Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 925 531
  • 21 895

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
I Walk The Linen Badlands jyrää jälleen. Ja varmana kevään merkkinä voinee pitää sitäkin, että menin sitten laittamaan Social Distortionin White Heatin soittimeen, eikä sitä meinaa saada pois. Sama vika varmaan muillakin levynomistajilla.
 
Suosikkijoukkue
Haukat
Supergrass - In it for The Money

Kirjastosta tarttui mukaan jo aikaa sitten, ja nyt kuuntelen vasta kolmatta kertaa, ja mikä parasta, tämä kuulostaa kerta kerralta paremmalta ja edennee hankintalistalleni.

Muita kuumia:

Ash - Intergalactic Sonic 7's & Cosmic Debris
Interpol - Turn on the Bright Lights
Radiohead - OK Computer
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Lahjapuketista löytyi kaksi levyä, joihin olisi rahat joutunut muutenkin tuhlaamaan. Turbonegron Party Animals ja NIN:in With_Teeth.

Ensinmainittua ei kai voi pettymykseksi oikeastaan sanoa, sillä eipä tuo comeback-levy Scandinavian Leather hirveästi sytyttänyt. Samoilla linjoilla jatketaan: yhä kauempana punkista ja metallisesta maailmastakin on siirrytty kohti popahtavampaa äänikuvaa. Juhlaeläin-fiilareissa tuo varmaan toimisi paremmin, mutta ei näin nuhaisena aiheuttanut odotettuja ilonhetkiä ainakaan parin ensimmäisen kuuntelukerran aikana. Kaukana siis bändin paraatihetkistä ollaan, mutta ei nyt kokonaan teilatakaan.

NIN:in pitkään valmisteltu levyke ei sekään ole mikään maailmaa mullistava tapaus. Mukavaa industrialpoppista kuitenkin ja muutama kiva ylläritäky. Kelpaa siis kuunnella Provinssi-keikkaa innolla odotellessa.
 

M10

Jäsen
Radiohead - The Bends

tässä mielestäni yksi kautta-aikojen parhaimpia levyjä. Aivan käsittämättömän nerokas ja tyylikäs paketti.
 

Sir von Aulis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekko
Rotten Sound - Exit

Ei voi olla parempaa levyä tähän mielentilaan, jollion voit todeta et kaikki kaatuu päälle ja kaikki, mitä teet, epäonnistuu.

Ei paljoa tarvitse ajatella...

Vitun hyvä niin, puukko,pyssy,köysi, oikeastaan ihan mikä vaan tuntuu tällä hetkellä hyvältä vaihtoehdolta tälle olotilalle.


edit; eipä jatketakaan vitutusketjussa.
 
Viimeksi muokattu:

Peetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pittsburgh Penguins
Common - Be
Uusi hip-hop ei ole onneksi pelkästään puolen dollarin paskaa, vaan uusia kuunneltavia levyjäkin näköjään julkaistaan. Common on kuulunut omiin harvoihin hip-hop suosikkeihin vuonna 2000 julkaistun Like Water For Chocolate albumin jälkeen. Uusi levy Be tuntuu jatkavan perinteisemmän hip-hopin linjoilla hieman kokeellisen Electric Circus levyn jälkeen.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Sex Pistolsin "Never mind the bollocks" levyn jälkeen rock-rintamalla ei ole esitetty mitään uutta. Kaikki on yhtä ja samaa vanhan kierrätystä ja jopa suoranaista plagiointia. Toiminta on täysin ymmärrettävää, mutta kyllä tämä radiossa jatkuvasti soiva Viikatteen "Pohjoista viljaa" on jo mauttomuuden rajoilla. Biisin kitarasaundit kaikuineen on kopioitu täysin suoraan skottibändi Big Countryn -80 luvun tuotannosta. En tiedä onko tästä mitään esim. kiitosmainintaa Viikatteen älppärillä, mutta syytä ainakin olisi. Kappale on hyvä, mutta saundit on varastettu muualta.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Black Sabbathin erinäisiä bootleg tallenteita:

California Jam 1974...Wolverhampton 1990....Osaka 1989 lisäksi studiolevyistä tarkastelun alla ollut Born Again ja Vol4.
 

sweeney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Babylon Circus - Dances of resistance
Tuli vahingossa lainattua kaverilta levy ja siitä asti on koneessa pyörinyt. Vetäisi kirjaimellisesti jalat alta. Olen tarkastellut ska-musiikkia lähinnä viihdyttävyys nähökohdista käsin, mutta tässä paketissa on tunnelmallista soitantaa ja vahva sanoma. Ja musiikkia ei voi sanoin kuvata, uskomattoman monipuolista... kuinka kauniisti ranska taipuukaan nopeaan ja soljuvaan poljentoon.
 

Fläppis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Viestin lähetti hansonbrother
System of a down- Mezmerize albumi, jälleen keran äijiltä loistavaa materiaalia. Täältä täydet viisi tähteä.

Sama. Vuoden albumi leima voidaan lyödä päälle jo tässä vaiheessa.
 

Prookie

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti hansonbrother
System of a down- Mezmerize albumi, jälleen keran äijiltä loistavaa materiaalia. Täältä täydet viisi tähteä.
Kyllä!

Parikymmentä kertaa on levy tullut jo kuunneltua ja ei voi kuin ihmetellä. On ne ihme äijiä. 11 biisistä ei oikeastaan yhtäkään biisiä voi laskea täytebiisiksi. Mezmerize on melodinen, rankka, omituinen, yllättävä... täydellinen!
 

vision

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sentenced - The Funeral Album.

Mainion bändin mainio lopetus uralleen. Heviähän bändi ei ole ollut aikoihin mutta mukavaa rokkenrollia pitää tämäkin levy sisällään.

Bändi joka lauloi aikoinaan seuraavasti : My blood is running wild ei voi olla kovin huono.
 

Humpauttaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nyt jalkaa polkee mm. Kill Bill-elokuvista tutun kappaleen tahdissa.
En edes esittäjää tiedä, mutta kappale on kaiketi nimeltään malaguena salerosa.

Täytyy sanoa, että onpahan huikea ralli!

Seuraavaksi tulossa on takuuvarma Paranoid by Black Sabbath
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Suomen Euroviisut vuodet 61-78 soi kun avokas fiilistelee iltaa varten ( pitävät tyttöjen illan katsellen finaalia). Kauheeta tubaa on Suomi kisoihin lähettänyt kuten V.Klimenko Aurinko Laskee Länteen, Muistojeni Laulu (Laila Halme), Varjoon-Suojaan (Fredi)..

Pihasoittajien Viulu-Ukko kappaleessa on jotain veikeetä ja Fredin Pump-Pump soi päässä varmaan loppu illan..
 

Violaattori

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo, Colorado
Powerman 5000 ~ When Worlds Collide

Hiukan tuntemattoman artistin vähän tunnetumpikin kappale. Kestoltaan vähän lyhyt (2.58), mutta silti kelpo industrial-metallii.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
For My Pain - Fallen
*Nightwishin Holopaisen toinen bändi, mukana mm. jätkiä Eternal Tears of Sorrowista, kitarassa Embraze/Charon - Tuohimaa.

Norther - Mirror of Madness
Bodom-mättöä, mutta hyvää sellaista.

Therion - Lemuria/Sirius B
Hetken tauon jälkeen levylautasella tämäkin taas.
 

mice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Flames, Juventus, Parma
System Of A Down - Mezmerize sekä
Audioslave - Out of Exile.

Taattua tavaraa molemmat, vaikkakin myös aiemmasta uudistuneita.
 

Vaughan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Parast'aikaa soi Dream Theaterin Six Degrees Of Inner Turbulance - ja on myös soinut koko sen ajan mitä olen tässä ehtinyt tänään Jatkoaikaa lukemaan...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös