Lätkämanageri: Jatkoaika 2-liigan keskustelu

  • 562 817
  • 9 693

beerhunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS,Montreal,San Jose
Vastassa on muuten liigan "TOP5 rumin pelaaja"-tittelin(Olli Jokinen) omaavan pelaajan manageri Christian Vieri, joka tunnetusti on Serie A:n yliarvostetuimman joukkueen fani..En viitsi edes mainita seuraa samassa lauseessa kuin AC Milan.....Tämän managerin paras ystävä on Jukka Pakkanen kenen kanssa Vieri istuu usein iltaa ja miettii,mites tämä epäuskottava italialaisseura saisi kelkkansa kääntymään..No,spirittiä voi hakea TeamKoivun kaadosta,mikä sekin tulee olemaan epäuskottavaa..niin kuin se kyseinen seurakin...
FORZA MILAN...niin se AC!!!
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
beerhunter kirjoitti:
62 pojoa..hyvä saldo,mutta oliko teillä täysi 20 joukkueen liiga? Vajaassahan joukkueetkin yleensä parempia,mutta anyhow ok pojot

Niin, ei ole kuin 14 joukkuetta.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
beerhunter kirjoitti:
Vastassa on muuten liigan "TOP5 rumin pelaaja"-tittelin(Olli Jokinen) omaavan pelaajan manageri Christian Vieri, joka tunnetusti on Serie A:n yliarvostetuimman joukkueen fani..

Kannattaa myös huomioida, että Vieri fanittelee myös Jokereita. Noin vaikeassa elämäntilanteessa voisin jopa toivoa miehelle voittoa, mutta en niin tee:)
 

vieri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Inter, Gli Azzurri, Avs, Bears, Jokerit
Lopettakaa jo hyvät kanssa managerit tämän vierin kiusaaminen!

Pari viimeistä waiver yritystä ovat tuottaneet vain tämän -> There was another manager with a higher waiver priority requesting the player. Kehtaattekin!

No, tällä viikolla vastaan asettui Turun Palloseura jonka takia jouduin nostamaan McGrattanin ylös. Jos vaikka oma puppelijoukkueeni voittaisi edes jäähyt niin olisin tyytyväinen.

Ei ole tähän päivään mennessä joukkue ollut oikein iskussa. Täpäriä voittoja/tappioita sitäkin enemmän. Toivotaan että tepsiä vastaan kurssi kääntyisi ja tulisi edes yksi murskavoitto...tai sanotaan että kaksi koska ensi viikolla olisi tarkoituksena viedä myös oravia.

beerhunter kirjoitti:
Tämän managerin paras ystävä on Jukka Pakkanen kenen kanssa Vieri istuu usein iltaa ja miettii,mites tämä epäuskottava italialaisseura saisi kelkkansa kääntymään..
Hehehe. Ei sitä kelkkaa edes tarvitse saada kääntymään, hauskempi Interiä on kannattaa kuin sirkuksessa käydä. Mukavaahan se on kannattaa joukkuetta joka aina jo ennen joulua on pelannut itsensä mestaruus taistosta ulos. Kuten hyvä ystäväni Jukka Pakkanen tämän ilmaisi -> "Interismi on sairaus, Interisti on masokisti" tjsp.

Eipähän kukaan voi ainakaan syyttää "glory hunttauksesta"...
sopuli kirjoitti:
Kannattaa myös huomioida, että Vieri fanittelee myös Jokereita.
Totta, tai ainakin melkein. Jokerit saisi tällä kaudella tippua divariin niin voisi joukkue taas alkaa kiinnostaa. Kaikenmaailman kurreja sinne joukkueeseen palkataankin. Hyi! Ei kiitos.

No joo...olihan siinä taas off topiccia...
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
vieri kirjoitti:
Lopettakaa jo hyvät kanssa managerit tämän vierin kiusaaminen!

Pari viimeistä waiver yritystä ovat tuottaneet vain tämän -> There was another manager with a higher waiver priority requesting the player. Kehtaattekin!

Samat sanat täältä. Tosin Nemon sain poimittua waiverista, mutta mielummin oisin ottanut erään Rangers pakin, ja erään nykyisen Ducks hyökkääjän.

Nyt vasta tulin kaapista ulos, viime viikkoisen tappion takia. Prkl kun jätkät on pelanneet viime viikot huonosti. Nyt oli ekan kerran se viikko, kun en ollut 2 huonosti se vähemmän huono.

Tämä viikkokaan ei alkanut kovin hyvin. Detroit peli keskeytettiin ihan hyvästä syystä, mutta olin jättänyt Detroit miesten tieltä Edmonttonin über hyökkääjän penkille. No Detroit äijiltä ei siis tullut mitään merkintöjä, ja tämä über hyökkääjä teki maalin penkiltä käsin.
Tosin eipä noilla asioilla ole mitään merkitystä, kun kyseessä on ihmishenki.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Kyllä eilinen jätti kaikkien teidän muiden loukkaantumishuolet pieniksi joukkueeni rinnalla. Jiri Fischerin sydän pysähtyi kesken matsin ja mies oli kliinisesti kuollut jonkin aikaa ennen kuin sydän saatiin uudelleen käyntiin. Nyt kaveri makaa sairaalassa, eikä sydämestä ole löydetty mitään vikaa - mutta kyllähän maalaisjärkikin sanoo, ettei sydämen pitäisi noin vaan pysähtyä, eli luultavasti hän ei ihan heti palaa kaukaloon.

Taustalla lienee Fischeriltä 2002 todettu sydänongelma. Silloin havaittiin, että hänen sydämensä on vähän tavallista paksumpi. Asian takia hän joutui jättämään parit treenit väliin, mutta muuten tuon ei pitänyt haitata.
 

#97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL
kele, tana ja ttu

Tais Troopersilla kaatua tämän viikon pelit maalivahteihin. Kaksi nimellistä ykkösveskaa joukkueessa eivätkä kahta ottelua saa aikaiseksi. Harmittaa kyllä, kun kenttäpelaajilta taas hyvä viikko. Onnittelut siis mirasanelle pitkin hampain...
 

vieri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Inter, Gli Azzurri, Avs, Bears, Jokerit
Tasuri, ihme että ylsin edes tollaseen. Jätkät pelaa aina tosissaan mua vastaan ja lepsuilee sitten muita vastaan, epistä.

Marche de l'empereurin hyökkäyskalusto sai murheellisia uutisia, kun keskushyökkääjä Steve Konowalchuk joutuu rannevamman takia leikkaukseen ja missaa loppukauden. *wallbang*

Tällä viikolla saan sitten kyytiä curreilta. Jonkun pitäis muuten pysäyttää Paavolan meno jo heti alkuunsa. 13 pisteen kaula jo, ei tollainen peli vetele...
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Jääkone jatkaa vahvaa kulkuaan romahtaakseen jälleen loppukaudesta. Jos nyt vielä saataisiin Miller pois sairastuvalta, niin maalivahtien puoleltakin saattaisi muutama piste herua. Perkeles kun itse ennen kauden alkua nillitin, että pienennetään sitä IR-miesten määrää rosterissa, ja itse paukuttelen rajan tuolla puolen tällä hetkellä... Noo, parempi silti näin.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Edellisen kauden rupusakki palasi voittojen tielle komealla tavalla.
Detroitin miehet heräsivät horroksesta, ja Teemu rupesi tekemään maaleja.

Vielä puuttuu nappiviikko kaikilta pelaajilta samaan aikaan, mutta sitähän voi säästellä ratkaisupeleihin.

Viikon hyvä uutinen oli Weekesin loukkaantuminen, jonka kautta Lundqvist saa enemmän peliaikaa.

Toivottavasti tämän viikon hyvät esitykset kantavat jatkossakin pelaajia.

Ärsyttävänä yksityiskohtana tältä viikolta, häviö aloistuisvoitoissa yhden aloituksen erolla. Ois siitä voinu ees tasuri tulla.

Ja ensi viikollahan vastaan asettuu itse Sisu Paavot. Nyt olisi tilaisuus ottaa johtopaikka takaisin Ruoholahden haltuun, mutta saahan nähdä kuin käy.
 

Sorppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal, Jokerit, LepRa (R.I.P.)
repe_joke kirjoitti:
Ja ensi viikollahan vastaan asettuu itse Sisu Paavot. Nyt olisi tilaisuus ottaa johtopaikka takaisin Ruoholahden haltuun, mutta saahan nähdä kuin käy.

Niin, kärkikamppailu on käynnissä. Tuntuu niin kovin oudolta kamppailla kärkisijoista, kun aikaisempina kausina taistelu play-off -paikasta on ollut realismia. Toki kautta on pirusti jäljellä, mutta pitää tästä nauttia, niin kauan kuin tätä kestää.

Mielenkiintoista sinänsä, että kausi on alkanut näinkin hyvin ottaen huomioon, ettei joukkueeni hyökkäyksessä ole yhtään supertähteä. Puolustus on kyllä varsin hyvä paketti Turcon, Lidströmin ja viime aikoina heränneen Blaken johdolla. Staal on tosin ylittänyt reilusti ne jo etukäteen suhteellisen suuret odotukset, mitä minulla kaverista oli. Täytyy vielä nostaa esille Lehtisen tasaisen hyvät ottaa ja jokerikortti Ales Kotalik, jota olin ennen kauden alkua melkein heittämässä joukkueesta. 12+5 tehot, joista 8 yv maalia eivät ole ollenkaan pahat.

P.S. Ja vieri, ei Sisua tarvitse pysäyttää, eiköhän se ennen pitkää hyydy ihan itsekseen.
 

Xtrmntr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, JYP
sopuli kirjoitti:
Jääkone jatkaa vahvaa kulkuaan romahtaakseen jälleen loppukaudesta.

Niinpä, ei ollut Väinöstä mitään vastusta menneellä viikolla. Maalivahtipeli toimi ihan ok, mutta kenttäpelaajat olivatkin sitten ihan jäässä tai loukkaantuneena. Onnittelut ylivoimaiselle voittajalle.

sopuli kirjoitti:
Perkeles kun itse ennen kauden alkua nillitin, että pienennetään sitä IR-miesten määrää rosterissa, ja itse paukuttelen rajan tuolla puolen tällä hetkellä... Noo, parempi silti näin.

Itsellänikin on ollut koko kauden ajan vähintään pari miestä ir-listalla, mutta parempi tosiaan näin.

Tällä viikolla on sitten uusi peli ja toivottavasti uudet kujeet. Tosin tälläkin hetkellä joukkueessa on ainakin kuusi pelaajaa lasaretin puolella. Manageri päätti herätellä joukkuetta hommaamalla Marc-Andre Fleuryn maaliin ja tilaa nuorukaisen tieltä sai tehdä Pascal Leclaire. Thibault on tällä hetkellä waiver-listalla, joten merkit viittaisivat siihen, että Fleurysta oltaisiin leipomassa uutta ykkösmaalivahtia.

Edelleenkin tarjolla olisi senttereitä ja maalivahti niitä tarvitseville. Vaihdossa voi tarjota esimerkiksi laitureita ja mahdollisesti pakin.
 

beerhunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS,Montreal,San Jose
Kiva alku viikolle taas mokkeosastolla...2 voittoa ja nollapeli..tosta osastosta luulisi tulevan 4-0 voitto Peanetbuttersia vastaan..Näin jälkeenpäin ajateltuna Aebischer-Madden<-->Snow-Ovechkin kauppa on onnistunut todella hyvin..

katotaan miten käy..Harmi vaan että hurjassa vireessä ollut Turgeon on nyt ir-listalla..Tilalle poimin Lundmarkin joka on saanut kivasti yv-aikaa Phoenixissä
 

nro.44

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, VG-62
Felocity hiljenee seuraavaksi viikoksi, sillä manageri päätti ottaa äkkilähdön kanarialle, joukkueen jäädessä tuuliajolle. Nyt täytyy vain toivoa että yahoo saa serverit päivitettyä ennen huomisaamua, jotta saan kokoonpanot laitettua viikoksi kuntoon..
 

vieri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Inter, Gli Azzurri, Avs, Bears, Jokerit
Ihan tylsää...

Meidän asetuksilla noiden veskareiden voitot ei nykyään enää merkitse oikein mitään. Mun veskarit voitti kolme matsia, Mirasanen veskarit yhden ja silti veskareiden tilastot 3-1 Mirasanelle. Mun veskareilla 4 suht hyvää peliä ja yks huono peli (GAA 11.63 ja SV% .647) ja kaikki kaatuu siihen. Blaah! Parasta taitais olla omistaa vaan yks hyvän jengin veskari ja myydä muut. GAA ja SV% meinaa periaatteessa ihan samoja juttuja, ennen oli kaikki niin hyvin kun laskettiin torjunnatkin mukaan.

Nimimerkki: Turhautunut / huono häviäjä...
 

Kopteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Bruins
Team RAIMO on pitänyt julkisuudessa hieman matalampaa profilia,
ja yrittänyt keskittyä saamaan joukkueen tunarit edes löytämään kentälle.

Hieman valoa näkyykin jo tunnelin päässä, viime hetkillä kirimme tasapeliin Segan kanssa.
Hyvä me!

Seuraavaksi vastaan asettuu Jääkone, joka on varmast ärsytetty tiukasta tappiostaan NMT:lle.

Vittu me vedetään teitä niiin kuuppaan että....
 

beerhunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS,Montreal,San Jose
vieri kirjoitti:
Ihan tylsää...

Meidän asetuksilla noiden veskareiden voitot ei nykyään enää merkitse oikein mitään. Mun veskarit voitti kolme matsia, Mirasanen veskarit yhden ja silti veskareiden tilastot 3-1 Mirasanelle. Mun veskareilla 4 suht hyvää peliä ja yks huono peli (GAA 11.63 ja SV% .647) ja kaikki kaatuu siihen. Blaah! Parasta taitais olla omistaa vaan yks hyvän jengin veskari ja myydä muut. GAA ja SV% meinaa periaatteessa ihan samoja juttuja, ennen oli kaikki niin hyvin kun laskettiin torjunnatkin mukaan.

Nimimerkki: Turhautunut / huono häviäjä...

Sama täällä...Olis voinu jättää viimesen pelin Aebin penkille niin olis tullu mokkekategoriasta voitto kirkkaasti 4 voitolla ja nollapelillä...Nyt kun "pakko" oli pistää kehiin ja josta jo aiemmin kaudella avauduin niin ketään en taktisesti penkittele, Aebi kiitti,kumarsi ja laitto 75,00% ja 12,00 GAA palkkioksi...nyt loppupisteet meni 11-3 kun ne olis ollu 13-1.....

Ps. Mites Vieri joku vaihto..rupee toi jengi oleen niin kova ettei voi pudottaa ketään enää waivereihin ;)
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Armottomat saalisti sitten jo kauden 7. voittonsa. Erityisesti kunnostautui Jääkoneen kaadossa joukkueeni nyrkki- ja kahvaosasto, joka keräsi komeat 111 minuuttia. Way to go, Sean ja Zdeno!

Veskarien kanssa saa kyllä koko ajan olla sydän syrjällään. Weekesistä maksoin kalliin hinnan (Kariya), mutta eipä meinaa äijä kestää terveenä. Tosin Cloutierin ja Legacen kolhut ovat puolestaan edesauttaneet tilannetta kun sain FA-listalta onnekkaasti poimittua Auldin ja Howardin.
 

vieri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Inter, Gli Azzurri, Avs, Bears, Jokerit
Enpä oikein tiedä kaljanjahtaaja. Vaikka tappioita onkin tullut viikko toisensa jälkeen niin jotenkin vaan tuntuis että mulla on aika hyvät pelaajat jo. Ei ne oikein vaihtamalla parane. Czerkawskin voisit tosin saada vaikka ilmaseks jos haluat. Ihan turha äijä....tai ehkä ei, mutta ei vaan tunnu sopivan valmentajan kuvioihin. Mistäs tollaista ois voinut ennen kauden alkua tietää. Senkun heittää waiveriin niin tekee seuraavana päivänä sopparin muualle ja tekee loppukautena hirmu tehot.

Tän kauden draft jengistä olen jo luopunut ilmaiseksi (tai luovun ihan kohta) numeroilla: 9 (Czerkawski lähtee waiveriin), 12 (Waiveriin, Konowaltchuk loppukauden sivussa), 13 (Mellanby waiveriin), 14 (McGillis waiveriin), 16 (Pandolfo waiveriin), 19 (Rachunek waiveriin), 22 (McLean waiveriin) ja 23 (Seindenberg waiveriin) varatut pelaajat. 8/23 äijästä suoraan waiveriin! Kaiken kaikkiaan mulla oli todella surkea draft tällä kaudella.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
No Mercy!!

On se perkele, että tuollaista sikakiekkoa saa pelata. Tai oma vikahan se on, että ei ole poliiseja joukkueessa. Manageri poistui loppuviikoksi netin äärestä ja takaisin tullessa on Havlat, Palffy, Roenick ja Kvasha statuksella day-to-day! Nyt sitten vielä katsellaan, että montako tuosta menee suoraan IR:ään...

On muuten kohta Spezza myynnissä...
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Sisu Paavojen maalivahdit veti sitten unelma viikon, ja se ratkaisi pelin. Kenttäpelaajien osalta Langin loukkaantuminen vähän vei tehoja, ja ehkä tiukat kategoriat vastustajalle (rangaistusminuutit ja laukaukset), mutta ihan tyytyväinen pitää kuitenkin olla.

Edelleenkin päänsärkynä on, että pelaajat eivät saa kaikkea irti samaan aikaan. Nyt Marleau veti kivirekeä itsestään, kun muita ei pelaaminen kiinnostanut.
Saahan nähdä, kuka on tällä viikolla vuorossa.
 

Sorppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal, Jokerit, LepRa (R.I.P.)
repe_joke kirjoitti:
Sisu Paavojen maalivahdit veti sitten unelma viikon, ja se ratkaisi pelin. Kenttäpelaajien osalta Langin loukkaantuminen vähän vei tehoja, ja ehkä tiukat kategoriat vastustajalle (rangaistusminuutit ja laukaukset), mutta ihan tyytyväinen pitää kuitenkin olla.

Turco ja Kölzig olivat tosiaan mukavassa vedossa, 2 voittoa 1.00 ja .964 -luvuilla tuli hienosti 3 pistettä. Puolivälissä viikkoa alkoi kylmä hiki kerääntymään selkään, kun veskoillani oli vasta yksi pelattu ottelu, mutta onneksi Kölzig ehti vielä laatikkoon ja pisti päälle vielä loistavan esityksen. PIMit menivät todellakin aika tiukasti meille, mutta laukauksissa oli jo enemmän eroa, kuten aloituksissa Gutterseille.

Tyytyväinen täytyy joka tapauksessa voittoon olla, onneksi tosiaan Lang oli käytännössä koko viikon poissa. Omista Langkow heräsi mukavasti viime viikolla ja Staal jatkoi hyvää tahtiaan. On se vaan pelimies!
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
joopa joo...

Jääkoneen koko miehistö on kohtuullisen halvaantunut Havlatin poistuttua joukkueesta. Tämä iloisen kungfuakin taitavan partaveikkomme poistuminen päätti erään surullisen tapahtumaketjun, joka alkoi Havlatin ja jonkun roskan vaihtamisesta Froloviin ja Torresiin.

Team Raimo koulutti meitä! Onneksi liigan paras häviävä maalivahti Dwayne R. otti toisen pelin vyön alle viimeisenä yönä, niin ei ihan hirveältä näytä nuo lukemat.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
No niin, kausi alkaa edetä ja oravalauma kiipeää sarjataulukossa koko ajan. Kausi alkoi vaisusti ja joukkue oli pitkään sarjataulukon alemmalla puoliskolla, mutta nyt on siis kaapattu jo kolmas sija. Kärkikaksikko menee sellaista vauhtia, että siihen kyytiin pääseminen vaatisi jo ylisuorittamista. Tämä viikko näyttää vaikealta. Jos voittoputki vielä jatkuu, niin hyvä!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös