Tämä ei välttämättä liity kyseiseen ongelmaan, mutta et maininnut tarvitseeko/onko siinä Firewire-levyssä mahdollisuus ulkoiseen virtalähteeseen? Läppärin mini-firewireportti ei välttämättä jaksa antaa tarpeeksi virtaa levylle, joten se ei toimi, vaikka jollain tasolla tunnistuukin. Itse olen tähän seikkaan törmännyt sekä USB- että firewire-levyjen kanssa. Tässä ei välttämättä ole ollut edes mitään logiikkaa ainakaan USB:n kanssa, vaan saman valmistajan toinen levy on pystynyt toimimaan samassa koneessa ilman ulkoista virtalähdettä, mutta toinen lähes samanlainen paketti ei. Eri koneissa on ollut myös eroa saman levyn kanssa. Firewiressä se tosin taisi olla niin, että 4-pinnisessä miniliittimessä ei edes kulkenut virtaa, toisin kuin 6-pinnisessä normiversiossa, vaan ainoastaan datasignaalit.TDM kirjoitti:Eli, ostin ulkoisen kovalevyn kun läppärin levy alkoi olemaan lopussa. Hoksasin ett ä läppärissä näkyi olevan Firewire (tai virallisemmin IEEE 1394) -standardin mukainen liitäntä. Arvatkaapa pelittikö?
No ei. Kun tuntuu että systeemi löytää levyn joskus ja joskus ei. Lähinnä niin että yleensä ei löydy, ja sitten kun sata kertaa yrittää irrotella piuhoja / bootata niin joskus käy tuuri ja levy löytyy. Device managerissa levy löytyy aina kun piuha on kiinni, mutta virhekoodilla 10 tai 43. Osaako joku jeesata, vaikka siihen että mistä noita virhekoodeja voisi kaivella. Vai lienevätkö valmistajakohtaisia tms?
No tälläinen asia anyway pukkasi tuolta jostain hämäristä muistikuvista mieleen. Jos olet käyttänyt ulkoista virtalähdettä, niin voit ainakin unohtaa tämän seikan.