joukossa. Toisaalta Kalpan puolustus on siellä myös, ja Ässien hyvä ykköskenttä voikin tehdä pahaa jälkeä. Katsotaan meneekö maalinteko kilpailuksi tämä.
 

Wings-

Jäsen
Odotettavissa on heikkotasoinen ottelu, jonka vierasjoukkue Ässät ratkaisee hyväkseen viimeisessä erässä. Toki KalPallakin on mahdollisuus yllättää. Kyseessä on viimeisiä otteluita, jotka kilpipaidat voivat realistisesti voittaa. Ässät joukkueen eivät herätä allekirjoittaneessa juurikaan suuria tunteita. Kivenmäki, Kuusela ja Joensuu ovat mielenkiintoisia ja taitavia pelaajia.

Missäs Aatu Hämäläinen on kokoonpanosta? Todennnäköisesti terveenä pitäisi mahtua KalPan pelaavaan ryhmään. Vidgren on ottanut oman paikkansa ylimääräisenä hyökkääjänä ja Davidsson pääsee vuorostaan kokeilemaan taitojaan.

Tällä kertaa ei ole yhtään intoa suunnata Niiralan Monttuun. Toivottavasti mieli muuttuu seuraavien tuntien aikana. Toivottavsti molemmat intoutuvat edes tekemään maaleja.
 
Viimeksi muokattu:

viza

Jäsen
Ei Hyvää Päivää mikä peli.

Surkea pelitaso oli tänään kyllä Montussa. 3000+ katsojaa mutta ainakin oma tunnelma oli heti alusta korkealla. Valitettavasti syy siihen on vastustajajoukkueen pellet. Molemmilla oli omat paikkansa ratkaista ottelu, mutta tajutonta nysväystä varsinkin KalPalla omissa paikoissaan. Allu iski heti alussa komeasti veivaten 1-0. Kolmannessa erässä sitten Janilla vähän huonoa tuuria kun tolppaan naksahti yv-kuviossa ohjaus. Ässien tasoitus tuli YV:llä Kauvosaaren tyhmän hyökkäysalueen huitomisen takia. Kivenmäkikin sai jopa tyhjiin heitettyä. Punamustakeltarillein katsottuna KalPa olisi toki ansainnut voiton, varsinkin kun tuo Ässien peli oli mitä oli.

YV:llä Kalpalla varsinkin hirveää jauhantaa ilman vetoja. Onhan se hienoa että yritetään tehdä hienoja kuvioita mutta voisi sitä välillä vetääkin. Harmittaa kun hyvä paikka ja viivamiehelle tulee ruskeat housuun. Kenig pääsi taas tänään kikkailemaan, noh aikansa kikkailtua häipyikin ainakin minun näköpiiristä aika totaalisesti. Kurkalta puuttuu tänä vuonna jotain, en tiedä mitä, mutta miksi ei lauo?!?! Varmaankin kolme kertaa sai kikkailtua itsensä vapaaseen paikkaan hienosti, mutta kun siellä kentällä on ne kuusi vastustajaa ja niistä kolme on jo harhauttanut niin ilmeisesti jokainen pitää saada kahville. Tuppuraiselta mahtava peli, olisi ansainnut sen toisenkin maalin siitä tolppalaukauksesta (miksi ei tarkistettu?). Kiiskiseltä hieno oivallus rankkareissa ujuttaa längeistä.

11 pistettä sarjataulukossa eroa Ässillä KalPaan, onneksi säälipleijaripaikka karkasi aika kauaksi tänään koska jopa JYPpiä enemmän Ässiä sinne en enään halua. Syy siihen on yksinkertaisesti itku, pillitys, hakkaus, sikailu (ja mitä näitä nyt on). Pasi Peltosella yli 700 liigaottelua? Nyt en kyllä oikeasti usko, näytti nimittäin välillä se tuomarille pillitys siltä että ensimmäistä kertaa oli pelaamassa lätkää. Toisessa erässä sangen hieno ratkaisu Peltolalta hakata Sonnenbergia Ässä-päädyssä kun oma joukkue hyökkää. Ilmeisesti puhumalla molemmilla kiinnipitämisesta 2 minuuttia, vaikka kyllä noista hakkaamisista ulos pitäisi heittää. En nähnyt mikä tilanteeseen johti, mutta aivan selvästi näin kuinka Peltonen poikittaisella hakkasi Sonnenbergia joka makasi maassa. Samoiten tämä Joensuun jäähy minuuttia aikaisemmin. Hienoa hakkausta, ei voi muuta sanoa - harmittaa että joku KalPan pelaaja meni tähän mukaan. Muutenkin liian helpolla menivät Kalpan pelaaja näihin sikailuihin mukaan. Huohvanaistakin hakattiin kivasti, mutta löi itse kerran ja sai saman rangaistuksen.

Kivenmäeltä ei tänään sujunut mikään. Kaksi epäonnistunutta rankkaria (toinen varsinaisella peliajalla). Lisäksi pari läpiajoa joissa aika surkea ratkaisu. Sitten kun huomasi että tänään ei mikään onnistu niin päätti itsekin vähän käydä törkkäilemässä KalPa pelaajia hyökkäyksen päätteeksi. Huvittavaa. Joku huusikin katsomosta "Mistä ostit tuon kypärän Kivenmäki". Noh, ainakin tuomarille osasi puhua.

Parikymmenpäiselle Ässäfanijoukolle pekku. Hyvin saivat lopussa raahattua itsensä baarin puolelta takaisin paikoilleen. Hyvää kannustamista, ja osasivat ne 1. ja 2. erän sikailut ottaa hyvin. Älysivät nimittäin olla käytännössä ollenkaan kannustamatta joukkuettaan. Taisivat itsekin tajuta mikä meininki pelaajilla kentällä oli.

Hyvä että saatiin Ässistä viimein kotona se voitto. Edelliskerralla samanlainen vitutuspeli päättyi Ässien rankkarivoittoon.
 
Viimeksi muokattu:

menemene

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Suomi
Dhearted kirjoitti:
Tämä on nyt se ottelu, joka Kalpan olisi viimein otettava voitto, jotta edes pieni ripaus uskottavuutta säilyisi. Kalpan ongelma ei tunnu olevan se etteikö se pärjäisi muille joukkueille, mutta joukkue ei yksinkertaisesti osaa voittaa. Tehottomuus ongelmaan tänään on ainakin apuna se, että Ässä-puolustus on liigan kolmen huonoimman puolustuksen joukossa. Toisaalta Kalpan puolustus on siellä myös, ja Ässien hyvä ykköskenttä voikin tehdä pahaa jälkeä. Katsotaan meneekö maalinteko kilpailuksi tämä.

Mutta ei kai sellaista jääkiekkopeliä olekaan, jossa ei kilpailla siitä, kumpi tekee enemmän maaleja? No joo.

Pelin nähneenä tulee ensimmäisenä ässäpakan kuumuminen, harvinaisen ärsyttävä viime hetken maali, ja tuomari mieleen. Esim. Sonnenberg sai jäähyn jäässä makaamisesta. Tämä tulkittiin estämiseksi, kun Peltonen makasi Sonnin päällä. No tuosta nyt tuli Peltosellekin sentään jäähy. Samoin Qvistiä (joka ei edes ollut maalivahdin alueella) hakkasi yhdessä vaiheessa kolmekin ässäpelaajaa, ja tilanteesta ei sitten tullut mitään. Kauttaaltaan näytti sillä tavalla eri Ässiltä kuin viime kotipelissä, että siellä oli älytön määrä jäähyn arvoista toimintaa, mistä sitten ei jäähyä vihelletty. No, niitä nyt oli muutama KalPallakin, joka kuitenkin pysyi suhteellisen viileänä koko pelin jatkuneesta provosoinnista huolimatta. Jalasvaara tosin näytti olevan jo valmiina hanskatalkoisiinkin, mutta tuomarit ehti väliin.

Pelillisesti KalPan osalta sitä samaa, mitä on nähty. Hyökkäyspäässä pyöritään ihan kiitettävä aika mutta välttävällä tuloksella. Ilmeisesti kukaan ei halua olla nolo ja ampua ohi, vaan siirtää sen sijaan kiekon seuraavalle, ettei tarvitse itse mokata. Varsinkin Koskelan pisteitä ihmettelen, ei nimittäin minun silmääni ole viime aikoina sattunut yhtään kultakypärän arvoista vetoa. Noh, kyllä se ihan hyviä syöttöjä laittaa, mutta kun pitäisi olla niitä maalintekijöitä. Röyhkeyttä peliin heti nyt. Ässistä nyt on paha mennä sanomaan, mutta kyllä kiekko pyörii hyökkäyksessä ihan eri tavalla kuin viime kerralla, jolloin Kivenmäki oli loukkaantunut. Joensuustakin jäi erittäin positiivinen kuva. Tällä kertaa Kuusela sen sijaan oli aivan pimennossa.

Ensimmäinen maali sisälsi ripauksen sitä tarvittavaa onnea, kun Kivenmäeltä meni syöttötilanteessa(!?) maila poikki omassa päässä. Kiekko pomppi sitten KalPalle, ja loppujen lopuksi Tuppurainen pääsi melko helposti veivaamaan kiekon Kilpeläisen ohi.

Se toinen maali tulikin sitten ihan lopussa, kun Kauvosaari istui jäähyä korkeasta mailasta. Tuossakin oli vielä se, ettei tilanne näyttänyt millään tavalla vaaralliselta ja oli täysin vahingollinen. Kivenmäki sai maalin edestä täysin vapaana laittaa sitten maalin.

Rankkareissa olin täysin varma että tämä peli on hävitty, mutta sittenpä Nissinen pysyikin vastoin odotuksiani hyvin mukana Kivenmäen veivissä. Kiiskinenpä ei sitten erehtynyt vaan kahvitti Kilpeläisen ja laittoi kiekon längistä sisään. Oli sen verran hienot rankit, että jäi jopa suht hyvä maku suuhun vaikka ei sitä kolmea pistettä tullutkaan.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Tämän ketjun aktiivisuudesta kyllä huomaa, ettei tämä illan tulos kyllä tyydyttänyt millään tavoin kumpaakaan osapuolta... Voisi sanoa, että näiden kahden joukkueen kohdalla, ei pelaajilla, ei faneilla, ei kenelläkään ole tällä hetkellä kivaa.

Ässien kohdalla tämä tulos sekä kaikkien kolmen pahimman kilpailijan tämän illan voitot sinetöivät lopullisesti sen, että pudotuspeleihin ei ole enää tänä keväänä mitään jakoa. Harmittaa kyllä, koska muutama päivä sitten mahdollisuudet olivat vielä aivan realistiset.

KalPan kohdalla taas tulos merkitsee erittäin vahvaa kiinnitystä jumbopaikkaan, enkä usko sen sieltä enää tällä kaudella nousevan, vaikkakin todennäköisesti Ässien peliotteet tulevat vielä tästäkin illasta huononemaan nyt kun viimeinenkin vähäinen panos peleistä on hävinnyt. Sitten mahdolliset siirtouutiset voivat vielä edelleen heikentää Ässien peliä, varsinkin taitotasolla.

Faneille tämä tulos merkitsee aivan h*lvetin pitkää syksyn odotusta, kun ei edes kevät ole vielä alkanut... huh, huh.
 

Potvin#29

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, KalPa, Hurtat
Että sellainen peli oli tänään Niiralan Montussa. Vastakkain oli todella kaksi liigan heikointa joukkuetta, ehkä KalPa ansaitsi voittonsa kovemman yrittämisen vuoksi. Ässät näytti todella turhautuneelta ja varsinkin kanukkivahvistus Crombeen oli todella säälittävä ja teki turhautumisellaan itsensä naurunalaiseksi. Myös Takalan jatkuva tökkiminen vihellyksien jälkeen pisti silmään. Onneksi Kalpa ei lähteny kuitenkaan mukaan pelleilyyn, vaikka varmasti mieli teki ainakin herra Pulkilla parinkiin otteeseen.

Ensimmäinen erä oli tavattoman tylsä, mutta onneksi jatkossa vauhtia ja vaarallisia tilanteita oli sitten enemmän. Pikkuisen harmittin Nissisen nollapelin rikkoutuminen lopussa ja ihmetystä herätti myös Kilpeläisen suuri torjuntojen määrä, ainakin suuri osa laukauksista tuli harmittomista paikoista. Jotenkin tuntui, että tänään KalPan oli todella hankalaa päästä hyviin maalipaikkoihin, vaikka vastassa oli vain puukätinen ässäpuolustus. Tänään Ässät ei olisi ottanut pistettäkään keltäkään muulta joukkueelta. No kaksi pinnaa tuli rankkariarvonnassa, joka päättyi "Kisu" Kiiskisen tuurirankkariin. Voittaminen kuitenkin tuntuu kivalta ja mitä harvemmin se tapahtuu, sitä paremmalta olut maistuu =).
 

viza

Jäsen
Nähtiinköhän me Potvininin kanssa sama ottelu tosiaankin? :d Maalipaikkoihinhan nimenomaan päästiin aivan tajuttoman helposti mutta sitten tuli pupu pöksyihin. Ja kun Kiiskistä on sen 2 vuotta seurannut niin voi melkein varmasti sanoa että rankkari oli taitomaali, sen verran on kaverilla ranteissa löysyyttä. Kivenmäestä nyt tiesi heti alussa ettei tee.
 

Delkor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
viza kirjoitti:
Kivenmäestä nyt tiesi heti alussa ettei tee.

Mitään tilastoja ei ole, mutta ihan perstuntumalta heittäsin ettei Kivenmäki ainakaan tällä eikä viime kaudella ole tehnyt rankkareista yhtään osumaa, joten ei tuo nyt epäonnistuminen yllätyksenä ainakaan minulle tullut. Mutta ei kai niitä parempiakaan laukojia sitten täältä vain taida löytyä.
 

mjarkko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Delkor kirjoitti:
Mitään tilastoja ei ole, mutta ihan perstuntumalta heittäsin ettei Kivenmäki ainakaan tällä eikä viime kaudella ole tehnyt rankkareista yhtään osumaa, joten ei tuo nyt epäonnistuminen yllätyksenä ainakaan minulle tullut. Mutta ei kai niitä parempiakaan laukojia sitten täältä vain taida löytyä.

Ainakin lappeenrannassa Kivenmäki onnistui. Se oli härkälän ensimmäinen ottelu päävalmentajana.
 

Delkor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
mjarkko kirjoitti:
Ainakin lappeenrannassa Kivenmäki onnistui. Se oli härkälän ensimmäinen ottelu päävalmentajana.
Eikö Konttinen ollut se, joka silloin ainoan maalin iski? Vai oliko se Saipaa vastaan?
 

Mantti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Red Wings
viza kirjoitti:
Tuppuraiselta mahtava peli, olisi ansainnut sen toisenkin maalin siitä tolppalaukauksesta (miksi ei tarkistettu?).

Minkä takia tolppalaukaus tarttee tarkastaa?
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
viza kirjoitti:
Ja kun Kiiskistä on sen 2 vuotta seurannut niin voi melkein varmasti sanoa että rankkari oli taitomaali, sen verran on kaverilla ranteissa löysyyttä.

Hyvä läppä! Komiasti kyllä kiekko karkasi lavasta.
 

Bondarev

Jäsen
jupster kirjoitti:
Hyvä läppä! Komiasti kyllä kiekko karkasi lavasta.

Totta. Ja myös Kiiskinen itse kertoi noin pelin jälkeen. Oli päättänyt yrittää harhautusta ja nostoa ylös, mutta kiekko karkasi sopivasti :)

"Päätin harhauttaa, mutta kiekko karkasi. Yritin ylös ja kiekko meni längistä sisään, Kiiskinen naurahti" <-- Ylen txt-tv
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Liigan kärki ja jumbo
viza kirjoitti:
Ei Hyvää Päivää mikä peli.

Surkea pelitaso oli tänään kyllä Montussa.

En kyllä lähtisi allekirjoittamaan tätä. Ei varmaan kertaakaan kaudella ole nähty yhtä paljon tunnetta montussa. Vaikka Ässien veskan filmit ja Peltosen itkut meinasi saaha propun palamaan, oli peliä ihan mukava seurata. Ja tuollaisella Raipemaisella rankilla ei voi kuin olla tyytyväinen pisteisiin.

Nissinen saanut ihmeen paljon vastuuta, ja jos jatkaa tämänillan kaltaisia otteita niin ei harmita yhtään. Tuollaiseen Nissiseen voi lähteä rakentamaan ensi vuoden joukkuetta.
 

viza

Jäsen
Pinnat jää Ouluun kirjoitti:
En kyllä lähtisi allekirjoittamaan tätä. Ei varmaan kertaakaan kaudella ole nähty yhtä paljon tunnetta montussa.
Miten tämä liittyy siihen että pelissä ei mitään erikoisuuksia kentällä nähty muuten kuin rangaistuksia. Tunnetta toki oli.
 

ruukkunen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haluttu Muutos, Hallituksen Päätös, Perheyritys
Siinä mielessä ottelu kyllä oli surkea, että maalit jäivät vähiin, eikä hienouksia juurikaan esitetty. Toisaalta järkyttäviä hasardejakaan ei nähty, ja peli oli kokonaisuudessaan aika eheän näköistä, eikä se tuntunut kovinkaan rikkonaiselta. Tehdyt maalithan olivat toki hienoja, eikä kaukana ollut parin hienon lisämaalinkaan syntyminen (esim. Ässien 2-1-hyökkäys, josta Kivenmäki laittoi sivuverkkoon ja Tuppuraisen tolppaosuma). Siinä mielessä voisi kai KalPan kannalta todeta eteenpäin mennyn, että vastustaja ei tullut enää takaa ohi asti. Rinnalle pääsi, mutta ei ohi... Ehkä loppukauden aikana vielä jossain matsissa pysyisi kasetti kasassa ihan sinne 60.00 asti, sillä tämä(kin) ottelu oli täysin KalPan, mutta niin vain piti vierailijalle lahjoittaa yksi piste.
 
Suosikkijoukkue
Liigan kärki ja jumbo
viza kirjoitti:
Miten tämä liittyy siihen että pelissä ei mitään erikoisuuksia kentällä nähty muuten kuin rangaistuksia. Tunnetta toki oli.

Tiedä sitten mitä riplailua kentällä pitää olla että peli on tasollisesti kuosissa. Toki ottelun "tasoa" laski mm. Ässien luokaton avauspeli, joka perustui lähinnä roiskaisuihin. Mutta itse ainakin tykkäsin ja peli erottui selkeästi tavallisesta, puuduttavasta Montun pelistä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös