La 01.12.2007 SaPKo-Sport

  • 2 074
  • 10

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Valmentaja vaihdettin, mutta kiinnostus ei ilmeisesti Vaasassa vielä noussut kun tätäkään ketjua ei ole ennemmin avattu.

Mitäs tästä nyt sanoisi? Perinteistä valmentajan vaihdosta johtuvaa voittoputkei ei välttämättä tällä kertaa nähdä, sillä pelaajilla saattaa olla haikea mieli kun oman kylän poika ei onnistunut saamaan joukkuetta menestymään. Toivottavasti olen väärässä ja pojat vääntää voiton Savonlinnassa.

Sportilla on tällä kaudella ollut todella suuria vaikeuksia pitää johtoasema vaikka maali tehtäisiin heti alkuun. Tässä tosiaankin Westerback voisi onnistua Manneria paremmin.

MacNeil on vaipunut muiden pelaajien tasolle, toivottavasti herää viimeistään nyt. Värekin voisi tehdä muutaman voittavan torjunnan, niillä näitä otteluja voitetaan, siis toivon että torjuntaprosentti olisi edes yli 80... Joka viides laukaus EI saa mennä maaliin.

Toivotaan 2-5.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
En ole aina niin tiiviisti seurannut näitä ottelukohtaisia kokoonpanoja, mutta Pahkala on ainakin nyt tervehtynyt. Hieno homma. Hänhän pelasi ihan hienon alkusyksyn. Pakkiosasto näyttää suurelta osalta siltä kuin olisi Varamiespalvelusta noi kaverit hommattu :)

Robsonin heittäisin kyllä pois Mäkkärin vierestä. Ties vaikka olisi yksi osatekijä Ianin huonoon vireeseen.

Varmaan aika vaikea peli edessä. En myöskään usko, että mitään ihmeherätystä joukkueessa on tapahtunut. Tai ehkä on tapahtunut herätys, mutta peli tuskin edelleenkään ihan kohdalleen osuu.

Sport osaa jostain syystä pelata SaPKoa vastaan sekä kotona että vieraissa, joten voittoon on hyvät saumat huonommallakin pelillä. SaPKollakin on kuitenkin ongelmia kokoonpanossa, joten 3-6.
 

Hartiapankki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ja kaikkinainen urheilu vaasalaisittain
Uusi alku, tai toivottavasti pelaajista ainakin tuntuu siltä. Alkukauden kaamos pitäisi nyt saada putsattua mielestä ja päästä sille tasolle mitä materiaali edellyttää.

SaPKo on ihan hyvä vastus Kenan jakson ensimmäiseksi peliksi, vaikka onkin paljon pahempi porukka kuin viime kaudella. Tappio tästä illasta nyt ei olisi mikään maailmanloppu, muistaakseni Tamin vaihduttua Manneriin hävittiin ainakin ensimmäinen matsi ennen tuota kuuluisaa nollapeliputkea. Asenteen pitäisi nyt olla kaikilla kunnossa, ja joukkueen mieliala oli Westerbackin mukaan positiivinen ensimmäisissä vetämissään harjoituksissa.

Oman pojan voimin siis jatketaan edelleen ainakin pari matsia. Toivottavasti lähtee rullaamaan.

Väre (Rossi)

1. Jämsä-Appel-Nabb
Forsberg-Savolainen

2. Jaatinen-MacNeil-Robson
Leppiniemi-Kautto

3. Koivisto-Laitinen-Pahkala
Leppänen-Lindfors

4. Hietaharju-Riska-Kiviniemi
Mäkinen (h)
 

fågel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa
Tuskinpa Sportin peli on yhdessä yössä juurikaan parantunut.

Tänään riittää, kun vedetään kunnon asenteella koko matsi läpi. Sillä tulee pisteet Vaasaan. Ja Väreelle toivoisi onnistumista muutaman surkean pelin jälkeen.
 

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo FOREVER, Liverpool
Lopputulos tästä pelistä on aika hyvin arvattavissa.

SaPKolta viime pelien liideripakki Mielonen on SaiPan mukana joten hutera puolustus on taas kuin reikäjuustoa. Muutenkin Sportin pelityyli on jostain syystä SaPKolle myrkkyä.

Toivoisi että Sporttia vastaan saataisiin vihdoin jo avausvoitto Mestisaikana mutta taitaa taas haaveeksi jäädä. Voi olla että Sport haluaa pelata Westerbackille avausvoiton? Yleensähän valmentajaa vaihtanut joukkue avaa voitokkaasti tosin poikkeuksiakin on.

Eiköhän tämä taputella 2-5 Sportille niin vaasalaisillakin on välillä hyvä mieli.
 

fågel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa
Paikalla olleiden näkemyksiä pelistä olisi mukavaa lukea.

Aika lailla laajalla rintamalla Sport onnistui tänään. Erityisesti lämmittää Koiviston kaksi maalia. Muutenkin mies on parantanut peliään, eikä tosiaankaan ole niin huono kuin alkukausi näytti. Tarvitsee vain syötön täyeen vauhtiin laidalle niin yksikään tämän sarjan puolustaja ei pysy perässä. Joka tapauksessa tärkeät pisteet saatiin mukaan himaan.
 

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Hieno tulos.

Jos nämä maalit helpottivat vähän Koiviston tuskaa, niin nyt tekisin sillälailla, että Koivisto MacNeilin laidalle. En tiedä miksi joukkueen huonoin hyökkääjä Robson on siihen laitettu, kun kaveri ei saa mistään kiekkoja maaliin. Tuossa menee Ianin syötöt ihan hukkaan. Toiseen laitaan sitten vaikka Pahkala tai Hietaharju jos Jaatinen loukkaantui pahemmin.

Ykkönen toimii mainiosti. Kakkosen keskellä yksi sarjan parhaista senttereistä pelaa nollatehoin, siihen Koivisto voisi tuoda muutoksen. Hänestä ei ole saatu sitä parasta osaamista irti tuolla kolmosketjussa Miron laidalla. Ihan turhaa istuttaa häntä tuollaiseen rooliin kun vahvuudet ovat ihan muualla, eikä meillä parempaakaan laituria tuohon Macin vierelle mielestäni ole.
 

tolppa83

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Paikalla olleiden näkemyksiä pelistä olisi mukavaa lukea.

Erityisesti lämmittää Koiviston kaksi maalia. Tarvitsee vain syötön täyeen vauhtiin laidalle niin yksikään tämän sarjan puolustaja ei pysy perässä.

Totta, nyt useamman kaljan voimalla uskaltaa eksyä Sportin ketjuihin.
Tuo Koiviston vahvuus vaan ei Vaasan pienessä kaukalossa pääse esille, kaukalo meinaa loppua kesken! Vieraskaukaloista en osaa sanoa, koska en tällä kaudella ehtinyt käydä.

Hieno voitto kumminkin hyvästä kotipelistä omaavasta SaPKosta.
Onko pelkästään uuden valmentajan tuoma innostus vai mikä, mutta voitto kelpaa aina!
 

Hartiapankki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ja kaikkinainen urheilu vaasalaisittain
Persoonallinen raportti ja etenkin kolumni. No, kirjoittajan kaltaisia ihmisiähän kiekkokatsomot tarvitsevat joka paikkakunnalla lisää.

Robsonilla sitten ei vaan tunnu kulkevan. Kakkos-,kolmos-ja nelosketjut on kokeiltu, katsomossa istumisen lisäksi. Vellin ja mahdollisesti Kikun tervehtyessä ei paikkaa taida enää kokoonpanosta löytyä.

Joka tapauksessa hyvä aloitus, pari seuraava matsia onkin sitten taas melkein kovinta mitä voi vastaan tulla. Hokki keskiviikkona ja TuTo kotona lauantaina.
 

ardex

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Helsingin Karhut
Juu eli paikalla olleena voin sanoa että Sapko sais opetella tota ylivoimaa pelaamaan, ois sillä voinu viedä tän pelin. Koiviston maalit ei ollu pakista ohi purjehtimisia vaan helvetin tarkkoja vetoja yläkulmiin ranteella, toinen tais olla ihan maalin edestä ja toinen puolustajan jaloista b-pisteen kaarelta. Sport kyllä pelasi tänään tosi hyvin, mitä nyt Robson veti yleisön naurujen arvoisesti 1 metrin päästä maalin edestä tyhjästä maalista ohi, vaikka kukaan ei häiritsenyt ja kiekko oli hyvin hallussa :) Väreelle upposi eka veto, mutta tätä ei hyväksytty. Muutama hyvä torjunta, mutta jotenkin jäi hieman epävarma kuva.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
jos Jaatinen loukkaantui pahemmin.


Siis WTF?
Ottelurapparissa ei puhuttu mitään Jaatisen, saati muidenkaan loukkaantumisista. Eikö nää loukkaantumishuolet jo riittäis meille...kele!

Sen, mitä ehdin autossa ratiota kuunnella, oli Mikki kakkoskoutsina Savonlinnassa. Hyvä, että kurssi saatiin muutettua ja puhallettua loputkin syksyn tomuista jaloista.
Ensi viikko kertonee enemmän, mihin ollaan menossa. Useampi ottelu ja uusi valmentaja. Ehkä tää tästä vielä iloksi muuttuu. Tai, no katotaan nyt.

Erittäin hyvä mieli tuli, että Riska sai kuivan kautensa loppuun ja saalisti tänään kiitettävät 2+1. Hyvä Filihippi!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös