Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 911 290
  • 21 790

leivoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
St Pauli - Non established since 1910
Kotiteollisuutta ja Pepe Deluxea yritetään sisäistää mutta ei helvetti aukea sitten millään (nihkeä sanavalinta, helvetissä oltu jo muutama vuosikymmen...). Hynynen ei edelleenkään osaa laulaa ja Pepe on pahempi sillisalaatti kuin jouluinen Rosolli. Perkeleesti nyansseja mutta ei oikeen toimivaa kokonaisuutta.

Ja mittaa beatitudella on aivan liikaa, ei sitä jaksa, vaikka ei sitä tietysti pakko ole yhdellä istumalla kuunnella kokonaan. Ketuttaa toisaalta maksaa 20€ levystä jolla on mittaa alle 30 minuuttia. Trendinä on nykyään nämä alle 40min platat.

Life of Agony - River Runs Again on hienoa kuultavaa, nostalgiaa ja kunnon meinikiä takaisin kaipaavaa kaihomieltä. The river runs red and I think I'm dying...
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti aHab
Kerrassaan hieno päivä. Koekuuntelussa (tosin tämä poppoo ei varsinaista koekuuntelua olisi edes tarvinnut, olisin ostanut levyn suoraan) vajaat kymmenen vuotta hiljaiseloa viettänyt suosikkibändini Living Colourin uusi levy CollideOscope.

LC:n vanhoja levyjä on tullut soiteltua säännöllisesti ja potkivatpa lujaa edelleen.

Tuoreelle levylle on näemmä mahdutettu pari coveriakin. LC on mielestäni tehnyt varsin mainioita covereita aiemmin, pääasiassa Hendrixiä. Esim. Hendrixin Burning of the Midnight Lamp toimi hienosti Bisquits EP:llä. Nyt kuitenkin vuorossa AC/DC:n Back in Black... heh, mukava versio tämäkin imo... ja Beatlesin Tomorrow Never Knows.

No helvata. Onneksi tuli tarkastettua tämäkin palsta taas kerran.
Pakko saada :) Josta tuli mieleeni, että aina ei ole pakko antaa. Tapasin joskus vuosikymmen sitten ko. herrat Turun yössä. Kääk.
 

Ruma lapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC
The Mars Volta: De-loused in the comatorium

Levy täynnä ihanaa menoa alusta loppuun.

Toinen päivieni ilo on tällä hetkellä uusin A Perfect Circle ja
tietenkin uusin Jane´s Addiction ansaitsee maininnan.

Uuh uuh
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Wanhojen parissa, mutta tuoreita mulla

Albumit:

-Scooter - No Time To Chill (HUIKEA!)
-The Tamperer feat Maya - Fabulous

Ja singleosastolta pari vanhaa:

-Weirdness - I'm Gonna Get U (se Darude II)
-Sound Of R.E.L.S. - Eee-Lie-Loe-Lie
-To/Die/For - In The Heat Of The Night
 

lejon

Jäsen
Suede: Singles
Suede: Sci-fi Lullabies
Tool: Lateralus
Tool: Aenima
Tool: Undertow
A Perfect Circle: Thirteenth Step
A Perfect Circle: Mer de Noms
David Bowie, lähes koko tuotanto
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Sentenced - Routasydän
 

Cube

Jäsen
Itseeni ei tuo A Perfect Circle tunnu iskevän yhtä kovaa kuin moniin muihin, vaikka Tool suosikkeihini kuuluukin. Ostin Mer de Nomsin vasta tuossa vähän aikaa sitten (älkää kysykö miksi) ja aika ristiriitaisia tunteita se herättää. Ihan hyvä levyhän tuo on, mutta ei kuitenkaan jaksa kovin suurta innostusta nostattaa. En tiedä mikä on vialla. Ja vaikka APC:n vertaaminen MJK:n pääprojektiin ei välttämättä olekaan kovin reilua, tulee levyä kuunnellessa väkisinkin sellainen olo, että voisi Maynard sitä aikaansa paremminkin käyttää..

Mutta, kuten sanottu, ihan hyvä albumi Mer De Noms on. Biiseistä ainakin Magdalena ja Orestes ovat huippuja. Thinking of You ansaitsee erityismaininnan. En muista, että mikään kappale olisi koskaan ollut mielestäni yhtä epätasainen. Biisi tuo välillä mieleen lähinnä jonkun huonon nu metal -aktin, mutta kertosäe onkin sitten aika upea. Mitä tuostakin ajattelisi?


Muita viime aikoina kuunneltuja ja kulutettuja:

Nick Cave and the Bad Seeds - Nocturama
- Toiseksi paras Nick Cave -levy, mihin olen tutustunut. Murder Ballads on ykkönen, mutta onpa näitä vielä kuulemattakin. 'Babe I'm on Fire' on muuten rankasti itseään toistavaksi biisiksi häikäisevän hyvä.

Ephel Duath - The Painters Palette
- Erittäin mielenkiintoista ja omaperäistä progeilua Italiasta. Tai progen alle tämä ainakin oletettavasti kuuluu - en minä noista genreistä aina kovin tarkaan tiedä ja vielä vähemmän tämän levyn kohdalla. Aikamoinen musiikkityylien sekamelska, jota ei kannata keskittymättä kuunnella. The Painters Palette on uusi lisä kokoelmiini, joten en vielä ole siitä kovin hyvin perillä.. Eikä tätä albumia muutenkaan voi kuvailla, se on koettava itse. Vuoden parhaita levyjä varmasti.

Opeth - Still Life
- Uusin Opeth-hankintani (4 down, 3 to go). Kuulostaa erittäin hyvältä, vaikken ole vielä kerennyt hirveästi kuuntelemaan. Opethin levyksi varsin rauhallinen. Death-vaikutteet jylläävät toki voimakkaina, mutta myös akustista tunnelmointia mahtuu mukaan reilusti. Uskomattoman tasainen CD tuntuu olevan. Jokainen kappale on jollain tavalla levyn paras. Tähän on harva kyennyt. En tiedä vielä onko Still Life parempi kuin MAYH tai BWP. Minulle riittää, että se on vähintäänkin yhtä hyvä.

Opeth - My Arms, Your Hearse
- Erittäin synkkä ja uskomattoman hieno koseptialbumi. Kenties Opethin paras levy. Still Lifen tapaan erittäin tasainen. Tälle uusintajulkaisulle sijoitetut bonuskappaleet kuitenkin lähinnä ärsyttävät. Tämän levyn kuuluu päättyä Epilogueen. Pitäisi varmaan siirtää MD:lle, että saa nekin pois häiritsemästä.. Ei sitä joka kerta voi jaksaa stop-nappulaa painaa :)

Lippu Opethin Nosturin keikallekin tuli haettu hyvää aikaa sitten. Harmi, ettei rahatilanne anna kiertää kotiin Tampereen kautta. Onko kellään muuten tarkempaa tietoa siitä millaisissa tunnelmissa bändi on Suomessa liikkeellä? Opethin sivuilla on yleensä nuo Damnation-kiertueet eroteltu muista, joten raskaammalla linjalla ilmeisesti ainakin ollaan liikenteessä.. Mutta onko pääpaino Deliverancessa vai saako vanhempikin materiaali osansa? Onhan Deliverancekin hyvä levy, mutta ei silti millään pärjää aikaisemmille tuotoksille. Itse kuulisin ainakin mielelläni enemmän SL, BWP ja erityisesti MAYH -biisejä. Ja niin varmaan moni muukin. No jos ei muuta tule, niin sitten toivottavasti ainakin Demon of the Fall encorena..
 
Viimeksi muokattu:

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Brian Setzerin uutukainen Nitro Burnin' Funny Daddy on soinut männä viikolla ahkerimmin. Hyvin on äijällä homma hanskassa, edelleen.

Stray Catsilta vähän kaikkea hyllystä löytyvää, eniten ovat kai soineet Rant N Rave ja Blast Off.

Midnight Oililta tuli haalittua vähän harvinaisempaa materiaalia. Esimerkiksi tänä vuonna ilmestynyt sinkku No Man's Land, joka oli viimeinen kappale, jonka bändi purkitti Peter Garretin kanssa. Saa nähdä, jääkö kokonaan viimeiseksi. Vaikka bändin kotisivu kovasti vähättelee tuotosta ja kertoo, ettei se ole "varsinainen Midnight Oil"-sinkku, biisi on silti ihan hyvää Oil-tasoa. Ainoa epä-midnightoilimaisuus on se, että bändi ei ole itse kirjoittanut biisiä, vaan se on Alan Simon nimisen hepun kynäilemä ja lohkaistu ukon säveltämältä hyväntekeväisyysalbumilta Gaia.

Don Johnson Big Band on taas maistunut pikku tauon jälkeen ja tämän vuoden kestosuosikki Mewin Frengers soi edelleen usein.
 

leivoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
St Pauli - Non established since 1910
Panteran Best of...piti se nyt sitten ostaa vaikka kaikki levyt hyllyssä jo olikin. Cowboys From Hell:istä lähtien. ei niitä alkuaikojen keitoksia varmaan ukotkaan enää tunnusta.

Bändi muuten vannoi ekalla Suomen keikallaan, ettei koskaan tule Suomeen takaisin. "Fuck You Finland!!"-huuteli Anselmo pudotessaan jäähallin "jäälle" vikan biisin aikana. Kukaan kun ei vaivautunut herraa ottamaan kiinni.
 

Uraani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
A Perfect circle - Thirteenth Step

Hmm. Tätä levyä on kyllä odotettu kauan. Odottelin levyä jo keväällä, mutta - niinkuin tapana on niillä kaikista odotetuimmilla levyillä - syksyyn se sitten venyi. Levyä on nyt kuunneltu ja kieltämättä hieman ristiriitaisin tuntein. Uusi pitkäsoitto todellakin kuulostaa enemmän Toolilta. Olen APC:n ohella kova Tool-fani, joten tämä pieni musatyylinviilaus ei todellakaan tuota ongelmaa. Jostain syystä koko levy ei ole minulle auennut. Odotuksiin nähden olen jopa hieman pettynyt. Noh, ei sovi teilata aivan koko albumia.. The Package ja Blue ovat ainakin loistavia kappaleita. Yksinkertaisesti sanottuna levy vain sortuu liialliseen hyssyttelyyn, kai he ovat sitten siihen pyrkineetkin, mutta tämä ei vain ole minun makuun :( Toimintaa kiitos! Mer de Noms :ia on tullut kuunneltua myös ja täytyy myöntää että se uppoaa vain paremmin. MdN-levyltä mainittakoon että pidän yhä, monen MONEN monituisen kuuntelun jälkeeen, The Hollow -biisiä maailman parhaimpana biisinä.

Muut lähiaikoina natsaillut levyt:
Disco Ensemble - Viper ethics
Fume - Vines
Fume - Weight of the waters

Kaikki kolme levyä aivan loistavaa matskua. Vähemmän kuuluisa Fume on minulle henk koht uponnut aivan tajuttomasti. Tsekatkaa pois: http://www.fumeband.com
 

Cube

Jäsen
Viestin lähetti Uraani
MdN-levyltä mainittakoon että pidän yhä, monen MONEN monituisen kuuntelun jälkeeen, The Hollow -biisiä maailman parhaimpana biisinä.
Joo, The Hollown unohdin mainita. Siinäkin on hyvä kappale Mer de Nomsilta. Kaikkien aikojen parhaimpien joukkoon en sitä missään olosuhteissa tohtisi laskea, mutta kiva biisi kuitenkin.

Ja tuosta Opethin Suomen kiertueesta vielä.. Pitäisi aina vähän jaksaa tarkastella ennen kuin kiiruhtaa tänne etsimään tietoja. Eli kuten Opethin sivuilla selvällä englannin kielellä todetaan, Skandinavian kiertue on "mixed set" eli materiaalia on luvassa niin Deliverancelta, Damnationilta kuin vanhemmiltakin levyiltä. Tämä mieluisa informaatio varmaan kuuluisi paremmin tuonne keikkaketjuun, mutta kun aiheesta aloin jo täällä kyselemään, niin laitetaan nyt sitten vastauskin kehiin..
 
Manic Street Preachers : Gold Against The Soul

Manics-fanien ja bändin itsensäkin inhoama albumi on minusta Manicsin kolmen parhaan levyn joukossa, usein jopa ykkösenä. From Despair To Where on yksi parhaista bändin julkaisemista singleistä ja muukin levy rokkaa ajoittain niin pirusti. Mittakin on reilussa 40 minuutissaan sopiva.
 

Prookie

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mokoma - Kurimus
Olihan tuokin levy pakko ostaa, sillä Mokoma vakuutti keikallaan viime keskiviikkona, vaikka yleisöä ei ollut kuin kourallinen. Varsinkin Mene ja tiedä, sekä Kasvot kohti itää ovat aika helvetin hyviä biisejä. Onneksi ensi viikollakin pääsee Mokoman taas bongaamaan, sillä bändihän lämmittelee Kotiteollisuutta Pakkahuoneella.

Limp Bizkit - Results May Vary
Pimp Lipstickiähän pitäisi tietenkin mollata, mutta ei tämä mikään huono levy ole. Eihän bändi juuri ole mitään uutta keksinyt, mitä nyt ehkä uhoa on hieman vähemmän. Rauhallisemmat biisit kuten Down another day ja Lonely world ovat varsin mukavia, mutta kyllä tiukemmatkin repäisyt kuten Gimme the mic ja Head for the barricade toimivat.
 

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
Virgin Steele - The House of Atreus: Act I - Through the Ring of Fire

En muistanutkaan miten kova jamppa Defeis onkaan.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Harvemmin jää mieleen mikään biisi, mitä radiosta tätänykyä tulee. Nyt on kuitenkin soinut jo muutaman päivän päässä lähes taukoamatta Killerin ja Musen uudet sinkkubiisit. Eikä kumpikaan orkka varsinaisiin suosikkeihini lukeudu.

Musen biisi (jonka nimeä en nyt muista) on kyllä erinomainen. Killerin Watching&waiting puolestaan koostuu tylsästä a-osasta ja loistavasta kertsistä. Varsinkin bassokulku saa aikaan värinää.
 

St. Pat

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NUFC, Les Canadiens
Työpäivän kunniaksi:

-Judas Priest: United
-Judas Priest: Take On The world
-Martti servo: Viikonloppu
 

Rok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat
Kyllä tuo Turbonegron "Ass Cobra" on viime aikoina varmaan tiuhimmin pyörinyt soittimessa. Yllättävän hyvä levy.

Sen lisäksi kaverilta sain lainaan Metallican uusimman, enkä voi väittää ihastuneeni siihen kovinkaan paljon.

Everton, oliko "White light, White heat" se hehkuttamasi SD-lätty? Näytti olevan kaupan netissä ihan sopuhintaan, joten voisin varmaan tilailla samaan aikaan, kun Hellacoptersin DVD ilmestyy.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Viestin lähetti Rok
Everton, oliko "White light, White heat" se hehkuttamasi SD-lätty?

On. White Light, White Heat, White Trash. Ja melkein uskaltaisin lyömään vetoa, että kyseinen levy kolahtaa sinuunkin - ja lujaa. Rollarit, kopteria, MC5 ja ämpärillinen punkkia samassa paketissa.
 

Spencer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Auschwitz Motorsport
ZZ Top - Jesus just left Chicago
Joe Cocker feat John belushi - Feel Allright
Tenacious D - koko tuotanto
Rolling Stones - Cocaine (no joo, Keefin höpötyksiä)
Kingston Wall - They call me the breeze live
Dave Lindholm - Löysin hyvän veden
Karhumies - Karhu sanoo (moogetmoogs)

No joo.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös