Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 892 890
  • 21 662

Perushoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Jokerit, Spurs
Mikä biisi soi tän Karimin esityksen taustalla? Jumalauta kun ärsyttää kovin, sillä biisi on äärimmäisen tutun oloinen mutta ei millään tuu mieleen enkä parin tunnin etsinnän jälkeenkä löytäny.

Karim Z. Yskowicz - Olen Suomalainen Rap - Putous 2013 - YouTube

Linkki menee youtubeen ja viime lauantain Putouksen klippiin.

Niin ja jos joku ko. biisin bongaa niin soittolistalle menee ja autorepeattina 10h putkeen.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Kyllä tuon saisi moni nainenkin kuunnella. On varmasti kuunnellutkin.

Juuri männä viikolla soittelin Foxtrotin läpi lyhyestä aikaa.

Foxtrot pelkästään voisi olla musiikin historian parhaus kappaleilla Horizons, Watcher of the Skies, Supper's Ready, Can-Utility And The Coasliners. Ristuksen hienoja viisuja.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Klassikkolinjalla:
Dire Straits - Brothers In Arms ja Why Worry. Nimikkobiisi, MTV-parodia Money For Nothing, Walk Of Life, So Far Away tai Your Latest Trick tältä levyltä kai yleensä mainitaan, mutta oma lempparini on kuitenkin tämä kaunis fiilistely. Mutta komea levyhän tämä on edelleen, kaikkien näiden vuosien ja monien kuuntelujen jälkeenkin.
 

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Nyrkkitappelun uusi levy ennakkokuuntelussa. (linkki vie Soundin sivuille)

Kunnollista punkkia pitkästä aikaa. Hyvin samanlaisilla linjoilla mennään kuin Pää Kiin debyyttilevy.
 
Viimeksi muokattu:

mr hat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Pallo-Veikot
Klassikkolinjalla:
Dire Straits - Brothers In Arms ja Why Worry. Nimikkobiisi, MTV-parodia Money For Nothing, Walk Of Life, So Far Away tai Your Latest Trick tältä levyltä kai yleensä mainitaan, mutta oma lempparini on kuitenkin tämä kaunis fiilistely. Mutta komea levyhän tämä on edelleen, kaikkien näiden vuosien ja monien kuuntelujen jälkeenkin.

Heh, miten sitä voikaan aina olla niin eri mieltä näistä asioista. Why Worry on kappale, jonka itse aina tuota levyä kuunnellessani (mikä on hyvin usein siis) jätän useimmiten suosiolla välistä. Niinkin hieno albumi kun on niin löytyy myös selkeästi se heikoin kohta, sen verran tylsä veisaus tuo biisi mielestäni on. Mainitsemasi Your Latest Trick taasen on kappale, johon ei puolestaan meikäläinen tahdo kyllästyä sitten millään. Täyttä timanttia, aivan kuin tehty lauantai-iltoja varten.

Lainaamani viestin innoittamana laitetaan kuunteluun ko. bändin eri levyltä löytyvä helmi:

Dire Straits - Tunnel of Love
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK

Perkeleen hieno biisi on tuokin. Knopflerin kitarasoolo lopussa kuuluu omiin all-time lemppareihin. Ei aina se nopeus ja teknisyys jne.

***********
Ja sooloista tulikin heti mieleen Devin Townsendin Deep Peace. Ei tuo usein sooloile, mutta jälki onkin sitten heti tuollaista kun tässä biisissä. Hieno veto meikäläisen muuten aika kylmäksi jättäneeltä Terrialta.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Cult of Luna - In Awe Of

Viimeaikoina ollut melko kovassa kuuntelussa vuoden toistaiseksi paras levy, eli Cult of Luna: Vertikal. Tätä paljon rouheampaa metallia ei ole tullut vastaan viime vuosina missään. Bändi toki tuttu jo aiemmin, mutta tämä uusi levy räjäytti potin. Todella jylhää, massiivisesti rakentuvaa, futuristista ja kolkon kylmää. Kuin melkeinpä joku sci-fi leffan soundtrack. No, vaikutteet tulee sci-fistä ja ilmeisesti Fritz Langin Metropolis ollut suuri vaikute. Myös Vangeliksen score Blade Runnerista kuuluu etenkin syntikkasaundin puolella ja tukee kokonaisuutta mahtavasti.

Linkin takana mielestäni levyn paras raita, mutta heikkoja biisejä ei löydy yhtään. Timangia.

Eilen tuli myös katsastettua livenä Nosturissa ja ei kyllä pettänyt. Aivan huikeaa myös livenä.
 

Rattlehead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gundit
Spotify on jälleen ollut kovassa käytössä kuluneen illan ja yön aikana. Pääasiassa olen kuunnellut Two Steps from Helliä. Varsinkin Invinciblen nimikkobiisi* voisi sopia jollekin joukkueelle sisääntulomusiikiksi paremmin kuin hyvin. Muitakin hyviä vaihtoehtoja löytyy.

*Youtube
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Klassikkolinjalla:
Dire Straits - Brothers In Arms
Jos mie saisin koota Dire Straitsin tuotannosta best of -levyn, niin siinä olisi eka albumi kokonaisuudessaan, toiselta Once Upon a Time in the West eikä mitään muuta.

Olen viettänyt pitkäksi venähtänyttä Pink Floyd -viikonloppua, jonka jatkoksi sopii katsella ja kuunnella vaikkapa klassinen Live at Pompeii kokonaisuudessaan, jonka edelläolevasta YouTube-linkistä löytää.
 

tirppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, Ilves, HIFK
Viime viikon lopulta tullut kuunneltua enemmän tai vähemmän tätä Husky Rescuen Sunrideria, joka löytyy myös Visit Finlandin uusimmasta promovideosta, jonka aiheena Suomen kesän yöttömät yöt.

Kyllähän vain musiikilla voi saada kunnon kesäfiiliksen aikaan eikä tuo ulkona paistanut aurinkokaan ole yhtään sitä vähentänyt.
 
Viimeksi muokattu:

M10

Jäsen
Deliverance taas pienen tauon jälkeen.

Lopezin Martinilta kyllä aivan ällistyttävä suoritus tämä biisi. Eikä biisissä muutenkaan ole isommin valittamista.

Hieno biisi - omissa korvissa pieni modernin ajan klassikko jopa! Ikävä on kyllä Lopezia vieläkin... Saas nähdä mitä Opethin tulevaisuus tuo tullessaan, vai onko sitä enää paljoa jäljellä. Juuri tuossa yksi päivä kuuntelin Blackwater Parkin kokonaisuudessaan ja tuli taas todettua, kuinka ällistyttävän hyviä levyjä Opeth noihin aikoihin teki. Etenkin tuo BWP.

Kuuntelussa juuri nyt Pekka Pohjola Group - Kätkävaaran Lohikäärme
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Saas nähdä mitä Opethin tulevaisuus tuo tullessaan, vai onko sitä enää paljoa jäljellä.

Niinpä. Mielestäni Åkerfeldt on kalunnut aika lailla tuon death metal-puolen jo. Ja Heritage oli siirtymistä oikeaan suuntaan, onhan tuo puoli kuitenkin aina ollut yksi suurista vaikutteista Opethin musiikissa. Mutta Heritage kokonaisuutena jäi mulle enemmänkin sellaiseksi mainostraileriksi 70-luvun progerockiin. Hyviä ideoita kyllä, mutta siinä missä esim. juuri tuo Deliverance rullaa biisinä eteenpäin kuin tavarajuna, niin Heritagen biisit olivat kuin kasa ideoita samaan pakettiin nivottuna.

Katsotaan mihin jatkossa pystyvät vai pystyvätkö mihinkään. Joka tapauksessa Opeth on kyllä tehnyt uskomattoman hienoja levyjä ja on yksi tämän vuosituhannnen musiikin merkkipaaluista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös