Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 904 440
  • 21 738

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Porcupine Treetä on tullut pyöräyteltyä. Ja Clashia, ja Coltranea.
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Calexico

Ilosaarirockissa näin n. ½ settiä Calexicoa ja se ihastutti niin paljon, että parempi tutustuminen oli aloitettava. Ensin ostin summamutikassa yhtyeen uusimman levyn Garden Ruin, joka oli aluksi hieman pettymys kun siitä puuttui lähes kokonaan meksikolaisvaikutteet, joihin Joensuussa ihastuin. No useamman kuuntelun jälkeen voi todeta että kyseessä on ihan kelpo levy. Mutta sitten löysin bootlegin yhtyeen Tukholman keikalta vuodelta 2003 ja se olikin juuri sitä mitä yhtyeeltä odotin - taiderokkia mariachi sävyttein!
 

hannes_ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fly Emirates
Apulantaa.

Vanhempaa tuotantoa, Ehjän aikoja ja vähän myöhempääkin, Oodtus ja Viivakoodit on vielä hyviä piisejä.

Toni oli melkein yhtä hyvä kun Kurt. Ehkä Kurtkin olisi vanhemmiten urautunut. Sellasta se on.

...mutta silti varmaan onnellinen.
 

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Metallicaa taas. Master of puppets on helvetin kova levy ja biisi. Autolla ajaessa vaarallinen biisi koska tulee liikaa fiilisteltyä. "pään hakkausta rattiin".
 

Reinomies

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Manchester United, Montreal Canadiens
Ei varsinaisesti kuuntelussa mutta päässä soi My Chemical Romance - Teenagers. Helvetin hyvä biisi, harmi ettei youtubesta löytämäni bändin muu musiikki ollut kummostakaan.
 

rapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kolarin Turmio
Kovaa paskaa.
Suosittelen risiiniöljyä tai vaihtoehtoisesti paketillista Mynthoneita.

Itsehän kuuntelen Entombedin uutukaista nimeltään Serpent Saints. Levyähän on hypetetty bändin parhaana sitten vuoden 1993 Wolverine Blues -klassikon. Perusskeptikkona omat odotukseni eivät aivan näin korkealla olleet, mutta jo parin-kolmen kuuntelun jälkeen lätty alkaa nopeasti lunastaa näitä lupauksia. On tuo kyllä huikea orkesteri, iästä ja monista miehistönvaihdoksista huolimatta (tai sitten niiden ansiosta) paukuttavat inflamesit sekä monet muut uudemmat nimet kuuden sylen syvyyteen.

Metallica-diggarina en voi välttyä toteamasta, että 20 vuoden iässä bändien kuntoa ja tuotantoa vertailtaessa ei paremmasta ole minkäänlaista epäselvyyttä. Vaikka Metallican olikin Stadikalla jopa yllättävän viihdyttävä, henkilökohtaisesti odotan "Enskojen" näkemistä huomattavasti enemmän. Pakkohan noita on mennä viimein livenäkin ihmettelemään jos vain povattu syksyn Suomen minikiertue toteutuu.
 

Reinomies

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Manchester United, Montreal Canadiens
Tämäkin? Dead! on ehdottomasti paras kuulemani biisi tältä bändiltä, vaikkei Teenagerskaan huono ole.
Kukaan ei ole täydellinen, en edes minä. En tutustunut ihan koko youtuben tarjontaan bändiltä vaan randomina valitsin joten tämä jäi kuulematta. Itse pidän Teenagersia edelleen parempana mutta on tämä ihan eri luokkaa kuin vaikka I don't love you tai Helena.
 

Vteich

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nine Inch Nails - Pretty Hate Machine
Nine Inch Nails - Broken EP
Nine Inch Nails - The Downward Spiral
Nine Inch Nails - The Fragile

ja sekalaisia biisejä kahdelta uusimmalta. Sunnuntaina soundit pörisee ja surisee Ankkarockissa, aijai.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
PMMP:Leskiäidin Tyttäret

Kesän aikana Pimpsit ovat kolahtaneet meikälle täysin ja tänään tää lätty viimeinkin päätyi hyllyyn. Näistä ei vaan voi olla pitämättä, etenkään livenä..
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Tällä hetkellä Winamp pyörittää seuraavia levyjä:

Edguy - Hellfire Club
Guano Apes - Dont Give Me Names
Primal Fear - Metal Is Forever (Best Of)
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Stoogesin eka. Pahapa tosta on paljoa paremmaksi panna.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Stoogesin eka. Pahapa tosta on paljoa paremmaksi panna.
Fun House on parempi.

Kirjastosta tarttui kouraan ex-Suede Brett Andersonin tuoreehko, tekijänsä niminen soololevy. Se soi nyt. Kitaraa saisi olla enämpi, mutta sävellykset kieltämättä toimivat keskimäärin paremmin kuin The Tears -levyllä tahi Sueden kahdella viimeisellä.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Fun House on parempi.

Niinhän kaikki sanoo. Ei paha levy sekään, mutta foni tökkii sen verran, että ei mene debyytin edelle. Ja Raw Power on tietty ihan timangi levy sekin, parasta jo pelkästään avausbiisinsä ansiosta.
 

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
Huikeetako?

Korkataas tää ketju, kun äsken autossa ihan puun takaa pamahti korviin YLEXin X-raadissa kappale, joka sitten arvostelujen jälkeen kerrottiin The Twangin "Either Way":ksi. Ikinä kuullutkaan semmoisestä bändistä, mutta menin nyt himaan päästyäni tuubista kuuntelemaan kyseisen biisin uudelleen ja joo-o, jotenkin hauska. Sitten piti hakea pelkällä bändin nimellä lisää matskua sieltä ja olihan siellä aika paljonkin. Eikä yhtään pöllömpiä rimputuksia.

Brittienglanti on kivaa kuunneltavaa ja tuo kahden kärjen taktiikkakin aika hassu. Täytyy kuunnella lisää, radiossa sanoivat että nyt joku uusi levy tullut/tulossa, saas nähdä joutuuko ihan tosissaan menemään ja ostamaan.

Tässä siis se mistä lähdin liikkeelle:
http://www.youtube.com/watch?v=SOPiOe9dezQ

"Wide Awake" kuulosti myös kivalta, "Neighbour", "Ice Cream Sundae", en nyt sen pidemmälle ole kerinnytkään vielä..
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Vähän vanhempaa tuotosta. UFO - The Best of UFO
 

mazapp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Tällä hetkellä (taas) soi Opeth. Sekalaisia biisejä soinut pitkin nuorta iltaa ja tällä hetkellä loistava A Fair Judgement. Eilen tuli katsottua hyvä livepätkä Lamentations ja kyseinen biisi toimi siinä aika hyvin.

Loistava, täydellinen bändi josta ei taida ikinä saada tarpeekseen. Näin hienoa musiikkia harva bändi onnistuu nykyään tekemään.
 

-Ville-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadin Jokerit 1967-2014 & 2023> | Leijonat | Nato
Smashing Pumpkins Zeitgeist-albumi soi nyt.

Minulle kyseessä maailman paras bändi. Ihan ylivoimaisesti. Bändi oli jo kuopattuna melkein 7 vuotta ja tuona aikana pääsi melkein unohtamaan tämän bändin mahdin. Smässärit palasi kuitenkin takaisin ja uusi Zeitgeist on kyllä erittäin positiivinen yllätys. Rock!
 

Mustaine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ian Anderson - Rupi's Dance. Erittäin mahtavaa kamaa. Kuten myös toinen soololevy Secret language of birds ja tuosta varsinkin nimibiisi(part II).
 

Dilla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal, New Jersey Devils, Ässät
Räpäytystä ja hip hoppia!

Talib Kweli & Dj Hi-Tek ft. Mos Def & Mr. Man - Fortified Life
Timbaland And Magoo - People Like Myself
Big Tuck Feat. Erykah Badu - Aint No Mistaken
Mark Ronson ft. Triggers - Toxic
Big Shug - Play It
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös