La 1.4.2023 Otteluseuranta (Liiga)

  • 36 050
  • 899

Iitee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Koovee, Hifk
Kukahan toi Pro-Pelicans kommentaattori on, joka eilen puhui Ilveksestä välillä vahingossa ne-muodossa ja Pelicansista me-muodossa?
 

Vinyl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aravirran kovuus
Nyt on kyllä hyvää itkua Ilveen suunnalta. Ei näy perinteet kyllä yhtään missään.
 
Suosikkijoukkue
Ilves
Oikein huvittaa miten kusipaidat vuorotellen räksyttävät Jasekille :D sarjan parasta pelaajaa vain naurattaa
Kusipaita?

Annahan mielikuvituksellesi mahdollisuus. Suo sen lentää. Mahdollista sen kuiskiminen. Avaa aistisi ja salli mielikuvituksellisempien termien koskettaa alitajuntaasi. Inspiroidu ja ylitä rima vielä vähän korkeammalta. Ole paras mahdollinen provokatiivinen versio itsestäsi. Älä pelkää luoda ja erottautua. Ole se trolli.
 

Juteeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche ja Tappara
Maalivahdin estäminen on syy, en nyt lähde pykäliä sulle tässä hakemaan, eli sillä tarkoitus on estää nuo veskarin päälle ajot.
Mitä tuohon työntöön tulee, niin se oli niin kevyt hipaisu, että jos siitä Seppälän kokoinen pakki horjahtelee, niin heikko on tasapaino, ei se Tapola tuulen voimasta kaatunut.

Kannattaa ihan rohkeasti vaan etsiä se säännön kohta sääntökirjasta ja lukea mitä siellä seisoo. Seppälä olisi mennyt maalista ohi ilman Hirvosen kontaktia. Pakarinen sen sijaan ei yrittänyt yhtään välttää kontaktia Heljankoon.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Horjahdus ja liuku jäätä pitkin Heljangon syliin, ei siis ajanut maalivahdin alueelle tarkoituksella, jos ymmärtät eron.
En ymmärrä eroa, ei edes pyrkinyt jarruttamaan, vaan nousi ylös ja kolasi samoilla vauhdeilla veskarin. Aika jännästi arvioit Seppälän teon tahalliseksi ja Pakaraisen (?) teon pelkäksi vahingoksi. Ymmärtäisin ja hyväksyisin näkemyksen jos myöntäisit suosikkijoukkueeksi IFK:n.
 

Cappe71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Thorengruppen IBK, CHL, Salibandy, Leki
Huhheijaa mikä kolmas erä saadaan
Toivotan, että Tappara hrää myös 5v5 pelissä
 

Cappe71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Thorengruppen IBK, CHL, Salibandy, Leki
Joopa mikä alku
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös