Lätkää liian vähän töllössä?

  • 1 798
  • 20

Black Adder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, The Original Six
Itse en voi sietää formuloita ja en todellakaan jaksa seurata niin kuivaa ja tapahtumaköyhää lajia. No tällä ei olisi muuten mitään tekemistä lätkän kanssa, mutta kun Formuloita tulee tuutin täydeltä eräältä nimeltä mainitsemattomalta kanavalta kyseisten kisaviikonloppujen aikana ja samainen kanava näyttää vain yhden liigapelin viikossa jääkiekkokauden pyöriessä kuumimmillaan. Alla olevasta Iltiksen artikkelista (linkki) käy ilmi, että lätkä on suosituin urheilulaji urheilua seuraavien keskuudessa Suomessa. Pitäis tehdä jotain...

http://www.iltalehti.fi/2002/06/19/20020619_urSaku.shtml
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Joskus olen leikkinyt ajatuksella, että entä jos Hockey Night olisi sellainen koko viikonlopun kestävä pläjäys kuin formuloiden yksittäiset osarallit - vai mikä niiden ympäriajojen nimi olikaan. Oletetaan, että HockeyNight otteluna olisi JYP-Jokerit. Ohjemakartta voisi näyttää silloin tältä:

Perjantai Vapaat harjoitukset: tällöin kuvattaisiin joukkueen perjantai-iltapäivän jäätreenejä. Selostus kuuluisi tietysti konseptiin. "Nyt Sillgreeni taitaa kerätä kiekot pois maalin edestä vai mitä Juti?" . Lähetys kestäisi tunnin.

Lauantai Aika-ajot: tälle on vaikea keksiä vastinetta jääkiekkomaailmasta. Lauantai jääharjoitukset, jossa harjoitellaan ylivoimakuvioita. Ville Peltosen mustaa erkkarinauha-valintaa analysoidaan. Lähetys kestäisi kaksi tuntia.

Lauantai illan säätiedotus kertoisi Petrin suulla millainen sää tulee olemaan Hippoksen jäähallin ulkopuolella.

Sunnuntai Varsinainen lähetys starttaisi klo 13.40, kun ottelu alkaa tasan klo 16.00. Ennen ottelua haastateltaisiin mm. jääkoneen ajajaa, jolta tiedustellaan mm. että onko jää maalin takaa liian sulaa. Ottelun jälkeen tulisi noin 45 minuuttia kestävä lehdistötilaisuus.

Heti Seijan keittiön jälkeen tulisi Lätkäruutu, jossa käsiteltäisiin puolen tunnin ajan yleisiä asioita jääkiekosta. Noin puolet lähetysajasta menisi äskeisin ottelun raportointiin.

Tulosruutu. Noin 20 minuuttia Lätkäruudun päättymisen jälkeen kerrattaisiin päivän urheilutapahtumat, josta ajasta päivän ottelu veisi noin puolet.

Lätkä cafe: Pintajulkkikset keskustelisivat Petteri Ahomaan isännöimässä studiossa kevyesti ajankohtaisista asioista. Sanna Saarijärvi vastaa kysymykseen mitä mieltä JYPistä, että "on sillä se yksi hyvä biisi - se Meitä Odotetaan Mullan Alla" . Ohjelma kestäisi tunnin.

Ja sitten olisikin vuoro taas Kympin uutisille ja Tulosruudulle, jonka aiheena olisi....
 
Viimeksi muokattu:

Taito-Ojanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Kärpät
HAHA! Aika hervoton juttu, Sergei. Unohdit vain sen, että maanantai-aamuna tulisi sitten koko matsi uusintana.

Vaihtoaitio-alueella olisi sitten "meidän oma miehemme", joka välitäisi kommentit suoraan pelaajien suusta. "No, Petri Varis, ei sitten onnistunut maalinteko." - "Joo, ei. Välineet petti siinä aivan läpiajon loppusuoralla, että kyllähän tää harmittaa, kun taas aivan kalkkiviivoille hyyty. Silti haluan kiittää koko tiimiä kovasta työstä, mutta ensi kerralla paketin on oltava paremmin kasassa."
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Eniten silmää miellytti tuossa uutisessa tietenkin seuraava lause:
Selvityksen mukaan eri urheilulajeista suosituin oli jääkiekko, jota ilmoitti seuraavansa 51 prosenttia vastanneista. Toiseksi suosituin oli formulat ennen mäkihyppyä, yleisurheilua ja maastohiihtoa. Jalkapallo oli listalla vasta seitsemännellä sijalla heti yhdistetyn hiihdon jälkeen.
 

kakkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Loistavaa Sergei!

Aivan loistavasti muotoiltu Sergei!! Mitäpä tuohon enää lisäämään. :D

Itse olen myös useasti ihmetellyt koko viikonlopun kestävää formularumbaa. Itseä kohtuu kovana urheilun seuraajana kun koko homma ei kiinnosta muutakuin n.30-40min / kisa (yleensä sen verran hereillä olen että aika-ajojen sijoitus pitää tietää ja lähdön katson aina kun mahdollista..itse kisa tulee katsottua todella harvoin kokonaan). Jääkiekosta saisi helposti asiaa moneksi moneksi tunniksi..

Ilmeisesti formuloiden saama tv-aika liittyy jotenkin tv-soppariin joka mtv-3 on tehnyt, siinä kai määrätään että formuloita PITÄÄ näyttää niin ja niin monta tuntia? Siltikään en voi touhua ymmärtää.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sergei: Sull on KYNÄ! Virtuaalipalkinto 'päivän naurut' lähti täältä!:D . Twelve points!

edit: ps muutenkin lätkäpelaajat antavat käsittämättömän fiksuja lausuntoja erätaukohaastatteluissa.:rolleyes:
 

Black Adder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, The Original Six
Itse veikkaisin MTVtreen masinoiman Formulaterrorismin syyksi sitä, että kyseisen kaahailun tv-sopimus on niin pirun kallis, että siitä on otettava sitten irti kaikki mahdollinen käytettävissä oleva ohjelma-aika. Olisiko pöllölaaksossa olemassa kaava, jonka mukaan tv-minuutti saa maksaa keskimäärin x mk ja siksi pelkän kisn näyttäminen olisi liian kallista.

Itsekin katson lähdön silloin tällöin formuloista, koska ainoastaan silloin kisassa tapahtuu jotain ja voi tulla, ah niin hienoja kolareita. Mitä enemmän PLEKSIN palasia, sen parempi.
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
"Toiseksi suosituin oli formulat ennen mäkihyppyä, yleisurheilua ja maastohiihtoa. "

Mitä tämä kertoo Suomesta...surullista tarinaa. Ihme, että sopupalloa ei ole saatu kyselyn kärkeen ympättyä.
 

Sumu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sentteri Jumalan armosta Patrik Westerback
Kyl se urheilukanava ainakin kainuun sanomien mukaan alkaa esittämään mestistä...eli hieman parantuu jääkiekon tilanne.
Olikos se 15 matsia vai montako ne meinaa esittää??
Ja päivä tais olla maanantaisin.
 

TheAnimal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Edelleen väitän, että Urheilukanava joko kaatuu tai menestyy pitkälti juuri jääkiekon SM-liigan perusteella. Jos ensi kaudellakaan kanava ei SM-liigaa lähetä, niin ei kanava saavuta oleellista suosiota. Kaiken maailman uskomaton roska jota sieltä nyt tulee ei juurikaan kiinnosta.

Mutta sinä päivänä jos Urheilukanava ilmoittaisi, että se alkaa lähettämään esimerkiksi SM-liigaa keskellä viikkoa tai useamman matsin viikossa, niin suosio räjähtäisi rajuun kasvuun. Digivirittimiä myytäisiin täyttä häkää.

Se on erittäin valitettava juttu, jos Urheilukanava joutuu edelleen tarpomaan suossa ilman jääkiekon SM-liigaa, kun MTV3 ei halua asiassa joustaa.

Se olisi maikkarin oma etukin edesauttaa digitalisoinnin suosion kasvua tässä maassa. Hulluinta asiassa on kuitenkin se, että maikkari omistaa itse 50% Urheilukanavasta.
 

kakkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Rebel: voipi olla että tuohon listaan vaikuttaa se, että formuloita tulee kisaviikonloppuna ~6tuntia useana eri päivänä. Et voi välttyä "seuraamasta" formuloita. Ajatelkaa jos mitä tahansa lajia tulisi pe/la/su päivinä monta tuntia..pakostahan sitä lajia "seuraisi"?? En tiedä miten tuo homma on laskettu mutta voi helposti olla että jos joku pitää teeveetä auki niin "rekisteröidään" formuloiden seuraajaksi..näin formuloiden pakkosyötöllä on aiheutettu se että se on muka noin suosittu.

En oikein ymmärrä miten formulat olisivat/ovat esimerkiksi fudista, yleisurheilua tai hiihtoa seuratumpia (no siinä ei ole mitään uutta jos minä en jotain ymmärrä :p ).
 

Hate

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues
Olisi hienoa, että joku seura (esim. ensi kauden suomen mestari Espoon Blues) tekisi oman TV- sopimuksen jonkun kanavan kanssa. Näin voisi tulla lätkää telkkarista veikkausliigan tapaan monelta eri kanavalta.
 

JVR

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers
Minun mielestäni lätkää tulee tällä hetkellä (tai siis nyt keväällä tuli) juuri sopivan verran töllöstä. Toki mielipiteeseeni vaikuttaa valtavasti toi Canal+. Ilman sitähän jääkiekko ei näkisi TV:n kautta juuri koskaan.
Mut oikeesti hyvä, että noita SM-liigan pelejä ei liikaa näytetä. Käy edes jonkin verran ihmisiä katsomassa matseja paikanpäältä. :confused:
 

Unbreakable

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Oulussa urheilukanava saa kiitosta näyttämällä Kärppien kotipelit seuraavana päivänä jälkilähetyksinä, jotka onkin tehty asiallisesti. Radio Megan selostus (Ari Stenius) on lisätty kuvamaterialiin, ja lisäksi on oma kisastudio, joka studiovieraineen käy peliä läpi erätauoilla. Pelin jälkeen on valmentajien ja pelaajien kommentteja illan pelistä, joten kokonaispaketti saa paljon kiitosta Oulun suunnalta. :)

Kesällä on mukava katsoa nauhalta Kärppien viimekauden voitto pelejä, ja saa edes hiukan lääkettä noihin vieroitusoireihin, kun joutuu olemaan liian pitkään ilman lätkää. :D

Onneksi oulussa urheilukanava näkyy kaapelissa vielä ilman digiboxia, joten sen hankkiminen ei ole vielä aiheellista. ;)
 

JVR

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers
-Unbreakable- totta turiset ystäväiseni...itsekkin asun Oulussa, ja nautin suuresti urheilukanavan lähettämistä kärppäpeleistä. Mut Digiboxxikin täytyy olla, koska toi NHL jostakin kumman syystä myös niin paljon viehätää.:D
 

Juha Salminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Unbreakable
Oulussa urheilukanava saa kiitosta näyttämällä Kärppien kotipelit seuraavana päivänä jälkilähetyksinä, jotka onkin tehty asiallisesti. Radio Megan selostus (Ari Stenius) on lisätty kuvamaterialiin, ja lisäksi on oma kisastudio, joka studiovieraineen käy peliä läpi erätauoilla. Pelin jälkeen on valmentajien ja pelaajien kommentteja illan pelistä, joten kokonaispaketti saa paljon kiitosta Oulun suunnalta. :)

Näinkö on? Loistavaa!
Stenius on loistava selostaja, joten siinäkin suhteessa Maikkari jyrätään.
Voitte vain arvata, löytääkö minut liigakierroksen jälkeisenä päivänä telkkarin edestä...
 

Ketjukaveri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KalPa, Ilves, Blues
Lätkää enemmän tulevaisuudessa!

On kyllä aivan liian vähän lätkää telkkarissa. Siis aivan liian vähän on niitä hockey-night ohjelmia ja sitten vois vielä näyttää pari NHL-ottelua nelosella.

Nimittäin NHL power week:ssä näytettiin vaan joistain otteluista pätkiä kun meikäläinen olis halunnu nähdä kunnon lätkä matsin. :mad:

Mutta onneksi on noita vanhoja pelejä nauhalla, niin voi niitä sitten katsella. Mut on (mun kohdalla) parempi katsoa suorana niitä lätkä lähetyksiä, kuin katsoa nauhalta. Meikäläinen nimittäin kelaa aina tylsimmätkin kohat pois, kun aina tietää että mitä niissä tapahtuu. :D

Mutta lätkää pitäisi saada enemmän tulevaisuudessa! :p
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Älkää nyt marisko formula lähetysten määrästä, niillä ei ole mitään tekemistä televisiosta tulevan lätkän määrän kanssa.

Fakta on se että Formulat ovat suomen katsotuin urheilumuoto, jokainen skaba kerää yli miljoona katsojaa ja parhaat lähemmäs kaksi miljoonaa. Jopa perjantain vapaat harjoitukset kerää katsojia useamman sata tuhatta katsojaa joten aivan oikeutettua niiden lähetys on.

Itse toivoisin että Bluesin vieraspelit tulisivat joltain kanavalta, vaikka päivän myöhässä jossei muuten. Ja NHL:ää pitäisi saada näkymään joltain Suomalaiselta kanavalta, mielummin enemmän kuin Canalin 2 peliä viikossa.
 

V-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti Juha Salminen


Näinkö on? Loistavaa!
Stenius on loistava selostaja, joten siinäkin suhteessa Maikkari jyrätään.
Voitte vain arvata, löytääkö minut liigakierroksen jälkeisenä päivänä telkkarin edestä...


Harmi vain, että Stenius ei enää ensikaudella selosta kärppäpelejä. :(
 

Juha Salminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti V-man
Harmi vain, että Stenius ei enää ensikaudella selosta kärppäpelejä. :(

Että hän keskittyy vain kirjoittamaan TS:lle juttuja? Mää en ala!
Joka tapauksessa tämä on loistava asia. Mutta näkyvätkö nämä lähetykset vain Oulun seudulla?

Ei Stenius kyllä Team Päämiestä kuitenkaan voita...;)
 

salla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ciccobuccit
Kyllähän tuo Jyväskylässäkin osataan. Liekö kaudesta 1999-00 lähtien on TV Jyväskylältä tullut seuraavana päivänä jokainen JYPin kotiottelu. Poislukien ne lukuisat HN-matsit, joissa JYP on pelannut. Kommentaattoreita on ollut, joskus entisiä pelaajia, joskus JYPin sairastupalainen. Viime kaudella kommentaattorit kuitenkin taisivat vähän jäädä pois ohjelmistosta. Valmentajakommenttejakin tungettiin mukaan ennen ottelua alkua.

Viime viikolla videohyllyjä siivotessa löytyi kyllä monennäköisiä muistopaloja viime vuosilta, oikein sydäntä lämmitti katsella Bednarin ja Tonon myllerrystä ja Gladin jatkoaikamaalia ja ja..
Itse asiassa sinne hyllyjen perukoihin on jäänyt joku Diskos-Pelicans -matsikin siltä ajalta, kun meidän huushollissa ei moista kaapeliylellisyyttä ollut. Koripalloa ja salibandya en tietääkseni sentään ole nauhotellut, hassua.

Joka tapauksessa täällä on TV-rintamalla hyvin pullat uunissa, jos tämä Sporttisykkeen jatkajaohjelma (Jyvässeudun "Urheiluruutu" koko viikon ajalta) jatkuu vielä ensi kaudellakin. Vaikka niitä matseja näkisi useamminkin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös