Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

La 1.11.2014 K-Vantaa - TUTO

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana tosiasia, 01.11.2014 klo 15.41.

 1. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Eilisestä on tuskin joten toivuttu, kun taas mennään. Sama taistelupari kohtaa nyt Vantaalla. Edellinen peli oli aika suvereenia TuTon hallintaa ja tulos 5-0 jopa mairitteli KiVaa. TuTo ilmeisesti jatkaa hyvin samalla linjalla tänäänkin, muutamia pelaajavaihdoksia lukuunottamatta. Myös kotijoukkueella on uusia pelaajia tulessa, kun mm. Räty on maalissa.

  Ottelun alustavia kokoonpanoja vilkaistessa jo 1. kentistä löytyy mielenkiintoinen fyysinen ero. Kotijoukkueella on fysikkan kanssa tekemistä jo ihan paperilla.

  TuTo 1: Rautajoki(193/104) - Uski(193/100) - Moisio(187/90)
  K-Vantaa 1: Kangasniemi(167/56) - Tuomisto(186/86) - Lehtinen(185/83)

  Veikataan kotijoukkueen jäävän eilistäkin pahemmin jyrän alle tänään. TuTo vie pelin 7-1.
   
 2. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Niin voi muuttua yhdessä yössä asetelmat päälaelleen. Upea taistelu ja hieno peli Noora Rädyltä, joka Ikalle oli liikaa. Lehdistötilaisuudessa oli Ikalle muistutettu hänen sanomisista, joten Ika ei kun kehään Robert Heleniuksen kanssa(Ika kiistää sanoneensa, mitä onkaan sanonut, säälittävää). Tuto fanit kannusti hienosti omiaan ja Nooraa, joka jäätyi ja ei tajunnut tulla pelin jälkeen teitä kiittämään.
   
  Viimeksi muokattu: 01.11.2014 klo 21.23
 3. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Ilmeisesti Tovereilta tänään huono peli, kun eilen surkeasti pelannutta Vantaata vastaan tänään tuli mennen tullen turpaan. No näitä kauden mittaan tulee ja kotiyleisön kannalta parempi, että häviö tuli vieraissa.
   
  Viimeksi muokattu: 01.11.2014 klo 21.44