Lähdetään tänään peliin?

  • 73 287
  • 444
Suosikkijoukkue
Lehterän tammi
Lupaan lähteä lauantaina peliin jos penkin takanta on VH ulostettu. En kaada todellakaan tätä kaikkea hänen syliinsä, mutta olisi edes joku signaali muutoksesta.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Sellaista. Se oli sitten omalta osaltani viimeinen peli hallilla loppuvuoden osalta. Katellaan tammikuussa, jos jotain radikaalia muutosta tulee otteisiin, valmennukseen, joukkueeseen tai kaikkiin noihin...
 

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Kuinkahan moni on muuten tämän syksyn aikana tullut siihen johtopäätökseen, että ei enää koskaan Kisapuistoon SaiPan-peliin?

Veikkaan, että luku ei ole ihan pieni. Ja tämä ei ole todellakaan mikään moite, jos tämän päätöksen jotkut ovat tehneet.
 
Kuinkahan moni on muuten tämän syksyn aikana tullut siihen johtopäätökseen, että ei enää koskaan Kisapuistoon SaiPan-peliin?

Veikkaan, että luku ei ole ihan pieni.
No jaa... 40 vuotta on ollut kausikortti hallussa. Jatkossakin kausikortti hommataan ja peleihin mennään aina kun pääsee. Välillä on ollut hieman synkemmät fiilikset peleissä vuosien varrella, pakko myöntää. Seuraa ei kuitenkaan ole hylätty vaikka välillä on asuttu vuosia toisessa kaupungissa. Silloinkin on SaiPan kausikortti hommattu, vaikka on päässyt vain puolet kotipeleistä katsomaan. Ehkä sitä voisi rahansa paremminkin käyttää :-D
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Täältä Vantaalta ei peliin pääse tänäänkään, mutta telkusta voisin SaiPan pelin katsoa - ja katsonkin. Toivottavasti tällä kaudella pääsisi myös vielä Lauritsalaan katsomaan, viimeksi ollut siellä vuonna 2017 kauden avauksessa KooKoota vastaan, joten olisi jo aikakin...SaiPa kuitenkin tärkeä seura itselleni, vaikken fani olekaan, niin silti toivon kaikkea hyvää ja ennen kaikkea paljon parempaa mitä viime vuodet on tuoneet.
 

ForNever

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Anaheim Ducks, Linköping HC
Tottakai myö lähetää!

1. SaiPa esitti eilen tosi pirteen pelin
2. Mediakuutiosta näytetään iloinen ylläri tokalla erätauolla
Eikös se ollut toisella mainoskatkolla?
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Ilmeisesti Tapparan kannatusyhdistys on saapunut paikalle. Parkkipaikalla helvetillinen möly. Pakko arvostaa kyllä.
 

Allu79

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa & HPK
Valitettavasti näyttää siltä, että en tule työmatkan vuoksi pääsemään perjantaina 17.11. pelattavaan SaiPa-Hifk otteluun.
Olisi siis yksi lippu C3 katsomoon jaossa, löytyykö halukasta?

Lahjoitan lipun ja toivon, että lippua vastaan jätetään hallipalveluiden kautta jokunen euro SaiPan kassaan.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös