Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 904 456
  • 21 738

V-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
mazapp kirjoitti:
Black Label Society - Just Killing Time

Zack Wylden viimeisin projekti josta varmasti monikin kuullut. Vasta äskettäin otin testiin ja vaikuttaa erittäin lupaavalta. Aika paljon löytyy hitaamman puoleisia biisejä mutta nekin on tehty taidolla ja tunteella. Zack on myöskin helvetin hyvä kitaristi.

Kuuntelin tuota ja ajattelin että "Hetkinen? Tämä kitaristiko muka sama jätkä joka lauloi Rage against the machinessa?". Meni vähän Zachit sekaisin :)

Kuuntelin tuota Black labelia ja tällaista kitaransoittelun satunnaista harrastajaa pisti kyllä vähän masentamaan teos nimeltään Speedball.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viime viikolla tuli nippu halpoja kokoelmalevyjä CDON:ista ja niistä eniten soittoaikaa on saanut The B-52's:n Time Capsule. Hämmentävän hyvää popmusiikkia, tuoppi Lidlin halvinta tarjouskaljaa sille, joka onnistuu kuuntelemaan levyn läpi ilman, että jalka rupeaa edes vähän vispaamaan.

Samassa paketissa oli myös A-ha:n Headlines And Deadlines-kokoelma. Omana aikanaan bändi oli helppo leimata hömppäpoppia tekeviksi kiiltokuvapojiksi, mutta ainakin näin jälkeenpäin kehtaa helposti myöntää, että esimerkiksi Manhattan Skyline ja Stay On These Roads on helmiä sieltä kirkkaammasta päästä. Eikä tuolle kokoelmalla muutenkaan juuri turhia raitoja mahdu.

Piti sitten tulle vielä Cheap Trickin Authorized Greatest Hitskin, mutta tyrivät mokomat ja lähettivät väärän levyn sen tilalle. No, onpa ensi viikollakin jotain uutta kuunneltavaa.
 

pelikielto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Coheed and cambria:In keeping secrets of silent earth 3

Opeth: Blackwater park

ja edelleen

Strapping young lad: Alien

C and C tuli ostettua kaverin pitkällisen hehkutuksen jälkeen, ihan jees rokkia kyllä. Ei ihan niiin huikeaa mitä on hehkutettu.

Opeth... Micke on Jumala! Enää yksi uupuu niin löytyy kaikki Opethin albumit eikä vieläkään yhtään huonoa ole osunut kohdalle näiltä jannuilta.

SYL... Townsend on vähintään Jumalan veli! Aivan mahtavia lyriikoita ja miehen ääni on mykistävä.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Cosmo kirjoitti:
Hähää! Knights of Cydonia! Tättärätättärätää! Suoraan jostain space-länkkäristä!

Pienikokoinen meksikaano ratsastaa metallisella hevosellaan piripäissään auringonlaskuun!!!

Tänään mm. uusinta Placeboa, joka vahvistaa edelleen käsitystä siitä, että nämä 'pojat' muodostavat bändin joka tekee loistavia sinkkuja ja vain kohtuullisia albumeja.
 
Kun kerrankin pääsee helvetin hyvillä kuulokkeilla (pikkuveljen) kuuloaan tuhoamaan, niin onhan se mahdollisuus otettava haltuun. Jumalauta että soivat kaikki taajuudet kirkkaina kuin pakkastaivas ja bassot jyrääväät niin perkeleesti. Taidanpa ns. nussia nämä vehkeet tai ainakin ostaa itse samanlaiset.

Juuri nyt soi Amorphiksen mainio Eclipse, joka muutaman hetken mittaisen tahattoman tauon jälkeen kuulostaa edelleen yhdeltä vuoden levyistä.

Seuraavaksi sitten Opethia, Refusedia, Meshuggahia, Devin Townsendiä jne. jne. Huikea yö tiedossa.
 

Hack

Jäsen
Iron Maiden - The Reincarnation Of Benjamin Breeg

On kyllä huikea biisi, pelkään vain, että kerkeän kyllästyä, ennenkuin koko albumi julkaistaan (4.9), nimittäin sen verran paljon tulee nyt kuunneltua ko. biisiä.
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Vähän uutta ja vähän vanhaa

Uutta puolta kuuntelussa hoitaa tällä hetkellä James Dean Bradfieldin soolo The Great Western.Melkolailla kuulostaa samalta kuin Lifeblood-tyylin Manics.Tällä hetkellä vielä pettymys mutta katsellaan jos vaikka alkaa kuulostamaan korvaan paremmalta.

Vanhempaa puolta sitten hoitaa Suicidal Tendenciesin Still Cyco After All These Years. Tätä ei ainakaan tylsäksi voi väittää.
 

peikko#13

Jäsen
Pienimuotonen välikesäloma menossa ja DJ Tiesto paukkuu niin että naapurin viiksikarvatkin väpäjää. Juuri nyt soi muuten Traffic, joka onkin ehkä tämän maagisen musiikkivelhon paras biisi.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Työpäivää helpottaa Children of Bodomin versio Britney "viaton tyttö" Sprinklesin versio Hups, mä tein sen taas.

Kerrassaan mainio versio Bodomin pojilta. Ehdin jo unohtaa tämän...
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Töissä ollut viime päivinä tehokuuntelussa Placebon Meds, Von Hertzenin veljesten kakkoskiekko, Mars Voltan Amputechture, Musen uutukainen ja The Conquistadors.
 

vision

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Räimettä muutaman vuoden takaa eli kaksi aivan *tanan kovaa levyä ollut luukutuksessa :

In Flames : Colony.

Dark Tranquillity : The Gallery.

Miksi tälläistä musiikkia ei enään tehdä? Rok Rok. Tosin molempien bändien uudetkin ovat aika rautaa, varsinkin darkin.
 

Jet Pilot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koovee
Slayer - Cult

Hyvin potkii uusi Slayer, levyä ja keikkoja odotellessa.

Killing Joke - Invocation

Uuden levyn mahtipontisin jyrä on timanttia.

Placebo - Meds

Kuten mendieta edellä aiemmin totesi, Placebon albumeilla on muutamia aivan perkeleen hienoja biisejä. Kokonaisuutena levyt uutuutta myöten ovat kuitenkin kovin epätasaisia.
 

Sir von Aulis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekko
Jet Pilot kirjoitti:
Slayer - Cult

Hyvin potkii uusi Slayer, levyä ja keikkoja odotellessa.

Niinkö tekee? Helevetin hieno homma, hankintalistan numero uno.

Tällä hetkellä kuuntelussa:

Pain Confessor - Fearrage & Turmoil

Entombed - Clandestine

Mukavata=)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös