Kyseenalaiset taklaukset Liigassa 2019–2020

  • 723 700
  • 4 986

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä

Ei lisäpenaltia Engbergille.

Todella erikoinen päätös siihen nähden, mitä tällä kaudella on totuttu näistä saamaan ja siihen, miltä tuo näytti vierestä. Sinänsä kuitenkin aivan oikea tuomio, kun kellekkään ei mitään käynyt sen pahemmin ja kaveria rangaistiin jo pelissä, mutta erikoinen tämän kauden linjaan nähden.

Linja ilmeisesti vedetään nyt sitten toiseen suuntaan aikasempien sekoilujen (Allen yms) jälkeen, kun playoffit alkavat.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Karmea niitti Ässät-Lukko-pelissä ja todella pahaa tekee katsoa millä voimalla Kivenmäki lyö takaraivonsa jäähän saatuaan juuri millisekunteja aikaisemmin Nemecekin olkapään suoraan kasvoihinsa. Tärkeintä, että junnu on kunnossa, mutta ei pitäisi kyllä tsekin pelata ihan vähän aikaan tämän jälkeen.
 

Liitteet

  • kivenmaki_nemecek.jpg
    kivenmaki_nemecek.jpg
    107,8 KB · kertaa luettu: 419

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tuossa näki jo hetki ennen kontaktia, että jos Nemecek päättää ajaa niin Kivenmäestä tulee kyllä matkustaja lentoradalle. Ainakin näytti sille, että Kivenmäki ei ole yhtään valmiina tuossa.

Pahalta näytti tuon jäähän iskeytymisen kanssa, kauden pisin panna ehkä tulossa nykylinjalla. Toivottavasti Ässä peluri ei loukkaantunut kovin pahasti ja pitkäaikaisesti.
 
Viimeksi muokattu:

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Just ennen taklausta Kivenmäki hukkaa kiekon ja muuttaa asentoaan, en näe Nemecekin tekevän tuossa mitään likaista, en nähnyt suoraa pääkontaktia tms.

Pitää vielä katsoo tuo taklaus uusiksi muutaman kerran, mutta ensisilmäyksellä en nähnyt itse taklauksessa likaisuutta.
 

torreira#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Arsenal
Pelaajan kunnioitushan tuosta puuttuu taas täysin. Hankala nähdä osuuko olkapää vai kyynerpää päähän, veikkaan olkapäätä näistä kulmista? Nykylinjauksella viisi peliä on varma ja oikeinkin.
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
No niinhän sä sanoit. No kehtasihan Nemecek ja muutkin Lukon pelaajat protestoida jäähyä ylipäätään, joten menee samaan sarjaan.

Niin se, että verta tulee on täysin Kivenmäen vika. Kypärä oli tolkuttoman löysällä päässä. Kai sää edes sen tajuat vai oletko täysi aasi?
 

Jan Koller

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät ♠, Carolina Hurricanes
Taas yksi redbull-kypärä ottaa osumaa kiekollisena, ilman pienintäkään valmiutta taklaukseen. Ihan turhia aivotärähdyksiä tulee nyt lapsille. Ikäraja Liigaan?

Tehdään näin ja pelataan kaikki muutkin ostojoukkueella. Turha niitä NHL pelaajia on Liigassa yrittää kasvattaa. Toivottavasti Hirvosen ja Kivenmäen kausi ei päättynyt tänään...
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Ihan sama mitä tapahtuu, mutta noi remmit on pakko saada kaikille kunnolla kiinni! Kun osuu kunnolla, niin se kypärä ei saa lähteä noin, tolla meinigillä joltain lähtee kohta henki. Tekee todella pahaa katsoa tuota verenvuotoa.

Ja joo pelikiellon jne totta kai, mutta itseä kiinnostaa eniten junnun terveys...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös