Kuorineen keitetystä perunasta tehty rieska

  • 328
  • 0

Yläpesä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Aitoo rieskaleipurit -yhdistys jonka muodostavat Penttilän tila Pälkäneeltä ja Gluteeniton leipomo Ilona Lempäälästä, hakevat Euroopan Unionilta nimisuojaa. Kinttaasta nenun tietuville niille svedupettereille ja patonginpurijoille jotka eivät tätä hyväksy. Tukehtukoot mätäsilakoihin ja homeisiin juustoihinsa! Kulttuuriteko! We were here! Heti ensi kesänä ryntään ostamaan ko. rieskaa. Mistä niitä saisi?

Tämän jatkeeksi olen kehittelemässä nimisuojaa myös "Nuupallaan oleville eteläpohojammaalaisille ladoille" (Stadilaisille tiedoksi ettei hanke koske neuvostoliittolaisia 50 asteen pakkasessakin käynnistyviä ihmisenkuljetusvälineitä) ja "justiinsa mukaviksi kulahtaneille pitkille kalsareille". Harkinnassa on "Suvivirren vihaajien toukomiitit", mutta sinne ei viimeksi ilmestynyt kuin paikallisen yläkoulun nujerrettu, psyykkisistä syistä eläkkeelle siirretty rehtori ja minä.

Mitäs te suojelisitte Euroopalle, kuomaset?

 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös