Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 904 456
  • 21 738

Stormy

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Real Madrid Club de Futbol
Kauko Royhkän ja Riku Mattilan yhteislevy pyörii taustalla. Hurjan kovaa kamaa varsinkin sanoitusten puolesta. En oikein ikinä ole ihmeemmin Röyhkään tutustunut, tai muutenkaan miehen tekemisistä kiinnostunut, mutta tämä levy kolisee vaan niin saatanan kovaa. Nyt juuri pyörii avausraita, ja yksi alkuvuoden parhaista biiseistä, Helvetti.
 

Rattlehead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gundit
Nightingalen tuotantoa tässä yritän kuunnella tulevaa yhteiskeikkaa Evergreyn kanssa silmällä pitäen. En oikeastaan odottanut hirveästi tältä, vaikka toki tiesin, että Dan Swanö on arvostettu mies tietyissä piireissä. Ainoa kosketukseni Swanön musiikkiin on tätä ennen ollut muutama Edge of Sanityn kappale, jotka ovat olleet ihan pätevää kamaa. Mutta tämä... huhhuh. En ole kerennyt pyöritellä muuta kuin "hittilevy" Nightfall Overturea ja ainakin se vakuuttaa jo näin alkuun. Levyn nimikkobiisi tuo mieleen vähän Devin Townsendin soolomatskun, eikä se ole koskaan huono juttu.

Evergreyltäkin tullut uuden levyn teaser. Lupaavalta vaikuttaa, saa nähdä kokeeko In Search of Truth voittajansa...
 
Suosikkijoukkue
Greek Philosophers
Pitkästä aikaa osui levyhyllystä käteen Maaritin kokoelma "Laakson liljasta metsän tyttöön" ja kyllähän nuo on helvetin hienoja sävellyksiä, täsmälleen Maaritin äänelle ja laulutaidolle räätälöity.
 

Juppe81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, TPS
Madball - Infiltrate the System

Yleisesti ottaen en ole hirveästi kyseisestä tyylisuunnasta perustanut, mutta tämä kyllä kolahtaa hyvin! Hyvää menomusiikkia ja automusiikkina toimii hienosti! Mikäs muu levy tältä bändiltä kannattaisi hankkia?

http://www.myspace.com/madball

Chevelle - Wonder What's Next

Tämmäseen bändiin tuli ihan sattumalta törmättyä. Tältäkään en omista muita levyjä kuin tämä Wonder What's Next. En oikeastaan osaa luokitella tätä, mutta välillä tulee Ruotsin suuruus Katatonia mieleen, varsinkin kakkosbiisin kohdalla.

http://www.myspace.com/chevelle
 

vision

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tuli katseltua tuossa emmojen jakamista ja tajusin kuinka kissa Vartiaisen Jenni oikeasti on. Nyt on sitten tullut kuunneltua Jennin kappaleita tuubista. Hävettää tunnustaa, että tykkään kovin.

Tuntuu toimivan ihan hyvin livenäkin.

Vituttaa vaan, että meni kertomaan ihmisten edessä kappaleen olevan fägäri Brunilan keksimä kun näki kaksi lesboa stadissa. Prkl. Mutta on se kyllä nätti.
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Vainajan muotokuva

Niin, Eleanooraahaan täällä kuunnellaan. Jos olisin kriitikko, niin minun ääneni oli mennyt tälle levylle, nyt se meni Pepe Deluxelle, ei tosin paskaa sekään.

Mutta jessus että on hieno levy.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Sekalaista Devin Townsendia tuli tuossa illalla kuultua. Aika jännä sinänsä, että varsin vittuuntuneena olooni, herään sikeästä unesta Strapping Young Lad:n biisin Underneath The Waves soidessa kirkkaana mielessäni.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Sveitsiläinen Heavybändi Krokus kuuntelussa tällä hetkellä. 2006 ilmeistyi viimeksi heidän levy Hellraiser. Ihan hyvin miehet soittelee vieläkin vaikka yhtyeen "kulta-aika" sijoittuikin tuonne kasarivuosille 1980-1988. Yhtyeen tunnetuimpana levynä pidetään vuonne 1983 julkaistua Headhunter levyä. Kannattaa tutustua bändiin jos pitää menevästä musiikista.
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
The Slacker Conspiracy - Tyranny and Vengeance

Lähinnä tuo on ollut tänään kuuntelussa. Bändistä ei sen parempaa tietoa ole, tuon biisin löysin varmaan viitisen vuotta sitten joltain nettisivulta ja sen jälkeen se on kovalevylläni maannut. Nyt kun tuli mieleen kokeilla, bändistä ei juuri mitään tietoa mistään löydy, lieneekö sitten jo aikaa sitten kuopattu projekti. Täten koin velvollisuudekseni levittää tuon mainion biisin ilosanomaa ja puskea sen YouTubeen kaikkien ihailtavaksi.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Löysin eilen omasta cd-levy kokoelmasta pölyttymästä Texasin the greatest hits levyn. Ihan hyvää taustamusaa kun tekee duunia ja kyllä tätä voi muutenkin kuunnella… :)
 

Mac^

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
Dream Theater - As I Am
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Avenged Sevenfoldin uusin. Pitkän linjan tosifanit eivät tykkää enää tästä uudesta "kaupallisesta" kamasta, mutta omasta mielestäni tää on A7x:n paras levy.
 

Pietrangelo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Steelers, SS Lazio, Bulls
Blackalicious - Blazing Arrow

First in Flight ja Make You Feel That Way toimaa.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Radio Rock (Klaus Flamingin albumit):

Queen: Innuendo (1991)

Aivan mahtava. En muistanutkaan kuinka hyvä levy olikaan kyseessä. Täytyy varmaan kaivaa cd naftaliinista ja kuunnella muutaman kerran läpi.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Uusi Supergrass on onnistunut albumi...pari kovaa rockraitaa alkuun, taattua Supergrassia. Täysin erilainen kuin edellinen, äärimmäisen kaunis albumi.

Myös Black Crowesin uusi Warpaint on lupaava. Hiukan "Three Snakes..."-levyn tyylinen, rauhallisempi, mutta hyvä grrroove...ei "Hard To Handlen" tyylisiä nopeita rokkeja tällä.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
http://www.youtube.com/watch?v=4mzhD63nN0U

Video on jotakin uskomatonta härdelliä taas, mutta biisi toimii kuin häkä. Kaveri mennyt ainakin oikeaan jonoon aikanaan. Muihin ei tainnutkaan ehtiä sitten.

Ronny James Dio, huh! It must be Fever Dreams!
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-

Taitopelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, New York Rangers
Laitoin pitkästä aikaa PMMP:n Leskiäidin tyttäret -albumin soimaan. Ei voi muuta sanoa kuin, että loistavaa. Eheä kokonaisuus. Mikäs tässä siivoskella hyvän musiikin säestämänä ja auringon paistaessa ikkunasta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös