Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 924 843
  • 21 893

Virumaa

Jäsen
Tälläset levyt on tullu lähiaikoina hommattua ja kuunneltukki on ahkerasti.

Nofx - Pump up the valiuum
The Vandals - LIve fast diarrhea
No fun at all - Out of pounds
Brian Setzer - Ignition
 

acidjam

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Milan
peesaten Virumaata...

- Anti-Flag - Mobilize
- Anti-Flag - Underground network
- Dropkick Murphys - Do or die
- Pennywise - Land of the free?
 

Aksu

Jäsen
Viimeisimpänä "hittinä" on flasback menneeseen waspin sun muiden kumppaneiden hengessä eli kliseerokin paluu suomeen. Lordin Would you love a monsterman. Niin täynnä plagiointia ja onttoja sanoja, ettei voi kuin pitää. Ja kertosäehän on vetävä. Saas nähdä miten nopeesti tämäkin jätkä minulta unohtuu kokonaan.
 

Prookie

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viime aikoina olen netistä kuunnellut uusia tuttavuuksia ja ainakin seuraavat levyt ovat ostoslistalla:

Killswitch Engage - Alive or just breathing
3rd Strike - Lost angel
Nicole - Odotus

Varsinkin toi viimeinen Nicole kuulostaa lyhyiden pätkien perusteella todella kovalta. Harmi kun levyn julkaisua joutuu vielä odottamaan yli kaksi viikkoa.:mad:
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Anti-Flagin Underground Network on parhaillaan koneen CD-asemassa. Ihan kivaa poppia, ei kuitenkaan edes oman alansa parhaita bändejä.

Töissä tänään mukana myös Endstandin ja Kafkan splitti-CD ja tän vuoden paras levy, Hero Dishonestin Juggernaut.

Jos muuten lätkäpunkki kiinnostaa, kannattaa tsekata Reboundin eka 7". Nyttemmin ovat lätkäjuttuihin kyllästyneet, mutta tolla on mm. biisit NHL ja Team Full of Speed, jotka kertoo siitä itsestään.

Muuten voimasoitossa on viime aikoina ollu mm. Michael Franti & the Spearheadin Stay Human 2xLP, Outlastin klassikko 10" Positive Hardcore, Positive Youth, Chumbawamban edelleen täällä ilmestymätön uus Readymades, Le Tigren koko tuotanto, Propagandhin viimeisin, dada stunt girl ämpeekolmosena, ...
 

Demon Allbran

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Gellner
Naapurini menettävät varmasti kohta hermonsa, sillä olen parin päivän ajan huudattanut yhtä ja samaa biisiä. Kyseessä on The Arkin tulevan In Lust We Trust-levyn ensimmäinen sinkkulohkaisu Father of a Son. Kipaletta ei suositella ahdasmielisille. Biisi kun kertoo homojen adoptio-oikeudesta. Loistavaa musiikkia!

Oletkos sinä (tai joku muu) jo ostanut In Lust We Trust -albumin? Olisi kiva tietää, mitä mieltä muut siitä ovat. Itse menen todennäköisesti huomenna hakemaan levyn. Niin ne ajat muuttuvat - puolitoista vuotta sitten olisin rynnännyt levykauppaan heti ilmestymispäivänä. :) Osa The Arkin viehätysvoimasta on ehtinyt ajan myötä kadota...
 

mikkoz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Samaa vanhaa marinaa...

Mutta! Miksi britney spears on tehnyt Joan jetin hitistä, tosi huonon version. britneyn ääni ei tod. sovi mihinkään RÀKNrolliin

murrrrr:mad:
 

hannes_ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fly Emirates
Jos en tietäisi muuta, niin sanoisin, että Maija Vilkkumaa on sekä säveltänyt että sanoittanut Ismo Alangon uusimman kappaleen Paratiisin puu. Tämä siis ilman sarvia ja hampaita sanottuna, sillä tykkään Maijasta tosi paljon ja Ismoa arvostan.

Mutta sitten se Shakiran single, lienee nimeltään Underneath your clothes, niin, siitä onkin purnattavaa. Taisi olla Arnold, joka jossain muussa ketjussa piti kappaletta Bangles-kopiona, mutta kyllähän tuo koko piisi on yhtä kierrätystä. Monikin säveltäjä voisi tarmonpuuskassaan haastaa latinoblondin käräjille. Vaan eivät jaksa.

Huomenna palaan Tampereelle, joten the Band saa kunnian olla viimeinen pääradiobändi tältä suvelta. Kohta pääsen taas vakituiseen cd- ja radioaikaan. Niin, että the Pand on siis soinut bäässä. Kesän soundtrack eräässä mielessä oli kuitenkin Kentin Hagnesta Hill. Kuinka paljon sillä onkaan eroa Isolaan! Vai pitäisikö sittenkin ottaa Isola uuteen kuunteluun.

Joo ja Bob Dylanin Blonde on Blonde pitää hankkia ihka omaksi ja Loven Forever Changes kanssa. Siinä se päälimmäisittäin.
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ozzy Osbourne
Hurriganes
Eppu Normaali
 

kipa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves,Philadelphia Flyers,Arsenal
Viime aikoina olen kuunnellut näitä CD-levyjä:

Guns n' Roses:Live Era '87-'93
Aerosmith:O,Yeah!Ultimate Aerosmith Hits
KISS:Alive 2

Yleensäkin kaikki live-levyt ovat minulla ahkerassa käytössä.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Seremoniamestari "Sana viikonvaihteeksi"
Blade - Soundtrack


Seren levystä juttua toisessa ketjussa. Blade ykkösen soundtrack jää hivenen kakkosen loistavasta konerap-levystä. Ykkösessä on sama meininki, mutta erikseen. Alkupää on täynnä rappareita ja loppupäässä ääneen (tai soittoon siis) pääsevät konemiehet. Loistava levy tämäkin!

En ole nähnyt kumpaakaan Bladea, eikä silti kiinnostakaan. Lähinnä nämä soundtrackit, koska niissä on niin perhanan hyvää musaa :)
 

leivoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
St Pauli - Non established since 1910
Chemical Brothers - Kick out the Jams (remix bootleg)
The Music - The Music (aika asiallinen britti tulokas)
The Vines - Highly Evolved
Blindside - Silence
doves - the last broadcast
Idlewild - the remote part

Siinä muutama viimeaikojan platta...

Ja tietty Radio Helsinki
 

Uraani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tjöö, juuri nyt:
Tool - Live at Ozzfest 2001
Jonkinlainen keikkataltiointi <jostain>, mutta kuulostaa kivalta =)
Ja balsamia haavoille, kun se keikka nyt jäi sitten näkemättä kesällä :mad:
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Moto
Toinen paketissa ollut levy olikin vanhempi tuotos. Vuodelta 1985 peräisin oleva Camper Van Beethovenin Telephone Free Landslide Victory. Tästä bändistä kuulin lähinnä Manic Street Preachersin kautta, joka on coveroinut tällä albumilla olevan Take The Skinheads Bowling-biisin. Muutaman muun biisin koekuuntelu netin kautta rohkaisi tilaamaan koko pitkäsoiton. 17 biisiä ja kesto vain 40 minuutin pintaan. Kesään sopii hyvin tällainen ska/reggae--poljento, jota levy on pullollaan. Täytyy kyllä myöntää, että levyn instrumentaalikappaleet (joita on paljon) eivät ole kovin hyvin jääneet mieleen. Kesäistä kuuntelumusiikkia ei oikein muuta. En ihan täysin yhdy allmusic.com :in arvosteluun, jossa levylle on annettu 4,5 tähteä viidestä.

Hämmästyksekseni huomasin, että Camper Van Beethoven on palannut bisnekseen tekemällä kokonaan uusiksi Fleetwood Macin Tusk - albumin. Ilmestyi vajaa kuukausi sitten. Erikoinen tempaus, mutta sopii hyvin bändin kieroutuneeseen huumorintajuun. Harmi, juuri toissa päivänä laitoin yhden tilauksen ison lätäkön taakse, niin olisi voinut tuon laittaa samaan pakettiin, jos hieman aiemmin olisin huomannut. Suomessa se tuskin ilmestyy. Tai ehkä ensin pitäisi hankkia se Fleetwood Macin originaali, kun en ole sitä kokonaisuudessaan kuullut.
 

hannes_ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fly Emirates
Black--- Wonderful Life

Oikein mielenkiintoista! Black tunnetaan yhden hitin miehenä, mutta kyllä koko levylle löytyy asiaa. Varsinkin kappaleet Everything´s coming up Roses, Paradise ja hirmuinen It´s not you Lady Jane ovat mainioita.

Muistelin joskus lukeneeni Blackin olleen äärivittuilija ja maanisdepressiivinen seko, joka ei olisi kestänyt väärinymmärrettyä hittiään, mutta ei minusta mies tällä levyllä kuulosta elämäänsä täysin kyllästyneeltä. Pitää ottaa miehestä selvää.

Joo, kuunelkaa vain, turha pelätä vaikka kasaria tämä on.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Parempi myöhään kuin ei milloinkaan

Pari levyä, jotka olisi pitänyt kyllä hankkia jo yli 10 vuotta sitten, tuli tänään postiluukusta. Amerikasta asti. Vuonna 1991 olin siinä iässä, että "mähän en mitään v*tun teknop*skaa kuuntele", joten nämä jäi hankkimatta.

The KLF:n The White Room ja Massive Attackin Blue Lines. Massive Attackin hittibiisejä Safe From Harm ja Unfinished Sympathy diggailin jo silloin jonkin verran, mutta KLF ärsytti ihan oikeasti. Tuolla eräässä toisessa ketjussa KLF:n silloiset hitit tuli puheeksi ja kun rupesin niitä palauttamaan mieleeni, tulin siihen tulokseen, että nehän on ihan hyviä biisejä loppujen lopuksi. Suurimmat hittibiisit What Time Is Love, 3 a.m. Eternal ja Last Train To Trancentral antavat kovin yksipuolisen kuvan levystä, mutta aivan kuten Massive Attack, nämäkin kaverit ennakkoluulottomasti yhdistelivät eri tyylejä ja yhdeksän biisin keitos on oikein maukasta nautittavaa. Esim. Make It Rain ja varsinkin No More Tears ovat todella hienoja, melodisia pop-helmiä. Kuin myös Justified And Ancient, jonka albumiversio poikkeaa aika lailla Tammy Wynetten laulamasta sinkkuversiosta. Tämän jenkkiversion (itse asiassa levy ei taida enää Euroopassa, ainakaan Suomessa olla saatavilla?) mukana tulee bonussinkku, jossa on Justified & Ancient viitenä eri versiona. Kolmen eri laulajan laulamana (Wynette kahteen kertaan) ja instrumentaalina. Niinpä, valitettavasti, "All Bound For The Mu Mu Land" ja "Let Them Eat Ice Cream" eivät ole ylimääräisiä bonusbiisejä vain ainoastaan versioita Justified And Ancientista.

Massive Attackin Blue Lines oli sinkkubiisiensä osilta tuttuakin tutumpaa kamaa, mutta koko albumikin on juuri niin loistava kuin ne antavat odottaa.

EDIT: Jaa, näyttää se White Room sittenkin olevan ainakin Swampmusicissa myynnissä. En vain älynnyt aiemmin etsiä sitä oikean otsikon alta... No, tulipa ainakin se bonuslevykin hankittua.
 
Viimeksi muokattu:

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
RSF, Massive Attack ja muuta

Right Said Fredin edellislevyltä kokosin itselleni kokoelman. Sieltä löytyi vuoden 1992 suurhitti "I'm Too Sexy" uusioversiona. Kappale on saanut 2001-muodossaan rokimman vaikutelman. Ihan toimiva näinkin. En edes muistanut, kuka tämän legendaarisen kappaleen aikoinaan oli väsännyt. "Love Song" oli kappale, jolla vasta löysin RSF:n. Aika paljon hyviä dancepop-kappaleita Fredillä. Eikä hymiötä.

Massive Attackin "Mezzanine"-levyltä löytyi kolme itseäni miellyttävää kappaletta. "Man Next Door" oli tutunkuuloinen ja vastaus selvisi siitä, että siinä samplataan The Curea. Erittäin hyvä kappale tämä. Levyn nimikkokappale oli tosi hypnoottinen kappale. Ovelaa musiikkia, kestää kauan ennen kuin se avautuu.

Perinteisesti myös eurohumppa- ja nykydancekappaleet iskevät juuri nyt. Electric Beat Vol. 1 sisälsi monia hyviä jorauskappaleita. Sieltä nappasin myös viisuja omaksi ilokseni.
 

hannes_ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fly Emirates
Voi jumaleisson!

Olin jo ns. painunut pehkuihin ja kuuntelin Norpan show´ta, ajelehdin kohti nirvanaa kunnes Norppa-setä ilmoitti seuraavaksi olevan vuorossa Passionworks. Kun muistin, että kyseisen yhtyeen piisi oli aiemmin soinut Tuubaa vai taidetta-osiossa joitain vuosia sitten ja hyväksi havaittu, painoin recciä. Siinä sitten tokkurassa yritettiin saada selkoa tästä maailmasta mutta sopivan sumuista oli. Koin yhden huumaavimmista musiikillisista kokemuksistani. Puoliuni+loistava piisi=toimii.
 

FourForty

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Liityn nostalgia-aaltoon kertomalla, että viimeviikkoiselta divarivierailulta tarttui mukaan Jam & Spoonin Tripomatic Fairytales 2001 -cd, heillähän oli muutama eteerinen tanssihitti silloin noin vuonna 1995. Levy oli mielenkiintoinen kokemus, sillä tyylillisesti se on hyvinkin lähellä nykyajan arvostetuimpia konemuusikoita (Leftfield, BT) mutta soundit ovat kyllä juuri niin vanhan kuuloiset kuin levykin. Ei silti hassumpi kokonaisuus.

Toinen uudehko hankinta oli kokoelma, josta korviin tarttui Groove Armadan Inside My Mind (Blue Skies). Tämä ensilevyn päätösbiisi on kyllä huikean hyvä, tunnelma on äärettömän rauhallinen ja muutenkin oli kyllä juuri sitä mikä uppoaa. Käytyäni Groove Armadan sivuilla kuuntelemassa heidän kaksi tähänastista albumiaan lähes kokonaisuudessaan (erinomaista palvelua!) päätin marssia tilipäivänä levykauppaan ja ostaa ne omakseni.
 

V-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Levylautaseni pyörii tyhjänä, mutta LAB:in uusinta odotan kuin kuuta nousevaa. Edellinen Porn Beautiful oli niin loistava kokonaisuus, että jos uusi levy täyttää odotukseni, niin sen täytyy olla todella hyvä.
 

mikkoz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Bobby Conn

Tossa kun räpelsin kanavalta toiselle, sattui silmään video - Bobby Conn: "You'll Never Get Ahead Giving Head to the Man," - joka on jo pyörinyt jostain 98 asti alternative-musiikki ohjelmassa. No tämä on kuitenkin uskomaton esitys ja loistava biisi.

Mies on ilmeisesti jonkin asteinen punk-legenda?
 

ace

Jäsen
Viime päivinä minun soittimessa pyörineet levyt:

Autossa:

W.A.S.P. : W.A.S.P. ja The last command

Tuli ostettua nostalgia puuskassa tupla CD joka sisältää nuo kaksi mainittua levyä. Ei lähde enää ihan kasari-vuosien malliin, mutta muutama helmi noilta levyiltä löytyy. School daze, L.O.V.E. Machine, Hellion ja Wild Child kolahtaa edelleen.

Kotisterkoissa:

Zen Cafe: Vuokralainen
Trio Niskalukaus: Rajaportti

Zenkkarit kolahtaa aina, ja siitä ei sen enempää.
Niskalaukaus sen sijaan kolahti tänä kesänä Ankkarokissa, ja sen jälkeen piti tuo levykin hommata. Enkä ole katunut, se jyrää todella hyvin. Varsinkin Elegia saa kylmät väreet selkäpiihin...
 

Gellner

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Yhtä ja samaa biisiä on viikon verran kuunneltu, mutta miksikäs sitä hyvää biisiä vaihtamaan. Biisi on tietenkin Roxetten A Thing About You. Loistava! Lisää tällaista!
 

vision

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Menolippu Mombasaan soundtrack. Levyllinen loistavia covereita ja pari originaalia.

Metallican ride the lightning on kanssa ollut ahkerassa soitossa. Miten ihmeessä juuri täysi-ikäisyyden saavuttanut levy voi kuulostaa vieläkin näin hyvältä?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös