Lätkämanageri: Jatkoaika 2-liigan keskustelu

  • 561 532
  • 9 693

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Tuntuu olevan vähän pitkissä puissa Yahoolla, että päivittäisi pelaajille positiota. Sentteri on pelipaikka, jonka Yahoo näköjään arpoo umpilaitureillekin ja monesti vielä ainoaksi positioksi. Ilmeisesti komissaarilla on uutena supervoimana oikeus lisätä näitä positiota pelaajille: About position eligibility in Fantasy Hockey | Yahoo Help - SLN7058

Äkkiseltään katsoin, että lähes jokaisella managerilla olisi joukkueessaan ainakin yksi hyökkääjä, joka pelaa oikeasti eri pelipaikalla mitä Yahoo antaa positioksi.
Näkisin, että tämä menisi kyllä liian säätämiseksi ja komissaari saisi koko ajan olla fiksaamassa. Ja olisi vaikea päättää, milloin se tuplastatus lisätään? Monta peliä täytyy olla keskellä, tms. Selkeintä, että menee Yahoon ehdoilla - se on tasapuolista kaikille.
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Onko @finnjewel kaikki kunnossa? Pelaajia jää penkille 1. viikosta lähtien. Mm. Swayman unohtui vilttiin, siten molkestartit vajaaksi ja 12-4 voitto kääntyi 8-9 tappioksi. Ei myöskään nostoja tähän mennessä, joten onko tarkoitus pelata vielä liigaa..(?)
Hei, en ole lopettanut, mutta jouduin sairaalaan viikko sitten. Vielä yksi viikko ja pääsen taas rukkaamaan kokoonpanoja
 

#97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL
Viikolla 2 HCA siirtyi voittokantaan lukemin 13-2 ja samalla sijoitus nousi sijalle 7. Viikko oli ihan ok, pienillä kolhuilla selvisivät pelaajat tällä kertaa. Ensi viikolla pitääkin venyä ihan tosissaan Mirasanen Karitsoja vastaan, sillä vastustajalla on peräti 12 ottelun etu pelimäärissä (58 vs. 70). Eli tappio on hyvin realistinen odotus tälle viikolle.

Plussat
Copp (3+0) +3
Moore (3+1) +4
Morrissey (1+2) +3

Miinukset
Samsonov (0-4.21-.815)
Faulk (0+1)
Hischier (0+0) -> Puolitoista matsia kiikareilla ja sitten DTD
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Tämmöisestä paketista saa tarjota hyökkääjiä ja/tai pakkeja valitsemasi määrän. Kaikki ehdotukset kiinnostaa.

Sergei Bobrovsky
Blake Wheeler
Kent Johnson

Bobrovsky johdatti viime kaudella Floridan Stanley Cupin finaaleihin. Pelasi yhteensä 69 ottelua. Tällä kaudella pelannut kaikki 5 ottelua.

Wheeler pelasi muutama vuosi sitten kaksi peräkkäistä 91 pisteen kautta ollen pistepörssin 9. ja 14. Viime kaudella 72 peliin 55 pistettä.

Numerolla #5 varattu Johnson on Columbuksen tulevaisuuden tähti nro 1. Viime vuonna tulokaskaudellaan 79 peliin 16+24=40.
 
Viimeksi muokattu:

Särki

Jäsen
Team Koivun viime yön penkki oli kohtalaisen laadukas:
Crosby 0+1, 18 FW
Toffoli 3+0, 1 PPG
Kochetkov torjui Tambaa vastaan.

Olisivat sopineet myös kentälle paremmalla peluuttamisella. Kerta viikkoon Start Active Players -napin painallus auttaa, jos ei muuten hoida kokoonpanoja kuntoon.
 

TeamKoivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS,Penguins.
Team Koivun viime yön penkki oli kohtalaisen laadukas:
Crosby 0+1, 18 FW
Toffoli 3+0, 1 PPG
Kochetkov torjui Tambaa vastaan.

Olisivat sopineet myös kentälle paremmalla peluuttamisella. Kerta viikkoon Start Active Players -napin painallus auttaa, jos ei muuten hoida kokoonpanoja kuntoon.
Juu, kävi vahinko
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Olisivat sopineet myös kentälle paremmalla peluuttamisella. Kerta viikkoon Start Active Players -napin painallus auttaa, jos ei muuten hoida kokoonpanoja kuntoon.
Kannattaa myös muistaa, että jos tekee nostoja, niin se aiemmin painettu start active players ei enää autakaan vaan täytyy muistaa painaa uudestaan. Itselle joskus käynyt virhe tuossa.
 

Nick Neim

Jäsen
Teidän liigan ulkopuolelta mutta aktiivisena Yahoon käyttäjänä täytyy kyllä nostaa esiin jo täälläkin keskusteltu seikka, on kyllä pelipaikat tällä kaudella poikkeuksellisen perseellään. Ilmeisesti komissaarien roolia haluttiin kasvattaa jotta Yahoo voisi pestä käsiään noiden osalta, mutta kyllähän tuo korpeaa, kun palikat ei sovi laatikoihin lainkaan.

Esimerkiksi joku Lafreniere ei ole pelannut peliäkään, ei siis yhden yhtä peliä tällä kaudella hänen LW merkatulla paikallaan, Hagelilta otettiin jostain ihmeen syystä RW rooli tälle kaudelle viime kaudelta pois vaikka vakituiseen pelaa ja on pelannut jo tälläkin lyhyellä alkukaudella molempaa laitaa useamman kuin yhden pelin. Uudet pelaajat ilmeisesti ovat automaattisesti senttereitä vaikka eivät sillä paikalla pelaakkaan (Merelä, Foerster), ja pyynnöistä huolimatta päivityksiä ei tehdä. Kyllä mä ymmärrän, että yksittäisten pelien perusteella ei pelipaikkoja lisätä, mutta Yahoo on kyllä tämän vetänyt poikkeuksellisen huonosti.

T. Katkera viiden "puhtaan" LW:n manageri, joka istuttaa isoilla kierroksilla turhaan yhtä laituria kun pelipaikat eivät päivity, vaikka draftatessa olin varma, että noille jotain oikeasti tehtäisiinkin
 
Suosikkijoukkue
Leijonat
27.10. edelleen se tilanne, että 3 pelaajalle on Yahoo saanut aikaiseksi lisätä ylimääräisen pelipaikan. Nämä ovat Vilardi, Laine ja Byfield. Joukkueilla 6-8 ottelua pelattuina.
^^^ Edit: Heti viestin kirjoitettuani tuli 4 uutta lisäystä. Yht. 7 pelaajalle lisätty.

Seuraava ajatus tuli aikaisemmin mieleen, mutta deletoin tämän osan lopulta aikaisemmasta viestistäni. Työllistäisi komissaaria, miten tasapuolisuus huomioitaisiin ja ei tällainen vääristynyt pelipaikkatilanne määräänsä enempää kestäisi. Koitetaas kuitenkin muotoilla asiaa uudelleen päivitetyin ajatuksin:
  • Yahoon puolelle keskustelu pystyyn (ellei tällaista enää nykyään saa perustettua, niin sitten League Chattia hyödyntäen). Vaihtoehtoisesti suoraan tänne, jolloin lisäyspyynnöt olisivat kaikille avoimia ja ihan mitä tahansa ei varmasti managereiden taholta pyydettäisi (oletuksena toki on ettei muutenkaan).
  • Jokainen saisi halutessaan ilmoittaa yhden pelaajan, jolle pyytäisi komissaaria lisäämään lisäpelipaikan. Ellei sellaista ole nykyrosterissa, niin sitten esimerkiksi vapaista poiminnan yhteydessä.
  • Edelliselle edellytyksenä olisi, että vähintään esimerkiksi dailyfaceoff.com tai muu vastaava sivusto ilmoittaa pyyntöhetkellä pelaajalle toivottua pelipaikkaa. Näissä olisi toki hyvä olla pitempi otanta, mutta menee hankalaksi ja työlääksi seurata.
  • Rajoittavana tekijänä voisi toki olla se, että yksi pelaajan pelipaikkalisäyspyyntö joulutaukoon mennessä per manageri. Näin pysyisi tasapuolisena (ja etenkin kun huomioi tuon, että "lisäyskortti" olisi mahdollista käyttää vapaista noston yhteydessä). Kevätpuoliskolle ei välttämättä tällaista tarvetta enää tulisi, jos Yahoo itse lisäyksissä edes hieman tahmean alun (ja saamansa palautteen) jälkeen aktivoituisi.
  • Ehkä täällä keskusteluissa voisi sitten olla aika ajoin nostettuna listaus (joukkuenimet aakkosittain) vielä managereista, jotka ovat lisäyskortin käyttäneet (listaa muokattaisiin aina lisäyksen myötä).
Tällaista pohdintaa. Edelleen voidaan jatkaa nykyiselläänkin. Henk.koht. ei ole rosterissa juuri nyt mitään lisäystoivetta, mutta vapaissa saattaisi olla kiinnostavia pelaajia. Toki tuo 1 pyyntö per manageri jouluun mennessä laittaisi miettimään mihin pelaajaan lisäys kannattaisi oikeasti käyttää. Varmasti meistä moni olisi kuitenkin draftannut toisin (= enemmän pelaajia, joilla on useampi pelipaikka) mikäli olisi tiennyt tällaisesta uudistuksesta ja, että näin pitkissä puissa on Yahoon lisäykset.

^^^ Edit: Tämän päivän Yahoon aktivoitumisesta johtuen lienee paikallaan odotella viikko tai pari.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Leijonat
"Esimerkiksi joku Lafreniere ei ole pelannut peliäkään, ei siis yhden yhtä peliä tällä kaudella hänen LW merkatulla paikallaan."

"Uudet pelaajat ilmeisesti ovat automaattisesti senttereitä vaikka eivät sillä paikalla pelaakkaan (Merelä, Foerster), ja pyynnöistä huolimatta päivityksiä ei tehdä."
Nyt on Lafreniere saanut RW-statuksen - samoin Foerster.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Emme tule ottamaan käyttöön itse lisättyjä pelipaikkoja. Homma perustuu edelleenkin vakiintuneisiin pelipaikkoihin, toimii ihan hyvin ja säännöt on samat kaikille.

Voitte muistella millaista se oli ennen kun tuplastatuksen omaavaa pelaajaa palvottiin treideissä jumalana.

Nyt kauden alettua pelipaikkoja on lisätty viikon välein.
 
Viimeksi muokattu:

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Homma perustuu edelleenkin vakiintuneisiin pelipaikkoihin

Vaan kun ei perustu, kuten @Kari Runk Lafrenièrestä mainitsi pari viestiä aiemmin. Yahoolla pelipaikat ovat aina olleet kauden alussa mitä sattuu etenkin tulokkaiden osalta, mutta jossain määrin myös muiden pelaajien. Siitä olen kyllä samaa mieltä, että ei tälle ruveta Jatkis-liigan sisällä mitään tekemään. Komissaarilla on jo nykyiselläänkin ihan riittävästi hommaa. Säännöt ovat samat kaikille ja jos ei tykkää vääristä pelipaikoista niin voi pitää näppinsä erossa pelaajista, joilla sellaiset on. Ei tämä minään yllätyksenä taatusti kenellekään tullut; ehkä Yahoo on noita nihkeämmin nyt korjaillut aiempiin kausiin verrattuna, mutta kyllä sitä ennenkin on tullut ihmeteltyä miksi vielä joulun korvilla listoilla näkyy senttereiksi merkattuja vakituisesti pelaavia pelaajia, joilla on ehkä max. 2 aloitusvoittoa koko kaudelta.
 

Nick Neim

Jäsen
Yahoon puolelle keskustelu pystyyn (ellei tällaista enää nykyään saa perustettua, niin sitten League Chattia hyödyntäen). Vaihtoehtoisesti suoraan tänne, jolloin lisäyspyynnöt olisivat kaikille avoimia ja ihan mitä tahansa ei varmasti managereiden taholta pyydettäisi (oletuksena toki on ettei muutenkaan).
Tähän jaan vinkkinä redditin (hyi) keskustelun, jossa Yahoon porukka on myös itse aktiivisena. Kaikki mainitut pelaajat ovat aina "on our radar", mutta sinne voi listata noita räikeimpiä tapauksia, ja kuten ketjua lukemalla voi päätellä, niin niitähän riittää. Viimeisimmälle päivitykselle peukkua, varsinkin tuo Lafreniere oli niin räikeä tapaus.


Tässä myös hyödyllinen linkki muutettuihin pelaajiin, joka pääosalle varmaan onkin ihan tuttu:


Joku Coglianokin Yahoon toimesta puhtaana sentterinä aiheuttaa lähinnä naurua, kun viimeksi kaudella 2012-2013 on ottanut edes keskiarvolla kahta aloitusta per peli, mikä sekin olisi sentterille poikkeuksellisen vähän. Kaudesta 2014-2015 eteenpäin 683 ottelua, yhteensä 343 aloitusta, eli keskimäärin se yksi aloitus kahteen peliin. Pelipaikka ei ole täksi kaudeksi vaihtunut ja mieshän pelaa siis laidalla ja käy napsimassa yhden kaksi aloitusta per peli, mutta on "puhdas" C Yahoon papereissa. Nyt pienen otannan vuoksi peräti 16 aloitusta 6 otteluun, ja niistäkin merkittävä osa taitaa olla alivoiman tuotoksia.

Ja näitä löytyy tosiaan halutessaan mooonta lisää.
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Tappio Paavolan Sisulle 7-9 ja suht tyytyväinen voi tuohon saldoon olla. Suurin ero oli maalivahdeissa ja kategoriat vastustajalle 0-5. Olisin kiinnostunut hankkimaan maalivahdin mikäli hinta saadaan kohdalleen.
 

#97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL
Ensi viikolla pitääkin venyä ihan tosissaan Mirasanen Karitsoja vastaan, sillä vastustajalla on peräti 12 ottelun etu pelimäärissä (58 vs. 70). Eli tappio on hyvin realistinen odotus tälle viikolle.
Ja pataanhan sieltä helähti luvuin 5-9. Tosin ottelumäärän taakse tässä ei voi paeta, sillä surkeasti pelasivat sekä kenttäpelaajat että maalivahdit. HCA:lla onkin orastava maalivahtiongelma, kun Woll näyttää ottavan tulevan jalansijan Toronton ykkösenä.

Plussat
J. Schwartz 2+2
A. Lowry 2+1
Sanheim 1+3

Miinukset
MacKinnon 1+0
Jenner 0+0
Zuccarello 1+1
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
12. kierroksen varaukseni Blake Wheeler lähtee waiveriin. Jos haluat tarjota FA-pelaajaa parempaa pelajaa niin otan tarjouksia vastaan vielä tämän päivän ajan. Pakki ehkä mieluummin, mutta hyökkääjäkin käy.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
12. kierroksen varaukseni Blake Wheeler lähtee waiveriin. Jos haluat tarjota FA-pelaajaa parempaa pelajaa niin otan tarjouksia vastaan vielä tämän päivän ajan. Pakki ehkä mieluummin, mutta hyökkääjäkin käy.

Wheelerin romahdus on ollut karmea. Viime kaudella vielä 55 pistettä, nyt 9 peliä 0+0 ja kurvailee täysin pelin ulkopuolella. Samaa sarjaa kuin Brayden Schenn, joka teki viime vuonna 65 pinnaa ja nyt 0+1. Muita vastaavia ehkä Zegras (9 ottelua 1+1), Rakell (viime kausi 60 pinnaa, nyt 0+1) ja Hampus Lindholm (viime vuonna 53p ja +49, nyt 0+0 ja -2).
 

Taison

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, KalPa
Steelersin kausi avattu kauppojen suhteen, kun Connor Ingram pakkaa patjansa ja siirtyy Wallriver Orcasin maalinsuulle kiekkoja torjumaan. Sisäänpäin saapuu Adam Larsson, jolta odotetaan ennen kaikkea vahvaa suorittamista taklaus- ja blokkikategorioissa. Alkukausi Larssonilla on ollut pisteiden valossa nihkeä, mutta viime kauden 33 pistettä kertoo jonkinlaisesta potentiaalista silläkin sektorilla. Kaiken kaikkiaan ihan hyvä vahvistus hieman heppoiseen pakistoon, vaikka mallikkaasti kauden avanneen Ingramin menetys vähän kirpaiseekin.
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Kaksi ääripään suoritusta viime yöltä, ensin Bobrovskin nollapeli 22 torjunnalla ja perään Kähkösen uroteko 6 GA GAA 12.51 SV% 68.4. Nyt ois ostajan markkinat jälkimmäisen osalta, tuskin huolitaan Yahoon toimesta edes vapaisiin..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös