Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Kuka Varmasen tilalle?

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana jaedhi, 12.12.2010 klo 01.05.

 1. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Aika höpö höpö nimiä on heitelty. Kannattaa muistaa realiteetit Jokipoikien kohdalla. Kukaan Tammisen kaltainen ei varmasti hönkäisekään joensuuhun päin tässä tilanteessa.

  Itse uskon, että tuleva valmentaja on tasoa Jami Kauppi tai jotain yhtä miisua. Jormakka höpöttelee tänään mtv3 maxin illanpelin toisella erätauolla Jokipoikien tilanteesta. Jotain rehellistä tekstiä varmaan tutusti tulossa.
   
 2. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Ei varmasti mitenkään ja ja jos Tamminen jostain syystä kiinnitettäisiin Jokipoikiin, tarkoittaisi se KooKoo-yhteistyön loppumista. KooKoon kanssa tehty sopimus mahdollistaa tällaisen irtisanomisen.

  Ja korostetaan vielä, että Jokipoikien ja Tammisen yhteistyössä ei ole mielestäni kummaltakaan puolelta järkeä. Jokipojilla ei ole varmaankaan resursseja ja Tammisella ei taas mielenkiintoa lähteä heikkoresurssisen joukkueen perämiseen.
   
 3. muumijo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tappara
  Lainaus:
  Saas nähhä mitä on asialistalla..erätauko on kuitenkin aika lyhyt aika, joten mitää kovin syvää tietoa siellä ei liene tulossa. Ehkä uuden valmentajan nimi ja jotain muuta pienempää, tai suuremmasta kuvasta pieni pintaraapasu.
   
 4. Dynamite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Olisikohan kyseessä kauden Tapparan päävalmentajana aloittanut ja lokakuussa KooKoon valmennusosastoon liittynyt Petri Mattila? Olisiko Mattilalla KooKoon kanssa sellainen sopimus, että jos jostain vapautuu mielenkiintoinen päävalmentajanpesti niin Mattila olisi vapaa lähtemään?
   
 5. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Tuossa yksi nimimerkki heitti mehtimäkeläisessä kirosanan ilmoille, tosin sarkastisesti, ehkä. Timo Turunen. Ei viitsi ruveta edes tuolla vitsailemaan vaan pitää toivoa että mies on sidottu kahlein Mikkeliin.

  Silti, voisi ollakin Jokipoikien tapainen paniikki hankinta. Jami Kauppi ja Timo Turunen, jompi kumpi olisi niin Jokipoikien näköinen veto tähän kohtaan.
   
 6. Lainaus:
  Itsellä kävi samainen mies mielessä. Tuossa vois olla jopa jotain järkeä, kun Jormakka sanoi haastattelussa, että neuvotteluja on mm. käyty henkilön kanssa jolla on toisen seuran kanssa sopimus. Itse olisin erittäin tyytyväinen jos saataisiin Mattila penkin taakse, ja uskoisin että Mattila voisi ollakkin juuri se mies ketä Jokipojat tarvitsee. Ja varmasti olisi mielenkiintoinen pesti Mattilallekkin, tai ainakin erittäin haastava. Mutta katsellaan nyt ettepäi jos sieltä jo nyt alkuviikolla jotain tietoa tulisi.
   
 7. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Kuningas sivaltaa karjalaisen kolumnissa.
   
 8. Joope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Niin se vaan tuli Varmaselle lähtö, mutta nyt ainakin tehtiin ratkaisu ajoissa. Kaikki on tämän kauden osalta vielä kuitenkin omissa käsissä. Harmittaa kyllä Varmasen puolesta, kovasti olisi miehelle onnistumista toivonut, mutta taisi hyppäys päävalmentajaksi kuitenkin olla liian iso. Samoin kakkosvalmentajan valinnassa mentiin vähän pieleen, kaksi kokematonta valmentajaa ja tulos oli nähdyn kaltainen. Vielähän Varmaselle voisi käyttöä jossain roolissa Joensuussa olla, mutta katsotaan nyt suostuuko mies enää jäämään. Parempaa onnea jatkossa Varmaselle!

  Uusi valmentaja pitäisi nyt jostain sitten kaivella. Onko Harri Ahola tällä hetkellä vapaana? Siinä olisi mielestäni hyvä vaihtoehto ja ilmeisesti muutama vuosi sitten hänen kanssaan jotain virityksiä jo olikin. Varmaseen verrattuna tyyliltään ja persoonaltaan hieman erilainen, ja sitä kai tässä on tarkoitus hakeakin. Lisäksi hyvä myös nuorten pelaajien kanssa.

  Omasta organisaatiosta ei taida oikein ketään löytyä jota voitaisiin harkita. Variksen Jone tekee hyvää työtä junnuissa, mutta mieluummin pidetään hänet siellä. Jonen tyyli on vähän samanlainen kuin Varmasenkin, eikä eväät mielestäni ihan Mestiksen päävalmentajaksi asti riitä.
   
 9. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Tiivistettynä, meillä ei ole edelleenkään valmentajaa. 8 ehdokkaan lista, joista on jäljellä 5. Olleet ilmeisesti itse yhteydessä Jokipoikiin.
   
 10. Wolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  MIKKELIN JUKURIT
  Lainaus:
  Kuulostaa erikoiselta. Tarkoittaako tämä sitä, että Jokipojat eivät ole itse kartoittaneet lainkaan sopivia valmentajia vaan ovat odottaneet jos joku sattuisi ottamaan yhteyttä?
   
 11. muumijo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tappara
  Yksi varsin mielenkiintoinen nimi on jossain muodossa huhuissa liikkunut, sitä ei ollakaan täällä vielä spekuloitu. Eikä spekuloida nytkään, no, sen verran, että tekisi hyvää paikalliselle jääkiekkoilulle. Ans kattoo nyt, nähdäänkö kokonaan uutta verta, vai onko jopa vanhaa verta.

  Oli miten oli, onnistuttava on ja tehtävä on haasteellinen. Palikat menestykseen on kuitenkin olemassa, ne vaan pitää realisoida. Ei tuo jengi kuitenkaan aivan heikko ole. Tosin tässä kohtaa se vaatii sitten vielä voittavan maalivahdin.
   
 12. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  On kartoittanut ja käsitykseni mukaan siellä oli jo jotkut neuvottelut meneillään ennen Jukan potkujen julkituloa?

  Jokipojat haluaa pitää Varmasen seurassa jossain roolissa. Jormakan höpinät luettavissa Jokipoikien sivuilta.
   
 13. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Luonnollisesti, kun kerran joutuvat palkkaakin maksamaan.
   
 14. magnum37 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Lainaus:
  Ei siitä ole pitkäkään, kun Urheilulehti muisti listata Mansikan yhtenä vapailla markkinoilla olevista huippuvalmentajista :)

  Joo, kaikki nää Urheilulehden rankingit on yhtä tyhjän kanssa, mutta Mansikan nykykunto penkin takana olisi jännä nähdä.
   
 15. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Jos ees vähän? Illan hämyssä tipahtelee toiselle palstalle yksi mielenkiintoinen nimi. Heikki Mälkiä?
   
 16. Espen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Old time hockey like Eddie Shore
  Lainaus:
  Savolaistunut karjalainen?
   
 17. jaedhi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Eli Jortikaton Hannu?
   
 18. Alocacoc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  hellurei, hellurei, vauhti on hurjaa

  Onhan taas melkoinen karuselli käynnissä täällä kiekkoilevassa Karjalassa. Ei voi kuin pelonsekaisella jännityksellä odottaa, että mitä seuraavaksi. Mehtimäkeläisessä huhutaan pitkäaikaisen huoltajan Paavo Paajasen poistuneen riveistä. Tiedä sitten taustoja, mutta oman pikantin lisänsä soppaan heittää tämäkin tieto.

  Ja kun täällä nyt arvaillaan, niin arvataan sitten. Arvaan, että valmentajaksi tulee mies, jolla on tällä hetkellä työsopimus toisen mestisjoukkueen kanssa, ja jonka lempinimessä on neljä kirjainta.
   
 19. jaedhi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Myös auto millä ajelee on nelikirjaiminen, siis arvaan
   
 20. Alocacoc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Siis Lada? Mikäpä siinä. Audeja tuolla hallin pihassa on jo ihan tarpeeksi.
   
 21. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Tein pienen syväluotauksen. Aikaisemmin oli kerrottu, että Jokipojat on kartoittanut valmentaja markkinoita Etelä-Suomessa, eli halutaan linkkejä etelä-suomen liigajoukkueisiin. Nyt kun asiaa tutkin enemmän, niin havaitsin yhdellä myös Joensuussa piipahtaneella valmentajalla olevan "toistaiseksi" voimassa olevan sopimuksen. Tämä valmentaja arvostaa paikallista kiekkoperinteitä:

  – Hienoa oli tulla Joensuuhun. Täällä on pitkät perinteet, hyvää lätkää ja paljon muuta. Tällä alueella tiedetään, mitä sen pitää olla.

  Siis, Samu Kuitunen.

  Nyt en enään heitä yhtään nimeä :D Eiköhän tuo valmentaja toivottavasti selviä 1-2pv sisällä.
   
 22. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Vajaan kahden vuorokauden päästä viimeinen peli ja vielä kotipeli, eikä ole tietoa kuka joukkuetta käskyttää tuossa pelissä. Täysin käsittämättömän hullu tilanne.
   
 23. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Lainaus:
  Joo, vähän jäi hätäinen vaikutelma kyllä Taas Yhden Vitun Kerran tästä toiminnasta.

  Tosin tuosta pelistä nyt odotusarvo ei kovinkaan kummoinen pistepotti ole enivei. Katsotaan nyt kuitenkin vielä, että kuka sieltä tulee. Itse veikkaan että omilla mennään, kun ei muita saatu.
   
 24. urpo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK. Hätätilassa Jokipojat ja Sortavalan Dynamo
  Lainaus:
  Sittenhän se on Fööni ja Arvi (=Kyltsi). Siis jos omilla mennään ,-)
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 16.12.2010 klo 09.19
 25. jaedhi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Onkohan tämä Pentti Matikainen case vain fanien toiveajattelua vai onko Fööni oikeasti noiden viiden joukossa?