Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 904 415
  • 21 738

Datsun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Toronto, Saksa
Moi!

Deftonesin Diamond Eyes. Pidän kovasti tästä. Ehyt kokonaisuus kyseessä ja White Ponyn jälkeen ehdottomasti orkesterin paras plätty. Kyllä tästä kaivamalla kaivaen löytyy pari suosikkiakin. Nimittäin kappaleet Beauty School ja Sextape.
Ihan helvetin hyvä levy! Taisin jossain ketjussa tätä jo hehkuttaa aikaisemmin, ja hehkutinkin. Ihan kultaa.

Mulla on tänään pyörinyt tiukasti Danzigin toka.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Ja on tuo Deftones kyllä kova pumppukin, vaikka paljon kuraa mahtuu uraan. Silti joukossa aivan helvetin hienoja viisuja. Ja Abe Cunningham on kannuissa erityisen pätevä heppu. Noihin hienoihin viisuihin palatakseni, tuo kaksikko jonka edellä mainitsin, menee heittämällä Deftonesin Top 5 biiseihin. Sinne Passengerin, Minervan ja Be Quiet And Driven joukkoon nääs.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Uskomattoman puupäisestä nimihökötyksestä huolimatta pohjoisesta puhaltava Stargazery suoltaa vallan komean kuuloista melodista heviä! Laulaja on parasta A-ryhmää ja pääosin biisikynäkin tuntuisi porukalla (vai Pete Ahonenko nää biisit tekee?) olevan suht kohdillaan tähän genreen. Jokunen näyte:

How Many Miles
Judah (The Lion)
Everytime I Dream of You
Headless Cross (laadukas Black Sabbath -coveri)

Livenä tyhjeni pajatso kuukausi takaperin On the Rocksissa aivan täysin, Jari Tiura on livenä aivan käsittämättömän karismaattinen ja hieno hevilaulaja!
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Uskomattoman puupäisestä nimihökötyksestä huolimatta pohjoisesta puhaltava Stargazery suoltaa vallan komean kuuloista melodista heviä!

Jumalauta että on kova bändi! Kiitokset tästä vinkistä!
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK

Tämä on aivan loistava hevibiisi. Diot on selvästi kuunneltu, mutta eihän tuo mitään haittaa. Ja laulaja on erinomainen. Täytyykin tsekata tämä levy tarkemmin.

Ja kuuntelussa lähipäivät Strapping Young Lad. Täytyy tunnustaa, että tutustuin Devin Townsendiin tarkemmin vasta mielestäni lähivuosien parhaan metallilevyn Addictedin myötä. Sittemmin brutaalisti kaahaavasta SYL:istä on tullut se toinen Townsendin lempiprojekti kohdallani.

Strapping Young Lad - You Suck
Keskenkasvuinen kakara sisimmässäni riemuitsee tästä biisistä.
 

Rattlehead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gundit
Olikohan se toissapäivänä, kun tähän vahingossa törmäsin ja voin sanoa, että osu juuri minun kuulohermoon oikeassa kulmassa. Powerwolf - Tiger Of Sabrod Muitakin hyviä viisuja löytyy, siinä vain yksi esimerkki.
Niin... tässä jokunen vuosi tutustuin myös Powerwolfiin ja sittemmin Bible of the Beastista on muodostunut omalla tavallaan yksi tärkeimmistä levyistä meikäläiselle. Lyriikkapuolella mennään vahvasti huumoriosastolle, mutta mielestäni varsin oivaltavasti yhdistellään vittuilua ja kaksimielisyyttä. En silti ihmettele, jos sanoitukset ei kaikille toimi koska huumori on tunnetusti taitolaji. Loistavaa hevimeteliä koko levy kaikki tyynni ja valehtelematta se on kuunneltu läpi satoja kertoja, eikä vieläkään osoita kyllästymisen merkkejä.

Jokunen näyte:

Powerwolf - Raise Your Fist, Evangelist

Powerwolf - Resurrection By Erection

Powerwolf - Catholic in the Morning ... Satanist at Night

Powerwolf - Panic in the Pentagram
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Nyt on tullut kuunneltua seuraavien bändien uutukaisia: Arch Enemy, Rise Against, Black Stone Cherry sekä vanhaa Testamenttia, rockrock!
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Heh. Harva tietää tai enää muistaa, että filosofi Esa Saarinen on menneisyydessä toiminut myös levyttävänä artistina.

Eittämättä tunnetuin Filosofia-nimisen LP:n kappaleista on Poikarakkaus. Käsittelee juuri sitä aihetta mihin nimi vaikuttaa viittaavan.
 

Kaulasuoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kreikka
Yle Teemalta Hanoi Rocksia.
Myöhemmin tulossa Tuomari Nurmiota ja Queenia.
Kelpaa!
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Hatebreedin nokkamiehen soololouhinta Jasta tykityksessä ja kyllähän tämä potkii aivan kympillä. Hämmentävää suorastaan! (Linkki vie Spotifyyn ko. albumiin.)
 

#25 Primeau

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Jasta!!!!!!!!

Kuten tossa jo tinkezione hehkutti niin Jastan levy on niin timantti. Mies vain taitaa olla sen verran kiireinen muiden bändien kanssa ettei kiertueelle ehdi. HARMI. Levyllä pari ihan mielenkiintoista vierailijaa, Lamb Of God:in Randall Blythe, BLS:stä tuttu Zakk Wylde., All that remains:stä Philip Labonte.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Deftones - White Pony.

Kohta livenä.

Lucky bastard! On yksi parhaimpia levyjä tuo. Tiuhaan on tullut viime aikoina Deftonesia kuunneltua. Tätä ja uusinta levyä nääs.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös