La 10.2.2018 Otteluseuranta (Liiga)

  • 38 937
  • 608

Jarzki

Jäsen
Ensimmäisessä syöttö teille,toisessa vaihtovirhe. Höpö höpö.

Vaihtovirhe 1,5 minuutin omassa päässä pyörimisen jälkeen ja JYPin todella nopea kääntö takaisin alueelle, jos joku niin tuo on vastustajan aiheuttama virhe. Ensimmäinenkin on hyvin tyypillinen JYPin tekemä maali, kovan prässin ansiosta vastustaja antaa harhasyötön, josta rankaistaan armotta. Ihan täysin pelitaktinen juttu. Toki silti huono ratkaisu Ilveksen pelaajalta, mutta JYP-lasien läpi katsottuna juuri JYPin pelitaktiikan tuottamia helmiä.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Aika köykäinen puhallus, Levtchi boksiin.
 

MAKE #89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
2-0 hyvä tulos aika hyvän erän jälkeen. Tuntui että loppua kohti parani ja hallinta siirtyi kotijoukkueelle. Ylivoima edelleen totutun kuraa.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Iloinen ja positiivinen kiekkokierros menossa.
 

Fironic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Ducks, Kraken
Kummassakin huolimattomuus. Ensimmäisessä ei ollut hätää, toisessa lähdetään tyhmänä vaihtoon kun kiekko jypillä

Sä olet sitä säälittävää koulukuntaa, joille on mahdotonta myöntää vastustajan olevan parempi. Syy etsitään aina omista.

Ilveksen ketju lähti "tyhmänä vaihtoon", koska JYP oli pitänyt paineen lähes 2 minuuttia Ilves-päädyssä, estäen vaihdot tehokkaasti. Joka ukko oli hapoilla ja oli "pakko" lähteä vaihtoon heti kun näytti paikka olevan. JYP sai kuitenkin käännettyä takaisin hyökkäyspäätyyn ja pääsi rankaisemaan.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Näyttää Lukko luovuttaneen kauden kesken kaiken. Asennevammaisia vuorineuvoksia. Paikalle ovat menneet, koska sopimus velvoittaa. Miten helvetissä meno voi olla tuollaista? Mitä on tapahtunut. Raumalaiset toimittajat kun nuolevat Rajalan & co. persettä, niin voisiko vaikka jonkun iltapulun toimittaja kysyä muutaman selventävän kysymyksen seuralta?
 

Eeyore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tapparan reenijumi hellittää. Erinomainen erä, jossa oli paikkoja naulata useampikin maali.
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hyvä erä. Mitä tulee maaleihin, aina omat tekevät virheen kun omiin menee. Mm. Ilveksen eka maali, puhumattakaan eilisiä. Itsekään harvemmin otan puheeksi että oli vastustajan hyvyyttä, se on aina omien vika.
 

Valmetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, Bruins
Ihme neppailua omissa ässiltä, välillä fiksumpaa olisi purkaa lasin kautta ulos eikä jäädä hieromaan. Tommila voisi huilats seuraavat pari peliä, omissa todella heikko..
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Eipä ollut Pelicansilla ekassa erässä mitään sanottavaa. Pelicans ei tainnut laukoa ekalla kympillä kertaakaan pl. yksi veto keskialueelta. Tappara hallitsi miten halusi vaikkei huippupaikkoja ihan liukuhihnalta rakentanutkaan. Jalat käy kaikilla ja kiekko liikkuu. Tällaista Tapparaa on mukava katsella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös