Kuka vihaa ja mitä joukkuetta?

  • 9 931
  • 129

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Kiitos Tunkki!

Aivan tosissaan tässä kiittelen sinua. Eihän siitä nyt mitään olisi tullut mikäli sinun yhden miehen sotasi Bluesia ja Espoota vastaan olisi päättynyt luovutukseen tällä palstalla. Hienoa, että jatkat. Oikeasti. (Tähän voi halutessaan lisätä hymiön).

Ehdinkin jo hiukan pelästyä, kun ei nimimerkki Tunkkia ole näkynyt mollaamassa suosikkijoukkuettani. Upeaa kuitenkin nähdä, että pelkoni nimimerkki Tunkin palstaltapoistumisen johdosta oli ennenaikainen.

Ja olet oikeassa, kellään ei ole oikeutta, eikä pitäisi olla kyllä tarvettakaan, yrittää muuttaa käsitystäsi Espoosta, Bluesista, ja mistään niihin liittyvistä asioista. Kyseessä on selkeästi sinulle kallisarvoinen ja herkkä asia. Antaakaamme siis asian olla sillä mallilla.

Jatkossakin nimimerkki Tunkin kirjoituksia innolla lukien,
allekirjoittanut.
 

Jet-Ace

Jäsen
Viestin lähetti Thomas#70
Ylivoimaisesti eniten ärsyän TEPSIÄ ja koko TURKUA!
Sellaisia vitun elviksiä:Jopa jokereita kannatin nuorenmpana, mutta Tepsi on aina ollut vihan kohteeni!!!.

Mutta HPK-on toinen sellainen seura jota "KAnnatan"
ei taida kärppien ja hopk:n lisäksi muita "Kunnon Wanhaa" lätkää pelaavaa joukkuetta löytyä!

Siis PALLOSEURA TURUSTA!

Kovin olet nuori käyttämään ilmaisua nuorempana. Tokkopa tuolla iällä olet myöskään niin paljon ehtinyt matkustelemaan, että voisit mitään paikkakuntaa arvostella.

Edit: Viitaten ikääsi, niin mitä sinä tiedät "Kunnon Wanhasta" lätkästä? Älä nyt tee itsestäsi täyttä pelleä.
 

Chip

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Dear äijä...

Viestin lähetti äijä
[/B]
määrittelisitkö helsinkiläisyyden ja stadilaisuuden. Ja jos sopii, niin kertoisitko kuka tai ketkä nämä stadilaisuudet ja helsinkiläisyydet sitten arvottaa.
[/B][/QUOTE]

Ajattelinpahan vain sanoa, kun aina eri foorumeissa ihmiset väittävät, että Jokeri-kannattaja on helsinkiläinen (eli muualta muuttanut, näin ei kuitenkaan ole kohdallasi) ja HIFK:n fani taas stadilainen. Tietenkin poikkeuksia löytyy, kenties paljonkin.

Sanoit, että olet päättänyt olla puuttumatta "tällaisiin kirjoituksiin", miksi sitten nyt puutuit? Ja onko pienoinen piruilu aina pakko "kostaa"...

-Siru, Lastu, Chip... rakkaalla lapsella on monta nimeä ;)
 

Sisäliitin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Re: Re: Kateellisten panettelua...

Viestin lähetti Tunkki


Oi niitä aikoja. Ajatella, jotkut väittävät nykyisiä sääntövaihteluita, kuten yhden vai kahden tuomarin sääntöä, kiekko katsomoon tms., huonoiksi. Liigahistorian huonoin sääntö on tuo yllämainittu, minkä vuoksi espoolaiset ovat joutuneet jo pari vuotta kärsimään todellista elämisen tuskaa ja kodittomuuden kipua.

Juuria ja perinteitä en teidän identiteettiahdinkoonne voi tuoda, mutta pystyn mainitsemaan muutaman kelpo syyn huonoon maineeseenne:

a) Blues. Sm-liiga on suomalainen sarja, jossa pelaa suomalaisia joukkueita suomalaisilla nimillä

b) Länsi-Auto-areena. On vaikea olla leimautumatta nousukkaaksi rahajoukkueeksi, jos uuden hienon monitoimihallinkin nimi on pitänyt kaupata yritysmaailmaan.

c) Hajuttomuus, mauttomuus (ehkä lievä paha maku), ja värittömyys (mieluummin tosin kuin ne kusenkeltaiset paidat aikanaan) ovat olleet seurananne jo ammoisista ajoista lähtien

d) Espoo. Ei tarvitse perusteluja.

e) Säälittävää taaperrusta jo vuodesta x

f) Lapsikannattajat, jotka uhoavat internetin keskustelupalstoilla

g) suuri pelaajavaihtuvuus

h) helvetin suuri ulkomaalaisten pelaajien vaihtuvuus

i) uskomattoman suuri valmentajien vaihtuvuus

j) C.Ruutun palkkaaminen suojatyöhön (vrt. J.Kurri Hockey Nightissä)

k) Espoo.

l) hauska tapa asettua vuodesta toiseen vakavaksi ehdokkaaksi mestaruustaistossa

m) insinööriys


Enemmänkin olisin keksinyt, mutta en osaa enempää aakkosia.

Tunkki latelee jälleen totuuksia! Tunkki on Jumala!
 

jokerimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, jäällä ja nurmella...
Tunkille ja Blues Forever'lle

Viestin lähetti Tunkki


Eiköhän esimerkiksi Jokerien kytköksistä markkinavoimiin olla kaikki aivan yhtä mieltä. Elysee-areena on niin ikään sielunsa myynyt pyhättö. Koska kuitenkin kirjoituksessani keskityin Bluesin ruotimiseen, en kokenut tarpeelliseksi nostaa edellämainittuja yltiökapitalismin kehtoja esille.

Rinkelinmäki on hämeenlinnalainen kaupunginosa, joka sijoittuu Ahveniston ja Kaurialan välimaastoon. Rinkelinmäki on nimenä mainittu ensimmäisiä kertoja jo 1800-luvun alkupuolella, siis aikana, jolloin Espoota ei edes kyläpahasena tunnettu. Tunnetustihan Hämeenlinna on yksi Suomen vanhimmista kaupungeista, joten kaupunginosien nimetkin ovat lähtöisin ajalta ennen espoolaista liigakiekkoilua, jopa sähkölamppua tai polkuautoa.
Mutta Tommy, etkö vieläkään ole oppinut, etten ole hämeenlinnalainen. En ole koskaan HML:ssa asunut ja tämän hetkinen asuinpaikkani on aivan toisella puolella Suomea. Siinä mielessä iskusi vyön alle menevät aika lailla ohi.

Väärin. Espoo tunnettiin jo vuonna 1100 kylänä, ja sen nimi tosiaan oli jo silloin Espoo. Joten luepa historian läksys ennekuin ryhdyr puhumaan asioista joista et tiedä.
Blues forever, hienoa nähdä että sun kaltaisia kannattajia on tälläkin palstalla. Ehkä Jokereita ja Bluesi ei niin voi verrata toisiinsa, mutta tunnistin tarinasi. Kun Jokerit nousi divarista, niin ihmisillä oli sympatioita meille, kukaan ei ilkkunut meille. Sitten tuli Hjallis, joka pelasti seuran, hoiti 6milj markan velat, ja rakensi uuden hallin jossa pelattiin MM-kisat, niin tärkeät kisat suomalaisille. Mitä tästä palkkiona? KATEUTTA ja VIHAA! Näin se menee, valitettavasti. Ja ymmärrän turkulaisia hyvin, menestyksen hintana on kateus ja viha ulkopuolisilta.

Blue Forever, toivon että meillä Jokerifaneillakin oli kaltaisiasi ihmisiä, uskollisia omalle joukkueelleen. Jotka eivät kettuile muille. Typerä topic ylipäätänsä. Keep it cool, Espoo!:cool:
 

jokerimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, jäällä ja nurmella...
Chip and Dale

Viestin lähetti Chip

Ajattelinpahan vain sanoa, kun aina eri foorumeissa ihmiset väittävät, että Jokeri-kannattaja on helsinkiläinen (eli muualta muuttanut, näin ei kuitenkaan ole kohdallasi) ja HIFK:n fani taas stadilainen. Tietenkin poikkeuksia löytyy, kenties paljonkin.

Sanoit, että olet päättänyt olla puuttumatta "tällaisiin kirjoituksiin", miksi sitten nyt puutuit? Ja onko pienoinen piruilu aina pakko "kostaa"...

-Siru, Lastu, Chip... rakkaalla lapsella on monta nimeä ;) [/B]

Kuule Chip, ihan vaan tiedoks että joskus 60-, 70- ja vielä 80-luvulla Jokeri- ja hifki-kannattajat oli jakautuneet tällä tavalla. Hifkin kannattajat olivat helsinkiläissyntyisiä, osa jopa sitä "bättre folket" -porukkaa. Jokereita kannattivat itä-helsinkiläiset, suurimmaksi osaksi muualta muuttaneet.
Nykyään tuo luokkaraja on murtunut, viimeistään 90-luvun alussa. Nykyään molempien otteluissa käy saman verran noita mainitsemiasi "stadilaisia", mukaanlaskettuna minä ja kymmenet ystäväni. Joten turha enää on puhua stadilaisesta Hifkistä ja helsinkiläisestä Jokerista.
On muuten kiva nähdä ettei helsinkiläiset oo pahemmin vetäny hernettä nenään erään nimeltä mainitsemattomien ihmisten helsinkiläis-vihaa. En ole koskaan ymmärtänyt mihin nämä ennakkoluulot ylimielisistä ja itsekeskeisistä helsinkiläisistä perustuvat. Itse kovasti maaseutua kiertäneenä olen tavannut ihmisiä joittenka kanssa tulen maniosti toimeen. Koskaan helsinkiläisyyteni ei ole tuottanut minulle ongelmia, ENNEN kuin olen kertonut että olen Helsingistä. Siinä mitataan ihmisen järki: typerimmät reagoivat seuraavasti; Aijaa, en ois uskonu ku oot niin mukava! Ja kun kysyn onko nää ihmiset käyny Helsingissä niin arvatkaapa mikä on vastaus? Aivan oikein, EIVÄT OLE! Naurettavia ennakkoluuloja, tiedä mistä on peräisin... Harmillista oikeastaan...
Paitsi että olisiko se Ervatsalo ku keksi hauskan Tzzzadilaisen sananlaskun (mikä ihme sana toi Tzzzadilainenkin on? Se on Stadi, ei mikään ihme tsadi? ;) ) mites se menikään.... Se parhaiten nauraa jolla on vahvin lääkitys! Oliko näin? Aika hauska. En vaan ymmärrä miten toi liittyy meikäläisiin... :rolleyes: :confused:

Jatkoja kaikille. Erityis-tsemit seuraaville nimimerkeille: Ice-Hockey ja Blues Forever! Lisää tällaisia kirjoittajia!! :D
 

Jet-Ace

Jäsen
Re: Re: Dear äijä...

Viestin lähetti NiK#91


Ja tämä on kirjoitettu suoraan Suomen pers...siis turusta :)(pakollinen hymiö)
Annetaan nyt pienet tälle!
Itse en Helsingistä ole,mutta kaikki tuttuni Helsingistä jotka Jokereita kannustavat,ovat asuneet Hesassa koko ikänsä.
En sitten tiedä oletko tehnyt tästä tilastoa tai jotakin?
No,jokainen voi ajatella miten tahtoo,eipä sillä niin väliä.

Jep,aika turha kommentti,viimeinen viesti muutenkin tähän ketjuun.

Ja jos oikein tarkkaa tuijotat nimimerkkiä, niin voit havaita siinä Pohjois-Savon aksentin.
 

äijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itähelsinkivantaan Jokerit
Chipille...

Chip: en suinkaan piruillut ja toteankin osaltani tämän aiheen loppuunkalutuksi.
Tässä lienee kyse eräiden, paikkallisvastustajien leiriin kuuluvien masinoimasta "Ilmalan hesalaiset"-kampanjasta. Ehkäpä jotkut heistä saattavat muistaa, että kyseinen tekele valmistui vasta kaudelle 97/98 ja että sitä ennen Jokerit toki pelasivat eräässä toisessa hallissa (ja ehkäpä jotkut heistä saattavat muistaa jopa Töölön Vesan). Tietinkin, mikäli nyt kaiken perinteet-hössötyksensä keskellä ehtivät...No, yleensä kyse on toki veljellisestä piruilusta ja hyvä niin, mutta kun joku jossain ottaa tämän sanailun sitten tosissaan ja erehtyy vieläpä pitämään sitä faktana.
Kaikenkaikkiaan stereotypioiminen on ikävää...kaikkien osapuolten kannalta.
Poikkeukset muodostavat konaisuuden. Aina.
 

janitee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Outoa

Miten voi hajuton mauton ja väritön olla
samaan aikaan niin hiuksia nostattavan
ällö.

Voiko muovailuvahaa vihata?

Sen kyllä ymmärrän että vihataan siksi
kun ollaan Turkulaisia, mutta sille emme voi mitään.

Oman inholistani kärjessä on Tappara
koska niiden kannatajiin lukeutuu se keski-ikäinen
Tapparavillapaitoihin pukeutunut ERITTÄIN humalainen
pariskunta jonka naispuolinen edustaja käyttäytyy niin
***un provosoivasti.
 

Judge

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Liverpool FC
Viestin lähetti NiK#91


Jokereilla on paljon enemmän omia junioreita jotka ovat pärjänneet maailmalla kuin Töpselillä.
Tps ostaa Tutolta,Kalpalta tai jostain muualta lähes kaikki juniorinsa kun he ovat 16-18 vuoden iässä,ja väittävät sitten omikseen.

Ja kyllä Selänne on Jokereitten mies siinä missä Koivu Töpselin.

Noh noh, Saku ja Mikko ovat molemmat pelanneet TPS:ssä tietääkseni isäpoikaluistelusta alkaen, kun taas Teemu on "vain" D-junnusta alkaen Jokeri.

TPS ostaa, Jokerit ostaa. Kumpikin kuppaa varsinkni omaa aluettaan mutta myös maakuntaa. Ero on että varsinkin jursin aikana TPS hankki nimenomaan lupaavia junnuja kun Jokerit keskittyi jo maajoukkuetasoisiin. Maginaalista eroavaisuutta siis, enemmänkin kulttuuripoliittinen ero kuin merkittävä, pikkuseurojen kannalta tärkeät pelaajat lähtivät kuitenkin.

Sen sijaan väite Jokerijunnut ovat pärjänneet maailmalla paremmin kuin TPS-junnut on erittäin kyseenalainen. Mittarin määrittäminen on vaikeaa, muta jos nyt pidettäisiin vaikka 1970-luvulla syntyneitä ja nuorempia ja NHL:ää menestyskriteereinä?

TPS:llä on paljon NHL-kokemusta _tältä jaksolta_ osa kokonaan omia kasvatteja osa täällä kiekkokoulussa käyneitä.

Hurme, Kiprusoff, Kiprusoff, Berg, Salo, Koivu, Kallio ja Eloranta ovat omista kasvateista tällä hetkellä NHL:ssä pelaavia. Koivu nyt tietysti on sairaslomalla, mutta muten on selkeästi NHL-mies.

Fedotenko, Titov, Timonen, Lehtinen, Järventie, Skrastins, Skopintsev, Kapanen N., Virta ja Tallinder ovat kaikki TPS:ssä _enne_ NHL-uraansa käyneitä ja siten osittain (osa kyllä tosi pieneltä osin) TPS:n kasvatteja. Fedotenkolla ei taida olla TPS:sä yhtään ottelua mutta silloisessa farmissa Kiekko-67:ssa kyllä.

Ei tuosta ihan koko joukkuetta saa mutta tosi kova maalivahtiosasto näin Suomen mittapuussa ja pakistokin on ihan kelvollinen (Berg-Salo, Skopintsev-Skrastins, Timonen-Tallinder, Järventie). Hyökkäykseen saa yhden hyökkäävän kentällinen (Lehtinen-Koivu-Kallio) ja puolustavan (Eloranta-Titov-Virta), ylimääräisenä hyökkääjänä Kapanen ja Fedotenko. eli sentteriä ja 4 laituria vaille joukkue.

Mitenkäs Jokereilla? Haluan korostaa, että otin TPS:n kasvatiksi vapaalla kädellä Turussa juniorina kasvaneet, jotka ovat sentään olleet ainakin useamman vuoden TPS:n junioripuolella.


Edit. Unohdin kokonaan Kallion!
 
Viimeksi muokattu:

halko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Bluesko hajuton?

Useasti olen kuullut vierashalleissa sanottavan: "Blues haisee!". Joten se siitä hajuttomuudesta! :D
 

Roby

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tämä turkulaisten muiden kasvattamista pelaajista ottama kunnia menee jo naurettavuuksiin.No, onhan meilläkin HPK:ssa samalla logiikalla pari omaa junnua NHL:ssä, kuten "omat pojat" Marko Kiprusoff:D, Brian Rafalski ja Roman Simicek näin esimerkkeinä.Ja yhtä paljon hämeenlinnalaisina kuin Niko Kapanen tai Tony Virta TPS:n kasvatteina.Muihin "kasvatteihin" en ota kantaa...
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
HIFK
Näin yömyöhään ei ole parempaakaan tekemistä kuin kommentoida vähän joka otsakkeen alle jotain. Tuore tuttavuus kun olen täällä.

On ilo lukea näinkin suurista tunteista tällä palstalla! Vaikka monet viljelevät hymiöitä sinne sun tänne ja vakuuttelevat (itselleen?), ettei herne ole eksynyt vieläkään nenään, rivien välistä voi melkein välillä lukea, että joillain tekee tiukkaa säilyttää itsehillintä.

Itse aiheesta; viha on turhan voimakas sana, meikäpoika ei ainakaan kovin montaa asiaa vihaa koko maailmassa. Mutta tiettyä tervettä vastenmielisyyttä huokuu Ilmalan suunnalta, luonnollisesti. Punapaita kun miellyttää, niin eihän niille Hjalliksen joukoille osaa menestystä toivoa. Toisaalta myös Tepsin monivuotinen voittokulku on välillä risonut ankarastikin. Mutta tunnustusta on toki Aurajoelle päin annettava, varsinkin valmennusportaan poppaukoille, jotka pystyvät jalostamaan vuodesta toiseen voittavan joukkueen isolla J:llä. Siksipä Tepsin on jo aika aloittaa häviäminen, että muutkin saavat maistaa menestystä.

Pakko mainita myönteisessä sävyssä HPK, joka tekee hienoa jälkeä, vaikka parhaat viedään turhan usein muihin maisemiin. Kivaa kiekkoa pelaavat.

Ja kauniiksi lopuksi on kehaistava omaa suosikkiakin: tämä kausi on ollut melko ikimuistoinen - jälleen kerran - vaikka peli ei kuljekaan. Menestystä odotellessa on vain tyydyttävä toteamaan, että on ainutlaatuista kannattaa seuraa, josta riittää jutun juurta riippumatta sarjasijoituksesta. Harmittaisihan se kahta kauheammin, jos IFK:n rämpiminen vain sivuutettaisiin olankohautuksella. Lohtu se on olematonkin lohtu.
 

Chip

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Re: Re: Dear äijä...

Viestin lähetti NiK#91


Ja tämä on kirjoitettu suoraan Suomen pers...siis turusta :)(pakollinen hymiö)
Annetaan nyt pienet tälle!
Itse en Helsingistä ole,mutta kaikki tuttuni Helsingistä jotka Jokereita kannustavat,ovat asuneet Hesassa koko ikänsä.
En sitten tiedä oletko tehnyt tästä tilastoa tai jotakin?
No,jokainen voi ajatella miten tahtoo,eipä sillä niin väliä.


Taisipa tämä juttu nyt laueta omaan nilkkaasi NiK#91... en nimittäin ole Turusta, en sieltä läheltäkään. Toki tiedän, että kaikilta joukkueilta löytyy kannattajia niin läheltä kuin kaukaa, täältäkin päin tiedän monia Jokeri-faneja. Älkää nyt enää enempää vetäkö sitä hernettä nenäänne.
 

Dieppe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tunkki

Vaadit tuolla edellisellä sivulla oikeutta vihata Espoota ja Bluesia. Sen kun vihaat kaikessa rauhassa, mutta elä myöskään ihmettele jos tekstejäsi kritisoidaan. Voit olla varma, että jos provosoit tulet saamaan kiukkuisia vastauksia. Ja vaikka sanan käyttösi on taitavaa pilaat monet kirjoituksesi aivan naurettavan lapsellisilla kommenteilla esim. Espoo on perseestä. Sanot että jokaisella on oikeus vihata ketä haluaa. Niin on, mutta kun sen ilmaisee naurettavalla tavalla kannattaa valmistautua saamaan vastinetta ja kestää se kuin mies.
 

JanJ

Jäsen
Siirretäänpä Vapaaseen Keskusteluun
ja asetetaan erityistarkkailuun (tämä ketju siis...)
 

jokerimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, jäällä ja nurmella...
Re: Re: Re: Dear äijä...

Viestin lähetti Chip


Taisipa tämä juttu nyt laueta omaan nilkkaasi NiK#91... en nimittäin ole Turusta, en sieltä läheltäkään. Toki tiedän, että kaikilta joukkueilta löytyy kannattajia niin läheltä kuin kaukaa, täältäkin päin tiedän monia Jokeri-faneja. Älkää nyt enää enempää vetäkö sitä hernettä nenäänne.

Tere taas Chip!

Saako kysyä että mistäpäin olet?

Ja seuraavaa ei saa ottaa henk.kohtaisesti, mutta olen usein ihmetellyt miksi esim. jotkut kuopiolaiset kannattavat Jokereita eikä KalPaa, tai miksi jotkut Jyväskyläläiset kannattavat HIFK:ta jne. Luulisi että se kotikunta-rakkaus olisi sen verran vahva juttu ettei omaa joukkuetta hylätä vaikka huonosti menisikin. Mitä järkeä kanttajaa joukkuetta joka sijaitsee 500km etelämpänä, kaupungissa jossa ei ole koskaan ollutkaan, jonne ei ole mitään sidoksia?
Haluan samaan hengenvetoon sanoa että jokainen saa kannattaa ketä haluaa, eihän sille mitään sääntöjä löydy, mutta silti...
Ai niin, menee hieman aiheen ohitse (taas) mutta haluaisin kommentoida ikuista "Jokerit on rahajengi" -väitettä. Olisiko jollakin kertoa mitkä ovat joukkueiden pelaajapalkkiot kahdelta viime kaudelta. Muistan itse vain kauden 1999-2000. Silloin Jokereiden pelaajaemnot olivat 11milj. FIM ja TPS:n 10,5milj. FIM. Joten eräät turkulaiset voisivat tosiaan lopettaa puheen Jokereista ostojoukkueena, kun eroa oli tuolla kaudella "vain" puoli miljoonaa markkaa.

Taitaa muuten olla kolmas viesti minkä oon tähän ketjuun kirjottanu, enkä oo muistanu vieläkään vastata alkuperäiseen kysymykseen. Vastaan sitten jos siihen tulee aihetta... :D
 

Battleaxe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Itse en oikeastaan vihaa mitään joukkeita,mutta Ilves-fanien yletön Raipe-palvonta kyllästyttää.Kannattaisi herätä tähän päivään.
Ja tämä on oma mielipiteeni,enkä aio perustella mitenkään kirjoitustani vaikka ilveet hyökkäävätkin päälleni,koska Raipe on pyhä eikä hänestä saa kirjoittaa mitään pahaa.
 

Chip

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Heips

Viestin lähetti jokerimies


Tere taas Chip!

Saako kysyä että mistäpäin olet?

Tere vaan! Sen verran voin asuinpaikastani kertoa, että täältä ei löydy SM-sarjatason joukkuetta kuin lentopallosta ja jääpallosta (ei pitäis olla vaikeaa arvata...). Ja vaikka KalPa sattuukin olemaan lähinnä sijaitsevasta (ex-)SM-liigakaupungista, niin KalPaa en ole koskaan kannattanut, liigakarsinnassa toivoin tietenkin voittoa, että pääsisin TPS:n pelejä katsomaan. Miksi muuten oletat minun olevan esim. Kuopiosta tai Jkl:stä, eikö kartalta löydy pienempiäkin paikkoja?

En ota ihmettelyäsi henkilökohtaisesti, mutta itse ihmettelen, kuinka ihmisen maantieteellinen sijainti voisi määrätä, mitä joukkuetta hän kannattaa (ellei joku harrasta propagandaa ;) )? Itse faniuteni lähti Lillehammerin olympialaisista ja Tupu-Hupu-Lupu-ketjusta, joka syöpyi suoraan jonnekin. Ja kun lätkä alkoi kiinnostaa, löytyi suosikkiseurakin, aluksi pelaajan mukana, myöhemmin TPS on ollut ykkönen muutenkin.

Viestin lähetti jokerimies

Mitä järkeä kanttajaa joukkuetta joka sijaitsee 500km etelämpänä, kaupungissa jossa ei ole koskaan ollutkaan, jonne ei ole mitään sidoksia?

1. Olen käynyt Turussa, jopa ollut siellä yötäkin(!?!). Pidän kaupungista jopa enemmän kuin kotikaupunkiani lähempänä sijaitsevasta Helsingistä.

2. Mitä järkeä on esim. jonkun inarilaisen yleensä seurata jääkiekkoa, kun lähimmälle liigapaikkakunnalle on hurjasti matkaa? Ei siihen oikein järkevää selitystä löydy, mutta jos tykkää lätkästä ja juuri SE joukkue on suosikki, niin minkäs teet, ei rakkauskaan katso välimatkaa :p
Luojan kiitos, ettei löydy mitään sääntöjä sille, mitä saa kannattaa (minun täytyisi silloin kannattaa JYPiä)! Eikös se ole vain positiivinen asia, että muualtakin Suomesta löytyy kannattajia eteläisimmillekin joukkueille vai eikö täällä saisi kannattaa muuta kuin oman kaupungin pikkuseuraa... Onpahan sitten pidemmänkin matkan päässä olevissa vierasmatseissa kannattajia!
 

Judge

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Liverpool FC
Viestin lähetti Roby
Tämä turkulaisten muiden kasvattamista pelaajista ottama kunnia menee jo naurettavuuksiin.No, onhan meilläkin HPK:ssa samalla logiikalla pari omaa junnua NHL:ssä, kuten "omat pojat" Marko Kiprusoff:D, Brian Rafalski ja Roman Simicek näin esimerkkeinä.Ja yhtä paljon hämeenlinnalaisina kuin Niko Kapanen tai Tony Virta TPS:n kasvatteina.Muihin "kasvatteihin" en ota kantaa...

Yritin selittää, että pelaajat kuten Tony Virta ja Niko Kapanen oppivat jotain myös Turussa, ihan niinkuin Marko Kiprusoff oppi jotain HPK:ssa. Etkai väitä, että 18 vuotta täytettyään pelaa ei enää opi mitään?

Yritin tehdä selvän eron oman kasvatin ja meilläkin ennen NHL:ää käyneen pelaajan välille. Ilmeisesti en korostanut asiaa riittävästi.

Ilkeästi voisi sanoa, että Virta oppi HPK:ssa pelaamaan vain niin hyvin että pääsi Saksan liigaan, mutta TPS:n opeilla hän eteni Ruotsin kesäharjoituksiin ja sieltä NHL:ään... Mutta eihän se tietenkään näinkään ole.

En missään vaiheessa väittänyt Kapasta, Virtaa, Fedotenkoa tai muitakaan muualla juniorikoulunsa käyneitä TPS:n kasvateiksi. Vain TPS:ssäkin oppia saaneiksi.

EDIT: Typoja
EDIT2: Typoja lisää...
 
Viimeksi muokattu:

Tunkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flonaldo imee.
Viestin lähetti JanJ
Siirretäänpä Vapaaseen Keskusteluun
ja asetetaan erityistarkkailuun (tämä ketju siis...)

Kokeillaanpa kauanko saa vittuilla ennenkuin huomautetaan. Tai jos tavoittelisikin pelikieltoa, ikuinen + kolme vuotta.

Espoon Blues ja sen kannattajat ovat perseestä!
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Viestin lähetti Tunkki
Kokeillaanpa kauanko saa vittuilla ennenkuin huomautetaan. Tai jos tavoittelisikin pelikieltoa, ikuinen + kolme vuotta.

Espoon Blues ja sen kannattajat ovat perseestä!

Kokeile puhua paskaa Hämeenlinnasta / HPK:sta / nimim. Flonaldosta. Voi auttaa. Tai parashan olisi jos kaikista kolmesta samassa lauseessa.
 

Tunkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flonaldo imee.
Viestin lähetti Tommy


Kokeile puhua paskaa Hämeenlinnasta / HPK:sta / nimim. Flonaldosta. Voi auttaa. Tai parashan olisi jos kaikista kolmesta samassa lauseessa.

HPK on pienestä maalaiskylästä kotoisin oleva tuskainen porukka, jonka kannattajat ovat tosikkoja ja huumorintajuttomia, kuten Flonaldo, erään keskustelupalstan moderaattori.

Mitä Tommy luulet, onnistuuko?
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Viestin lähetti Tunkki


HPK on pienestä maalaiskylästä kotoisin oleva tuskainen porukka, jonka kannattajat ovat tosikkoja ja huumorintajuttomia, kuten Flonaldo, erään keskustelupalstan moderaattori.

Mitä Tommy luulet, onnistuuko?

Aika näyttää, aika näyttää..
uskoisin että tuolla irtoaa ainakin varoitus.

Tosin näistä "tsätti-viesteistä" irtoaa varmaan kiellot molemmille.
Sehän on kato kiellettyä täällä. Jopa Vapaassa keskustelussa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös