Kumpi joukkue voittaa Super Bowl XLIX -ottelun?

  • 2 158
  • 12

Kumpi joukkue voittaa Super Bowl XLIX -ottelun?

  • New England Patriots

    Ääniä: 39 54,9%
  • Seattle Seahawks

    Ääniä: 32 45,1%

  • Äänestäjiä
    71
  • Poll closed .

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Amerikkalaisen jalkapalloilun maailmanmestaruuspeli pelataan tänä vuonna Glendalessa, Arizonassa ja pelipaikka on University Of Phoenix Stadium. Otteluun selviytyivät New England Patriots, joka tyrmäsi täysin Indianapolis Coltsin ja hallitseva mestari Seattle Seahawks, joka ei luovuttanut missään vaiheessa Green Bay Packersia vastaan, joskin tarvitsivat toki aimo annoksen sopivaa tuuria.

Kumman uskot, toivot tai arvioit voittavan Super Bowl XLIX:n? Ottelusta tulee joka tapauksesta mielenkiintoinen minusta. Toivon, ettei Brady ainakaan voita. Muulle ei ole niin väliä. En tykkää Bradysta. En tiedä edes miksi. Enhän minä tunne häntä. Jokin american dreamboy -maine tulee mieleeni. Onhan hän hyvä QB ja varmasti NEP on suosikki alustavasti.

Näyttääköhän Nelonen Sport taas tämän ilmaiseksi?
 

Juicey

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, G
Toivon että Brady voittaa ja Seahawks tuhotaan täydellisesti. Joku 70-0 Patseille olisi oikeudenmukaista. Ehkä sekään ei riitä.
 

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
Itse olen tykästynyt näihin Bostonin alueen joukkueisiin (Bruins, Celtics, Patriots), joten kyllä tässä olen Patriotsin puolella. Kuitenkin Seahawksin puolustus on sen verran kova, että pelkäänpä että sinne menee voitto tänäkin vuonna. Ei ole hetkeen tullut Super Bowlia katottua, josko tällä kertaa sitten voisi.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Äänestin Patriotsia siitä syystä, että isoveljeni kannattaa ko. joukkuetta. Itsehän en ymmärrä amerikkalaisesta jalkapallosta hölkäsen pöläystä. Pitäisi joskus perehtyä.
 

Mechalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka
Merihaukoille menee oma ääneni, oma suosikkijoukkueeni NFL:ssä ihan vain Matt Hasselbeckin takia.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Toivottavasti Patriots, eikä tuo toinen tiimi jolla ei ollut yhtään fania vielä kaksi vuotta sitten. Nyt kaikki ovat niin HC-faneja, ettei tosikaan. Jopa niin faneja, että stadion tyhjentyi aika vauhdilla Packerseja vastaan kun peliä oli vielä jäljellä vaikka kuinka reilusti. NFL:n oma Penguins.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Minua ihmetyttää, kun kauden alla kyselin palstan asiantuntijoiden mielipidettä tämän kauden Patriotsin suhteen, niin ei oikein kukaan ollut sitä mieltä, että voisi mennä finaaliin asti...
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Toivottavasti Patriots voittaa. Pidän Bostonin alueen seuroista yleisestikin, ja lisäksi eilinen GB:n sulaminen veti sen verran huuruun, että en viitsi Seatlelle toivoa. Tietysti myös se, että 'hawks voitti viime vuonnakin, Bradylla ja kumppaneilla on kuitenkin jo muutama vuosi vierähtänyt edellisestä.
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
On kyllä hemmetin masentavat joukkueet vastakkain tänä vuonna. Melkeinpä ne suurimmat inhokit molemmista konferensseista, mutta näistä joukkueista mieluummin näkisin Patriotsin voittavan. Jos rahaa pitäisi laittaa likoon, niin veikkaisin kuitenkin Seahwksien voittoa. En usko heidän pelaavan toista niin huonoa peliä putkeen, kun eilinen Packers-kamppailu oli. 24-17 ja Hawks uusii mestaruuden.
 

Rocco

Jäsen
Viime vuonnakin vastakkain olivat kaksi ääripäätä. Paras hyökkäys ja paras puolustus. Samaa asetelmaa on tälläkin kaudella ilmassa. Seattlen puolustus voi tosin olla vajavainen, jos Earl Thomas ja/tai Richard Sherman ovat poissa. Brady on pelinrakentajana aivan uskomaton, ja voi voittaa ottelut lähes itsekin. Viime vuonna Seahawks eliminoi totaalisesti Denverin hyökkäyksen, ja tässä ottelussa vastassa on tätä heikompi hyökkäyskalusto. Brady tosin tekee keskinkertaisesta laitahyökkääjästä hyvän, ja totutusti vastuuta jaetaan aika laajalle sektorille Patriotsin hyökkäyksessä. Seattlen puolustus pystyy varmasti pimentämään Gronkowskin ja Edelmanin, joten vastuuta pitää löytyä muualtakin. Seattlen hyökkäys oli varsin aneeminen lähes koko ottelun, eikä Lynch pysty juoksemaan yksin Patriotsia nurin. Sen verran kova linja ja tukimiehet, sekä loistava puolustusstrategia on kuitenkin vastassa Patriotsin puolella. Wilsonilla ei kovinkaan paljoa heittouhkaa ole, ja jos hänet onnistutaan pitämään pocketissa ja blitzaamaan monipuolisesti, Patriots on vahvoilla.

Matsi voi päättyä jommallekummalle tahansa. Vaikea ennustaa.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Bostonin urheilun fanina toivoisin Patsin voittoa mutta omassa analyysissa Seahawks on kovempi tiimi. Jos ei spekuloida loukkaantumisilla niin Seattlen secondary on yksi kovimmista koskaan. Oikeastaan koko puolustus on kivikova, ottaen huomioon kaikki heittopeliin viime vuosina tehdyt helpotukset voisi väittää että yksi kovimmista koskaan. Hyökkäys on heikompi nojaten Wilson-Lynch kaksikkoon. Wilson ei suorita koko aikaa mutta omaa käsittämättömän kyvyn tehdä niitä isoja pelejä ratkaisuhetkiin.

Pats on tietysti kanssa todella kova ja hyökkäyksen osalta edellä. Brady on paljon parempi QB kuin Wilson ja Gronk on täysin omaa tasoa ressuissa. Matsi ratkeaa siihen pystyykö Pats pitämään Seattlen hyökkäyksen alle 20 pisteen, en usko että Pats pystyy keräämään yli 20 pistettä.

Edit. Muuten itsestä on huvittavaa kun kaksi suosikkijoukkuetta on Bowlissa niin todella moni muu sanoo että kaksi inhokkijoukkuetta
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Olen kuitenkin realisti, ja vastasin Patriots. Ovat mahdottomassa vireessä taas vaihteeksi, vaikea uskoa etteikö Brady nostaisi neljännen kerran pokaalia kun teki jo touchdowninkin pleijareissa. Seahawks oli toki täydellisen murskaava viime kisoissa, mikä oli tosin myös vastustajan huonoutta, joten hieno asetelma finaalille olemassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös