La 12.3.2022 Pelicans - Jukurit

  • 838
  • 4

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jukurit:

Palmu-Räty-Jormakka
Nässen-Larsen

Stransky-Immonen-Rohdin
Lundgren-Garejev

Puistola-Mäkinen-Oden
Peltomäki-Zabransky

Henritius-Batna-Piitulainen
Tuomaala

Salminen (Kaarlehto)

Oden Maksimovin tilalle ja Tuomaala 13. hyökkääjä (Jurmo sivuun). Siinä muutokset eiliseen.
 

Stranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Hienoa ottelua odotellessa. Voitto ilahduttaisi suuresti. Tappio Jukureita vastaan harmittaisi vähemmän kuin keskimäärin muita joukkueita vastaan, mutta silti pettymys olisi suuri vastustajan voittaessa.
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Kova odotus on täälläkin illan pelistä. Hieman on kyllä epävarma olo, kun Pelicans ollut niin vahva viime aikoina. Jukureilla taas ollut viikon sisällä hieman helpommat vastustajat ja pelikin sitten jotenkin asenteeltaan lepsumpaa. Toivottavasti tänään on asenne tapissa ja meno sen mukaista. Lopputulosta hankala arvata, mutta veikkaan vähämaalista vääntöä.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Minulla on ikkunassa Henritiuksen ja Odenin paidat, eilen Tintti oli oleellisessa roolissa blokatessaan (ykkössyötön arvoisesti) vedon mikä kimposi sitten Jesperille laittamaan viimeinen arkunnaula, niin Denssi voisi puolestani tänään olla ratkaisemassa täysiä pisteitä Mikkeliin. Sehän on, kuten sanotaan, "pelipäivä, juhlipäivä".
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös