La 04.11.2006 JYP - HPK

  • 5 464
  • 34

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Viimeistä viedään ennen maaottelutaukoa Hippoksenkin suunnalla, kun vieraaksi saapuu hallitseva mestari HPK.

Aikaisemmin HPK oli hankala vieras Jyväskylässä, mutta viime vuonna molemmat pelit päättyivät jyväskyläläisten voittoon ja Jukka Jalosen mouhoon tuomarista.

Tällä kaudella taasen JYP on kotona erikoistunut pitempään kaavaan, eli peräti kuusi yhdeksästä kotipelistä on mennyt jatkoajalle tai rankkareihin.
Joten kun tämän sanon, niin tämän päivän peli ratkeaa varmasti 60 minuutin aikana.

Ainoa JYPin peli minkä olen nähnyt Kovas-episodin jälkeen, jätti vähän neutraalin kuvan. Välillä peli oli todella loistavaa, mutta sitten taas johtoasemassa katosi hurrikaanipaitojen itseluottamus.

Huomisesta vaikea sanoa mitään, HPK on ilmeisesti sitten kauden alun parantanut otteitaan rutkasti.

JYPiltä puuttuvat Kangasniemi ja Sportissa lainalla oleva Tenkanen. Salmun pelaaminen on epävarmaa.
 

Kapo 00

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Yleensä kun joukkueessa tapahtuu ilmaa puhdistavia muutoksia se näkyy kentällä kahden ottelun ajan.
Tänään siis nähdään oliko Jokerit ottelu lopun alku vai alun loppu. JYP on ollut aina hyvä katkomaan vastustajien putkia. Valitettavasti vain yleensä JYP on katkonut vastustajien tappioputkia, mutta tänään voitaisiin aloittaa uusi tapa katkaisemalla voittoputki.
HPK on ollut todella kovassa iskussa mutta viime peleissä on ollut nähtävissä että myös JYP:kin palikat alkavat jo loksahdella paikoilleen. Maalivahtipeliin JYP ei tule kaatumaan sillä tilastojen valossa JYP:llä on SM-liigan paras maalivahtikaksikko. Mutta tilastoillahan voidaan todistaa oikealla otannalla ihan mitä vain. Jo jonkin aikaa on ollut ilmassa pieni epäillys että Wallinheimo ei ole aivan 100% kunnossa eli Tuokkola maaliin kiitos.
Joka tapauksella lähden tänään hallille sillä samalla asenteella millä lähden jokaiseen peliin eli: JYP voittaa aina ja muilla joukkueilla ei ole mitään mahdollisuuttakaan. Mahdollinen tappio voi siis johtua vain todella ääliömäistä tuomarista tai että vastustaja saa lottovoiton ;)
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
JYP tänään

1. Kenttä

#17 Jääskeläinen - #15 Hytönen - #29 Vänttinen
#58 Marttinen - #8 Källärsson

2. kenttä

#39 Sipiläinen - #28 Lahti - #12 Alanen
#5 Huczkowski - #36 Forsberg

3. kenttä

#40 Hannus - #37 Niemi - #14 Männikkö
#4 Koivu - #7 Niskavaara

4. kenttä

#11 Grünn - #16 Piispanen - #23 Louhivaara
#81 Filppula - #44 Rahikainen

#72 Wallinheimo (#18 Tuokkola)

Hohhoijaa, voiko tässä muuta sanoa..kultapojat Alanen ja Piispanen saa taas mahdollisuuden, Piiroinen on saanut maalitehtailustaan kiitokseksi katsomokomennuksen ja ykköskenttä on pistetty taas entiseen muotoon..

Ja illan kruunuksi pilliin puhaltelee Hannu Henriksson.
 
Viimeksi muokattu:

Naughty_S

Jäsen
Mikähän vitsi tuo kakkoskenttä on olevinaan?
Piispaselle pedattu loistava paikka herätä, ehkä hyvä niin.
Filppulalla pientä vammaa (?), tuskin muuten olisi 13. hyökkääjä?
 

Pee

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Naughty_S kirjoitti:
Mikähän vitsi tuo kakkoskenttä on olevinaan?

No koko kokoonpano on aika vitsi. Tosin osviittaa saatiin jo eilen, kun terveenä ollessaan joukkueen paras ja tehokkain sentteri päästettiin Mestikseen. Nyt sitten mm. "teho"kolmikko Jääskeläinen- Hytönen-Vänttinen on palautettu ennalleen ykkös"nyrkiksi", enkä muutenkaan löydä koostumuksista mitään järkeä.

Alkaa ihan oikeasti vaikuttaa siltä, että kaljupää muikistelija haluaa saada potkut. Ei tätä oikein enää muuten voi käsittää.
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Kapo 00 kirjoitti:
Maalivahtipeliin JYP ei tule kaatumaan sillä tilastojen valossa JYP:llä on SM-liigan paras maalivahtikaksikko.
No tiedä häntä, sillä Kerhon maalivahtikaksikko ei tällä kaudella ole vielä hävinnyt otteluakaan varsinaisella peliajalla, ja ovat torjuntaprosenteissa mitattuna sijoilla 2. ja 4.

Mielenkiintoista tosiaan nähdä, mihin suuntaan JYPin peli tästä on menossa tuon Kovasen varsin erikoisen ratkaisun jälkeen. Jos homma ei ole toiminut, ja se on jotenkin Kovasesta ollut kiinni, niin luulisihan sen pelin siitä ainakin paranevan. Sitä en sitten tiedä, mihin se riittää tämän päivän Kerhoa vastaan.

Jos Liigan sivuihin on uskomista, Kerho lähtisi pelailemaan kolmella ketjulla + kahdella ylimääräisellä hyökkääjällä, joista toinen on sisäisen pistepörssin kakkosnimi Toni Mäkiaho. Jotenkin on sellainen kutina, ettei tuohon ole uskomista. Vaikka toisaalta aika sama, keitä siellä pelaa; siinä määrin tasainen ryhmä on koossa.

Jyväskyläläisten kannattaa varoa ainakin Kerhon ylivoimaa ja viivapelotetta, Mikko Mäenpäätä, joka on viimeisessä viidessä pelissä takonut saman verran pisteitä. Myös Röba alkaa huhujen mukaan pikkuhiljaa heräilemään.

Turengin suunnalta on tänne Kiiminkiin kantautuneiden vahvojen huhujen mukaan tulossa sellaista kannustusvoimaa, että kolme pistettä kertakaikkiaan pakotetaan lähtemään Hämeenlinnaan. Että alkakaas laskea sitä olutta.
 

Biski

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, The Hammers
Pataan tulee tästäkin pelistä. Pitkävetoon voi huoletta heittää tässä ottelussa kakkosen. Vaikka optimisti olen, ei tänä iltana toivonkipinääkään vaikuttaisi olevan ilmassa. Ketjuja Alatalo ei olisi voinut enää huonommin järjestää. Täysin käsittämätöntä. Jos Filppulalla ei ole jotain vammaa, niin en voi mitenkään ymmärtää, miksi Ilari lämmittää penkkiä. Wallinheimo jatkaa luultavasti "hyviä" otteitaan maalissa ja neljä viisi kertaa kolisee omissa. Kai sitä peliin pitää kuitenkin lähteä.

Minkä takia muuten hpk lähtee peliin noinkin kapealla materiaalilla? Eikö siellä tosiaan ole äijiä enempää rosterissa, kun ei noita loukkaantumisiakaan näyttäisi paljoa olevan? Mukava nähdä kuitenkin Mäenpään peliä livenä. Ei kaveri Alatalolle kelvannut aikoinaan...
 

blazee

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kärpät, Ducks, Capitals, Red Wings, Penguins!
HPK lähtee peliin varsin kapealla kokoonpanolla. 3 kenttää + Lappalainen ja Mäkiaho. "Osasyynä" tässä on, että Sailio ja Ruohola on A-junnujen pelissä tänään Lukkoa vastaan.

JYP:ä en ole tänä vuonna nähnyt, mutta uskon, että tulee varsin mielenkiintoinen peli. Jos JYP:n palikatkin alkaa loksahteleen paikoilleen niin se enteilee hyvää peliä. Mutta mutta, Kerho on nyt vaan Jokereiden ja Kärppien kanssa sellaisessa lennossa, että tänään tulee 1-4 voitto. Sinuhe pitää JYPiä pystyssä ja päälle 50 torjuntaa.
Mäenpää 2+2!
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Melko varma tappio tulossa. Ihmettelen suuresti muutamia kohtia tuossa kokoonpanossa minäkin. Alanen, hoh hoijaa. Annetaan Johanneksen kehittyä Johanneksena? Miksi Sinkku pelaa, kun on vaivaa ollut?

Nooh, ainahan on yllätysmomentille paikka, mutta ilman suuria odotuksia hallille tästä lähden aikanaan. Tuo Kerhon kokoonpanon vähäisyys antaa pieniä toiveita, jos JYP saa heti alusta lähtien valtaisan liikkeen päälle.

Rikulle vapaat kädet!
 

Anselm Raato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ajetaan Valtralla, Seattle Kraken
Matti, voi Matti minkä teit. (Taas.) No, en valita ellei ole aihetta. Tänään siihen varmaan on. Tai sitten ei. (Kylläpä oli mahtava avaus...) Wallinheimo saa nyt luvan herätä. 3 maalia saa max. päästää, että edes pieniä voitto mahdollisuuksia on. Rahikainen kentälle ja tivolit pystyyn.

JYP 2-3-4
Kerho 3-4-5
Pyhpahpöh.
 

Leiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SuKiKa
Kaikki pelaa

En tiedä, mutta ihmetyttää kyllä nuo JYPin kentälliset. Filppula ylimääräisenä hyökkääjänä, Piiroinen katsomossa ja Alanen kehissä. Kai niissä joku järki sitten on. Jotain tällaista oli kyllä havaittavissa ennen kauden alkua, kun näki tuon hyökkääjien suuren määrän.

No, toivottavasti kotivoitto irtoaisi tänään mestareista.
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jahas, taas ketjut uusiksi...
Vänttinen palaa hakkaamaan päätä seinaan ns. ykköskenttään, eikö sen ketjun "tehot" ole jo nähty? No tuosta vaan näyttämään taas miten väärässä voi olla...Mutta hyvä Alatalo, ei tuota kyllä taas oikein voi käsittää.

Piiroinen ulkona kokoonpanosta...hmm...
Sipiläinen-Lahti-Alanen. No kai sitten näillä mentävä kun jukuri-ketjukin on hajalla.
Pakkipulahan meillä on ilmeinen, pitää vaan toivoa että kovuutta oman maalin edessä löytyy muiltakin kuin Marttiselta että HPK:n polkukoneilla olisi mahdollisimman v-mäinen homma tulla sinne.

Eipä voi kun toivoa 3 pistettä mutta katsotaan nyt sitten, itse olen kyllä kokoonpanoja katsellen tappio-mielialalla.
Itselle ei osunut silmään kuin yksi potentiaalinen ketju tämän illan peliin, no Opan ja Capon paluu samaan kenttään on jees, mutta sentteriin en ole tyytyväinen, en yhtään. Filppula 13.hyökkääjä...hoh hoijaa.

Kohtahan sen taas näkee, tapellaan ees niistä pisteistä sitten.
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Kokoonpanoja ihmetellään täälläkin ISOSTI. Mitä se Alanen Matille tekee, kun sivuutti peluutuksessa taas mm. Filppulan ja Piiroisen. Ei ymmärrä perusfani tätä , ei sitten millään.

Noh toivottavasti HPK tulee takki auki naureskellen kun nuo ketjut näkee.
 
Viimeksi muokattu:

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Onpas ihmeellistä, kun ei Hämeenlinnasta kyselty Marko Virtasen ja Marko Leinosen perään? Voevoe, perinteet murtuvat yksi toisensa jälkeen...

HPK on JYPille pahin mahdollinen vastus. Kokoonpanon kaverit ovat kärkipäätä, mutta seura ei ole riittävän suuri, jotta rotsi olisi auki Jyväskylään saapuessa. Ikävä kyllä kerho pelaa aina hyvällä asenteella, joten hankala matsi tulossa. Kuntokäyrä näyttää saaneen kerholla reippaanlaisen Viagra-annoksen. Tuhoisaa jälkeä.

Kotipelit ovat olleet JYPille hankalia - viimeksi kolmen pisteen voitosta on päästy nauttimaan 26.9. TPS:an kustannuksella. Noh, eihän tuosta saavutuksesta ole vasta kuin kuukausi ja viikko! Tilastoja vilkuillessa tuli bongattua sellainen fakta, että JYPin kotiotteluiden avauserissä ei ole juhlittu maaleilla. Ensimmäinen erä on päättynyt tämän kauden aikana kahdeksan kertaa kymmenestä lukemiin 0-0.

Toivotaan parasta ja pelätään pahinta. Ilmassa on rutiinitappion tuntua, jossa vastustaja pelaa sen suuremmin innostumatta parin maalin voiton. Alasen sinetöity pelipaikka ihmetyttää. Eikö plus/miinus-osaston kärkipaikka kerro jo tarpeeksi siitä, että eteenpäin ei olla menty?
 

Kapo 00

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Parhaat valmentajat löytyvät aina katsomosta.
Ja vaikka itsekkin olen sitä mieltä että valmennusjohto on vetänyt pelaavan kokoonpanon suoraan hatusta. Niin ei voi muuta kuin toivoa että tässä on takana jotain korkeampaa/syvempää tietämystä joukkueen vireystilasta.
Huerzo kirjoitti:
Ikävä kyllä kerho pelaa aina hyvällä asenteella, joten hankala matsi tulossa. Kuntokäyrä näyttää saaneen kerholla reippaanlaisen Viagra-annoksen. Tuhoisaa jälkeä.
Juuri tässä on JYP:n mahdollisuus eli yliannostus Viagraa voi aiheuttaa tätä:http://en.wikipedia.org/wiki/Priapism
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Eipä tässä voi itsekkään kuin ihmetellä noita ketjuja (taas)... Piiroinen katsomossa, miksi helvetissä? Juuri kun löysi maalijyvänsä, istutetaan äijä katsomoon. Kannustavaa?

Jännä yksityiskohta muuten tuo Mäenpää kerhon riveissä. JYP:ssä pelatessaanhan ei tehnyt kuin pari pistettä kaudessa, mutta nyt näköjään jo 5+6 tällä kaudella. Melkoista kehitystä ainakin sillä saralla siis havaittavissa.

Jospa nyt vaikka pitkästä aikaa olisi Wallinheimon vuoro pelata voitto JYP:lle, montaa maalia tuskin on varaa laskea. Liekkö tässä tasurin paikka, taas kerran.
 

Jarzki

Jäsen
Ei helevetin kaljupää. Eipä noihin ketjuihin ole muuta sanottavaa, kuin että Matin talo ei ole pystyssä pelin jälkeen. Ei vaan voi ymmärtää tuota Alasen peluutusta kakkosessa eikä paljoa sen enempää Piispasta pilaamassa Capon ja Ossin peliä. Potkuja pelaa Matti itselleen... Paljoa positiivista kerrottavaa ei löydy, ehkä ainut tuo Niemen kenttä laidoillaan Hannus ja Männikkö, joka saattaa jotain saada jopa aikaankin, mutta siihen jäävät ilonaiheet, ei perkele!

EDIT: Niemen nimi oikeaan paikkaan...
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Samuli Piiroinen on tehnyt viimeisessä neljässä pelissä tehot 3+2. Luuranko laittaa hänet kiitokseksi katsomoon.

Just.
 

FourForty

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Olisikohan tuossa nyt kuitenkin Piiroisen kohdalla kyse flunssasta tai vastaavasta? Tämä lähinnä siitä päätellen, että Salmukin on liigan sivuilla kohdassa "poissa kokoonpanosta", ja hänen kohdallaan nyt vielä vähemmän voisi kyse olla pelillisistä syistä. Vai onko jollain faktaa, että Piiroinen on sivussa nimenomaan pelillisistä syistä?
 
F

Flonaldo

Kapo 00 kirjoitti:
Maalivahtipeliin JYP ei tule kaatumaan sillä tilastojen valossa JYP:llä on SM-liigan paras maalivahtikaksikko.
Näyttäisi kuitenkin tilastoissa kummatkin HPK:n maalivahdit olevan molempien JYPin maalivahtien edellä...
FourForty kirjoitti:
Olisikohan tuossa nyt kuitenkin Piiroisen kohdalla kyse flunssasta tai vastaavasta? Tämä lähinnä siitä päätellen, että Salmukin on liigan sivuilla kohdassa "poissa kokoonpanosta", ja hänen kohdallaan nyt vielä vähemmän voisi kyse olla pelillisistä syistä.
Kaikki pelaajat ovat joko kokoonpanossa, poissa kokoonpanosta tai loukkaantuneissa. Tuo poissa kokoonpanosta -ryhmä on siis varattu ei-loukkaantuneille pelaajille.
 

Kapo 00

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hieno taistelu mutta ei aivan riittänyt. Kolmannessa erässä HPK löysi sen ylimääräisen vaihteen ja meni ohi. Tämähän ei nyt varmaankaan yhtään JYP:n kannattajaa yllättänyt että ne viimeiset 10 minuuttia ovat niin vitun vaikeita, mutta kyllä se jaksaa aina keljuttaa.
Flonaldo kirjoitti:
Näyttäisi kuitenkin tilastoissa kummatkin HPK:n maalivahdit olevan molempien JYPin maalivahtien edellä.
Ylen teksti-tv:n sivuilla siellä ei ole edelleenkään kuin vain yksi HPK:n maalivahti.
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Kyllä on HPK:ssa voittamisen kulttuuria, nostan hattua siitä. No eipä sen kummempaa. Miehekästä taistelua 2 erää ei riitä. Selkärangasta kuului naps ja kerho vei ansaitut pisteet.

+ Hytönen yritti
+ Arsilta pari hienoa kynää
+ Mäkiaho rauhoittunut ja mielestäni yllättävän hyvä

- Maalit allekirjoittaneelta jatkuvasti ohi
- Arsin tehot
- Alanen, taas
- Vaisuhko tunnelma
- Leino saamaton ja kuin varjo viime vuodesta
 
Viimeksi muokattu:

blazee

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kärpät, Ducks, Capitals, Red Wings, Penguins!
Paikalla olleilta jotain huomioita? Suhkot tasanen peli?
 

Ollius

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hohhoijaa

Olipahan taas ankaraa pettymystä koko matka hallilta kotiin. Kotijoukkue oli ilmeisesti jo lomatunnelmissa, tai sitten vastustaja oli niin paljon parempi (sitähän ei toki koskaan myönnetä).

Olipahan erikoinen JYPin maali, itse naureskelin ja manailin tuomarille tilanteessa, jossa hän meni katsomaan tilannetta videolta, varsinkin kun tarkastus kesti iäisyyden. En olisi ikipäivänä uskonut, että tilanteessa oli sitten syntynyt maali. Kai se kiekko siellä jossain maalissa oli, kiitos siitä.

Arsin pari veiviä oli hienoa katseltavaa, mutta niin valitettavaan turhaa nekin on jos ei tulosta tule, toisessa erässä taisi pelata avopaikan(?) jollekulle vaikka itsellä olisi itselläkin ollut vedon paikka.

Tunnelma hallissa oli jossain kadoksissa, ihmeen hiljaista oli kun olisi pitänyt tukea saada. Tauko on kyllä joukkueelle paikallaan, roolit selviksi kaikille ja Sinuhe huippukuntoon, kiitos. Mikähän mahtoi laidan hajoamisen aikana olleen moken vaihdon syy, ilmeisesti varusteissa jotain korjaamista tai perinteinen liiallinen kahvinjuonti erätauolla ja pakollinen aku ankan luku vessassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös