La 11.1.2014 Blues - JYP

  • 8 217
  • 24

voittamaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Lauantain päiväpelissä Espoossa kohtaa kotijoukkue Blues ja JYP. Ennen lauantain kierrosta JYP on sarjataulukossa sijalla 5. ja Blues kahden pisteen päässä 8. sijalla yhden ottelun enemmän pelanneena.

Blues on palannut mainiosti joululomilta ja voittanut neljä ottelua kuudesta ja jättänyt vastustajan kolmesti nollille. Eilisessä ottelussa Blues hävisi tiukan taiston jälkeen Jokereille Helsingissä numeroin 4-3.

JYP palasi joululomilta häviten kolme ottelua, joista yhden jatkoajalla, mutta on sen jälkeen voittanut kaksi viimeisintä otteluaan. Eilisessä ottelussa JYP voitti kotonaan Ilveksen numeroin 4-2.

Bluesin sairaslista näyttää hyvälle ja sieltä löytyykin vain Santeri Arousva, Nico Nyberg ja Joni Tuominen, jotka eivät muutenkaan ole olleet suuressa roolissa. Tomi Sallinen huilasi eilisen ottelun kuumeen takia, eikä pelaaminen tänään ole varmaa. Justin DiBenedetto tekee tänään debyyttinsä Bluesin paidassa, mihin ketjuun hänet istutetaan? Kumpi maalivahdeista pelaa, Volden vai Nieminen?

JYPiltä oli eilisessä ottelussa loukkaantumisten vuoksi sivussa Matias Myttynen, Antti Jaatinen, Mikko Viitanen, Yohann Auvitu, Mikko Kalteva ja Jyrki Välivaara. Kovasti on jyväskyläläisillä puolustajia loukkaantuneena ja tilannetta ei helpota se, että tämän kuun JYPissä vuokralla oleva Niklas Tikkinen ei Bluesin ja JYPin sopimuksen mukaisesti pelaa tänään.


Kauden aiemmat kohtamiset:
20.9.2013 Blues – JYP 1-4
15.10.2013 JYP – Blues 6-3


Itse aion erityisesti seurata seuraavia pelaajia:
Blues:
#81 Justin DiBenedetto

Ruotsita Suomeen eilen tullut kanukkihyökkääjä on lukemani perusteella tunnettu kovana työntekijänä, jolla on asenne kohdallaan. Ruotsissa pisteitä ei kuitenkaan ilmesesti tullut odotettuun tahtiin, jonka takia joukkueen ja maan vaihto oli edessä. Rooliltaan DiBenedetto on kahden suunnan hyökkääjä, eikä mikään varsinainen pistenikkari, vaikka onkin pisteitä onnistunut tekemään sekä AHL:ssä, että Itävallassa hyvään tahtiin.

#44 Kim Hirchovits
Hirso on viime peleissä saanut onnistumisia alle ja syöttänyt joulutauon jälkeen kuusi maalia yhtä monessa ottelussa ja peliesitykset ovat muutenkin olleet hyviä. Onnistumiset ovat saaneet Hirson itseluottamuksen jälleen kohdalleen ja pisteitä on lupa odottaa myös jatkossa. Katkeaisiko tänään pitkä maaliton putki?

#79 Eetu Pöysti
Viime kaudella monien fanien hampaissa ollut Eetu ”Pöde” Pöysti on ollut tällä kaudella vahvassa vireessä ja tehnyt 36 peliin 23 pistettä ja johtaa joukkueen tehotilastoa. Energisesti pelaava Pöde on iskenyt joulutauon jälkeen tehot 2+4. Pääseekö jälleen pisteiden makuun?


JYP:
#61 Juuso Ikonen

Kiihkeän mediasodan jälkeen Bluesista JYPiin siirtynyt Juuso Ikonen on saalistanut Jyväskylässä 13 liigapelissä tehot 0+6 ja tehotilasto on yhden pykälän pakkasen puolella. Ikonen pelasi myös Nuorten MM-kisoissa kultaa voittaneessa Suomen maajoukkueessa Ruotsissa vuoden vaihteessa. Kisoissa Ikonen iski 7 ottelussa tehot 1+2. Iskeekö tänään avausmaalinsa JYP-paidassa vanhassa kotihallissaan? Miten yleisö ottaa Ikosen vastaan, saako erikoishuomiota, vai onko yksi pelaaja muiden joukossa?

#12 Jani Tuppurainen
Hiljaisen syksyn pelannut Tuppurainen on paukuttanut joulutauon jälkeen viiteen peliin tehot 4+1. Jatkuuko Tuppuraisen vahva maalivire tänään Espoossa?

JYPin otteluennakko
Bluesin otteluennakko
Kokoonpanot Liigan sivuilla

Odotan tiukkaa kamppailua ja uskon että pisteet jää tällä kertaa Espooseen vähämaalisen puolustuskamppailun jälkeen.


Muistutan vielä, että ottelu alkaa jo neljältä, eikä normaaliin tapaan viideltä.

Laitetaaan vielä kokoonpanot tähän:
Blues:
#81 Justin DiBenedetto - #44 Kim Hirschovits (C) - #15 Miro Aaltonen
#61 Tommi Huhtala - #40 Tomi Sallinen (A) - #41 Daniel Widing
#10 Philip McRae - #25 Jussi Makkonen - #71 Matti Järvinen
#73 Ilmari Pitkänen - #72 Siim Liivik - #21 Valtteri Virkkunen

#42 Arto Laatikainen - #4 Jere Seppälä
#56 Kalle Kaijomaa - #9 Joonas Jalvanti
#19 Mikko Kuukka - #64 Olli Malmivaara (A)

#31 Lars Volden (varalla #93 Jani Nieminen)

Eli Bluesilla Volden pääsee kokeilemaan jälleen JYPin nollaamista, jossa on pari kertaa aiemminkin onnistunut. Sallinen palaa kakkosen keskelle ja DiBendetto ottaa Pöystin paikan ykkösketjussa. Pöysti taas on kokonaan kokoonpanon ulkopuolella, toivottavasti ei ole ainakaan mitään pahempaa vammaa tullut...

JYP:
#23 Ossi Louhivaara - #28 Miika Lahti - #61 Juuso Ikonen
#27 Petr Hubacek - #11 Eric Perrin - #14 Max Wärn
#12 Jani Tuppurainen - #25 Anssi Löfman - #63 Markus Poukkula
#49 Tuomas Pihlman - #29 Jonne Virtanen - #34 Markus Nenonen

#52 Valtteri Hietanen - #51 Kristian Näkyvä
#55 Jussi Halme - #66 Brian Salcido
#5 Mikko Luoma - #22 Henri Auvinen

#35 Sami Rajaniemi (#40 Tuomas Tarkki)
 
Viimeksi muokattu:

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kovasti on jyväskyläläisillä puolustajia loukkaantuneena ja tilannetta ei helpota se, että tämän kuun JYPissä vuokralla oleva Niklas Tikkinen ei Bluesin ja JYPin sopimuksen mukaisesti pelaa tänään.
Tikkinen on pelannut oikein hyvin ne pari peliä missä on ollut mukana, mutta luultavasti häntä paikkaamaan tuleva Aleksi Salonen (oma arvaus) on hyvänä päivänä oikein pätevä kaveri kiekon kanssa. Korvaava pakki kyllä löydetään Akatemiasta, eli Tikkisen poissaolo siirtää ongelmat sinne - harmi sinänsä, koska siellä niitä pisteitä tarvitaan paljon kipeämmin kuin liiga-JYPissä.
#61 Juuso Ikonen
Iskeekö tänään avausmaalinsa JYP-paidassa vanhassa kotihallissaan?
Juuri näin. Ikosella on ollut useita hyviä paikkoja tehdä tuo ensimmäinen JYP-maali, mutta hän on varta vasten halunnut säästellä sitä tähän peliin. Ja tänään se tulee, olen 100% varma. Ainakin JYP on saanut kokea niin paljon tuota omien koirien puremista useaan otteeseen ja tänään sen kohtalon kokeminen siirtyy Blusille. Toki onhan niitä "omia koiria" teilläkin, mutta ei lähelläkään saman tason tunnelatausta kuin Juuson tapauksessa.

Keskeisimmät kysymykset tämän päivän pelissä tulee olemaan, kuinka Nieminen kestää jatkuvassa kiekkosateessa? Onnistuuko Blues-puolustajat pitämään sähäkät JYP-hyökkääjät pois maalinedustalta vai jäävätkö taysin pujottelukepeiksi? Iskeekö JYP murskanumerot heti alkuun vai siirtyykö jännityksen laukeaminen toisen erän puolelle?

Toivottavasti parempi voittaa ja toivottavasti tuomarit pysyvät lestissään.

EDIT. Akatemian kokoonpanoja kun katsoo, niin näyttäisi että sieltä on tulossa Henri Auvinen korvaamaan Tikkistä.
 
Viimeksi muokattu:

dafjkl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos ja JYP
Tänään Espoossa taitaa olla muutamia kannattajia JYPilläkin paikalla, mikä sytyttänee joukkuetta hyvin. Eilisen perusteella luotto vierasvoittoon on kova. Viikon tauko oli selvästi tehnyt JYPille hyvää.

Hyökkäykseen on JYPillä nyt leveyttä ja ratkaisijoitakin pitäisi riittämiin löytyä. Loppujen lopuksi JYP on tällä kaudella iskenyt jo ihan hyvin tilastojenkin perusteella maaleja, vaikka meistä katsojista onkin välillä tuntunut, ettei mistään mene sisälle. Kun nyt maalipaikoissa aletaan vielä olla tehokkaampia kevättä kohden, niin eihän joukkuetta pysäytä mikään.

Tänään aion itse - tosin vain netin kautta - seurata eritoten Ikosta, joka oli eilen todella hyvä. Eiköhän vanha kotihalli sytytä nuorta miestä vielä parempaan lentoon.

Jos Virtanen-Nenonen-Pihlman ketju jatkaa, on se todella mielenkiintoinen koostumus voimahyökkääjiä ja laukaisutaitoa. Sekä Pihlman että Nenonen laukovat nopeasti ja parhaimmillaan tarkasti - Jonne taas osaa kiekkoa jakaa. Etenkin hyökkäyspäässä tämä ketju on vaarallinen, vaikka olisikin nimetty nelosketjuksi.

Tuppurainen on peli peliltä parempi. Eilen hankki parikin jäähyä vastustajalle luistelutaidollaan ja ryöhkeällä paikanhaulla ja tehoja on alkanut syntyä nyt joka ottelussa. Ihmettelisin, jollei Tuppurainen tänäänkin ole kentän näkyvimpiä hyökkääjiä.

Ja sitten JYPin pakeista Näkyvä oli eilen etenkin hyökkäyspäässä hyvä, vaikka maali niukin naukin jäikin syntymättä. Myös hänellä peli on koko ajan kehittymässä parempaan suuntaan - yksi potentiaalinen ratkaisija tänään?

Ja nyt kun nostin nämä muutamat pelaajat ja nelosketjun esille, niin se on tietysti Perrinin ykkönen, joka jäällä loistaa, mutta se vaati kyllä sitä, että Wärn ei yritä ihan niin vaikeita juttuja kuin eilen Synergialla, vaan pelaa hivenen suoraviivaisemmin.

Kohta kiekko putoaa ja nähdään hyvä matsi. Ahon valmentama joukkue on aina valmiina peliin. Helpolla Blues ei kaadu
 
Puolustus on taas tänään näköjään reikäjuustoa.. koko ajan vastustajan pelaajat huippupaikoilla.

Ja kiitos taas tuomarit, selvä maali vietiin. Kiitos taas.
 
Ja pakko taas mainita, minkä takia liigassa nykyään saa estää niin paljon kiekotonta pelaajaa??? Erän lopulla hyvä esimerkki: Justin DiBenedetto menee keskialueella laidassa ja laittaa kiekkoa selkeästi eteenpäin jonka jälkeen yrittää luistella vastustajan ohi, joka sitten törkeästi estää pelaajan liikkumisen eteenpäin. MIKSI TÄMÄ ON TAAS SALLITTUA?
 

BLEGI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bleg, DRW, Man United ja Tommi Huhtala
Ihan sama, miten 3.erässä käy, sillä mieleen jää ainoastaan hylätty 1-1 maali. Eikä tuomarityöskentely ole vakuuttanut senkään jälkeen. Naurettavia jäähyjä molemmille.
 

Koneisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Ihan sama, miten 3.erässä käy, sillä mieleen jää ainoastaan hylätty 1-1 maali. Eikä tuomarityöskentely ole vakuuttanut senkään jälkeen. Naurettavia jäähyjä molemmille.

Ei kaatunut Blues tänään tuomareihin eikä maalivahtiin. Muistetaan kuitenkin, että viime lauantain HIFK pelikin voitettiin ainoastaan paitsiomaalin takia. Järkyttävän tehotonta peliä, etupäässä DiBenedetto ja Huhtala, joilla oli varmaan tusinan verran paikkoja laittaa kiekkoa häkkiin. Hyvin Blues sai tapettua viime viikon flown kahdella perättäisellä tappiolla tärkeitä joukkueita vastaan.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hallittu peli ja ansaittu rutiinivoitto. Maalipaikkoja JYPillä oli jälleen paljon, etenkin ensimmäisessä erässä. Tehottomuus ja huolimattomuus maalipaikoissa vaivaa joukkuetta edelleen.

Híenosti kuului JYPin faniporukan kannustus läpi pelin! Ei muuta kun laivalle juhlimaan.
 

Hubacek

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Vegas Golden Knights, altavastaajat
Tuli mieleen siitä hylätystä maalista, että kyllähän se kiekko kävi Rajaniemen sylissä, mistä valui jalkojen alle. Niin; kun oli siirretty rangaistus tulossa, niin kuinka kauan pitää olla molarin sylissä että ilman valituksia saa viheltää?

Ite jo tuolla otteluseurantaketjussa mainitsin että selvä maali, mutta en muistanut tuota tulevaa rangaistusta.

Jos ajatellaan että kiekko tulee siirretyn rangaistuksen aikana pelaajaa kainaloon ja lähtee sieltä valumaan jäälle, niin taitaa tuomari viheltää pelin poikki aika helposti. Eri asiahan ois jos kimpoais tms.
 

Tähtipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tässähän alkaa melkein huolestumaan. 3 voittoa putkeen ja ainakin nämä kaksi viimeistä varsin hyvillä peliesityksillä. Saiko ne oikeasti aikaankin jotain tuolla hieman pidemmällä tauolla, joka KalPa- ja Ilves-pelien välillä oli?
Rajaniemi sai aika helpolla nollapelin. Huonoja ratkaisuja nimenomaan sillä kriittisellä hetkellä Bluesin pelaajilta, kun pitäisi laittaa verkko heilumaan.

Tuo Bluesin DiBenedetto(?) pelasi ainakin omaan silmään varsin hyvin. Noilla maalipaikoilla pitäisi kyllä jo melkein verkonkin heilua, mutta hyvin haki paikkaa ja muutenkin vaikutti oikein pirteältä.

Voldenkaan ei ollut niin hazardi kuin aiemmassa Espoon kohtaamisessa.
 

Tempestas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Rutiinivoitto JYPille ja täysin ansaitusti. Näitä 3 pisteen voittoja pitääkin hakea joukkueista, jotka eivät kuulu ns. päävastustajiin, jos ja kun taistellaan jälleen kerran kotiedusta. Erityismaininta Rajaniemelle hienosta nollapelistä! Voisi pelata enemmänkin..
 

FourForty

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tässähän alkaa melkein huolestumaan. 3 voittoa putkeen ja ainakin nämä kaksi viimeistä varsin hyvillä peliesityksillä. Saiko ne oikeasti aikaankin jotain tuolla hieman pidemmällä tauolla, joka KalPa- ja Ilves-pelien välillä oli?

Jos nyt tämän illan ottelusta voi jotain päätellä, niin kaikki kesken kauden tehdyt hankinnat näyttävät onnistuneen ja ovat vahvistaneet joukkuetta aika selkeästi. Halme, Salcido ja Pihlman pelasivat kaikki tänään hyvin, eikä tuo muu joukkue kuitenkaan niin huono ole, etteikö siitä parilla hankinnalla ole saanut ihan kärkipään joukkuetta tässä liigassa. Tai siltä peli ainakin tänään näytti. Salcidokin on saatu nyt ajettua sisään siihen rooliin johon hänet hankittiin, ja tänään täytti kyllä paikkansa hienosti. Viihdyttävä ottelu muutenkin ja hieno esitys JYPiltä.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
No, HIFK:ta vastaan saatiin maali tuomarivirheen takia ja nyt menetettiin maali. Kai nämä tasan menevät.

Jotenkin tuntuu vähän kaksijakoiselta: toisaalta Jyp tuntui hieman paremmalta mutta toisaltaa noista paikoista mitä oli olisi esimerkiksi Huhtalan pitänyt saada maali aikaiseksi. 0 maalia kun tehdään niin eihän maalivahtiin hävitä mutta kyllä tuo 0-2 maali oli sellainen että nuo on mielestäni otettava kiinni, oli siellä maalilla kuka tahansa.

Bluesin pelaajista vähän on väkinäistä Huhtalan pelaaminen, tuntuu että mies yrittää välillä vähän liikaa kaikkea. Kokoajanhan mies kyllä saa jotain kentällä tehtyä, oli se sitten laukauksen, taklauksen tai hämmentämistä mutta viereen pitäisi saada nyt sentteri joka rauhoittaa enemmän peliä. Huhtalan suurin hyöty Bluesille olisi kuitenkin maalinteko. Sentteriasiaan tosin Hirson viimeaikaiset esitykset ovat olleet parempaan päin.

DiBenedetto vaikutti pelimieheltä mutta vähän tuntui vetävän käsijarru päällä. Pirteältä kuitenkin vaikutti. Hyökkääjistä mainitsen vielä Makkosen joka pelaa suht huomaamattomasti mutta todella luotettavasti. Todella monipuolinen pelaaja. Viimeisenä mainitsen vielä Laatikaisen joka on tuon alkukauden koomailujen jälkeen nostanut tasoaan todella paljon. Tuskin Lada nyt tuohon kevään 2008 vireeseen pääsee mutta nyt ruvetaan jo olemaan sillä tasolla missä pitääkin.

Jypiltä nyt lähinnä yritin tarkkailla Ikosta. Varmasti oli miehellä ylimääräisiä perhosia vatsassa mutta olipahan heikko esitys. Näkyvä oli taas vaikeuksissa, oliko viime kaudella kun mies otti kolme kakkosta ja nyt pisti vielä yhdellä paremmaksi. Rajaniemi oli maalilla kyllä hyvä vaikka Blues kieltämättä hyvin ampui siihen Valtran kohdalle.
 

Ritola#24

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jypiltä nyt lähinnä yritin tarkkailla Ikosta. Varmasti oli miehellä ylimääräisiä perhosia vatsassa mutta olipahan heikko esitys.

Sitähän tuo on ollut kokoajan.
Ihan mielenkiinosta onko Ikonen koskaan osoittanut jäällä minkäänlaista luonnetta? (muuta kuin kiukuttelua)

Tuntuu, että poika ei edes luistele täysiä ja että ei kiinnosta vottuakaan.
Tällä hetkellä meidän heikoin hyökkääjä ja pelaa ykkösylivoimassa!
 

Valametti

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Baronalta kotiuduttu ja fiilis on messevä. Tänään JYP oli joka alueella askeleen edellä ja ennen kaikkea puolusti / blokkasi urheasti. Salcidon 1-0 maali oli huikea!

Kaikella kunnioituksella, kyllä tänään saatiin jo voimasuhteita esille joukkueiden välillä, vaikka sarjasijoitukset viistävätkin. Kolmas voitto Bluesista tällä kaudella.

Molemmat joukkueet hassasivat pari hyvää maalipaikkaa, kuten joka pelissä on tapana. Huhtalan energiat taisivat mennä siihen, että yritti olla kentän kovin taklaaja ja kovanaama. Mikkihiiren kannattaisi keskittyä maalintekoon, jonka osaa. Wärn riitti hyvin hiillostamaan kultakypäränne tänään.

Kiitos Jyväskylästä saapuneille - hyvin piditte mökää!
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Ihan mielenkiinosta onko Ikonen koskaan osoittanut jäällä minkäänlaista luonnetta? (muuta kuin kiukuttelua)
Alkukaudesta oli aktiivinen hyökkäyspäässä ja välillä yhteispeli Huhtalan kanssa toimi hyvin. Eipä tuo puolustaminen silloinkaan maistunut. Vähitellen tuo sitten alkoi kostautua kun väännettiin tiukkoja pelejä ja sitten kävi kuten kävi. Nyt esimerkiksi tuosta aktiivisuudesta hyökkäyspäässä ei ollut tietoakaan.
Valametti kirjoitti:
Wärn riitti hyvin hiillostamaan kultakypäränne tänään.
Jos hiillostamisella tarkoitetaan sitä että kaksi näkyvintä suoritusta olivat erittäin tyhmän kahden minuutin jäähyn ottaminen ja omien tavaroiden kerääminen jäältä Laatikaisen taklauksen jälkeen niin siinä tapauksessa on pakko olla kanssasi samaa mieltä.
 

Chris Sharma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Suomen maajoukkue, Nationalelf
Ei mikään huippupeli Bluesilta tänään, olisikohan eilisestä ollut hieman raskas jalka...
Tämänhetkisellä kunnolla olisi kyllä Jypin tasoinen jengi pitänyt kaatua, toivottavasti tästä nyt ei lähde mikään negatiivinen kierre viimevuotiseen malliin liikkeelle.
Maalinteko oli sekä eilen että tänään valitettavan vaikeaa.
 

CorporalSyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pohjois-New Yorkin joukkueet
Wärn riitti hyvin hiillostamaan kultakypäränne tänään.

Jep, en kyllä allekirjoita tätä. Wärn minusta tämän kaksintaistelun hävisi, jos sellaista edes nimeksi oli. Huhtala pelasi samalla lailla alakanttiin kuin eilen Jokereita vastaan, ihan siedettävää yritystä mutta järkyttävän huonoa viimeistelyä.

Kokonaisuudessa Jyp oli tänään sen parin maalin verran parempi, ja molemmat joukkueet tuntuivat keskittyvän enemmän tökkimiseen kuin pelaamiseen kiitos epämääräisen tuomarointilinjan kautta ottelun. Rajaniemi pelasi erinomaisesti ja otti yhden huippukopin toisessa erässä.
 
Suosikkijoukkue
JYP
Näin koosteen. Tein seuraavat havainnot:

- Jypin eka maali meni melko pienestä kulmasta, mutta Kalle Kaijomaa pelasi tilanteen aivan tolkuttoman flegmaattisesti. Salcido virittelee lämäriä aivan käden ulottuvilla, mutta Kalle ei edes kurkota blokatakseen vedon, vaan seisoo tumput suorina maskissa. Onneksi pelasi tänään vastustajan joukkueessa.

- Bluesilta vietiin selvä maali. Tuomari oli aivan liian innokas viheltämään. Toisaalta ei tuota nyt enää voinut vihellyksen jälkeen hyväksyäkään. Oikeusmurha.

- Rajaniemeltä hieno torjunta rankkariin ja pari muutakin hyvää koppia.

- Toinen maali meni helpon näköisesti, mutta vedossa oli hieno liikkuva maski ja se upposi aivan ylös. Mielestäni ei mennyt maalivahdin piikkiin.
 

Ritola#24

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ei mikään huippupeli Bluesilta tänään, olisikohan eilisestä ollut hieman raskas jalka...
Tämänhetkisellä kunnolla olisi kyllä Jypin tasoinen jengi pitänyt ka
PHP:
atua, toivottavasti tästä nyt ei lähde mikään negatiivinen kierre viimevuotiseen malliin liikkeelle.
Maalinteko oli sekä eilen että tänään valitettavan vaikeaa.

Kunhan saatte kovatasoisia jengejä vastaan, niin eiköhän verkot silloin jo heilu.

Ei tuo maalinteko ollut helppoa JYP:llekkään.
 

Valametti

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jos hiillostamisella tarkoitetaan sitä että kaksi näkyvintä suoritusta olivat erittäin tyhmän kahden minuutin jäähyn ottaminen ja omien tavaroiden kerääminen jäältä Laatikaisen taklauksen jälkeen niin siinä tapauksessa on pakko olla kanssasi samaa mieltä.

Wärnin jäähy oli typerin koko pelissä. Lisäksi Näkyvä ei näköjään kestä entisen kotihallin paineita.

Ladan tööttiä en nähnyt. Sen sijaan näin Huhtalan keräilevän kamojaan useammankin kerran. Pienet joutsenetkin teki läpiajon jälkeen, mutta kun näki tuomarin rankkutuomion, keho virkeni.

Hyvältä näytti Bluesinkin peli ja hieno tasonnosto alkusyksystä.

Golfauto vs. Traktori meni tänään näin.
 

Markiisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hienoa Jyp! Tästä se kevät taas alkaa.

Voisiko joku kuvailla pelin kolmatta erää Jypin vinkkelistä. Piti lähteä toisen erän jälkeen asioille. Olisi kiinnostavaa kuulla etenkin, meinasiko Jyp taas vähän löysätä liikaa kolmannessa erässä, kuten perjantaina Ilvestä vastaan.

Hienoa on taas seurata Jyp-lätkää, jatketaan samalla mallilla.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Bluesilla oli kaikki mahdolliset paikat napsia pelistä pisteitä mutta tuomarit, kiekkojumalat, huono viimeistely ja Rajaniemi JYPin maalissa estivät aikeet. Noin siis kahdessa ekassa erässä. Kolmannessahan JYP sai jäädytettyä pelin niin hyvin ettei Blues päässyt oikein edes tekopaikoille. Kiivasta peliä ja ajoittain tunteetkin kuumenivat niin kuin pitääkin.

Toivottavasti Jyppifanien reissu jatkui leppoisasti. Yksi jonka kanssa rupattelin ekalla erätauolla oli jo siinä vaiheessa sen verran naamat että noinkohan turnauskestävyyttä riitti vielä laivallekin. Itseäni vitutti se, että oli paljon kaivattu lauantaipeli Espoossa ja vierasfanejakin hyvin kirittämässä menoa niin noin vähän väkeä vaivautui kannattajakatsomoon kannustamaan kotijoukkuetta. Oluen hintaa vois näköjään hinata reilusti vaan ylöspäin.
 
Viimeksi muokattu:

Hannutic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Blues vei ensimmäistä erää näytöstyyliin. Erätauon jälkeen alkoi myös JYP pelaamaan ja pelasikin ihan hyvin.

Tuli mieleen siitä hylätystä maalista, että kyllähän se kiekko kävi Rajaniemen sylissä, mistä valui jalkojen alle. Niin; kun oli siirretty rangaistus tulossa, niin kuinka kauan pitää olla molarin sylissä että ilman valituksia saa viheltää?

Kiekon kai pitää olla jäähyn saavan joukkueen hallinnassa, jotta vihelletään. Näin ollen vihellysaika riippuu siitä, miten varmasti kiekko on maalivahdin hallinnassa. Jos kiekko menee maalivahdin kautta maaliin, kiekko ei selvästikään ole hallinnassa, eikä silloin pitäisi viheltää.

Vastaisen varalle: Pilliin ei tarvitse viheltää ihan heti. Minua on vähän ärsyttänyt, kun Bluesin viime peleissä paitsiovihellykset ovat tulleet myöhässä, mutta toisaalta parempi myöhässä kuin väärin (tosin tuntuu että moni paitsiovihellys oli myöhässä JA väärin, esim. Jokerit-pelissä).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös