tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Eilisestä on tuskin joten toivuttu, kun taas mennään. Sama taistelupari kohtaa nyt Vantaalla. Edellinen peli oli aika suvereenia TuTon hallintaa ja tulos 5-0 jopa mairitteli KiVaa. TuTo ilmeisesti jatkaa hyvin samalla linjalla tänäänkin, muutamia pelaajavaihdoksia lukuunottamatta. Myös kotijoukkueella on uusia pelaajia tulessa, kun mm. Räty on maalissa.

Ottelun alustavia kokoonpanoja vilkaistessa jo 1. kentistä löytyy mielenkiintoinen fyysinen ero. Kotijoukkueella on fysikkan kanssa tekemistä jo ihan paperilla.

TuTo 1: Rautajoki(193/104) - Uski(193/100) - Moisio(187/90)
K-Vantaa 1: Kangasniemi(167/56) - Tuomisto(186/86) - Lehtinen(185/83)

Veikataan kotijoukkueen jäävän eilistäkin pahemmin jyrän alle tänään. TuTo vie pelin 7-1.
 

TKR-69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Vantaa
Niin voi muuttua yhdessä yössä asetelmat päälaelleen. Upea taistelu ja hieno peli Noora Rädyltä, joka Ikalle oli liikaa. Lehdistötilaisuudessa oli Ikalle muistutettu hänen sanomisista, joten Ika ei kun kehään Robert Heleniuksen kanssa(Ika kiistää sanoneensa, mitä onkaan sanonut, säälittävää). Tuto fanit kannusti hienosti omiaan ja Nooraa, joka jäätyi ja ei tajunnut tulla pelin jälkeen teitä kiittämään.
 
Viimeksi muokattu:

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter
Ilmeisesti Tovereilta tänään huono peli, kun eilen surkeasti pelannutta Vantaata vastaan tänään tuli mennen tullen turpaan. No näitä kauden mittaan tulee ja kotiyleisön kannalta parempi, että häviö tuli vieraissa.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy