La 11.2.2012 Sport - Hokki

  • 3 506
  • 10

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Tänään Hokki suuntaa Vaasaan kadonneiden sarjapisteiden metsästykseen, tällä kaudella Vaasasta on saatu saalista, mutta rehellisiä ollakseni Sport on todella hyvässä vireessä nyt ja Hokki tuskailee maalin teon kanssa. Eli pienenä ihmeenä pidän jos Hokki Sporttia kurmuuttaa. Hyvällä pelilllä ehkä mahdollisuus pitää ottelu tiukkana. Eilen Virtalan polvi otti osumaan ja ukko ei pelannut viiimeistä erää kuin vaihdon eli tärkein sentteri saattaa puuttua. Samalla voisi pikkuisen kierrättää kenttäpelaajia, eilen ei kaikki onnistuneet edes tyydyttävästi. Jännä nähdä jatkaako voittanut ja nollapelin pelannut Peltonen vai nakataanko Similä boksiin. Kentälliset varmaan joku laittaa sitten kun ne tulevat, onpahan ketju avattu pitkästä aikaa.
 

Tibor

Jäsen
Viimeisiä aletaan runkosarjan osalta viedä. Vähän on olo, että Hokki joutuu melkoiseen kyytiin tänään Kuparisaaressa, etenkin jos kapeahko materiaali kärsii loukkaantumisista. Sport on esittänyt niin vahvoja otteita viime aikoina, että ainoastaan totaalinen asennevamma tai kajaanilaisten tyrmäysalku voi viedä pisteet vaasalaisilta. Tulos luokkaa 5-6,- 0-1 ei olisi yllätys.

Mielenkiintoista nähdä Sportin kokoonpano ja ketjut tänään. Pientä viilausta niissä oli keskiviikkona. Räsänen on kertonut terveystilanteen olevan kunnossa, mutta mitään riskejä ei varmastikaan oteta. Jokohan Blomqvistin maalihanat aukevat? Mies aloitti erittäin pirteästi keskiviikkona kadoten sitten kuvasta ottelun vanhetessa.

Yleisöä odotettavissa kaks ja puoltuhatta.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Kokoonpano on laitettu nettiin astuttaessa bussiin ja Hokki tänään Vaasassa seuraavalla kokoonpanolla:

4. FOFANOV Jevgeni SILLANPÄÄ Aleksi HÄKKINEN Jesse

3. MÄKIAHO Mika KOMULAINEN Ville TOIVO Riku LEINONEN Veli-Antti (A) SAVOLAINEN Antti

2. ALANNE Joonas HUMALOJA Miska FOMIN Henri
HATTUNEN Jonne HEIKKINEN Jarkko (C)

1. VIRTANEN Juha (A) KARPPINEN Veikko NISKAKANGAS Arttu
YLÖNEN Antti MAKKONEN Jussi

PELTONEN Aaro (AM)



Muutoksia tullut eilisestä kovasti.
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Huomio kaikki vaasalaiskirjoittajat, tänään on matsi! Mielenkiintoinen sellainen, koska Sportilla on tilaisuus ottaa kärkipaikka ennen ensi viikon haasteotteluita ja Hokki ei ole vielä kertaakaan hävinnyt Sportille. Tänään olisi kyllä aika hävitä ensimmäisen kerran Sportille.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Huikea matsi pleijarihengessä, ja aivan hirvittävä puolivälieräsarja on tulossa jos nämä joukkueet kohtaavat. Hokin vahva luistelu ja aggressiivinen karvauspeli näyttää olevan Sportille vaikea paikka. Peli olisi voinut ratketa aikaisemminkin, mutta viimeistely oli tänään heikkoa, osin siksi että Hokki puolusti hyvin oman maalinedustansa.

Ps. Jos tässä nyt kolmanneksi jäädään niin en pane vastaan sitä, että kohdataan Jokipo ja SaPKo Jukureiden ja KooKoon sijaan.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ihan hyvä peli. Sportilla on nyt hyvät mahdollisuudet sarjan kolmanteen sijaan ennen haastepelejä ja Hokkikin sai pisteen, joten win-win. Hienosti päästettiin maali ihan lopussa, jotta Jukurit ei enää ehtinyt tunaroida omaan peliään (heheh).

Toivottavasti tämä oli kuitenkin näiden joukkueiden viimeinen kohtaaminen tällä kaudella. Joku siinä Hokissa mättää, kun niille ei saada tehtyä maaleja.
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Taisi Sport viedä taktikoinnin aivan uudelle tasolle. Kelpaa näinkin, jos KooKoo ei lähde vielä pelleilemään.
 

Mustakotka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ei siellä mitään taktikoitu. Jos olisi, niin Halavan Mika ei hyppisi pää edellä kiekkojen tielle. Itselle ainakin kelpaa se, että Mikkelin juntit tulevat (ainakin) vielä kerran Vaasaan tällä kaudella, viimeksi oli aika kuuma matsi.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Lopettakaa nyt puheet tuosta taktikoinnista, edes vitsillä :)
Joku hyvin sanoikin, että tuskin siellä jätkät muuten hyppisivät pää edellä kiekkojen tielle.

Muutenkin taktikoinneilla on tapana napsahtaa omaan nilkkaan, ja nytkin (vaikka ei oikeasti mitään taktikoitukaan), kun menetettiin yksi piste lopussa, niin joudutaan ensin menemään vieraisiin ja käytännössä menetetään toisesta pelistä kotietu. Lisäksi täydellä pistepotilla oltaisiin oltu esim. KooKoo:ta kaksi pistettä edellä ja askeleen lähempänä mahdollisten välierien kotietua.

Hokki on kyllä jotenkin vittumainen joukkue juuri meille. Pelaavat vissiin samoilla aseilla kuin me, meinaan että ainakin tuo liike on ollut jopa meitä parempaa. Ja sitten todella tiivis viisikkopuollustus. Toivon kyllä jotain muuta jengiä vastaan puolivälierissä. Vaikka ei siinä, omalla pelillä viedään Hokkia paras seitsemästä -sarjassa. Mutta toki siinä yllätyspotentiaalia piilee.

Blomqvisti on ollut vähän pimennossa. En tiedä pitäisikö noita kenttiä taas jotenkin vähän sekoittaa, kun ei nyt kauhean hyvin toiminut. Viime peleissä pirteänä ollut Mörsky oli myös tänään pettymys.
 

A-piste

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, SM-liigan perustajajäsen
Joo, eipä tuossa mistään taktikoinnista tartte puhua, vaikka Sport oli aavistuksen flegmaattinen tänään. Sportin ajoittaisesta fleguilusta huolimatta täytyy antaa kaikki kunnia Hokin taistelulle, joka palkittiin tuolla tasoitusmaalilla. Pinna oli varsin arvokas Hokille. Hokki vei peliä puolitoista erää, ja muutama Jonin gamesaver meidät piti pelissä mukana. Toki meilläkin oli paikat ratkaista peli ekassa erässä ja vielä 1-0 maalin jälkeen, mutta jotenkin paras terävyys maalipaikoissa puuttui.

Onneksi nyt kuitenkin Hokki saatiin edes kerran nujerrettua runkosarjassa, vaikka kolme pinnaa lopussa karkasikin käsistä. Mua lämmitti pelissä erityisesti eräs yksityiskohta. Sport oli aika jumissa kolmannen erän alun, kunnes pääty aloitti "Nyt taistellaan" -veisun ja halli yhtyi siihen hienosti mukaan. Toi kyllä selvästi sytytti myös joukkueen ja sen jälkeen Sport painoi väkisin pelin Hokki -päätyyn. Tällaisesta meiningistä meidän kundit otti energiaa viime vuonna. Siispä sama tahti päällä myös keskiviikkona ja play offeissa!
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tää on totta mitä A-piste kirjotti. Viime kaudella nuori joukkue sai helvetinmoisen buustin huutavasta hallista ja fanien vastaanotoista vieraspelien jälkeen. Toivotaan että samanlainen säpinä valtaa Vaasan tällä kaudella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös