Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 904 440
  • 21 738

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Over Killin hevirytke pauhaa just ny, levynä Killbox 13.
 

proffa#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Kai Suikkanen, Pool ja NHL
Hectorin parhaat soi täällä. Aivan loistavaa! Yksi meidän parhaimpia taiteilijoita.
 

vezku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Pelicans
Transvision Vamp - Baby I Don't Care

Lukioajat mieleen
 

Taitopelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, New York Rangers
Tällä hetkellä kuuntelussa on upeaa Sarah Brightmanin musiikkia. Auttaa kummasti jaksamaan arjessa, kun kuuntelee näitä kauniita sanoituksia ja erityisen loisteliasta ääntä.

Aiemmin hajotukseen kuuntelin myös Ruoskaa, jossa on sopivasti asennetta.
 

MR8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Klubi, Kallion Voima
The National-Racing like a pro

Stupido Shopin henkilökunta ei ole aivan väärässä tämän yhtyeen suhteen. Mahtava ääni kaverilla, ja mielenkiintoiset soundit. Koko levy viime vuoden ehdotonta parhaimmistoa.
 

Vili#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Saunan lämpiämistä odotellessa Mokoma soimaan. Ollutkin parin viikon tauko Mokoman uutukaisesta.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Juuri vaihtui soittimeen John Coltranen Blue Train -albumi. Aamuyömusiikkia.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Toki tuttu, hieno kappale.

Tänä iltana olen viettänyt enemmänkin soul/funk -iltamia, 70-luvun soundtrackien merkeissä. Hayesin Shaft, Gayen Trouble Man, Mayfieldin Superfly, Womackin Across 110th St... Rytmiä, määäään.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Smashin Pumpkins-Disarmed ja muita mukavia. Lisäksi soi Leeviä ja Aarne Tenkasta. Miksi muuten millään jengillä ei ole maalilauluna Aarne Tenkasen-Taas me tehtiin maali. Kaveri käsittääkseni muuten tekee yhteistyötä K-Vantaan kanssa, olisiko siellä?
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
The Hootersin ensimmäiselle studiolevylle sitten vuoden 1993, Time Stand Stillille olen tässä koittanut antaa kovasti mahdollisuuksia, mutta ei voi mitään. Melkoista hmv-aikuisrokkia se on. Hyviäkin hetkiä sopii joukkoon, Morning Buzz tulee luultavasti olemaan vahva ehdokas listalleni, kun joulukuussa listaan vuoden parhaita biisejä ja Free Againin loppuvyörytykset ovat komeaa kuunneltavaa. Erikoisuutena on mukana cover Don Henleyn The Boys Of Summerista. Ennen sen kuulemista koitin kuvitella biisiä And We Danced/Satellite-tyyliin sovitettuna ja kuvittelin sen jopa toimivan, mutta valitettavasti biisi olikin sitten laitettu kulkemaan niin hitaasti laahustavaan tahtiin, että luulisi Chris Martinin olevan asialla.

No, mutta päälle kelpaa kuunnella 80-luvun suuri kadotettu klassikko One Way Home ja energinen The Hooters Live vuodelta 1994. Mikäli sedät tulevat kesällä Euroopan puolelle kiertämään, voisi koittaa sovitella jotain lomamatkaa sen mukaan.
 

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Matti Nykänen soi varmaan ensimmäistä kertaa sitten kesän. Tällä hetkellä Yllätysten yö -levy soi ja tunnelma on kova. Muistot viime kertaisesta Matin keikasta pyörivät mielessäni hurjaa vauhtia..
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Chumbawamban uusi levy "The Boy Bands Have Won" on soinut tämän illan. Muutama ihan loistava kappale on joukossa, niin kuin parhaillaan soiva Word Bomber. Muutama täytekappalekin mahtuu 25:n joukkoon.

Jotenkin on sellainen fiilis, että tämä jää bändin akustisenkin kokoonpanon viimeiseksi levytykseksi. Samplet vanhemmilta levyiltä varsinaisten kappaleiden välissä luovat jäähyväislevymäisen tunnelman. Toivottavasti ehtii vielä edes kerran näkemään bändin livenä...
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Hitsville U.S.A. - The Motown Singles Collection 1959-71

Erinomainen neljän cd:n boksi vaihteeksi sulostuttamassa pakkasiltaa kesäisen aurinkoisella tunnelmallaan. Par'aikaa soi Martha and the Vandellasin iskusävelmä Nowhere To Run.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös