La 10.10.2009 SaPKo-Jukurit

  • 2 114
  • 6

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo FOREVER, Liverpool
Etelä-Savon herruus, osa 1

SaPKolla alla hieno vierasvoitto LeKistä ja Jukureilla kotivoitto D-Teamista. Otolliset lähtökohdat jännitysnäytelmälle joita nämä joukkueet kohdatessaan usein tarjoaa.

SaPKolta sivussa pitkäaikaispotilas Niko Laakkonen, polveaan paranteleva Miika Viinamäki ja olkaansa paranteleva Jan-Mikael Järvinen. Jukureilla sivussa ainakin Miikka Lindholm ja Tuomo Jormakka.

Mielenkiintoinen yksityiskohta on se että Tirkkonen päätti laittaa "vanhan Jukurin" Pekka Lahikaisen maaliin?!? Nielsenin Lempäälässä pelaaman huippupelin jälkeen vähintäänkin erikoinen ratkaisu. Veikkaan että SaPKo vaihtaa ottelun kuluessa maalivahtia.

Mikkelistäkin tulossa kaksi bussillista viikinkejä joten Talvisalossa lienee tunnelma taattu illalla. Kaikki SaPKofanit nyt paikalle joukkue tarvitsee tukea!
 
Viimeksi muokattu:

minarc

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Boston Bruins
Nähdäänköhän edes pienimuotoinen jatko siihen Kuuluvainen - Virkki - Essen kahakkaan, joka tapahtui harjoituspelissä.
Nyt toivottavasti tuomarit on hereillä tällä kertaa. Esseniä toki tarvitaan ihan muuhun, mutta nuo 2 muuta voisi vähän myllyttää.

Maalivahdilta tietysti tarvitaan taas venymistä, koska töitä varmasti riittää. Toivotaan, että Lahikainen hoitaa homman.
 

Master

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo
pelkästään pelimiesliike laittaa Lahikainen maaliin, varmasti syttyy! Ja hyvältähän tuo näyttää 2-0 15 min pelin jälkeen!
 

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo FOREVER, Liverpool
Upeat kaksi erää SaPKolta, todella heikot 17min kolmannessa. Loistava nousu tasoihin ja loistava jatkoaikavoitto. (Kuinka 3-0 johdon voi menettää 20 sekunnissa? Ei mitenkään ellei kyseessä ole joko Suomi-Ruotsi tai SaPKo-Jukurit...)

Voin sanoa että kyllä nämä SaPKo-Jukurit ottelut ovat sellaisia trillereitä joita nimenomaan jääkiekkoon tarvitaan. Rauhoitellaan nyt ja jatketaan myöhemmin, vieläkin sydän pamppailee. Mutta loistavaa SaPKo! Upea kiekkoilta!
 

minarc

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Boston Bruins
Trilleri on päättynyt, oli melkoista tuskaa jossakin vaiheessa. Siis 20 sekunttia ja kolme maalia Jukureille + vielä 2 min ylivoima siihen jatkoksi. Alku reilut 2 erää ja loppu meni kyllä ihan kivasti (siis lievästi ilmaistuna).
Olisi ollut tuskaa hävitä tämä peli ja kyllähän se lähellä oli, mutta lopussa tasoitus ilman maalivahtia. Jatkoajalla karkuun siitä Jukurit 2 min. ja Karevaara hoitaa loput.

Pitäisiköhän se kolehti kerätä, että Joona Karevaara saataisiin edes lainaan jatkossakin, jälleen erinomainen peli.
Essen taas ihan liekeissä (2+1) Eskelinen tarjoilee mainiosti (0+3) Karevaara piti oman ketjun pystyssä ja teki tärkeät maalit lopussa (2+1).

Niklas Sirén mestis-uran avausmaali ONNEA.

Mites ne maalivahdit. Kyllähän se pari erää toimi, mutta lopussa meni lähes kaikki sisään. Onhan se vähän hankala tilanne seurallekkin, mutta Nielsen on kyllä pitänyt loistavasti joukkuetta pystyssä pelaamissaan peleissä.

Yleisöä mukavasti 933 ja näillä esityksillä varmasti tulee jatkossakin hyviä lukemia.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Olipa erikoinen peli Savonlinnassa. Jukurit perseili ja laiskotteli 2 erää ja teki kolmannessa uskomattomat neljä maalia kahteen minuuttiin, noista kolme vielä 20 sekunnissa. Enpä ole ennen tuollaista todistanut. SaPKo pelasi hyvän ottelun ja loppujen lopuksi ansaitsi 2 pistettänsä. Erityisesti SaPKon ylivoima oli tänään hyvässä kuosissa. Onnittelut Savonlinnaan.
 

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo FOREVER, Liverpool
Kiitän pekutti ja kiitos hyvätä matsista. SAVO on paras!

Kiitokset myös hyvin käyttäyteille Jukurifaneille. Talvisalossa oli tunnelmaa!Hienoa SaPKo!!!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös