La 12.10.2013 Kärpät - Jokerit

  • 24 330
  • 75

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Olen positiivisesti yllättynyt jos Jokerit tekee enemmän kuin yhden maalin ja häviää alle neljällä maalilla. Yhtään mitään odotuksia ei ole Jokereiden osalta, peli on ollut sellaista kuraa että vaikea uskoa että huippu vireessä oleva pohjoisen porotokka antaisi edes Jokereille mahdollisuuksia. Sen lisäksi täysi Raksila huutaa Jokereita jäähylle jatkuvasti ja totutusti tuomarit paskoo housuunsa kotiyleisön paineessa. Tänään ajetaan joku Jokeri ulos, arvauksena Ruutu, Karalahti tai J. Tyrväinen. Pelin lopuksi nähdään, valitettavasti, valkoinen valas tifo.

Taidan mennä laittaan isosti kiinni Kärppien voitolle.
 

jussimy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Keränen vaihtuu Komulaiseen. Aijai, paha takaisku. Nelonen pelannut hyvin, Komulainen ei taida ihan vastaavaan fyysisyyteen kyetä kuin Keränen :)
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Ihmettelen kovasti AJ Niemen ja J.Tyrväisen paluuta kokoonpanoon. Toivottavasti turhaan.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onnea Kärpille. Parempi voitti. Lämsän Jokerit ei haastaisi tällä hetkellä naisten kolmosdivarijengiäkään. Yksi maali vielä omiin ja telkkari kiinni..
 

JofaPlayer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mitenhän nuo Kärppäpelaajan huitomiset Irvingin näpeille ennen sitä isoa torikokousta avauserässä erosivat nyt merkittävästi tuosta mistä Hardt lähti boksiin. Noh, lahjamaali annettu, eiköhän sieltä tule hyvitysjäähy vielä jossain kohtaa ja mahdollisuus tasoittaa tuomarimaalit.
 

manemies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ihanaa Kärpät ihanaa !
Koko rahalla saatiin herkkua. Oliko huikea tuo meidän kakkoskenttä, häh ? :)
Järkevämpää analyysiä ei tähän tilanteeseen saa aikaiseksi.
 

-Metro50-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Caps
Lasse Kukkosen kypärätemppu huipentaa nöyryytyksen, mua ei ole ikinä hävettänyt näin paljon Jokereiden puolesta. Onnittelut Kärpille viidennestä kolmen pinnan voitosta putkeen, siellä alkaa peli rullaamaan niinkun mestarisuosikilla pitääkin...
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Kärpät oli odotetun hyvä, vaikka ei heidän mitään erityistä täytynyt esittääkään. Jokereiden peli taas hajosi siihen Tyrväisen ottamaan tyhmään kostojäähyyn.

Tuomarit olivat kyllä tänään taas harvinaisen pihalla. Tiedän että oululaisten silmissä jotkin tilanteet voivat näyttää erilaisilta, mutta kai sieltäkin päästä voi myöntää, että ei tuomaritoiminta voi olla kovin onnistunutta, kun kahdesti samassa erässä Jokereiden pelaaja saa Kärppien pelaajaan mailan kasvoihinsa ja kummastakaan ei pilli soi.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Kyllä on Kärppien ylivoima todella rautaista. Kateeksi käy. Toivottavasti Jokereilla jossain vaiheessa noi epäonnekkaat pomput muuttuvat onnekkaiksi. Tolppia ja maaliviivalta siivottuja kiekkoja on nähty viime peleissä vähän turhan monta. Toivottavasti tilanne korjaantuu sitten keväällä.

Kyllä oman illan pelasti jossain määrin tuo Hardtin kypärätemppu. Toivottavasti suuntaus jatkuu. Tuomareista tuli itkettyä jonkun verran, mutta aiheesta. Kyllä noi korkeat mailat ja maalivahdin häirinnät yksinkertaisesti täytyy nähdä jos kentällä on 2 päätuomaria.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Ihanaa saatana! Kyllä maistuu.

Tänään nähdyn kaltaisen aktiivisen Kärppä-lauman minä haluan nähdä joka ilta! Tänään ei ollut tietoakaan mistään kilpikonnista sun muusta, vaan kimppuun mentiin kuin herhiläiset! Hienoa jätkät! Kyllä tässä tulee melkein tippa linssiin kun pitkästä aikaa alkoi olla sitä vanhaa kunnon Kärppä-myllytystä, mitä ei olla moneen vuoteen nähty. Kiekko liikkui todella juonikkaasti mieheltä miehelle ja peli oli aika-ajoin aivan suoraa dominointia. Huh huh!

Ei voi muuta sanoa kuin että kiitos Kärpät! Kyllä tänään on pakko lähtä voiton kunniaksi baariin...
 

Verilepakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
No joo se oli selvää että vahva Kärpät tulee tänään kaukaloon mutta 8 maalia meni jo yli odotusten. Narreja tosiaan vietiin tänään. Ihan OK esitys siis kokonaisuudessaan, vielä pitää saada hieman kypsyyttä että joukkue malttaa pelata kaikki tilanteet kunnolla myös näissä murskapeleissä. Tästä on hyvä jatkaa kärjen jahtaamista, enää 5 pistettä matkaa piikkipaikalle.
 

Bob Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AC Oulu
En malta olla lainaamatta erästä palstaveljeä elokuun lopulta liittyen Lasse Kukkoseen:

"Ihmettelen miten viime kaudella täysin surkea Lasse Kukkonen nostetaan jatkuvasti liigan parhaimpien puolustajien joukkoon. Ellei mies olisi kuulunut Jukka Jalosen saunakerhoon niin kukaan ei puhisisi miehestä yhtään mitään. No karu totuus iskee luultavasti kaikkien silmille ihan jo muutaman kuukauden kuluessa."

Karu totuus todellakin. Lasse huitelee puolustajien pistepörssin kärjessä, heittää hattutempun puolihuolimattomasti ja siinä sivussa tylyttää vastustajan kovanaamoja aina tarpeen tullen. Ihana mies.

Tylyt numerot taululla. Ei Jokerit ehkä ihan noin huono ollut, mutta melkoisen paska kuitenkin. Lämsän lähtö lähenee?
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Tuomarit olivat kyllä tänään taas harvinaisen pihalla. ... kahdesti samassa erässä Jokereiden pelaaja saa Kärppien pelaajaan mailan kasvoihinsa ja kummastakaan ei pilli soi.

Kyllä noi korkeat mailat ja maalivahdin häirinnät yksinkertaisesti täytyy nähdä jos kentällä on 2 päätuomaria.
Ei tuomaritoiminta kyllä kiitoksia kerännyt tänään. Kiekottoman estämiset - jokereiden tavaramerkki näemmä - jäivät lähes kokonaan viheltämättä, mutta sitten samaan syssyyn ne kaksi päivänselvää korkeaa mailaa myöskin. Tasanhan tuo siis lopulta meni tuomaroinnin osalta. Maalivahdin häirinnät my ass, sillä kummassakaan tapauksessa Kärppien pelaaja (Huml ja Maxwell, näitä varmaa tarkoitit) ei maalivahtia häirinnyt.

Leppoisa pelihän tuo oli. Lopussa toki kahdeksannen maalin jälkeen Kärpät käytännössä odotteli vain pelin loppumista ja Jokerit pääsi näennäisesti mukaan peliin.

Kelpo viihdettä.
 

Ujcik#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pittsburgh
Huml - Maxwell - Aaltonen ...
Tuo ketju on tulee olemaan jokaiselle joukkueelle saatanan paha pideltävä. Varmaan yksi parhaista ketjuista mitä sm-liigassa on ollut. Ensimmäistä kertaa ketju oli siis tänään kasassa ja tietysti jokainen voi pläräillä tilastoista jätkien pisteet..

Jokerit teki neljä, mutta tietysti pelin ollessa 7-2 alkoi puolustaminen olemaan erittäin vajaavaista ja ymmärrettävästi keskittyminen herpaantui.. Jokerit sai sitten vähän kaunisteltua.. Kärpillä oli paikat 15 maaliin!

Mutta joo.. täydellistä ylivoimaa tämä on ja veikkaampa että murskajaisia on tiedossa enemmänkin, sen verran vahva on Kärppien hyökkäyspelaamien.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Varmaan yksi parhaista ketjuista mitä sm-liigassa on ollut.

Noniin, ei mitään heppujen tehoista pois mutta ehkei nyt yhden pelin otannalla aleta tällaisia vielä julistamaan. :) Jokereiden alivoimakin kun loisti poissaolollaan tänään. Mutta ainekset on kyllä olemassa dominoinnille, sitä en kiellä.

Hardtin hattutemppu on hieno asia. Muita hienoja asioita ei sitten mieleen tulekaan.
 

Babbel85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Arsenal, Juventus
Hieno ottelu

Kaikinpuolin viihdyttävä ottelu näin ilman värilaseja seurattuna. Tosin kummankaan valmentajat eivät voi olla tyytyväisiä puolustustyöskentelyyn.

Aaltosen kenttä tulee tekemään vielä pahaa jälkeä, mikäli kaikki pysyvät terveinä ja Liigassa. Jo hieman pelottaa miten meidän Pentikäiset ja muut tulevat selviämään. Ennustan Järventielle noin 4kpl 2min jäähyjä.

Komulainen on hieno pelaaja. Koolla ei aina ole merkitystä, hieno taistelija.

Jokereista erottuivat Lamberg sekä Moses. Myös Karalahti on ajoittain ihanan rauhallinen. Mites Teuvo??

Lopuksi vielä minut penkiltä tipauttanut kommentti Ilvesfoorumilta:

Battery; Liigan paras puolustus ja huippumolari: vaan kaheksan omiin. "Ei huano" sanois Jorma Uotinen.

Kumpi kerkeää ensin, Lämsä vai Rautio?
 
Viimeksi muokattu:

mailman-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Noista tuomareiden perseilyistä vielä sen verta, että Tyrväinen ja Lamberg olisivat joutaneet saada vähintään kakkoset siitä vaihtoaitioedustan hässäkästä.

Että aika tasanhan nuo meni, ihan sama mitenpäin pyörittelee.

Itse pelistä lienee kaikki sanottu, sanattomaksi vetää Huml-Maxwell-Aaltonen tehot vaikka heidän pelinsä ei todellakaan vielä häikäissyt. Ja Kukkosen kypärätemppu, kiesus :D
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jokereista erottuivat Lamberg sekä Moses. Myös Karalahti on ajoittain ihanan rauhallinen. Mites Teuvo??
Karalahti on myös oikeasti äijä. Pisti vähän naurattamaan ekan erän yhdessä torikokouksessa vaihtoaitioiden edessä kun Karalahti nappasi yhden Kärppääijän (Niemelän) selän takaa kiinni ja väänsi puoliksi kyykkyyn. Niemelä siinä pyristeli ja oli kovastikin vastaan panemassa kunnes sai päätä sen verran ylös että huomasi vastustajaksi Karalahden. Se nokkapokka tyssäsi aika lailla siihen ja Jere ja Niemelä tyytyivät seurailemaan rinnatusten tilanteen kehittymistä ympärillä.

Hieno selkäsaunahan tuo oli Jokereille. Narreilta pyydän että älkää tehkö liian hätäisiä johtopäätöksiä tämän pelin perusteella sillä Kärpät oli oikeasti todella hyvä. Viides voitto putkeen ja kaikki viisi peliä on ollut pelillisesti Kärppien näytöstä. Vastustajan valmentaja toisensa jälkeen väittää omiensa pelanneen kauden parhaan pelin mutta silti tulee turpiin.

Huml-Maxwell-Aaltonen on suorastaan murhaava ketju. Jo tasakentällisinkin myllyttivät reippaanlaisesti mutta eritoten ylivoimalla kun on hieman tilaa ympärillä. Maxwellkin oli tasan niin hyvä kuin on odotettukin. Nosti omalla panoksellaan Aaltosen ja eritoten Humlin pelin aivan uudelle tasolle. Iivana tuntuu nauttivan laiturina kun keskelle saatiin kaveri joka on samalla aaltopituudella sekä peliälyllisesti että nopeuden puolesta.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
En malta olla lainaamatta erästä palstaveljeä elokuun lopulta liittyen Lasse Kukkoseen:

"Ihmettelen miten viime kaudella täysin surkea Lasse Kukkonen nostetaan jatkuvasti liigan parhaimpien puolustajien joukkoon. Ellei mies olisi kuulunut Jukka Jalosen saunakerhoon niin kukaan ei puhisisi miehestä yhtään mitään. No karu totuus iskee luultavasti kaikkien silmille ihan jo muutaman kuukauden kuluessa."

Karu totuus todellakin. Lasse huitelee puolustajien pistepörssin kärjessä, heittää hattutempun puolihuolimattomasti ja siinä sivussa tylyttää vastustajan kovanaamoja aina tarpeen tullen. Ihana mies.

Tylyt numerot taululla. Ei Jokerit ehkä ihan noin huono ollut, mutta melkoisen paska kuitenkin. Lämsän lähtö lähenee?

Kieltämättä tuntuu nololta olla jälleen kerran väärässä. Yliarvioin toistuvasti SM-liigaan kamalaa tasoa, koska rehellisesti sanottuna kuvittelinkin liigan olevan sen verran tasokkaampi, että täällä ei voi Elitserienin jämäpakit tai Sveitsissä penkillä istuneet papat dominoida. Myönnän syyllistyneeni tähän virheesseen ja toivotan teille kaikille hyvät naurut.
 

retiisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kyllä noi korkeat mailat ja maalivahdin häirinnät yksinkertaisesti täytyy nähdä jos kentällä on 2 päätuomaria.

Oli aivan selviä. Ehdottomasti jäähyt. Mutta vastapainoksi meni monta ohikin. Esim Jokereiden vaihtoaitoista ekassa erässä käytiin käsiksi kentällä olleisiin.

Kärpiltä jäi lämmittelyt ekan erän alkuun, mutta pelin lähtiessä käyntiin, Jokerit tippui rattaista. Maxwellin ketju dominoi, mutta niinpä teki kyllä muutkin siinä siivellä. Yllättävän aseeton oli Jokerit. Ruutu mussutti itsensä kympillekin. Väänänen osaa pelata hyvin sääntöjen rajan ns paremmalla puolella. Aika paljon hakkaamista tuli esimerkiksi Mäeanalaseen ennen kuin otti kampitusjäähyn, jota meni kärsimään Kemppainen.

Kukkonen pelasi jälleen helvetin hyvin. Oon kyllä ylpeä joukkueen esityksestä! Hallissa näytti olevan hieno tunnelma. Mahtavaa viihdettä kaiken kaikkiaan!
 

Hercules

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kieltämättä tuntuu nololta olla jälleen kerran väärässä. Yliarvioin toistuvasti SM-liigaan kamalaa tasoa, koska rehellisesti sanottuna kuvittelinkin liigan olevan sen verran tasokkaampi, että täällä ei voi Elitserienin jämäpakit tai Sveitsissä penkillä istuneet papat dominoida. Myönnän syyllistyneeni tähän virheesseen ja toivotan teille kaikille hyvät naurut.

Eli Lasse on surkea, mutta liigan taso on vaan todella surkea? Perussettiä, että Lassen arvostus on aika alhaalla, muilla kun Kärppäfaneilla. No, mikäs siinä. Pitäkää vaan Lassea turhakkeena, niin pääsee jatkamaan pistetehtailuaan jatkossakin.
 

abc

Jäsen
Maxwellkin oli tasan niin hyvä kuin on odotettukin. Nosti omalla panoksellaan Aaltosen ja eritoten Humlin pelin aivan uudelle tasolle. Iivana tuntuu nauttivan laiturina kun keskelle saatiin kaveri joka on samalla aaltopituudella sekä peliälyllisesti että nopeuden puolesta.
Peliä en nähnyt mutta highlightsien perusteella en ihan tuollaiseen ylistykseen lähtisi. Toki tehot 1+2 mikä sinällään on loistava saavutus mutta millä tavalla ne tuli?

Maali tuli siitä kun kiekko kimposi suoraan Maxwellin lapaan ja mies pääsi vetämään kiekon tyhjään maaliin.

Ensimmäinen syöttöpiste oli pelkkä läppäisy kiekkoon ja se että tilanteesta tuli maali, oli vain ja ainoastaan Aaltosen ansiota joka punnersi vielä irtokiekon sisään.

Toinen syöttöpiste taas oli hyvä ja huono. Hyvää siinä oli se millä röyhkeydellä Benkku tuon rynnistyksen teki mutta olihan tuo rynnistys aivan karmean huono. Ei päässyt edes perille asti. Taas vähän mäihää siinä että puukäsi Kukkonen sai kiekon maaliin.

Pointtini on siis että tällaiset tehot ottelussa tulevat olemaan harvinaista herkkua jos ne tulee tuolla tavalla. Ei Benkullakaan joka pelissä vastaavaa mäihää käy.
 

CaptainSäm

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, Kärpät+ kaikki juopporemmit
Kieltämättä tuntuu nololta olla jälleen kerran väärässä. Yliarvioin toistuvasti SM-liigaan kamalaa tasoa, koska rehellisesti sanottuna kuvittelinkin liigan olevan sen verran tasokkaampi, että täällä ei voi Elitserienin jämäpakit tai Sveitsissä penkillä istuneet papat dominoida. Myönnän syyllistyneeni tähän virheesseen ja toivotan teille kaikille hyvät naurut.

Vai että elitserien jämäpakit. Kunpa suomalaiset olisivat edes saaneet tuonne koohooällään joukkueen joka edustaa suomea. Saipa vois mennä jokerien sijasta, kun itäraja lähempänä ja sarjasijoituskin sen mukainen. Tevemenoa.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Tehdään nyt vielä selväksi tännekin, että Jokerit ei hävinnyt tätä peliä tuomareiden vuoksi. Tämä ihan sen vuoksi, että purkautumisistani saattoi sellaisen kuvan saada. Kyllä se vaan silti harmittaa kun tuomarivirheistä seuraa maali. Sekin vituttaa, että mailat käy kasvoissa ja sellaisen jälkipeleistä annetaan jäähyt, mutta ei vakavimmasta rikkeestä. Kärppien uskomaton ylivoima oli kuitenkin se mikä tämän pelin ratkaisi.
 

lynki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Sepä siinä onki että hailaiksit ei kaikkea kerro. Ben pelas kerrassaan mallikkaasti , eritoten ku oli kaverin eka peli liigaan. Eteenki jalkanopeus oli hyvällä totalla ja kyllähän kaverilla käsiäkin on. Muutaman kerran nämä taiteilijat oli omissa turhan lepsuja mutta mitäpä tuosta jos tuohon malliin verkko heiluu toisessa päässä. Hieno matsi koko sakilta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös