Kummalle kellot soivat?

  • 7 685
  • 28

Rod Weary

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Nyt, kun Jokela oletettavasti astuu takaisin kehiin torstaina, pakkiparit menevät uusiksi. Näkisin suurehkona ihmeenä, ellei Jokela pelaisi Laitisen parina ja alkukauden valopilkut Hietanen-Mäenpää toisena. Schneideria ei syrjäytetä millään, joten kuudennen pakin paikasta tappelevat odotuksiin nähden hieman alisuorittanut Svensson ja vielä pahemmin flopannut Strömberg. Svensson voi aina tehdä astashenkot, mutta onko tauko tehnyt vanhasta sotaratsusta liigakelpoisen pakin?

Jos Strömberg on petrannut aivan helvetisti, putoaako Svensson jämämieheksi, vai etsitäänkö hänelle jopa uutta seuraa? Ensimmäiseen en usko, mutta jälkimmäinen voi kaikesta huolimatta olla noista kahdesta vaihtoehdosta todennäköisempi. Kerholla ei vain ole varaa pitää rosterissa ulkolaispaikkaa varattuna ynnämuulle. Enkä oikein näe Strömbergiäkään siinä roolissa oikeana vaihtoehtona. Jos siellä 7. pakkina istuu joku muu Korhosen paluuseen asti, Jalonen&co voivat katsoa peiliin, nauraa ja osoitella sormella.

Tai sitten kaikki tämä spekulaatio on turhaa ja Kerho kierrättää 7 pakkia. Kaikki pelaa. Itse en ole vain koskaan tykännyt tästä vaihtoehdosta.
 

Shelter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Leon kirjoitti:
Tai sitten kaikki tämä spekulaatio on turhaa ja Kerho kierrättää 7 pakkia. Kaikki pelaa. Itse en ole vain koskaan tykännyt tästä vaihtoehdosta.


7 pakin kierrätystähän Jalonen on käyttänyt aina kun se on ollut mahdollista. Eli uskon että näin mennään.

Alotusparit menee omasta mielestäni seuraavasti (tai siis uskon, että Jalosen kirjoissa ne menee näin)

Mäenpää - Hietanen
Schneider - Strömberg
Jokela - Laitinen
Svensson

Ja eivät ole missään järjestyksessä. Mutta uskon että Jalonen kierrättää pareja niin ,ettei nuo parit ole koko peliä tuossa kuosissa.

Mutta siinä olet oikeassa, että jos Svensson ei ala parantaa huomattavasti, niin ei muuta kuin mies vaihtoon. Eli lähinnä hänen pitäisi ottaa Strömbergin paikka tuossa. Ulkomaalaisvahvistuksen pitäisi olla selvä valinta pelaavaan kokoonpanoon. Tosin itse kyllä mieluummin laittaisin Svenssonin Strömbergin tilalle Schneiderin kaveriksi, mutta minäpä en näistä päätä. Ja Jalosella tuntuu löytyvän luottoa Rölliä kohtaan enemmän kuin allekirjoittanut haluaisi.
 

M10

Jäsen
Meikäläinen toivoisi tällaisia pakkipareja ylihuomiselle;

Schneider-Svensson
Jokela-Laitinen
Mäenpää-Hietanen

ja Ströba seitsemäntenä. Jaksan edelleenkin uskoa noiden alisuorittajiemme nousuun; Ströba ei vaan voi enää pelata huonommin ja eiköhän se vanha verry kevään mittaan muutenkin. Svenssonilta on jo nähty merkkejä paremmasta ja hänelle antaisin nyt Schneiderin vierellä oivan näyttöpaikan. Uskon, että hän on sille päälle sattuessaan vielä selvä vahvistus Kerholle. Ilmassa leijuu astashenkot..

Mielestäni siinä, että nyt alettaisiin luopumaan Strömbergistä tai Svenssonista, ei ole mitn järkeä. Loukkaantumisia voi tulla yht`äkkiä parikin tuonne pakistoon. Jos kauppa olisi mallia pakki pois <--> pakki tilalle niin en näkisi sitäkään riskin ottamisen arvoisena, sillä kuten sanottu, uskon Fredden ja Mikan vielä parantavan. Varsinkin ensiksi mainitun.

Onpa mukavaa nähdä oma suosikkipelaaja vihdosta viimein kaukalossa ylihuomenna. Eikös Leksan pitäisi tuohon Kärppä-peliin palata? Uskon, että kapteenin tulo vierelle saa Vellu Laitisenkin rysäyttelemään laitoja taas niin että paukkuu! Se onkin sitten Kärppälauman vuoro lamaantua.
 

Rod Weary

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Näyttäisi soivan Svenssonille. Kärppiä vastaan 7. puolustaja.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Leon kirjoitti:
Näyttäisi soivan Svenssonille. Kärppiä vastaan 7. puolustaja.
Svensson on ollut 7. puolustaja jo muutaman pelin ajan. Ja Jalonen peluuttaa kaikkia kokoonpanossa olevia pakkeja, joten Svenssonkin saa peliaikaa. Näin se on ainakin ennen toiminut.

Tietenkin voisi kysyä, että onko ulkkarivahvistuksen paikka tuo, vai pitäisikö herra löytyä vaikkapa Schneiderin vierestä. Toisaalta, Kerhossa nuo "ykkösketju" ja "7. puolustaja" eivät niin paljoa merkitse.
 

M10

Jäsen
Ihmettelen muuten suuresti, minkä takia Jalonen on peluuttanut Strömbergiä vakituisesti Deen kanssa, vaikka Svensson on pelannut jatkuvasti paremmin.

Niin ja tuo ei todellakaan tarkoita, että Fredrik olisi pelannut mitenkään ihmeen hyvin!
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Svenssonillehan ne soittavat ja luulen että vain Korhosen loukkaantuminen ja strömberius ovat syy hänen jatkoonsa. Kerhon molemmat tämän kauden ulkolaiset pakkihankinnat ovat olleet huteja. Södöö täysi huti, eikä Svensson missään nimessä ole sitä mitä ulkomaalaiselta Kerhossa on totuttu näkemään. Outo tilanne, ja kertoo varsinkin hyökkäysmateriaalin (plus junnuparin) vahvuudesta, että kärjen tuntumassa silti ollaan.

Olen nähnyt nyt 13 peliä Svenssonilta, ja käyrä on laskeva. Ei käyttöä ylivoimalla, ei etukäteen hehkutetun kova, hidas tai vaan huono sijoittumaan. Ylipäätään aika vaikea keksiä muuta hyvää kuin että ihan karmeita harhasyöttöjä tyyliin Ströba vs. Jyp ei ole nähty.

edit. Alangon Rami muuten lähtenyt Färjestadista. Juu.
 

maravee

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
kumpi vai kampi

Juu, tämän ehtoisen perusteella kerhon paskin pakki oli aina ja joka tilanteessa pari potkua perässä ollut Laitinen. Rölli römperi mahtui tänään kolmen parhaan pakin joukkoon, joten hänelle maajoukkuetauon suoma aika on tehnyt vaan hyvää, svedulla ei edistystä, kuten ei varmaankaan kauheeta heikennystäkään näkynyt. Poistoon vaan Svenssoni ja MIÄSTÄ tilalle...
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Tämän pelin perusteella jos katsotaan, niin ensimmäisenä huitsin nevadaan pitää heittää Jokela, heh. Röpa pelasi parhaan pelinsä Kerhossa. Svensson ei ole kyllä esittänyt oikein mitään.
 

Rolf Paski

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Raittiuslegioona & FC Kraak
Röpalla tänään heti alussa yksi omiin. Potkaiskaa tää hönö jo vaikka Pietarsaaren Centersiin, Heinolan Peliittoihin tai Riihimäen Cocksiin. Paras vaihtoehto olisi kuitenkin Jokerit tai joku muu päävastustaja liigassa.

Svensson ei ole muninut omissa Röpan veroisesti, mutta paljon odotettua on jääny toteutumatta. Vaihtoon ja Sicak tilalle.

Jos valita pitää, niiin punainen lippu nousee täältä ensin Röpan kohdalla. Tosin en panisi yhtään pahiteeksi, etteikö molemmillekin voisi lippua näyttää.
 

Ferris

Jäsen
Svensson mahdollisesti suuntaa Sveitsiin? Ainakin niin alla olevaa voisi tulkita.

http://www.solohockey.com/common_in...ticolo_interna.asp?idarticolo=40679&idtipo=28

Nettikääntäjän selko-englanti-käännös:


Svensson wants to return

A solution for the replacement of the disappointing Swedish defender is being outlined Pierre Hedin to Ambrì. 21 left the slid season in currently insoddisfatto biancoblù and to Hämeenlinnä, Fredrik Svensson has offered its performances to the leventinese club.
 

sixtus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Barcelona
No mutta tuo uutinenhan kuulostaa hyvältä. Svenssonin ulostamisen jälkeen 2 ulkkaripaikkaa vapaana, jotka toivoisin käytettävän Lupaschuk tyyliseen pakkiin, jolta käy sekä kiekollinen että fyysinen peli ja toinen sitten johonkin Balastik-tyyppiseen tsekkin.

Että tämmöset kun tulee, niin olen tyytyväinen:)
 

M10

Jäsen
Eiköhän tuon Ferriksen laittaman linkin myötä ole päivän selvää, että Fredrik lähtee jossain vaiheessa. Jos tarjoaa palveluksiaan muulle seuralle, niin kyllä homma näyttää selvältä. Jos ei tuonne Sveitsiin niin sitten jonnekin muualle.

Perin mielenkiintoinen tilanne sitten edessä, kun kaksi ulkkaripaikkaa vapaana. Olisiko se Sicak tulossa sittenkin? Ihan mielelläni Ziggyn ottaisin tuohon Svenssonin tilalle, jos tämä haluaa lähteä muualle.

Schneider-Sicak
Jokela-Laitinen
Mäenpää-Hietanen
Strömberg

Yllättävän paljon tuli tänä kesänä Kerho-johdolta hankintaosastolla huteja (SSS).
 
Viimeksi muokattu:

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Nopeaa toimintaa toimistolta :)

Noh, eiköhän sitä pakkia(ja sentteriä) ole katseltu jo pidempään. Nyt on ilmeisesti pakki löytynyt, jos Svensson päästetään pois. Ilman välitöntä paikkaajaa ei voida missään tapauksessa äijää Sveitsiin lähettää, koska rosteriin jäisi vain kuusi pakkia (ml. Ströba, pl. Ruohola). Oma toiveeni olisi Alanko, toki ulkomaalaispaikka tuo lisää mahdollisuuksia ja jättää yhden vielä sille sentterinä pelaamaan pystyvälle jauzille.
 

blazee

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kärpät, Ducks, Capitals, Red Wings, Penguins!
Tämä on ihan mukava uutinen minun mielestä. Toivottavasti saadaan sinne jonkin niminen vahvistus. Eikä mitään toivotaan toivotaan hankintoja.
Noh, luotan edelleen johdon kykyyn löytää oikea pelaaja oikealle paikalla.

Tämä jää nähtäväksi!
 

Vekurinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki altavastaajat
Tässä Svenssonin asiassa on tapahtunut nyt jotain uutta (käsittääkseni). Tänään solohockey-sivustolle tullussa jutussa sanottiin, että Svenssonia olisi jo tarjottu Ambriin, mutta uusi valmentaja Huras haluaa pelata neljällä ulkomaalaisella hyökkääjällä. Ja kun tähän lisätään vielä se seikka, että Ambrilla on riveissän jo kaksi pakkia (joista nyt ilmeisesti ainakin toinen olisi lähdössä), on tässä kaikessa kaiketi jotain tolkkua.
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Vekurinen kirjoitti:
uusi valmentaja Huras haluaa pelata neljällä ulkomaalaisella hyökkääjällä. Ja kun tähän lisätään vielä se seikka, että Ambrilla on riveissän jo kaksi pakkia (joista nyt ilmeisesti ainakin toinen olisi lähdössä), on tässä kaikessa kaiketi jotain tolkkua.
Minen oikein ymmärtänyt mitä yritit sanoa.
 

Vekurinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki altavastaajat
tuuski kirjoitti:
Minen oikein ymmärtänyt mitä yritit sanoa.

No, sitä vaan, että uusi valmentaja ei haluakaan lisää pakkeja, vaan päinvastoin vähentää puolustajien määrää joukkueessa. Ilmeisesti edellinen valmentaja oli sitten ollut yhden lisäpuolustajan kannalla.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Vekurinen kirjoitti:
No, sitä vaan, että uusi valmentaja ei haluakaan lisää pakkeja, vaan päinvastoin vähentää puolustajien määrää joukkueessa. Ilmeisesti edellinen valmentaja oli sitten ollut yhden lisäpuolustajan kannalla.

Niin tai uusi valmentaja haluaa lähtevän pakin tilalle uuden puolustajan (lue Svensson).

Itselläni ei tulisi ikävä kumpaakaan, ei Svenssonia eikä Strömbergiä. Kummatkin ovat pelanneet sen verran alakanttiin.

Ja kannattaako herroja pitää ihan sen takia vain, että toivotaan heidän nostavan profiiliaan? Itse en edes oikein jaksa uskoa, että Svensson nostaisi kovinkaan paljon profiiliaan, vaikka Astashenko nyt näin tekikin. Joten jos on parempi ulkomaalaispakki kiikarissa, niin ei muutakuin monoa Svenssonille ja tämä uusi tilalle.

Strömbergistä saattaa jopa kuitenkin olla esimerkiksi pudotuspeleissä enemmän hyötyä kuin Svenssonista, sillä kokemushan noissa kekkereissä on yleensä noussut arvoon arvaamattomaan. Ja tällainen kokeneempi isähahmo puolustuksessa tosipeleissä saattaisi ollakin vain hyvä asia.
 

Shelter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tuo kuvio ilmeisesti meni niin, että Ambrissa ei oltu tyytyväisiä Pierre Hedinin suoritukseen ja haluavat hänelle korvaajan. Svensson ei ole tyytyväinen rooliinsa/peliinsä HPK:ssa ja on tarjonnut itseään Ambriin takaisin. Nyt Pierre Hedin on siirtynyt Modon riveihin, joten jäädään odottaan mitkä on ratkaisut Svenssonin suhteen. Tervemenoa omasta puolesta jos lähtee, ei ole täyttänyt ulkomaalaisvahvistukselta vaadittavia kriteerejä. Ja voi ottaa Röllin kaveriksi mukaan, jos siltä tuntuu.
 

Vekurinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki altavastaajat
Shelter kirjoitti:
Tuo kuvio ilmeisesti meni niin, että Ambrissa ei oltu tyytyväisiä Pierre Hedinin suoritukseen ja haluavat hänelle korvaajan. Svensson ei ole tyytyväinen rooliinsa/peliinsä HPK:ssa ja on tarjonnut itseään Ambriin takaisin. Nyt Pierre Hedin on siirtynyt Modon riveihin, joten jäädään odottaan mitkä on ratkaisut Svenssonin suhteen. Tervemenoa omasta puolesta jos lähtee, ei ole täyttänyt ulkomaalaisvahvistukselta vaadittavia kriteerejä. Ja voi ottaa Röllin kaveriksi mukaan, jos siltä tuntuu.

Juu, mutta tässä oli tosiaan se pointti, että uusi koutsi nimenomaan haluaa neljä hyökkääjää ja yhden puolustajan, Hedinin tilalle hakevat siis hyökkääjää. Ainut ongelma on, ettei meressä nyt ole kelvollisia hyökkääjäfisuja, joten Svenssonkin tullee sitten mahdollisesti kyseeseen. Mä luulen, ettei Rölli enää ihan joka paikkaan kelpaa, ei edes kylkiäisenä:)
 

BelleGrino

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK , FC Hämeenlinna ja Habs
Sistis kirjoitti:

Eikä kyllä harmita yhtään... :)

Nyt jos joku täytyy heittää kaverin tilalle niin ottaisin kyllä mielelläni takaisin Kaspars Astashenkon joka tuossa oli jo kuulemma Latvialaisessa haastattelussa todennut, että jos saisi valita vanhoista seuroistaan minkä tahansa, hän palaisi kerhoon. Tervetuloa !
 

Rod Weary

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Harmi, ettei Svensson breikannut Kerhossa. Kauden ensimmäinen harjoitusottelu lupasi paljon enemmän. Ehkä se vastus ei sitten ollut kovinkaan kummoinen. Pahin ongelma Svenssonille taisi olla kotoisen sarjamme tuomarilinja, yhdistettynä hiukan puutteelliseen liikkeeseen.

Astashenko kelpaisi stuntiksi enemmän kuin hyvin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös