Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 904 415
  • 21 738

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Bon Jovin - One Wild Night on nyt pari päivää soinut ja mölynnyt, muutenkin hänen tuotantonsa on soinut useamman päivän ajan.

En tiedä miksi.
 

Harkins#33

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ville Peltonen, Rem Murray, DEFC #18
Apulanta - Eikä vielä ole edes ilta

Hyvältä kuulostaa, tosin hetki varmasti menee ennenkuin voi sanoa notta loistavaa.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Swallow the Sun - Hope
Onhan tämä hyvä levy, mutta ei pärjää kuitenkaan kahdelle edelliselle. Kuitenkin yksi parhaita levyjä pitkään aikaan.

Stone - Anaesthesia
Pakkohan tuo oli ostaa pois, kun halvalla sai, legenda kuitenkin omalla alallaan Suomessa. Ihan asiallisestihan pojat vääntää, ei ollenkaan hassumpi levy.
 

sak77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport,ManU,IK,
Liisanpuisto-Toinen Helsinki

Älkää kysykö miksi...Ei voi tietää...voi vaan vituttaa....
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Taas on aika listata viisi biisiä joita WinAmp tarjoilee.

Neljä Ruusua: Rakkauden Varkaat
KMFDM: Juke-Joint Jezebel
Creedence Clearwater Revival: Proud Mary
Judas Priest: Ram It Down
Depeche Mode: Slowblow
 

ludvig

Jäsen
Itse voisin myös tylsistyneenä listata tällä hetkellä WinAmpissani soivia kipaleita tänne harvinaisen antoisaan ketjuun. Pitää varoittaa jo alkuun, että listaukseni saattaa aiheuttaa pakkoliikkeitä, voimakkaita tunteita ja yleistä pahoinvointia.

The Clash - Rock The Cashbah
The Cure - Tainted Love
Def Lepard - Animal
Audioslave - Be Yourself
Matti Esko - Rekkamies
 
Viimeksi muokattu:

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Mustelma kirjoitti:
Def Lepard - Animal

Bändin Hysteria piti ottaa kuunteluun viestisi innoittama pitkästä pitkästä aikaa..

Just ny soi Nightwishin kokoelma, kyllä panisin Tarjaa..
 

MarkusMaggot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaljaliigalaiset
Viimeisimmät hankintani

Slayer - Christ Illusion
Discore - Palava ja Tahdonmurtaja
Antarktis Utopia - 030550
Kiana - Reflections

Slayerista tuskin mitään isompaa esitelmää kannattaa pitää mutta kolme jälkimmäistä orkesteria ovat siis omakustannelinjalta julkaisevia, toivon mukaan nousevia kykyjä. Discore vääntää suomenkielistä heviä ilman suurempia mutkikkuuksia, tykkään molemmista demoista, Antarktis Utopia puolestaan death metallia lievin proge-vaikuttein, ei siis mitään Opeth-osastoa vaan pohjimmiltaan mennään perus-dm:n malliin mutta pienin lisämaustein, loistokamaa. Kiana puolestaan vääntää musiikkia jota vissiin voisi sitten kutsua moderniksi metalliksi, puhdasta ja huutolaulua sekä kivoja kertsejä. Vähän epätasainen tämä ep mutta pari ihan hyvää viisua ovat saaneet aikaan. Kiinnostuneet googlettaa, ainakin Kianan ep on saatavissa mp3-muodossa orkesterin kotisivulta ja AU:aan pystyy myös tutustumaan ainakin mikseri.netin kautta.
 

Jet Pilot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koovee
obi-wan kirjoitti:
Arcade Fire - Neon Bible

Tapahtui sitten jotain minkä luulin olevan mahdotonta. Yhtye ylitti toisella levyllää ensimmäisen albuminta Funeralin, joka sekin oli jo loistava mestariteos.

Itse pistin juuri tilauksen sisään Levykauppa Äxään. Mutta levyhän ilmestyy ainakin täällä Suomessa vasta 7.3., oletko saanut jostain promon haltuusi vai ottanut ennakkoa laittomasti?

Ja kyllä, Funeral on todellakin mestariteos.
 

Lawless

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Gun: Taking on the World (1989). Mielestäni varsin hyvä debyyttilevy. Etenkin "Better Days", "The Feeling Within" ja nimikkobiisi ovat todella hyviä. Homman tekee aivan überloistavaksi se, että maksoin levystä peräti huikeat kaksi euroa.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Deep Purplen Burn soi tällä hetkellä. David Coverdale uransa huipulla. Hieno levy, pesee koko Whitesnaken tuotannon ihan mennen tullen mielestäni.
 
Ion: Madre, Protégenos

Onpahan entinen Anathema- ja Antimatter-miekkonen melkoisen kiekon tekaissut. Tunnelmallisempaa settiä saa hakea, kun synkkää on niin ja perinnerumpu paukkaa. Keltti- ja kansanmusiikkivaikutteet miellyttävät myös, kun meininki ei ole mitään iloista rallattelua vaan pikemminkin melkoisen masentavaa. Swallow The Sunin ohella varmaankin tämän vuoden kovin tähän mennessä.

Green Carnation: The Quiet Offspring

Bändin NHL2k7-pelin soundtrackilta löytyvä biisi (jonka nimeä en tietenkään juuri nyt muista) vakuutti rokkaavan metallisessa kohtalokkuudessaan siinä määrin, että levy piti käydä ostamassa. Ja kappas kävikin niin, kyseessä olikin levyn ns. "paras biisi", sillä levyn lopuista biiseistä tulee enemmänkin mieleen Popeda ja Bon Jovi yhdistyneenä soittamassa jonkin sortin sankariheviä. Mikä sekin toki on aivan saatanan hienoa!

The Haunted: The Dead Eye

Menikin melkein kuukausi etten tähän levyyn koskenutkaan, mutta taannoinen Lutakon-keikka oli sen verran hurjaa ja hienoa menoa, että nyt taas maittaa vallan erinomaisesti. Ehkä paras keikka ikinä ja Dolvingiakin tuli käteltyä.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viime aikoina mä oon kuunnellut melko paljon Mikko Alataloa. Tai itseasiassa, jostain syystä, Juicen lähdön jälkeen.
Mua on jopa vähän hämännyt se miten moni (nuori) vitsailee Alatalosta. Johtuuko se hänen silmälaseistaan, siitä että hän laulaa mm. maaseudusta, vaiko siitä että hän on laulanut lastenlauluja? Ööö.. Mutta kuitenkin harva suomalainen artisti on soittanut/laulanut yhtä kauan, ja varsinkin tehnyt yhtä monta levyä/biisiä. Ja kun kuitenkin lähes kaikki suomalaiset tietävät Alatalolta noin kymmenen tunnettua biisiä, paitsi ehkä teinilapset ja ip-nörtit joilla on toisessa peukalossa kolmio ja toisessa neliö.

Noh.. Toinen mitä on viime aikoina tullut kuunneltua on ZZ TOP. Tälläinen meininki iskee jostain kumman syystä. Mä näin kerran nää äijät livenä, oliskohan se ollut 03 kesä kun ne oli stadikalla rollareiden lämppärinä. Siitä lähtien on ollut mielessä että täytyypä hankkia levy, ja nyt vasta pari kuukautta sitten sain aikaiseksi hommattua. Iltaisin on ollut lähes pakko kuunnella tätä meininkiä jonkun aikaa että saa hyvän fiiliksen ennen sänkyyn menoa. Last night I saw a naked cowgirl, she was floatin across the ceiling...

Oujee, pakko purra hampaita yhteen ja puristaa kättä nyrkkiin.
 

Hartiapankki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ja kaikkinainen urheilu vaasalaisittain
Tällä hetkellä pyörii Dire Straitsin Sultans of swing, ja nimenomaan tuo yli kymmenminuuttinen live-versio. Kaunista. Puolivälin kitarasoolo saa kylmät väreet kulkemaan selässä, tätä ei kuule studioversiossa.

Olenko ainut joka diggaa DS:ää täällä? Monta monituista kertaa on pitänyt avata ketju tälle uskomattomalle bändille, joka valitettavasti on jättänyt jo lavat ja studiot taakseen. Knopfleriinhan Dire Straits paljolti henkilöityi, eikä se mikään ihme olekaan kun suurin osa kappaleista on sekä hänen säveltämiään että sanoittamiaan.

Brothers in arms, hämärässä huoneessa ehkä hieman liikuttuneessa mielentilassa kuunneltuna räjäyttää tajunnnan.

Walk of life, kepeä ralli joka saa aina hyvälle tuulelle.

Money for nothing oli aikoinaan se kovin DS:n biisi, tuo kuuluisa soolo on ehkä vähän menettänyt hohtoaan,silti tunnetuimpia kappaleita edelleen.

Your latest trick, hempeä balladi joka on hurmannut myös oman morsmaikkuni.

Sokerina pohjalla, oma suosikkini Sultans of swing, joko kliinisenä studioversiona tai yhtä hyvin loistavana liveversiona ei vanhene koskaan.

Kuten ei bändikään. Jotkut pitävät Dire Straitsia rockin dinosauruksena, menneen ajan musiikkina. Itselle se on sitä ainoaa oikeaa rockia, nykyään harvemmin mutta sitäkin paremmin valittuina hetkinä nautittuna.
 
Viimeksi muokattu:

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
Matti Johannes Koivu: Kovat piipussa

Matti Johanneksen uusin on nyt pari kertaa pyörinyt läpi ja helmihän tämä on alusta loppuun saakka. Levy kuljettaa kevyistä sunnuntai-iltapäivän tunnelmista kaihoon ja luopumiseen.

Levyn helmiksi nousevat mielestäni levyn tarttuva nimibiisi Kovat piipussa, (Näin opiskelijana osaa arvostaa biisin riimiä: Kelalla on kovat piipussa :D), kaunis Naapuska ja koskettava Kiitokset.

Kiitos, Matti, tästä levystä. Kiitos kerrassaan. Vissiin lähdettävä Tampereen Klubille 14. päivä kattelemaan herraa livenä.
 

Kuvernööri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Yle Teemalla alkaa 00.10 Jimi Hendrixin elämän viimeinen keikkataltiointi Isle of Wight. Kantsii tsiigaa, aika huikea setti. Tässä jo odotellaan eikä meinaa housuissa pysyä.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kuuntelussa Billy Talent - Fallen Leaves, tai oikeastaan koko levynsä Billy Talent II. Reipashenkistä punkrokkia Kanadan pojilta.

edit: ei tämä levy niin huono ollut kuin kuvittelin, oikeastaan ihan kuunneltavaa, pari helmeäkin joukossa.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös