La 12.12.2009 HPK-HIFK

  • 6 768
  • 26

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Istumapaikat näytti olevan aika täynnä. Seisomaan olisi kyllä vähän mahtunut, mutta että tuhat?

Seisomapaikoilla oli melkoisen väljää. Erityismaininta keltatakille kuka opasti noin kymmenvuotiaita "tämä on IFK:n fanikatsomo, menkää muualle."

Jos ottelu on ilmoitettu loppuunmyydyksi, niin herättää erittäin paljon epäilyksiä, koska ravintolassakaan ei ollut mahdotonta kiirettä tauolla. Toisaalta eiköhän tämmöinen peli täyteen myy eli huoltopuolella on tehty ilmeisesti remontin myötä asioita oikein.
 
Suosikkijoukkue
KärppäKerho, Leafs, Slovensko
Tiedollinen panokseni tähän ketjuun lähentelee nollaa, mutta haluan myöskin onnitella omasta puolestani ja kiittää Kerhoa hyvästä taistelusta. Kiitokset myös velipojalle näppärästä lakanasta, joka ilmeisesti ansaitusti on kerännyt kiitosta. Kiitokset myös Mikko Mäenpäälle osallisuudestaan liigapörssijoukkueeseeni ja Kerhoon. Ja...

Ainoa mitä minä jäin kaipaamaan, oli se klassinen "itseliikuteltava ja järjesteltävä sarjataulukko", joka sijaitsi aikoinaan hallin Tampereen pään kulmauksessa, Helsingistä katsottaessa oikealla puolella.

...et ole ainoa joka tätä kaipaa :). Se oli high techiä jos joku. Epäilemättä Lartaman väsäämä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös