Ilmoitukset

Nimimerkki pernaveikko on huudellut neekeriä aivan tarpeeksi, eivätkä hänen kirjoituksensa tullitoimintaa tai Poliisia käsittelevässä ketjussa muutenkaan olleet erityisen asiallisia, tai tuoneet keskusteluun mitään sisältöä. Tämän vuoksi hänet on laitettu viikon pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Schnabelin terä ei tullut palstalle keskustelemaan, vaan harrastamaan kaupallista mainostamista. Tämän vuoksi kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet ja viestit on poistettu.

Nimimerkki JypFabu on laitettu viikon ajaksi rauhoittumaan jatkuvan aggressiivisen käytöksen ja lukuisten henkilökohtaisten loukkausten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Kymppitonnia ei lakkauteta

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Janos, 06.03.2002 klo 15.32.

?

Mitä mieltä olet Kymppitonnin jatkamispäätöksestä?

 1. Olen tyytyväinen.

  27 ääntä
  34,2%
 2. EI! En kestä sitä kilpailua...

  52 ääntä
  65,8%
 1. Janos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, ÄTPPOMK
  Päivän Iltalehti kertoi yllättävän uutisen: "Kymppitonni jatkuu sittenkin". Viime viikollahan kuulutettiin kuinka tämä on nyt sitten vika jakso... No eipäs ollutkaan.

  Mun mielestä tää on ihan kiva juttu, Riitta Väisänen on oikein itsevarma ja sopiva vetäjä tähän kohtalaisen erikoiseen formaattiin. Jään innolla odottamaan syksyä...

  R.I.P Spede... Hyvä keksintö hyvältä mieheltä .:)
   
 2. Euro71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
  Periaatteessa ihan sama (ihan neutraalilla äänensävyllä sanottuna). Yleensä, jos satun sen näkemään, suljen silmät / teen jotain muuta ja kokeilen arvuutella sanaa - vahinko, että telkkarissa on äänelle "mute", mutta kuvaa ei saa pois niin, että ääni jäisi... :-/
   
 3. Lint Jäsen

  EVVK vaihtoehto puuttuu...It would have been my choise!
   
 4. Sam#9 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit RY
  Kaikesta täällä nykyään äänestyksiä järjestetäänkin! Pitäisköhän näitä jotenkin rajoittaa? Vetoankin jatkoaikalaisiin, jotta yritetään pitää jotain tasoa täällä. Itse kyssäri on tosiaan EVVK-tasoa...:eek:
   
 5. Shane Jäsen

  Lainaus:
  On siinä, kun vaihtaa tietenkin siksi aikaa text-tv:lle. Nimim. kokemusta on... No joo, ei kuulu huippusuosikkeihini, mutta hyvä päätös minusta. Ihan hauska ohjelma silloin, kun kilpailijoina on ns. "hyviä tyyppejä", kuten viime viikolla.

  Totta, että aika turha äänestys, mutta tulipahan vastattua.
   
 6. PV Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit
  Joo...ei kiinnosta muakaan mutta pakko vastata...

  Kymppitonni on kuitenkin ihan positiivinen ilmiö, se on mukava ja harmiton ja vaikka riitta onkin välillä niin ärsyttävä että hermot menee ei se kai millään pahalla......

  Pakko silti mainita miten tyytyväinen olen siitä, että Napakymppi päästetään vihdoinkin pois kärsimästä. 'Satuin' katsomaan yhden jakson noin kuukausi sitten, enkä ole ikinä kiemurrellut niin vaivautuneena television ääressä kuin silloin...vaikutti melkein siltä, että Salmelainen on päättänyt vittuunnuksissaan tehdä mahdollisimman huonoa ohjelmaa loppuajan. Sääliksi käy tosin niitä muita ihmisiä jotka joutuvat olemaan ruudussa Kari S.:n kanssa.
   
 7. cosmic_rodeo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Eiköhän sen olisi voinut lopettaa saman tien. Ainakin mainostajat ovat ohjelman jo unohtaneet. Tai ainakin viimeksi kun sitä katsoin, niin koko mainoskatkon ainoa mainos käsitteli Kukkumäen Teboilia...
   
 8. Tatzka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Enpä kyseistä ohjelmaa juurikaan seuraa, mutta lienee harvopja Suomalaisia ohjelma formaatteja, joten jatkakoon, tehdään niitä turhempiakin ohjelmia.
   
 9. mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Olen oikein tyytyväinen...

  ...että ohjelmaa jatketaan. Tällaiset arvauskilpailut ovat työpäivän päälle ihan hyviä "nollauskeinoja". Eniten olen kuitenkin iloinen äitini puolesta, joka ehti jo surra ohjelman loppumista. Nyt hänellä ei liene syytä mielipahaan...
   
 10. Huuhaa Jäsen

  Ihan hyvä, että jatkuu, sillä melkein joka päivä sitä aina katon, kun se tulee. Tietenkin riippuu vähän ketä on vieraita, että katonko. Toisaalta on hyvä, kun ohjelmia loppuu (kuten Jyrki), niin ei tartte kattoo niitä sitten enää, voi tehdä muuta, eikä tartte suunnitella menojansa TV-ohjelman mukaan. :)
   
 11. nedomansky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  aivan sama

  Mutta ohjelma ja Riitta Väisäsen kampaukset
  ovat kuin hevosen per...stä.
  No mun puolesta myös KEPUn 10:n uutiset voisi jo lopettaa.
   
 12. Huuhaa Jäsen

  Re: aivan sama

  Lainaus:
  Noista hevosista tuli mieleen, että aivan liian usein vieraina on jotakin hevosten kanssa tekemisissä olevia ihmisiä, ja he sitten kysyvät tietenkin hevos-aiheisia kysymyksiä. Ja totta kai muutkin kilpailijat kysyvät hevoskysymyksiä, jotta miellyttäisivät ohjelman hevoshullua juontajaa. Vaikka muuten yleensä ihan leppoisa juontaja ja ohjelma onkin.
   
 13. JHag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
  Päätös on anuksesta, hyi hyi Maikkari. Eivät pelkät katsojaluvut riitä perusteeksi, jos on tarkoitus nostaa profiilia...No, tiedän ainakin yhden mainostoimiston, jonka asiakkaille suositellaan halvempaa ja tehokkaampaa Nelosta:mad:
   
 14. Aksu Jäsen

  Ärsyttävä ohjelma juontajaa myöten. Todella kulunut ja eltaantuneen oloinen brändi, mutta jos mummot ja vaarit sitä katsovat niin tehkää ohjelmaa.

  Koko kolmosen meininki sapettaa. Siitä on tullut lähes tulkoon pelkkää paskaa ja kevyttä viihdettä suoltava kanava. Esim. ulkomaisissa ohjelmahankinnoissa nelonen on ollut hyvin hereillä ja kerännyt valtavirrasta poikkeavia laadukkaita sarjoja mallia Sopranos tai West wing. Sitä paitsi kotimaisten produktioiden tulevaisuus kolmosella näyttää synkältä kun nykyinen johto ynnäilli tuossa taannoin pelimerkkien määrää ja tappioita.
   
 15. railwayman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät (& Devils)
  Voisiko Kymppitonnia kehittää? Maikkarille voittoa taitaa tuottaa lähinnä nuo yöchattien rikollisenkorkeat viestimaksut. Kymppitonniin voisi liittää interaktiivinen osallistumismahdollisuus katsojille tekstiviestien muodossa. Oikeasta vastauksesta kilahtaisi tilille vähän rahaa, väärästä vastauksesta rahaa menisi. Ahneen miehen versio olisi tietenkin se, jossa oikeasta vastauksesta tekstiviestin hinta olisi kohtuullinen ja väärästä vastauksesta perittäisiin kohtuuton hinta. Noin muuten minun täytyy tunnustaa etten hirveästi kolmosta katsele, joten yks hailee jatkuuko Kymppitonni vai ei. Ilmeisesti entisille misseillekin pitää olla suojatyöpaikkansa, kun eivät osaa muutakaan tehdä.
   
 16. Jii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  musta & valkoinen
  Vaihtakaa nyt se Riitta Väisänen johonkin toiseen entisen missiin.
   
 17. Playmaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Helsinki
  Ohjelma koki erittäin kovan kolauksen siinä vaiheessa kun teksti-kanavan sivun 329 tekstinpeitto ei enään peittänytkään sanaa. Se oli shokki!
  Fiilis koko sarjaan lopahti kerta rysäyksellä.

  Saattaapi muuten olla, että nykyään se jälleen toimii.
   
 18. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Nostoa, koska Kymppitonni teki paluun FOXilla Cristal Snown juontamana. Mielestäni Cristal ei tässä ohjelmassa ole lainkaan niin ärsyttävä kuin joissakin muissa tuotoksissa missä kyseinen kaveri on vilahdellut. Kyllä Kymppitonnin kaltaiselle ohjelmalle on edelleen tilausta.