pikkuvaimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Harley-Davidson ja Mercedes-Benz
Keihäsketjussa meinasi livetä. Tässä kuulantyönnölle omistettu ketju. Laitan oman väärään topiciin kirjoitetun viestini tähän uudestaan, niin ei jää aloitus niin köykäiseksi.

Halvarin aktiiviuran aikaiset salitulokset ei taida kalveta kellekään (paitsi ehkä jollekin Oldfieldille) Mahtaako nykyhuipuistakaan kukaan nostella samanlaisia painoja? Ja kyllähän rautapallo joskus saikin kyytiä Mikan käsistä. Taitaa olla ainut suomalainen 22 metrin ylittäjä. Loukkaantumiset pilasi hänenkin uraa.
 
"That's bigger than me!" -Mia Khalifa
Riittäisi vähempikin kuin 22 metriä. Pekingissä kohujuniori Gill oli viimeinen joka pääsi finaaliin, tulos 19,94. Ja finaalissa hän oli kahdeksas, 20,11.

Pari viikkoa sitten sattumalta luin jotakin armeijalehteä tms. ja siinä oli vähän juttua Arttu Kankaasta. Hän aloitti keväällä tai kesällä kolmivuotisen pestin liikuntakasvatusupseerina jossain siellä Niinisalo-Säkylä -akselilla. Samaan tapaan kuin Ari Mannio.
Eli käytännössä hän on ammattiurheilija. Kangas kertoi saavansa käyttää 180 päivää (jos oikein muistan) omaan harjoitteluun ja leireihin ja kisoihin.
Työnkuvana on "pitää varuskunnan urheilupaikat kunnossa".
Aika helppo homma. Käy muutaman männynkävyn lakaisemassa urheilukentältä, tai nostaa levypainot paikoilleen kuntosalilla. Ehkä joskus pääsee jopa pitämään varusmiehille suunnistuksen tai sählypelit.

Milloinhan tällainen suojatyöpaikkasysteemi kielletään, kun ns. urheilukoulun toimintakin todettiin syrjiväksi. Nyt on kuitenkin vuosi 2015. Kaikilla pitäisi olla yhtäläiset mahdollisuudet päästä liikuntakasvatusupseeriksi. Mutta nyt sinne otetaan vain kovimmat urheilijat, kuten Ristomatti Hakola, Ahti Toivanen ja sprinttihiihtäjä Juho Mikkonen.
Lisäksi taloustilanne on sellainen, että tuottavuuteen pitäisi kiinnittää huomiota juuri näissä julkisen sektorin työpaikoissa.

Arttu Kankaasta on kyllä muutenkin tullut sellainen kuva, että on motivoitunut ja sitoutunut ja kunnianhimoinen urheilija. Varmastikin tuo työhomma on hänelle hyödyllinen uran kannalta.
Hyvä tekniikkakin hänellä on, vaikka siinä on paljon hiomista. Mutta se on vain hyvä, että on parannettavaa. Vähän sellainen Adam Nelsonin tyylinen se loppuvempautus, vaikka ei tietysti ihan yhtä tehokas vielä.

Jacko Gillin joku työntö kun oli televisiossa, niin ehkä hän tarvitsisi tekniikkavalmennusta. Iso ja hyvin liikkuva kaveri, mutta hätäinen ja epävakaa tekniikka.
 
– En mä sitä väitä, että internetti on huono harrastus, mutta jos siihen ottaa rinnalle urheilua niin hyvä.
Matti Nykänen
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy