redpecka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreä shakki
P. Tirkkone on tehnyt hyvää duunia siinä pestissä mihin hänet on palkattu, miltei jokainen saipahenkinen voi näin todeta.

Olen myös saipahenkinen ja tykkäsin tästä kehityksestä mälli-atu-tirkkis. - Tavallaan...

Monien saipadiggarien halveksuma Atu toi Mällin ajokoirakiekkoon muunmuassa mahdollisuuksia koittaa rystyltä (kysykää siltä aalbergiltä vaikka miten oli) maalintekoa ja Tirkkone hienosti jatkoi mielestäni tätä kehitystä jossa pidetään perkeeleenmoinen tsemppi ja yritys, joskus koitetaan vaikka rystyltä maalintekoa (no taklaukset hävis) ja hei, lätkä o kivaa ja parhaimmillaan nopsajalkaiset menninkäiset suorittavat urheiluruutu-hailait -rintamahyökkäyksen.

SaiPa-tyypeille meille on myös yleis vitutusketju omalla hiekkalaatikolla, mutta haluan avata tällaisen, spesifioimaan tätä kun joo vituttaa, mutta ei riitä ja kauden 15-16 -kääpiörosteri ei koveta.

En diggaa ollenkaan Tirkkosen neljännelle kaudelleen kokoomasta jengistä. Jos nuo voittavat mestaruuden, onnittelen heitä jos baarissa näen, mutta muuten en halua tämän karavaanin kanssa olla missään tekemisissä. Minulle näköjään tie on päämäärää tärkeämpi tietämättä mitä se mahdollisesti tarkoittaa, mutta tältä tuntuu. Ja jos haluan jostain jotain maksaa, kuten yleensä maailmassa teen, haluan maksaa jostain minkä tunnen omakseni - tirkkossalibrändi ei ole sitä.

On paha ja synkkä avaus keskustelupalstalle tämä, eikö. Lue kallioniemi ja muut lallit ja palauttakaa saipa sille tasolle kun se kuuluu.
 

Kawasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Itse tykkään myös enemmän fyysisestä pelistä ja jään kyllä ikävöimään Markun taklauksia tulevalle kaudelle, mutta viimeisen kolmen kauden aikana SaiPa nimistä laivaa on viety kuitenkin sinne mihin sitä pitää viedä. Taklata saa ja pitää yhä edelleen, mutta Tirkkosmaista lätkää tarvitaan siihen menestymiseen myös täällä eteläisellä saimaan rannalla.

Kookoo nousi liigaan ja Jukurit tulee vuoden päästä perästä. Nyt jos lähdettäisiin Mällin opeilla liikeelle jääkiekossa, niin huomattaisiin nopeasti olevamme näitä nousukkaita takamatkalla karvaasti.

Tirkkonen ja Santanen + Kallioniemi ja Tuomenoksa ovat olleet SaiPa nimiselle organisaatiolle lottovoittoa verrattavissa olevia henkilöitä. Ilman heitä ei olisi todenäköisesti haisteltu pleijarifiiliksiä ja jopa pronssinhajuja vielä moniin vuosiin näillä nappuloilla joilla täällä operoidaan.

Itsekkin olen ajatellut, että mitä helvetin lyhytkasvuisten jengiä tänne nyt ollaan rakentamassa tulevalle kaudelle (180,jotain) mutta vielä puuttuu palasia tulevan kauden jengistä ja sitä ei vielä tiedä minkälaista seppää sinne saadaan/hankitaan niin fyysisen kuin koon puolesta.

SaiPaa viedään tällä hetkellä oikeaan suuntaan niin kauan kunnes lähdetään Kärppien virkamieskiekon tasolle. Siellä ei vielä olla ja toivottavasti se mestaruus voidaan myös voittaa ilman virkamieskiekkoa jossa kuolleetkin kääntää kylkeään.
 
"Vielä Brennanin jatkolle virallinen vahvistus ja on kyllä kova pakisto kokonaisuutena vs muut. Menee heittämällä Liigan keskikastiin tai jopa ylikin." Pat_LaFontaine 2015-2016 Liigajoukkueiden voimasuhteet ketjussa

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ville Koho
On paha ja synkkä avaus keskustelupalstalle tämä, eikö. Lue kallioniemi ja muut lallit ja palauttakaa saipa sille tasolle kun se kuuluu.
Vahva sama. Nyt ollaan oltu häpeällisesti kymmenen parhaan joukossa jo kolme kautta, äkkiä Mälli palauttamaan identiteetti takaisin.
 
- Tämä oli aika groteski peli, SaiPan valmentaja Tero Lehterä kuvasi. Groteski tarkoittaa adjektiivina suhdatonta, irvokasta tai eriskummallista.
Etelä-Saimaa 22.12.2018

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tämä on kyllä varmaan kaikkien aikojen heikkotasoisin ja turhin ketju mitä tänne SaiPan osioon on koskaan avattu, ihan jo kieliasusta lähtien ja varsinkin sisällöllisesti.

Ketjun aloittajalla ollut promilleja veressä?
 
Bileet oli hyvät, tunnelma oli rento ja aurinkokin oli pilvessä.

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Joo. Eihän tätä menestystä vaan kestä. Kesälomatkin vaan lyhentynyt huomattavasti tämän Tirkkosen myötä. Kyllä mielestäni lomailu pitäisi aloittaa aina hyvissä ajoin.

Tosissaan sanottuna en itsekään ole hirveän innoissani ensi kauden jengistä, mutta sieltä tosiaan puuttuu vielä tärkeitä paloja. Ei siis tuomita ennenkuin viimeinenkin sopimus on julkaistu. Luotto toimistoon on vielä olemassa.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Paskin ketju ikinä. Tirkkonen on ollut yksi menestyneimmistä valmentajista Lappeenrannassa koskaan. Minä arvostan menestystä vaikka se otettaisiin neitikiekolla. Minua ei lohduta fyysinen peli ja runkosarjan sija 11.
 

Derrick

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kyllähn meillä on ollut noita fyysisiä pelaajia vaikka kuinka paljon mutta ongelmana on vaan ollut se että ne ei ole sitten saanut tehdyksi maaleja ja pisteitä mitä hyökkäjiltä odotetaan. Kaikki hyvä power forwardit pelaa muissa sarjoissa.

Minusta SaiPassa on ai hianosti nähty muutaman muun seuran ohessa mihin tätä jääkiekkoa ollaan viemässä (vähemmän tappeluita, vähemmän päähän kohdistuvia sikailuita jne) ja muutettu sitten joukkuetta siihen suuntaan. Mitenhän esimerkiksi Simo Pulkki pärjäisi nyky-Saipassa.

Tirkkonen tulee nostamaan pyttyä muutaman vuoden sisään, ei tosin SaiPassa. Ketjun aloittajan tulevista nostoista olen vähemmän vakuuttunut.
 
You are going to be get fucked, one way or in another - Vinny Gambini

lautamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itäsuomalainen jääkiekko.
Jos joku sanoo, että jääkiekko on muuttumassa pienempikokoisia pelaajia suosivaan suuntaan, on täysin väärässä. Pelaajat ovat muuttumassa isokokoisemmiksi ja hyvän luistelutaidon ja kädet omaaviksi, jotka sitten jyräävät mennessään nämä " millivillet".
Esimerkiksi Joonas Kemppainen, Jarno Koskiranta TPS.n Rantanen ja useampikin JYP.n nuori pelaaja on tuollaisia uusia pelaajatyyppejä jotka vievät suomalaista kiekkoilua suuntaan joka on muualla jo vallitsevana trendinä.

Minä en pidä noista SaiPan tekemistä sopimuksista näille kirpunkokoisille Järveläiselle ja Zborilille, nämäkö sinne maalille menee tönittäväksi ja hakkaamaan irtokiekkoja maaliin? Hahhaa!!
 
Totuuden torvi: Minä ja Ernesti Hentusen sanomalehti.

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Uskon kanssa, että Tirkkosen jälkeenkin SaiPa löytää itsensä vähintään 10 sakista. Tosin ensi kauden tähän astisista sopimuksista en ole kovin tyytyväinen. Toki sieltä tulee odotetut ja kovat ulkomaalaissopimukset kesän aikana, mutta missä on nämä SaiPan "ryöväämät" kotimaiset pelaajat? Olisihan uudesta Janne Tavista jo ilmoitettu, jos sellainen olisi tulossa, vai tuleeko sellainen, kun mömmönkisat on ohi? Järveläistä en pidä valmiina pelaajana SaiPan joukkueeseen, vaan on projektipelaaja. "Kovat" kotimaiset Tavi ja Mankinen lähti, mutta missä korvaajat? Onko niin, että SaiPa ei ole tarpeeksi halukas "sijoittamaan" näihin pelaajiin vai eikö ole sittenkään imua?
 

Derrick

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jos joku sanoo, että jääkiekko on muuttumassa pienempikokoisia pelaajia suosivaan suuntaan, on täysin väärässä. Pelaajat ovat muuttumassa isokokoisemmiksi ja hyvän luistelutaidon ja kädet omaaviksi, jotka sitten jyräävät mennessään nämä " millivillet". Esimerkiksi Joonas Kemppainen, Jarno Koskiranta TPS.n Rantanen ja useampikin JYP.n nuori pelaaja on tuollaisia uusia pelaajatyyppejä jotka vievät suomalaista kiekkoilua suuntaan joka on muualla jo vallitsevana trendinä.
No empä tiedä suosiiko peli itsessään isokokoisia pelaajia koska mm. Koivu, Fleury, St Louis, Skinner, Briere ja Granlund ovat NHL:ssä pärjänneet ihan mukavasti.

Enemmän kuin kokoon pitäisi pelaajien kiinnittää huomiota ruokavalioon yms, viime päivinä mm. Donskoi ja Lehterä ovat avautuneet siitä että aikaisemmin ei oikein jaksanut pelata kun ruokavalio oli einespitoinen ja viihteelläkin tuli käytyä enemmän kuin olisi pitänyt.

Itse uskoisin että näillä Kemppaisilla yms on siunaantunut sen verran enemmän lahjoja itse peliin että pärjäisivät varmaan ihan hyvin hieman pienikokoisempinakin.

Ja Suomesta jos per ikäkausi pääsee yksi pelaaja NHL:ään missä isoa kokoa arvostetaan enemmän kuin missään niin ei kai voi väittää että juuri täällä noita isokokoisia huippupelaajia tuotetaan.
 
You are going to be get fucked, one way or in another - Vinny Gambini

Mälkiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mielestäni runko on ihan hyvä. Nyt ollaan toukokuussa. Tuohon vielä ne kärkihaut niin ihan hyvä paketti on kasassa.
Se ei poista sitä tosiasiaa, että meillä on todella pienikokoiset ja hitaat alaketjut. En ymmärrä mitä helvettiä näissä oikein nähdään.

Ketjun aloittajalle:

Korkki kiinni ja tunnusta tosiasiat. SaiPa pelasi häviävää äijäkiekkoa Tirkkosen tuloon asti. Sen jälkeen on pelattu pääosin voittavaa kiekollista peliä. Viime kaudella ja ilmeisesti tulevallakin on lievä laskeva trendi liian rimpuloista pelaajista johtuen, mikä on minustakin SaiPalle puhtaasti omaan jalkaan lyömistä.

"tirkkone", "Tirkkone", "Tirkkone", "saipa"... En tiedä onko tämä sinun oma tyylisi kirjoittaa, mutta on kyllä todella raskasta luettavaa tämmöinen kirjoitusvirhekokoelma.
 
"SaiPa on ollut tosi tyytyväinen siihen työhön, mitä Tertsi on tullut tänne tekemään."
- Jussi Markkanen 2019

Barney

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rive Kanerva
Jos joku sanoo, että jääkiekko on muuttumassa pienempikokoisia pelaajia suosivaan suuntaan, on täysin väärässä. Pelaajat ovat muuttumassa isokokoisemmiksi ja hyvän luistelutaidon ja kädet omaaviksi, jotka sitten jyräävät mennessään nämä " millivillet".
Esimerkiksi Joonas Kemppainen, Jarno Koskiranta TPS.n Rantanen ja useampikin JYP.n nuori pelaaja on tuollaisia uusia pelaajatyyppejä jotka vievät suomalaista kiekkoilua suuntaan joka on muualla jo vallitsevana trendinä.
Jääkiekko on muttumassa kiekollisempaan suuntaan. Se on käytännössä ihan sama, minkä kokoisia pelaajat ovat, jos kiekolliset taidot ovat vain riittävän hyvät. Nykypäivänä ei enää puukätisille koohottajille löydy peliaikaa Liigan tasoisesta sarjasta. Flinck olisi voinut mahdollisesti jatkaa, mutta Hämäläisellä oli jo sopimus ensi kaudesta, eikä SaiPalla ole varaa maksaa kahdelle nelossentterille liigatason palkkaa. Ahosta en jää kaipaamaan.

Eiköhän SaiPakin mielellään ottaisi jonkun Mikko Rantasen tasoisen lupaavan hyökkääjään riveihinsä, mutta tuon tason lahjakkuuksia tulee Suomesta noin yksi kappale vuodessa. Liigaan on melko vaikeaa löytää isokokoista, suomalaista ja kiekollisesti taitavaa hyökkääjää, koska ne pelaajat pääosin muissa sarjoissa. Esimerkiksi Joonas Kemppainen teki ensimmäisellä kaudellaan Kärpissä 7 tehopistettä. SaiPalla on tuollaisena projektipelaajana nyt Matti Järvinen, joka voi parhaassa tapauksessa olla jo tulevalla kaudella SaiPan oma Koskiranta/Kemppainen.

Kylmä tosiasia on kuitenkin, että jääkiekko muuttuu kokoajan enemmän ja enemmän kiekollisempaan suuntaan. Nykypäivänä fyysisten pelaajienkin pitää osata pelata kiekollisesti melko hyvin, joten sellaisia pelaajia ei hirveän paljon ole tarjolla varsinkaan edulliseen hintaan. Järveläisen hankinnasta en itse hirveämmin tykännyt, mutta turha tässä on vetää ranteita auki ennen kuin mies on saanut edes näyttää osaamistan SaiPan paidassa.
 
"NOH EHKÄ ENSI VUONNA SITTEN!!!!!!!"
- Nimimerkki Dille kiteytti SaiPan kannattamisen viiteen sanaan ja seitsemään huutomerkkiin 11.3.2003.
Suosikkijoukkue
SaiPa
Todellakin paskin ketju SaiPa -osiossa. Tirkkonen monipuolistanut SaiPan pelaamista todella paljon. Etenkin sentteripelaamisessa on tapahtunut suuria parannuksia ja nykyään peli avaataan MYÖS sentterin kautta. Mällin aikana käytettiin vain vasenta laitahyökkääjää hyökkäyksiin lähdössä.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Se nyt on ihan totta, että tällä hetkellä joukkueesta puuttuu fyysisyyttä ja kokoa ja useampi profiilipelaaja, mutta joukkue rakentuu vielä ja turha siitä tässä kohtaa murehtia.

Tirkkosen pelillisistä menetelmistä ja näkemyksistä uliseminen taas on absurdeinta vähään aikaan.
 
Bileet oli hyvät, tunnelma oli rento ja aurinkokin oli pilvessä.

ahal

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Joukkue on tosiaan aika "pieni" tällä hetkellä, jos keskimittaa haetaan tai alle 180-senttisiä lasketaan. Mutta oletan, että siitä puuttuu vielä puolenkymmentä ukkoa ja vieläpä terävintä kärkeä. Niin kauan kuin pukukopin ovet ovat avoinna uusille hemmoille ei kannata maalata piruja seinille. Toimisto tietää mitä tekee, ja rosteri elää vielä pitkään. Ainakin loppukesään asti. Joukkueen kasaaminen ei ole yksin Tirkkosen harteilla, joten häntä on turha syyttää puutteista. Uskon, että myös Kallioniemi ja Tuomenoksa tietävät tasan tarkkaan, mitä joukkue kaipaa ja mitä (potentiaalia) siinä nyt jo on. Joten sikäli jatkan kauden odotusta levollisella mielellä.

Toinen juttu sen sijaan on, milloin voidaan sanoa jonkun valmentajan syöneen eväänsä? Peksillä alkaa neljäs kausi sputnikkien peräsimessä, mikä on toki paljon valmentajakierrossa. Monet pestit kestävät vuoden tai pari, jotkut kolme, mutta varsin harvat sitä kauemmin. Jotkut "syövät eväänsä" jo ensimmäisellä kaudella tai alkumatkasta, kuten esim. Lämsä Pelsuissa tai Elomo Tepsissä. Toki on otettava huomioon myös lähtökohdat ja odotukset, joihin valmentaja törmää. Aina ne eivät ole optimaaliset.

Pitkien rupeamien takana on yleensä hyvä työnjälki, mikä koostuu monista osatekijöistä. Palaset napsahtelevat kohdilleen ja joukkue menestyy. Ainakin resursseihin nähden kohtuu hyvin, kuten SaiPa viime kausilla. Siinä mielessä Peksi on vastannut huutoon ja haasteisiin hyvin. En usko, että moni muu olisi noilla resursseilla tehnyt parempaa tulosta. No ehkä joku Marjamäki tai J.Jalonen olisi saattanut puristaa joukkueesta himpun vielä enemmän, mutta se on ikuista jossittelua. Kumpikaan ei luultavasti sputnikkeja koutsaa jatkossakaan.

Nykyajan valmennus on melkoisen haastavaa ja kuluttavaakin hommaa. Monien muiden ammattien tavoin esim. 90-luvun opeilla ei pitkälle pötkitä. Osaaminen vaatii jatkuvaa päivittämistä ja pelikirjan uusimista. Siinä mielessä monien valkkujen enemmän tai vähemmän "vapaaehtoiset sapattivapaat" voivat olla tervetullut hengähdystauko vuosien koutsaamisen jälkeen. En ihmettelisi, jos vaikkapa Tirkkonen päättäisi ladata akkujaan ensi kauden jälkeen. Takana on kahdeksan vuotta yhtäjaksoista ja tiivistä valmennusta. Jälki on kuitenkin ollut niin hyvää, että työttömäksi hänen ei tarvitse ilmoittautua. Jo talvella saattaa pöydälle kasaantua nippu työtarjouksia.

Ajattelin ensin jättää koko ketjun rauhaan, mutta päädyin kuitenkin muistuttamaan, että asiat ovat harvoin niin simppeleitä ja mustavalkoisia kuin ne sivusta katsoen näyttävät. Promillet veressä saattavat tehdä tepposet itse kullekin. Tosiasiat liukastelevat jo talvisissa otteluseurannoissakin laidasta laitaan. Ja ihan kokiksen tai pilsnerin voimalla.
 
Tanskan kruununprinssi leikkauksessa - hovin mukaan ensi viikolla Suomeen tulee kruununprinsessa. Yle.fi 4.9.2018.

lautamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itäsuomalainen jääkiekko.
Kukaan muu kuin tämä redpecka ei kai ole epäillyt Tirkkosen riittävyyttä myös ensi kaudella, kuinka tosissaan hänkään sitten oli tuossa ketjun avauksessaan?
Enitenhän täällä onkin pohdittu minkälaisia ja kokoisia pelaajia joukkue tarvitsee.

Enemmänkin tulee jossain vaiheessa pohdittavaksi jatkaja Tirkkosen jälkeen kun hän SaiPan valmennuksen aikanaan jättää.
 
Totuuden torvi: Minä ja Ernesti Hentusen sanomalehti.
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ajattelin ensin jättää koko ketjun rauhaan, mutta päädyin kuitenkin muistuttamaan, että asiat ovat harvoin niin simppeleitä ja mustavalkoisia kuin ne sivusta katsoen näyttävät.
Sama täällä, mutta heitänpä nyt sitten pari kommenttia.

Tirkkonen ei riitä? Tästä asiasta olen 100 % eri mieltä pedpeckan kanssa. Kusipääkiekkokin on ok, mutta enemmän tykkään tirkkos-lätkästä, ja siitäkin tykkään kun SaiPa voittaa. Vaan makuasioitahan on nämä.

Paskin ja turhin ketju ikinä? Täh? Tämähän on keskustelufoorumi, ja SaiPan ohella kannatan innokkaasti myös sananvapautta. Ei kai se tee ketjusta paskaa, jos on ketjun avaajan (mahdollisesti ei-ihan-selvitepäin kirjailemasta) näkemyksestä eri mieltä? Otsikko on näköjään oikaistu kieliopillisesti korrektiksi, mutta ei se alkuperäinenkään versio minua häirinnyt. Ketjun avausviestin tyylilaji kieltämättä poikkeaa perusjatkisjargonista, mutta tylsäähän täällä olisi jos kaikilta vaadittaisiin jatkuvaa asiallisuutta ja kieliopin noudattamista. Perkele, pitäisikö @monsterimonnin Twitter-viestitkin jatkossa tarkistuttaa kielenhuoltajalla?

Järveläinen ja Zboril: Nämä hobitit eivät riitä fyysisemmän pelin ystäville, mutta minä olen sitä mieltä että antaa jätkien näyttää mitä saavat aikaiseksi. Sillä tavalla olen kieroutunut yksilö, että jos Järveläinen olisi statseiltaan muuten sama mutta pituus olisi vaikka 175 cm, niin eipä juuri herättäisi tuntemuksia mihinkään suuntaan. Mutta nyt kun kaveri on noin kääpiö, niin ajatus pygmi-Järveläisestä kieputtelemassa vastustajien puolustajakolosseja tuntuu kutkuttavalta. Ja jos Ville jää pahasti jalkoihin, niin hankitaan sitten isompia laitahyökkääjiä tilalle, sekin käy minulle.

Zborilista on turha jauhaa, mutta toistanpa silti vielä oman näkemykseni. Adamin juniorisopimuksessa oli optio-vuosi, ja sehän ei varmasti paljoa maksa. Olisihan se optio tietysti voitu jättää käyttämättä, mutta miksi ihmeessä koko optio olisi aikanaan soppariin laitettu, jos sitä ei tässä tilanteessa olisi haluttu käyttää? Olisiko Tuomenoksa pitänyt Zborilille tällaisen puheen:

No joo Adam, onhan se totta että SaiPan A-junnut pelasi parhaan kautensa pitkään aikaan, ja kyllähän sä melkein tuplasit tehopisteesi edelliseen kauteen verrattuna ja voitihan sä joukkueen sisäisen pistepörssin vaikka pelasit vaan 81 % otteluista ja olihan sulla joukkueen hyökkääjistä paras +/- saldo ja taisit tehdä play offeissakin yli pinnan per ottelu. Mutta kyllä kai sä ymmärrät, että option käyttäminen olisi edellyttänyt sulta oikeiden näyttöjen antamista, ja eihän tuo nyt vaan riitä. Ja sitä paitsi, sä jäit sarjan jäähypörssissä kolmanneksi kun kaksi Jokipoikien jätkää istui paljon enemmän jäähyllä. Ei me kuule tarvita tollasia pehmo-hottentotteja täällä Liiga-joukkueessa. Lähe vetään!
 
Mieluummin optimisti ja väärässä, kuin pessimisti ja oikeassa.

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Paskin ja turhin ketju ikinä? Täh? Tämähän on keskustelufoorumi, ja SaiPan ohella kannatan innokkaasti myös sananvapautta. Ei kai se tee ketjusta paskaa, jos on ketjun avaajan (mahdollisesti ei-ihan-selvitepäin kirjailemasta) näkemyksestä eri mieltä?
Sananvapautta se on sekin, jos ei pidä tästä ketjusta ja sen sävystä ja ilmaisee asian. =)

Mutta ei siinä mitään, keskustelkaa! En ole moderaattori, kunhan kerroin oman, kukaties kärkkään mielipiteen. Ihmettelen vaan edelleen negatiivista suhtautumista kun joukkueesta puuttuu noin kentällinen pelaajia.

Kassellaan.
 
Bileet oli hyvät, tunnelma oli rento ja aurinkokin oli pilvessä.

ahal

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Järveläinen ja Zboril: Nämä hobitit eivät riitä fyysisemmän pelin ystäville, mutta minä olen sitä mieltä että antaa jätkien näyttää mitä saavat aikaiseksi.

Zborilista on turha jauhaa, mutta toistanpa silti vielä oman näkemykseni. Adamin juniorisopimuksessa oli optio-vuosi, ja sehän ei varmasti paljoa maksa. Olisihan se optio tietysti voitu jättää käyttämättä, mutta miksi ihmeessä koko optio olisi aikanaan soppariin laitettu, jos sitä ei tässä tilanteessa olisi haluttu käyttää?
Niinpä. Zborilia en isosti kaudella seurannut, mutta sen mitä näin paljasti, että pelimiehestä on kyse. Kaikin tavoin. Halpana kaverina kannattaa ehdottomasti katsoa, mihin rahkeet riittävät. Hyppäys A:sta suoraan edustukseen on kuitenkin niin iso, ettei kaikilta onnistu. Siispä mestikseen. Joku SaPKo tai Jukurit voi tarjota "miehistymiskoulun" ja loikan seuraavalle askelmalle. Jos kehitys jatkuu mestistasollakin niin... No ainakin sellainen Virtalan veljesten taso on saavutettavissa. Jossain muussa joukkueessa kuin SaiPa. Tottahan se kuitenkin on, että pieni koko rajoittaa melkoisesti uraa ammattikiekkoilijana. Esim. Pasi Järvinen oli kurko ja arvostettu kapteeni (4 kaudella) lähemmäs 10 vuotta mestiksen pakistossa, mutta liiga oli liikaa (17 matsia 3 kauden aikana).

Mutta jo syyskuussa olemme himpun viisaampia...
 
Tanskan kruununprinssi leikkauksessa - hovin mukaan ensi viikolla Suomeen tulee kruununprinsessa. Yle.fi 4.9.2018.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy