Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 904 474
  • 21 738

Cube

Jäsen
King kirjoitti:
Killswitch Engage - The End of Heartache

Tähän ei vaan kyllästy, loistokamaa. Jos rankemmasta musiikista pitää, niin kannattaa ehdottomasti tsekata tämä bändi.
..Ja jos vielä vähän rankemmasta, niin myös bändin kaksi edellistä levyä. Tosin kyllähän tuo The End of Heartachekin toimii oikein hyvin.

Jospa sitä Trviviumia laittaisi taas Managerin taustalle pyörimään..
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Hectoboxin ilmestyminen sai mut kaivamaan vanhat Herra Mirandoksen ja Hectorock I:n laatikon uumenista. Tulee lapsuus mieleen...
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Accept - Russian Roulette

Aliarvostettu levy. Ehkäpä bändin paras kokonaisuus. Loistavia biisejä kuten Monsterman, It's Hard To Find A Way, Heaven Is Hell, Man Enough To Cry etc. Jos joku suosikkibiisi pitää valita, on se It's Hard To Find A Way.
 

Cube

Jäsen
Vuoden parhaitahan sitä pikkuhiljaa pitäisi alkaa taas kuuntelemaan. Eli ei muuta kuin Rotten Sound, Fantômas, Jesu, Pelican, Trivium ja muut pyörimään lähiviikoiksi.
 

#61

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville Predators
Discipline soi koneelta nykyään lähes kokoajan, kun olen kotona.Tutustumisen arvoinen ja ehdottomasti aliarvostettu.
http://www.discipline.nl
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HN kirjoitti:
Coroner - Mental Vortex...Kunnon rässiä, perkele. Suositellaan varauksetta kaikille, jotka tykkäävät taidokkaasta, teknisestä, kekseliäästä,
Palasin itse Coronerin levyjen pariin vuoden takaisen Mokoman aiheuttaman "rässi-innostuksen" vallassa. Esim. beatlecover I Want You toimii tosi mallikkaasti. Lieneekö HN:llä (tai kenelläkään muulla) tietoa yhtyeen Grin levyn saatavuudesta? Mistään ei tunnu löytyvän... Rässin ystäville heitän vinkiksi kotimaisen uranuurtajan Faff-beyn levyn Birthday, alkuperäistä ei taida mistään enää saada, mutta tänä syksynä julkaistu kokoelma kannaattaa ainakin koekuunnella.
 

Metalwarrior

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
U.D.O- Mission no.X

Erittäin hyvän levy Udo onnistui tekemään. Kiilaa U.D.O.-tuotannossa neljän parhaan joukkoon. Paras biisi ehkä balladi Cry soldier cry, jossa tavoitellaan Acceptin Winter dreamsin henkeä. Raskaammasta osastosta esiin nousevat Mad for crazy, 24/7 ja nimibiisi.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Tälläistä alkuviikon aikana

In Flames- The Jester Race
In Flames - C.O.L.O.N.Y.
My Dying Bride - The Voice of the Wretched
Twilightning - Plague-House Puppet Show
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
heavy kirjoitti:
Musiikkimakuasi "tuntien" veikkaanpa ettet tule pettymään tuon boksin hankittuasi...

Eipä tosiaan tarvinnut pettyä. Kohta toinen kierros täynnä ja jokainen levyistä tuntuu vähintäänkin viittä vaille täydelliseltä paketilta. Ehkä tällä erää Dusk maistuu parhaiten, tiedä sitten johtuuko siitä että se on ehkä näistä helpoimmin aukeava.
 

luistimet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Darlington FC
HN kirjoitti:
Coroner - Mental Vortex

Tämä onkin lähes parasta, mitä Sveitsin suunnalta on musiikkirintamalle ammennettu. Vain samaisen yhtyeen No More Color vie voiton.

Viime päivät on korviani hellinyt ranskalainen Gojira levyllään From Mars to Sirius. Patonkipojat eivät voi olla väärässä, jos levyllä yhdistyvät taidokkaasti Morbid Angel, Devin Townsend ja valaiden laulu.
 
Viimeksi muokattu:
Viime aikoina kuunteluelimissä ovat visitoineet:

The Darkness: One Way Ticket To Hell...And Back

Pettymys, eikä ainoastaan vähän turhan pliisujen soundiensa vuoksi, vaan myös loistavaa debyyttiä kehnomman kappalemateriaalin ansiosta. Eipä löydy ainoatakaan Growing On Men tai Love Is Only A Feelingin tasoista ässäkipaletta tältä. Ainoastaan osittainen nimibiisi, Bald ja Is It Just Me? onnistuvat jollain tasolla liikuttamaan. Tosin päätöskappale Blind Man on hykerryttävän perverssiä Queen-apinointia.

Devin Townsend: Terria

Eipä tarvinnut Darknessin aiheuttaman mielipahan pauloissa kauaa sätkiä, kun tuli hankittua tällainen mestariteos. Tätä kuunnellessa tuli mieleen, että mitähän paskaa sitä on tullut yli neljän vuoden ajan puuhattua, kun vasta nyt tajusi tähän syksyllä 2001 julkaistuun kiekkoon tarttua. Devin Townsendin maine lahjakkaana jamppana oli kyllä tuttu, mutta eipä siltikään.

Levy antaa ilmavalla meiningillään samanlaisen tunteen kuin ensimmäinen kevätpäivä. Elämä tuntuu ihanalta ja fiilis vaihtuu jokakerta positiiviseksi. Hengittäminenkin tuntuu helpommalta ja näkökentän rajamaille kasvaa kukkia. Ja kaikki tämä keskellä pimeintä talvea! Pitänee tilata lisää Deviniä.
 

Anselm Raato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ajetaan Valtralla, Seattle Kraken
Kyllä näin on! Vahvistan Humpauttajan kommentin! Nyt soi Humppakäräjien Humpparitari!
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HN kirjoitti:
Ainakin kotisivuillaan kaupittelevat: http://www.grinmetal.de/english/home.htm ---> Grinchandise
Hitsi, olinpas epätarkka, tarkoitin siis Coronerin viimeiseksi jäänyttä levyä Grin, josta löytyy juttua vaikka täältä http://www.designvortex.com/coroner/albums/cor_grn.htm. Muita yhtyeen julkaisuja on eri nettikaupat pullollaan, mutta ei tuota...
Moto kirjoitti:
Eipä tosiaan tarvinnut pettyä. Kohta toinen kierros täynnä ja jokainen levyistä tuntuu vähintäänkin viittä vaille täydelliseltä paketilta...
Hienoa! Muistaakseni siinä boksissa oli bonuslevyllä joku julkaisematon/harvinaisempi biisikin mukana, miltäs se kuulostaa?
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HN kirjoitti:
Coronerin Grin näyttää kuuluvan ainakin Amazon.comin listoille.
No turhan on korkea tuo melkein 60 taalan hinta levystä, jota en ole ikinä kuullut, vaikka arviot ovatkin mairittelevia. Kyllä se joku päivä uudelleenjulkaistaan tai divarista löytyy pilkkahintaan...
 

Sörkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Häiriköt - Stydiä staffia

"Aamukahvit" on yövuoron jäljiltä ryystetty ja netistä luettu tärkeimmät. Tosin Jatkoaika on vielä työn alla. Sitten lähikauppaan kohti oluthyllyä ja mäyrikset kainaloon. Vasta keskiviikkona aamuvuoroon.

Kalsarikänniketjussa tavataan...
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Sörkä kirjoitti:
Häiriköt - Stydiä staffia

Kalsarikänniketjussa tavataan...
Kalsarit ja tennarit ovatkin yhdistelmä, joka harvemmin pettää.

Itselläni pauhaa saman laulu&soitinyhtyeen Iskee Kuin Miljoona Volttia.
 

JayV

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Irwin Goodmanin Parhaat kokoelma noin vuodelta 2000. Vexi Salmen sanoitukset 60 luvulta alkaen ovat kestäneet hyvin ajan hammasta. Aikansa kapinallisia.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
heavy kirjoitti:
Hienoa! Muistaakseni siinä boksissa oli bonuslevyllä joku julkaisematon/harvinaisempi biisikin mukana, miltäs se kuulostaa?

Sillä bonuslevyllä on vain yksi biisi, lähes 25-minuuttinen "In The AM", joka ei sinänsä ole uusi biisi vaan jonkinmoinen ambient-megamix useammasta vanhasta biisistä. Ei mitään kovin ikimuistoista. Bonuksen mielenkiintoisin sisältö onkin haastattelu, jossa Johnson käy läpi Johnny Marrin kanssa 45 RPM-kokoelman biisien taustoja ja väliin näytetään kiusallisen lyhyitä pätkiä joidenkin videoista. Tosin näin dvd-aikakaudella tuntuu jo hieman tympeältä katsoa tietokoneruudulta jotain rakeista Quicktime-tiedostoa. Kolmas palikka on sitten Pillar Box Red-biisin hieno video.

Ja juuri nyt soi Olga - Rakastaja. Käväisin eilen illalla Semifinalissa, kun tarjolla oli peräti kolme kohtalaisen mielenkiintoista esiintyjää 8 euron hintaan. Ensimmäisenä lämppärinä aikoinaan lupaavan ensilevyn julkaisseen Myyt-bändin tuhkasta noussut Tuvalu, seuraavana em. Olga ja pääesiintyjänä legendaarinen Kauko Röyhkän ja Maritta Kuulan sivuprojekti 500 kg lihaa. Harmi, että paikalle oli vaivautunut vain jokunen kymmenen henkeä yleisöä ja tunnelma oli todella vaisu.

Tuo Olgan ensimmäinen pitkäsoitto on vähintään kohtalainen debyytti, taustabändin soitto kulki mainiosti livenäkin ja omissa maailmoissaan viihtyvältä femme fatalelta vaikuttava Olga on tarpeeksi persoonallinen erottuakseen massasta. Kunhan kehittyy parin levyn verran, niin ihan tähtiainesta.
 

Sörkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
tuuski kirjoitti:
Kalsarit ja tennarit ovatkin yhdistelmä, joka harvemmin pettää.

Itselläni pauhaa saman laulu&soitinyhtyeen Iskee Kuin Miljoona Volttia.

Asiaa. Itsellä pauhaa nyt

Pojat - Parhaat biisit ja paras mahdollinen show

Näillä eväillä jatketaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös