En puhunutkaan monesta. Tästä ketjusta muutaman viestin takaa löytyy ainakin pari sellaista.
No pikkuisen annat ymmärtää, että yleistät. Tai niinhän sinä teetkin. Eikö olisi yksittäistapauksissa helppoa käyttää ihan nimimerkkiä?
 
Maalivahdit usein sanovat, että tyhjään paikkaan pitää osua, jotta maali tulee. - Pasi Nurminen -

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
No pikkuisen annat ymmärtää, että yleistät. Tai niinhän sinä teetkin. Eikö olisi yksittäistapauksissa helppoa käyttää ihan nimimerkkiä?
Yleistän, koska en halua osoitella sormilla yksittäisiä nimimerkkejä. Kun ei ole kyse isosta asiasta, niin ajattelin vain yleisemmällä tasolla asiasta sanoa, niin nämä muutamatkin voivat päästä eteenpäin asian suhteen ilman sen kummempaa vääntöä. Kummassakin lähestymistavassa on huonot puolensa.

Mutta puhuin alkujaankin "joistakin" kannattajista, joka mielestäni kuvaa hyvin sitä, että kyse on pienestä osuudesta.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Mäntylä kahteen päivään kaksi taklausta päähän. Pitkä kakku tiedossa.
Paitsi että perjantainen ei enää vaikuta mihinkään, koska Liiga haluaa nähdä näitä edelleen.

Harvoin sanon näin kenestäkään, mutta kun Mäntylä laittaa luistimet nurkkaan ja keskittyy muihin töihin, laji ottaa askeleen eteenpäin.
 
"Kaikki Näsinneulassa eksistoivat ovat muiden ihmisten yläpuolella." -Alivaltiosihteeri filosofikohusta-

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Mitä se Mäntylä kehtasi vielä urputtaa? Voivotteli kun ei pystynyt tällä kertaa taklaamaan polvella päähän?
 
"Varmistaaksemme mahdollisimman korkeatasoiset keskustelupalstat,
emme valitettavasti myöntää kirjoitusoikeuksia automaattisesti kaikille hakijoille" -Modet

IceMaster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Trashers, Flyers
Jaakola taklasi tänään Lahdessa päähän, mutta se oli laimea ja puhdas vahinko verrattuna Mäntylään. Mäntylä taas hakemalla haki. Vittu mikä jätkä.
 

Sammy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onhan Tuukka vähän simppeli jopa jääkiekkoilijaksi, mutta kokeillaan ennen tarpeeksi hyviä hidastuksia heittää ilmoille sellainen näkemys, että osuiko tuossa taklauksessa Tuukan kädet Kärppää rintakehään ja sitten löi takaraivonsa pleksiin ja siitä pää sekaisin. Omasta mielestä ei näyttänyt siltä, että suoraan suuhun olisi kädet tulleet.
 

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Silli menee jos on leftejä!
Ullatttuneet käsi ylös, Mäntylä?
 
"His 14 goal effort in a 23-2 victory over the Yukon Team from Dawson City, on 7 February 1905 for the Stanley Cup, the most lopsided playoff game in Stanley Cup history."

Aihio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Mäntylän vauhti tuossa tilanteessa ehkä vähän rajoilla. Taklaus kiekolliseen pelaajaan ja osui rintakehään. Tässä kohtaa nostaisin taklattavankin vastuun, pää alhalla, kiekko hallussa ja kääntyy jotenkin oudosti tuossa tilanteessa.
 

keigykedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Leijonat
En tiedä mihin osui mutta selkeä ja typerä ryntäys ja ulosajo päivänselvä tuomio. Kurinpito näkee sitten videoilta mihin osui ja heittää sitten mahdolliset pelikiellot. Itsellä täysi luotto että sieltä tulee oikea tuomio, sen verran ryhdikästä on tähänasti ollut toiminta tällä kaudella. Mitään syytä purnata tuosta ulosajosta ei ole, oli sitten minkäväriset okuläärit tahansa.
 
"Ei tuu lasta eikä paskaa,
kun ottaa e-pillerin ja imodiumin."
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy