Kuuluuko makaronilaatikossa olla lihaa?

  • 4 344
  • 30

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Jaa, no enpä ole tullut miettineeksi.. Mutta harvemmin puhun lihamakaronilaatikosta, joten siis makaronilaatikonkin kuuluu sisältää lihaa..
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tietysti. Kyseessä ei ole enää ruoka nimeltä makaronilaatikko, mikäli se tehdään ilman lihoja. Joskus olen joutunut maistamaan tollasta lihatonta tekelettä, eikä se ollut oikeen mistään kotoisin.
 

Sergei34

Jäsen
Lihamakaronilaatikko ja makaronilaatikko on ihan eri ruokia (ja eri "tarkotukseen"),
ensin mainittu on kokonainen ruoka ja jälkimmäinen pelkkä lisuke pääruoalle.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Kaikissa ruoissa pitää olla lihaa.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Ei tietenkään kuulu olla lihaa. Lihamakaronilaatikossa sitä vastoin kuuluu ja täytyy olla lihaa.

Hyvin tehty maronilaatikkokin on muuten todella maukasta.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Ihan aikuisen oikeasti käytät ruoanvalmistukseen mauttominta juustoa mitä kaupasta saa? Kyllä sitä rasvaa on muissakin juustoissa ja jopa makuakin löytyy.

En ole mikään juustohifisti, ja ehkä siksi Oltsu mielestäni sopii oikein hyvin makaronilaatikkoon ja esimerkiksi kotona tehtyyn lihaperunasoselaatikkoon kuorrutukseksi. Kun tuju Oltermanni-kuorrutus paahtuu kauniin kullanruskeaksi, niin maku on ihana. Suolaa siinä saisi olla hieman vähemmän.

Kun väsään kotona makaronilootaa, jätän kananmunan ja sipulin suosiolla pois. Lykkään naudan paistijauhelihasta ja makaronista muodostamaani pöperöön valkosipulia ja aromisuolaa ja sitten juustokuorrutuksen.

Ja on kai niitä mauttomampiakin juustoja kuten Edam, Adam, tms.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös