Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 911 614
  • 21 790

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Saxonin kokoelma kuuntelussa, joka kattaa noita vanhempia aikoja. Loistoralleja. Tätä täydennetään vielä Thin Lizzylla sekä Led Zeppelinin tokalla.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Viikonloppu käyntiin! Arch Enemy - Khaos Legions (2011), ihan OK levy ja ei kyllä meinaa uskoa että nainen on solistina.
 

Schadowan

Jäsen
Magenta Skycode - Relief. En ole näin hyvää suomalaista levyä vähään aikaan kuullut.

On hyvä levy kyllä, pari aika kovaakin biisiä. Ainoa asia mikä häiritsi oli se, että välillä synat ja musiikki noin yleisestikin kuulosti aika tavalla PMMP:n viimeisimmältä levyltä (tai PMMP kuulostaa Magentalta..miten päin sen nyt haluaa ilmaista)... Mutta se nyt on luonnollista. Kyllähän Jori Sjöroos on hemmetin pätevä biisintekijä.
 

Theone

Jäsen
Sain vasta noin viikko sitten käsiini Sixx A.M. This Is Gonna Hurt -albumin. On kyllä todella hieno levy. Löytyy aika paljon erilaisia biisejä, joista hienoimmaksi ja samalla vuoden parhaaksi (tähän mennessä) on noussut Skin. Nikki Sixx on jälleen ylittänyt itsensä ja luonut albumillisen hienoja kappaleita syysiltoihin.
 

Steyer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Jatkoaika HC, Colorado Avalanche
Heh. Harva tietää tai enää muistaa, että filosofi Esa Saarinen on menneisyydessä toiminut myös levyttävänä artistina.
No ainakin minä tiesin kyseisen "artistin" tuotannosta, vaikken olisi kyllä halunnut muistaa. Eli kiitos ja kumarrus tästä vanhojen arpien avaamisesta, nyt soi poikarakkaus päässä. :) ...puuvillainen vyö...
 

Benn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Arsenal, Stars, Hahl, Wilshere, Roussel
In Flames - Sounds of a playground fading

Toimii!

\,..,/
 

Stigu

Jäsen
Ylen Rush-ohjelman innoittamana otin kuunteluun Rushin koko tuotannon. Perkele, miten hienolta kuulostaa. Harmi ettei enää tehdä tällaista musiikkia.
 

Datsun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Toronto, Saksa
Ylen Rush-ohjelman innoittamana otin kuunteluun Rushin koko tuotannon. Perkele, miten hienolta kuulostaa. Harmi ettei enää tehdä tällaista musiikkia.
Rush tekee edelleen musiikkia. No joo, anteeksi surkea näsäviisasteluni - tiedän kyllä mitä tarkoitat. Hieno bändi, ihan kerrassaan.

Nyt on kuuntelussa tämmöinen kuin Ghoul Patrol. Esikuvina mainitaan mm. Pantera, Entombed ja pari muuta. Mun makuuni toimii erityisen hyvin.

http://www.youtube.com/watch?v=M61DhVQYwAE&feature=related
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Kuuntelussa lauantaiaamun ratoksi junttipieksentää Ameriikista eli Machine Headin ja Panteran tuotantoa. Hienoja yhtyeitä kumpainenkin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös