Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 925 318
  • 21 895

mikkoz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Jytänteriberi

Tällä hetkellä levylautasella rämisee The Royalssin live vuodelta
1978 tavastialta. Keikka alkoi ehkä liiankin puhtaalla soundilla,
mutta bändi petraa koko ajan. Paras biisi ehkä nro. 5 High.
Ainakaan kunnian himoa bändiltä ei puuttunut: levyn toisena
biisinä on J Brownin I got you ja kolmantena Badge. Myös
Hendrixin Fire löytyy levyn loppu puolelta. Ja niinkuin niin
moni muukin bändi The Royals oli parempi livenä kuin "in studio".

Niin ja jos ei joku vielä tiedä The Royaleissa soitti: P Maijanen,
I Kätkä ja LOISTAVA Albert Järvinen.

Edit 3*The
 
Viimeksi muokattu:

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
-Hullut mielenterveyden puolesta
-Hip Hop Flavas - Gangsta Rap Meetz Old Skool Hip Hop
-Ripsipiirakka: Sanni (CDS)
-Papa Roach: She Loves Me Not (CDS)

Hullut laulavat hyväntekeväisyyden hyväksi. Eli kaiken karvaiset julkiset ystävämme höpöttävät tovin pehmopopin tahtiin. Ihan toimiva idea, mutta jotain jää uupumaan. Levyn parhaimmistoa edustavat Arvi Lind, Jaana Pelkonen, Henkka Hyppönen & Mette Mannonen, Ruben Stiller, Jari Sarasvuo ja Simo Frangen, jonka kappaleessa on uskomaton trancejytke. Iso plussa siitä. Kokonaisuutena levylle 6½/10

"Gangsta kohtaa vanhan koulun".. Levy on vasta toista kertaa kuuntelussa, joten arvosanaa on turha lähteä heittämään vielä ilmoille. Muutama helmiraita vuosien varrelta on jo löytynyt. Aina 80-luvulta näihin päiviin kaikuu tällä 14 kappaleen levyllä rytmejä.

Ripsipiirakka on yhtä kuin Apulanta & Tyrävyö goes Petri Nygård. Noin kuvainnollisesti. Potentiaalia tässä uhonuorisobändissä ainakin on, ja muutaman kerran radiossakin tämä suht irstaskappale on pyörinyt. Musiikki on aivan kuin Apulannan alkuajoilta. Kelpo kappale, ja mukavaa, että singleltä löytyy kaiken kaikkiaan neljä eri kappaletta. Arvosana 8/10

Papa Roachin jo kauan kaupoissa ollut single jäi vasta tänään meikäläisen matkaan. Perus-Papaa ja loistavaa melodista hard 'n' rockkia. Nu-metal on poistumassa hieman Papa Roachin musiikista ja uudella levyllä räppi onkin jäänyt minimiin. Plussaa yhdestä livevedosta singlellä. Arvosana 9/10
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viime aikoina on tullut ostettua levyjä vähän turhankin tiheään tahtiin. Ja lisää on tulossa kohta puolin.

Uusimpia hankintoja ovat CMX:n Isohaara (paranee joka kuuntelukerralla), Brucen The Rising, Monty Python Sings (25 biisiä Monty Pythonin elokuvista ja Flying Circuksesta) sekä "kadonnut Pet Shop Boys-albumi", Closer To Heaven-musikaalin soundtrack.

Monty Python Sings on ihan mainiota kuunneltavaa. Useimmilla Monty Pythonin albumeilla taitaa olla sekaisin lauluja ja sketsejä, mutta tällä pelkkää musiikkia. Sketseissä ei todellakaan ole mitään vikaa, mutta mieluummin katson niitä tv-ruudulta kuin kuuntelen stereoista. Vajaa tunnin sisään mahtuu 25 biisiä, joista muutama tosin kestää vain puolisen minuuttia. Sulassa sovussa on parhaita paloja leffa-biiseistä (Always Look On The Brighter Side Of Life, Galaxy Song, Every Sperm Is Sacred, Brian Song, Christmas In Heaven...) ja sketsisarjan unohtumattomia paloja, suurimpana helmenä Lumberjack Song. Taustakuoron hölmistyneisyys kohdassa, jossa tukkijätkämme kertoo pukeutuvan iltaisin naisten vaatteisiin jaksaa naurattaa joka kerta. Suomalaisena toki viehättää kovasti myös Finland. Eric Idleä voi pitää ihan oikeastikin hyvänä biisintekijänä. Myös Michael Palin ja Terry Jones ovat säveltäneet pari hyvää biisiä, muut ovat lähinnä kunnostautuneet tekstipuolella. Suosittelen...

Closer To Heavenin soundtrack on ihan ehtaa Pet Shop Boysia, vaikka Neil Tennant ei olekkaan äänessä yhdelläkään raidalla. 17:stä biisistä 11 on ennen kuulemattomia. Nimikappale on kolmena eri versiona ja kolme muuta Pet Shop Boysin levyiltä tuttua kappaletta kuullaan.
 

el pebe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kuuntelussa nytten: NOFX

Tämä on vähän hassua. Olen aina pitänyt kovasti CMX:stä. Levykin tuli postissa jo viime perjantaina... tuoden kuitenkin mukanaan Guns n´Roses´n Appetite for destructionin (re-ostos: edellinen hajosi) ja NOFX:n uusimman tuplan (45 or 46 songs that weren´t good enough to go on our other records).

Juuri tämän viimeeksimainitun ostoksen johdosta en ole vieläkään päässyt syventymään Isohaaraan. Perjantaina kuuntelin hädissäni palasia joka biisistä - ei järin viisas tapa tutustua levyyn - mutta houkutus oli suuri, ja asetin NOFX:n, ylivoimaisesti parhaan amerikkalaisen punk- taimiksisitäikinähaluaakinkutsua -bändin kiekon soittimeeni. Enkä ole vieläkään päässyt irti siitä. Riippuvaisuudesta hämmentyneenä koitin eräs päivä kuunnella GNR:n Appetitea ja Chris Rean What happened to Benny Santinia, mutta ei niistäkään ollut apua.

Mitä minulle on tapahtumassa? Keskittymiskykyni hyljeksii CMX:n yli neljä- ja viisiminuuttisia huolella rakennettuja taidepaloja? Nautin enemmän NOFX:n superlyhyistä rykäyksistä ja kieroutuneista väännöistä, kuten Whoa on the whoas (00:42), Party enema (01:30), Puke on cops (00:59) tai I gotta pee (00:32)? :D

Muita, jo lähes laulun mittaisia lauluja samalta orkesterilta, jotka ovat tiukasti vain pysyneet kuuntelussa: Pimps and Hookers, The Plan, Timmy the Turtle, Lazy (Bracket-coveri), San Francisco fat...

Ehkä joskus ensi tai sitä seuraavalla viikolla pääsen toivottavasti kiinni ilmeisen mielenkiintoiseen Isohaaraan.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Tämä tulee yllärinä irc-porukalle

Cypress Hill - Rap (/Rock) Superstar...
 

mikkoz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
you shine like a star..

Crash.... katselen mtv-muzak kanavaa josta tuli
juuri Brunilan ja Kump. video: Star. Video oli ok, kuin
myös biisikin. Eipä hassumpi suomalais bändi.

Bändi oli taanoin kakkosen live keikkalla. Keikka
oli myös hyvä, varsinkin Love boat. Kuitenkin odotan
että miehet tekevät vieläkin parempaa jälkeä.


keep it rollin´

ps.

Moto:

Monty Python Sings on ihan mainiota kuunneltavaa. Useimmilla Monty Pythonin albumeilla taitaa olla sekaisin lauluja ja sketsejä, mutta tällä pelkkää musiikkia. Sketseissä ei todellakaan ole mitään vikaa, mutta mieluummin katson niitä tv-ruudulta kuin kuuntelen stereoista. Vajaa tunnin sisään mahtuu 25 biisiä, joista muutama tosin kestää vain puolisen minuuttia. Sulassa sovussa on parhaita paloja leffa-biiseistä (Always Look On The Brighter Side Of Life, Galaxy Song, Every Sperm Is Sacred, Brian Song, Christmas In Heaven...) ja sketsisarjan unohtumattomia paloja, suurimpana helmenä Lumberjack Song. Taustakuoron hölmistyneisyys kohdassa, jossa tukkijätkämme kertoo pukeutuvan iltaisin naisten vaatteisiin jaksaa naurattaa joka kerta. Suomalaisena toki viehättää kovasti myös Finland. Eric Idleä voi pitää ihan oikeastikin hyvänä biisintekijänä. Myös Michael Palin ja Terry Jones ovat säveltäneet pari hyvää biisiä, muut ovat lähinnä kunnostautuneet tekstipuolella. Suosittelen..

Koskaan ei ole liikaa kohua Monty Pythonin ympärillä:

Sit on my face (hassunhauskan kappaleen lyriikat)

Sit on my face and tell me that you love me.
I'll sit on your face and tell you I love you, too.
I love to hear you oralise
When I'm between your thighs.
You blow me away!

Sit on my face and let my lips embrace you.
I'll sit on your face, and then I'll love you truly.
Life can be fine if we both sixty-nine
If we sit on our faces in all sorts of places and play
Till we're blown away!

Composer: Harry Parr Davies
Author: Eric Idle
Arranger: John Du Prez
 
Viimeksi muokattu:

Gellner

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Naapurini menettävät varmasti kohta hermonsa, sillä olen parin päivän ajan huudattanut yhtä ja samaa biisiä. Kyseessä on The Arkin tulevan In Lust We Trust-levyn ensimmäinen sinkkulohkaisu Father of a Son. Kipaletta ei suositella ahdasmielisille. Biisi kun kertoo homojen adoptio-oikeudesta. Loistavaa musiikkia!
 

Lynx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Soi ja soi.....

Sentencedin tuotantoa alkuhetkistä tähän päivään.
Mike tuossa jo kaiken olennaisen bändistä kertoikin. Heittivät pirun hyvän keikan Tulliklubilla keväällä (korvat tinnitti 3 päivää keikan jälkeen, kun korvatulpat unohtu).

Rammsteiniakin on tullut kuunneltua koko leveydeltään viimeaikoina, kun aikaisempia levyjä hommasin uusimman kaveriksi.

Kolmas koko tuotannoltaan kiinnostava porukka on "pakanametallia" soittava Moonsorrow, joka ei liene suuren yleisön korviin kantautunut (ihme=).

Viimeisin ostos oli Paradise Lost- One second.
Mielestäni bändin paras kiekko.

-Lynx-
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Clubber's Guide To... Ibiza 2002, kaksi ceedeellistä housea ja trancea. Suosittelen kaikille, joille vähääkin kiinnostaa sen suuntaiset musiikit. Muutenkin Clubber's Guide To.. on todella hyvä sarja. Aiemmin omistin vuoden 2001 yhden kokoelman, joka jää silti tämän uusimman tuotoksen jalkoihin.

Alphaville - "Forever Pop And More", tämäkin on tuplalevy, jossa on hieman turhahko remixlevy mukana. Olisi edes revitelty kunnolla niissä, mutta ne ei paljon mitään uutta tuo niihin alkuperäisiin versioihin. Päinvastoin. Yksi on ainoastaan ihan hyvä jos voi sanoa, ja sekin Paul van Dykin versio "Dance With Me'stä". Neljä erinomaista kappaletta tällä greastest hitsillä ja muut tasapaksua kasarisyntikkakikkailua. Ei silti, minä löydän silti jokaisesta kappaleesta jotain hyvää. Mulle riittää se, aah, niin legendaarinen syntikka sinne.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Linkin Park "ReAnimation", edellisen hittilevyn "[Hybrid Theoryn]" remixlevy on tässä. Kerrankin voi sanoa, että onnistunut remixlevy. Harvemmin niistä juuri hyvää voi sanoa, mutta tässä Linkin Parkin kaverit, ammattituottajat ja -artistit ja undergroundtuottajat ja -artistit pistävät kovat versiot hittilevyn helmistä. Muutamiin kappaleisiin ollaan saatu sopiva uusi soundi, mutta LP:n perusrytmi paljastuu silti, eikä alkuperäisestä artistista voi erehtyä. Se pitää silti huomauttaa, että erinomainen on silti se alkuperäinen levykin vielä, tämä ei yllä mitenkään sen tasolle. 8/10.

Resident Evil - Soundtrack sisältää pääasiassa industrial kolinaa. Marilyn Manson, Fear Factory, Coal Chamber, Depeche Mode ja Rammstein pistävät omat vedoksensa elokuvan soundtrackille. Perusilme on siis metallissa, mutta joukkoon mahtuu Crystal Methodin loistava hip hop-vedos, joka on levyn paras kappale. Levyn lopussa on Marilyn Mansonin instrumentaalikamaa elokuvaan ja mukaan mahtuu myös pelottavan kuuloinen elokuvan teema. Ihan peruspaketti. 7/10.
 

King

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Viime aikoina on kuuntelussa olleet seuraavat albumit:

- Maj Karman Kauniit Kuvat - Rautaneito
- Sentenced - The Cold White Light
- Red Hot Chili Peppers - BTW
- Coal Chamber - Dark Days
- Ill Nino - Revolution Revolución
- Adema - Adema
 
Viimeksi muokattu:

Bone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buccaneers, Lightning
Rainbowin kokoelmalevy, the very best of. Vuodelta 1997.
Aivan loistava. Löytyy huikeat klassikot I surrender, Man on the silver mountain, Street of dreams ja muut.
Erittäin hyvä hankinta itseltäni.

Myös Ronnie James Dio on ollut kuuntelussa viimeksi.
Klassinen hard rock- kausi on taas rok rok!
 

TommyT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tällä hetkellä soitossa:

DJ Tiesto - In my memory (airwave mix)

-huikean kaunis melodinen trancebiisi, upea naisvokalisti, vetää melkein vertoja jopa Jan Johnstonille tai Maire Brennanille. Sytytti todella viikonloppuna.

Gouryella - Gouryella, Der Dritte Raum - Hale Bopp
-Kesä + aito 1999 -kiksu = nannaa

Three Drives on a Vinyl - Sunset on Ibiza , Rank 1 - Awakening

-Tuoreempaa ja todella pätevää kesäkiksua.

Labworks - Ibiza Sunrise

Aikas juustoinen ja poppisoundilla varustettu trancepläjäys, mutta suomalaisen labelin, EMT Designin, julkaisema, joten tukea pitää. Biisissä positiivista energiaa though.

Kuuntelussa:

Paul Van Dyk - Live @ Rosenmontagsrave 11-02-2002

-Aivan ehdottoman pätevä setti kirkkaimpaan parhaimmistoon kuuluvalta DJ:ltä.

Dave Seaman - Live @ Xiii Moscow 09-01-2001

Tulipas tälläinen setti downittua, varsin maistuvaa progehousea, mutta vaatii useamman kuuntelukerran avautuakseen.

-TommyT-
 

Maple Leaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko
CMX:n Isohaara.

Mielenkiintoista huomata, kuinka Yrjänän teksteissä on tavallista vähemmän kietoutumista myytteihin ja enemmän tätä päivää, jopa yhteiskunnallisia kannanottoja. Vanha punkmies on feidannut teosofian vähemmälle!
 

V-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Queens Of The Stone Age - Songs for the deaf

ROK!
 

el pebe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tänään Mafian Roots-illassa kuulin, ja niin kuuli varmasti moni muukin, hienon pikku rallin. Kyseessä oli Warren Zevonin Hit somebody (The hockey song). Ikinä ennen en ollut tällaisesta Zevonista kuullutkaan. Viisikymppinen singer/songwriter -räknäilijä ilmeisesti.
Biisi oli mainio. Hauska, koskettava, harras, soljuva, mainio. Tarina goonista, joka halusi tehdä maalin.
Oli pakko tulla tuomaan esille tätä kivaa pikku kiekko-aiheista tsibaletta.

He was born in Big Beaver by the borderline
He started playing hockey by the time he was nine
His dad took a hose and froze the backyard
Little buddy dreamed he was Rocket Richard

He grew up big and he grew up tough
He saw himself scoring for the Wings or Canucks
But he wasn't that good with a puck
Buddy's real talent was beating people up

His heart wasn't in it but the crowd ate it up

Through pee wees and juniors and midgets and mights
He must've racked up more than three hundred fights
Now this scout from the Flames came down from Saskatoon
Said, "There's always room on our team for a goon"

"Son, we've always room for a goon"

There were Swedes to the left of him, Russians to the right
A Czech at the blue line, looking for a fight
Brains over brawn, that might work for you
What's a Canadian farm boy to do? (Hit somebody!)
What else can a farm boy from Canada do? (Hit somebody!)


"Hit somebody!" was what the crowd roared
When Buddy The Goon came over the boards
"Coach", he'd say, "I want to score goals"
The coach said, "Buddy, remember your role"

"The fast guys get paid, they shoot, they score
Protect them Buddy, that's what you're here for"

Protection - is what you're here for
Protection - it's the stars who score
Protection - go and kick somebody's ass
Protection - don't put the biscuit in the basket
...Just hit somebody, it rang in his ears
Blood on the ice ran down through the years

The king of the goons with a box for a throne
A thousand stitches and broken bones
He never lost a fight on his icy patrol
But deep inside Buddy only dreamed of a goal

He just wanted one damn goal

There were Swedes at the blue line, Finns at the Red
A Russian with a stick heading straight for his head
Brains over brawn that might work for you
What's a Canadian farm boy to do? (Hit somebody!)
What else can a farm boy from Canada do? (Hit somebody!)


In his final season, on his final night
Buddy and a Finn goon were pegged for a fight
Thirty seconds left and the puck took a roll
And suddenly Buddy had a shot on goal

The goalie committed, Buddy picked his spot
20 years of waiting went into that shot
The fans jumped up and the Finn did too
He cold-cocked Buddy on his follow through

The big man crumbled but he felt alright
Cause the last thing he saw was the flashing red light
He saw that heavenly light

There were Swedes to the left of him, Russians to the right
A Czech at the blue line, looking for a fight
Take care of your teeth, that might work for you
What's a Canadian farm boy to do? (Hit somebody!)
What else can a farm boy from Canada do? (Hit somebody!)
What else can a farm boy from Canada do?
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Viime aikoina kuuntelussa on ollut paasiassa kolme albumia.

Nine Inch Nails - Fragile
Jackson Browne - Looking East
In Flames - Jester Race
 

JMK81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Aston Villa
Viestin lähetti Arnold
.

Resident Evil - Soundtrack sisältää pääasiassa industrial kolinaa. Marilyn Manson, Fear Factory, Coal Chamber, Depeche Mode ja Rammstein pistävät omat vedoksensa elokuvan soundtrackille. Perusilme on siis metallissa, mutta joukkoon mahtuu Crystal Methodin loistava hip hop-vedos, joka on levyn paras kappale. Levyn lopussa on Marilyn Mansonin instrumentaalikamaa elokuvaan ja mukaan mahtuu myös pelottavan kuuloinen elokuvan teema. Ihan peruspaketti. 7/10.


Eikös SlipNuts ole tuossa mukana Wait and Bleed mätöllä?

Edit: eipäs ollutkaan vaan My Plague biisillä...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös